Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@janaspo dekuju 🙂
@koudelka82 tak to nás budeš brzy následovat 🙂 Co si pícháš a jak velké dávky a jak to snášíš? Já jsem dnes 14DC
@janaspo taky to znám Měla jsem pozitivní test 2x, minulý rok v říjnu tenhle rok v květnu Vím, že to neznamená vítězství Když jsem těch xxx let žádný pozitivní nikdy nenašla, tak jsem si myslela, že je to tutovka Kruté vyvedení z omylu to bylo Ten tvůj termín, to je za chvilku 🙂 Ale raději se neradovat, hezky krůček po krůčku, zítra info o oplodnění 😇
z těch 15 se jich určo hafa oplodní 👍
@rosalline jooo už se hrozne těším, doufám, ze bude lepší výsledek než při mem nezdarenem 1.ivf.
Přítel ma Azoospermii, takže musel jít na Tese, spermousi se naštěstí našly, tak máme zamrazeno, ale nevyšlo to ☹ odebrali mi 8 vajicek, z toho se oplodnily jen 4 a do 3.dne se vyvíjelo dobre jen jedno a 4.den se začalo opozdovat, takže mi zavadeli 5.den kompaktni morulu, která se bohužel nechytla (píchala jsem Gonal 187iu). Taky jsem šla 14.den na OPU a 19.ten byl ET.
Teď stimuluju Puregonem 200 iu. Tak jsem zvědavá, co bude. Hrozne se bojím, ale musím věřit, ze to vyjde 🙂
Zatím se cítím dobre, uvidim co další dny 🙂
@koudelka82 200 už je pěkná dávka. Kápla si právě na úrodnou půdu -skupinku, takže žádné strachy❤
@rosalline Praveze nejdu, máme pgs, takže cekacka jako vy. No, aspoň si tělo odpocne. Hele, jestli mas zacpu, tak to zkus fakt co nejrychleji vyřešit, projimadlo, čípek nebo tak, ty bolesti budou asi tím. Já včera taky mela chvíli docela křeče, protože jsem před opu nebyla,ale pak jsem to dostala ven a bolesti presly. Holt, je tam teď min místa. Tak ať se zbytecne dlouho netrapis.

@koudelka82 přeji ti hodně štěstí a budu na tebe myslet!