Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@jeanne_g Ahojky 🙂 Za sebe můžu říct, že jsem docela v pořádku. V 8 jsem šla na sál, v 9 se probrala na pokoji a v 10 jsem šla domů 🙂. Bolesti jsem cítila jen hned po probuzení ... Teď odpočívám doma v posteli, jak jsme dojeli domů, točila se mi víc hlava a chtělo se mi i spát, ale stejně jsem neusnula ...
@janaspo ahooooj, já jsem na cestě odtud. Tak gratuluji ke zvládnutí. Kolik jsi snesla vajíček? 😉 Já šla na sál v 9:30 a pak ležela na pokojíku do 13. Dostala jsem 3 infúze, nevím čeho. Získáno 17 oocytů, z toho 16 zralých. Píchal mě na levé i pravé straně, ale jinak jsem Ok. Odpočívat musím a pít a užívat bílkovinu.
Holky, máte jich požehnaně! To je paráda, tak ať prospívají 😉🍀
Holky tak myslíte, že si můžu "dovolit" pár pozitivních myšlenek? Vím, že není vyhráno, ale manžel se tváří jako že jo :D ... A já jsem takovej pesimista (mistr na černý scénáře) ....
@koudelka82 Děkujeme!!! 🙂
@koudelka82 Děkujeme Však ty se už taky chystáš, no ni?
@rosalline já ještě chvilinku 🙂 teď stimuluju 5.den, ve středu jedu na 1.utz. Kez bych měla taky takový krásný výsledek 🙂 🙏

@janaspo @rosalline Ahoj holky, tak co opu, jak to proběhlo? Už jste vyspinkané z narkózy?