icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

jeanne_g
9. říj 2017

@janaspo @rosalline Ahoj holky, tak co opu, jak to proběhlo? Už jste vyspinkané z narkózy?

janaspo
9. říj 2017

@jeanne_g Ahojky 🙂 Za sebe můžu říct, že jsem docela v pořádku. V 8 jsem šla na sál, v 9 se probrala na pokoji a v 10 jsem šla domů 🙂. Bolesti jsem cítila jen hned po probuzení ... Teď odpočívám doma v posteli, jak jsme dojeli domů, točila se mi víc hlava a chtělo se mi i spát, ale stejně jsem neusnula ...

rosalline
9. říj 2017

@janaspo ahooooj, já jsem na cestě odtud. Tak gratuluji ke zvládnutí. Kolik jsi snesla vajíček? 😉 Já šla na sál v 9:30 a pak ležela na pokojíku do 13. Dostala jsem 3 infúze, nevím čeho. Získáno 17 oocytů, z toho 16 zralých. Píchal mě na levé i pravé straně, ale jinak jsem Ok. Odpočívat musím a pít a užívat bílkovinu.

rosalline
9. říj 2017

@jeanne_g máme to za sebou. Včíl budeme všechny tři čakat. A já taky na zítřejší e-mail 😨

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Já mám v papírech 15 oocytů - o zralosti mi nikdo nic neříkal :(. Já pak ještě šla za svou Dr. a ta byla nadšená, že to je přesně ten ideální počet (prý to už máme do konce života 🙂) ... Já dostala antb. při tom zákroku ... Zítra ráno mám volat jak na tom jsou.

volfici
9. říj 2017

Holky, máte jich požehnaně! To je paráda, tak ať prospívají 😉🍀

jeanne_g
9. říj 2017

@janaspo @rosalline Gratuluji ke krásným snůškám 😀 Holky, vypadá to, že s takovými počty u vás bude vystaráno fakt už napoprvé 🙂 Přeju, ať se krásně vyvíjí!!!

volfici
9. říj 2017

@janaspo mě řekli až druhý den, kolik jich bylo zralých a kolik se podařilo oplodnit, záleží na CAR

janaspo
9. říj 2017

@jeanne_g @volfici Holky moc vám děkuji za podporu. Jste zlaté! Dokonce i spermio se nám zlepšilo od minule ... Ale stejně jsme si připlatili i za PICSI ...

rosalline
9. říj 2017

@janaspo doktorka mi totiž říkala, že i ten 17. ještě může dozrát. Tady totiž vedly dveře ze sálu rovnou k embryoložce... se mi před zákrokem představovala 🙂

rosalline
9. říj 2017

@janaspo jaký je rozdíl mezi picsi a icsi? Já mám icsi 😕

rosalline
9. říj 2017

@volfici
@jeanne_g díkajs děvčata , jsme zdatné nosnice 😀 jsem zvědavá na zítřek ... drahouš spermio v normě. 75 mil./ml. Takže první, co mi oznámil, že se těší, až si zapálí

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Já mám ISCI ale i PISCI ... k tomu, že tam tu spermii píchnou do vajíčka, tak ještě vyberou nějakou super 🙂 Sice nám spermio dopadlo mnohem lépe než před měsícem, ale i tak jsme řekli, že si to připlatíme ...

jeanne_g
9. říj 2017

@rosalline Hihi, vidím, že to máte podobný. Já jsem včera, jak jsme se vrátili z kliniky, slavnostně vydala drahému elektronickou cigaretu, kterou měl u mě "v úschově" . A teď má za odměnu na celý týden 😀

janaspo
9. říj 2017

Holky tak myslíte, že si můžu "dovolit" pár pozitivních myšlenek? Vím, že není vyhráno, ale manžel se tváří jako že jo :D ... A já jsem takovej pesimista (mistr na černý scénáře) ....

koudelka82
9. říj 2017

@janaspo , @rosalline , @jeanne_g Holkyyy, měly jste opravdu všechny krásnou úrodu 🙂 budu Vám drzet pěsti a budu se těšit na další pozitivní zprávy 😍

janaspo
9. říj 2017

@koudelka82 Děkujeme!!! 🙂

rosalline
9. říj 2017

@janaspo výsledek je to opravdu krásný! Ale já si ještě žádné pozitivní myšlenky raději nepřipouštím Jsem pověrčivá na zakřiknutí Bojím, bojím

rosalline
9. říj 2017

@koudelka82 Děkujeme Však ty se už taky chystáš, no ni?

rosalline
9. říj 2017

@janaspo
@jeanne_g taky jste dostávaly infuze?

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Máš pravdu. Zítřek ale i následující dny jsou důležité. Ale start je to snad pěkný 🙂. Jak ti je? Já snad dnes dám i tu procházku, když je tak krásně 🙂

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Nene ... já dostala jen antibiotika během zákroku.

jeanne_g
9. říj 2017

@janaspo Já měla nějakou infuzi po 2. opu, ale to byl jen fyziologický roztok. Teď nic teda. Neřekli ti, co ti to dávají?

jeanne_g
9. říj 2017

pardon, to bylo pro @rosalline

rosalline
9. říj 2017

@janaspo já ji nedám. Mám bolesti. ☹ na obou strách píchá, že chodím v předklonu. Nechápu to, když jsme odjížděli, byla jsem Ok. Ale varovala mě před ohss. Že z malých vaječníčků se staly silně prokrvené velké koule.

rosalline
9. říj 2017

@jeanne_g vůbec nevím, co to bylo. Dva pytlíky a jedna láhev

rosalline
9. říj 2017

@janaspo Doxybene beru 3 dny a mám ještě dva dny

janca84
9. říj 2017

@janaspo
@rosalline holky preji i nadale hodne stesti, muzu se zeptat jak to mate s praci?mate nemocenskou? Ja jdu na ivf dalsi cyklus, jsem ted 10 dc

volfici
9. říj 2017

@rosalline hodně pij a hodně bílkovin, jogurtové drinky, tvarohy, maso, pokud sneseš

koudelka82
9. říj 2017

@rosalline já ještě chvilinku 🙂 teď stimuluju 5.den, ve středu jedu na 1.utz. Kez bych měla taky takový krásný výsledek 🙂 🙏

Strana