icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

janaspo
9. říj 2017

@koudelka82 přeji ti hodně štěstí a budu na tebe myslet!

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Co jsem četla a co popisuješ tak si myslím že jsou to běžné pocity po OPU... Známá to tak měla. Ale prostě každá jsme jiná... Určitě to nebude nic vážného. Odpočivej... Dávej si pořádnou dávku bílkovin a pij!

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Já mám ode dneška brát Utrogestan a Estrimax...

janaspo
9. říj 2017

@janca84 Děkujeme 🙂. Já můžu naštěstí pracovat i z domu, takže zatím jsem na nemocenskou nešla ... Uvidíme jak to bude dál.

koudelka82
9. říj 2017

@janaspo dekuju 🙂

rosalline
9. říj 2017

@janca84 ahoj jančo,děkuji Já si vzala pondělí a úterý dovolenou Makala jsem minulý týden xkrát přesčas, abych si ji mohla vzít, protože to přišlo akorát do uzávěrky Tu jsem stihla v pátek, ve středu pošlu akorát reporty

rosalline
9. říj 2017

@koudelka82 tak to nás budeš brzy následovat 🙂 Co si pícháš a jak velké dávky a jak to snášíš? Já jsem dnes 14DC

rosalline
9. říj 2017

@volfici já už jsem si po zkušenostech @marryline koupila protifar - bílkovinu v prášku, tak už jsem si dnes namíchala do nastrouhaného jablka a banánu😅 a mačkám jednu petku za druhou Snad to bude ok Už bych chtěla být na tvém břehu

rosalline
9. říj 2017

@janaspo už ti tedy dávají hormony na udržení miminka, aby se pěkně usídlilo To ti závidím Já si měsíc budu muset počkat Teoreticky bys už měla mít tento týden ET, viď?

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Teoreticky ano ... v papírech mám datum transferu čtvrtek až sobota ... Víš jak ... jen po zkušenosti vím, že pozitivní test není výhra ... Asi budu mít nervy už pořád no

rosalline
9. říj 2017

@jeanne_g tak toho svého už jsi alespoň naučila na elektronickou Ten můj hřebeček ještě vzdoruje 😀 Kdy ty bys teoreticky taky mohla už jít v pátek na et, viď?

rosalline
9. říj 2017

@janaspo taky to znám Měla jsem pozitivní test 2x, minulý rok v říjnu tenhle rok v květnu Vím, že to neznamená vítězství Když jsem těch xxx let žádný pozitivní nikdy nenašla, tak jsem si myslela, že je to tutovka Kruté vyvedení z omylu to bylo Ten tvůj termín, to je za chvilku 🙂 Ale raději se neradovat, hezky krůček po krůčku, zítra info o oplodnění 😇

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Jojo ... půl 9 se snad nedočkám ... Říkám si, že snad pár kousků z těch 15 .... Pořád máš bolesti? můžeš si vzít nějaký prášek? Na mě perfektně zabírá Aulin ...

rosalline
9. říj 2017

@janaspo bolesti mi mám, když vstanu a jdu A mám od včerejška šílenou zácpu Myslím, že zkusím list senny Nebo jak jinak to vyvolat? 😎

rosalline
9. říj 2017

z těch 15 se jich určo hafa oplodní 👍

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Noo tak to neporadím 🙂 ... Já ráno měla přesný opak - asi z nervů :D ... Ale břicho mám pořád pěkně nafouklý ...

rosalline
9. říj 2017

@janaspo tak to ráno ti závidím 🙂 byla ses projít? možná, kdybych se hýbala, tak bych ty střeva taky rozpohybovala, ale doktorka mi pohyb dnes vyloženě zakázala

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Jo byli jsme vyvenčit psa a projít se kousek ... Sice jsem šla pomalinku, ale dobrý 🙂 Hele jestli piješ kafe, tak to je u mě zaručený způsob :D

rosalline
9. říj 2017

@janaspo nepiju Krásně mi voní, ale nikdy mi nezachutnalo Počkám ještě do zítřka Ráno si jedu pro nějaký Fraxiparin proti tromboze, tak v lékárně něco koupím

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Myslím na tebe. A dávej o sobě průběžné info - jak se cítíš a tak 🙂

rosalline
9. říj 2017

@janaspo teď čtu o jedné holčině Měla odebraných 77 vajíček, oplodněno 64!!!!!!!! musím to dočíst, jak to dopadlo 😨

volfici
9. říj 2017

@rosalline to je teda snůška! Chudák, ta musela mít břicho jak velryba 😳

rosalline
9. říj 2017

@volfici bohužel tam nebyl uvedený konec, zdali se podařilo, tak jsem jí napsala Uvidím, jestli se ozve Neuvěřitelné, viď?

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Coooože? To není možné! No já narazila dnes na příběh holčiny, která měla kolem 46 ... pak i darovala nějaká vajíčka i embrya .... Já budu věřit doktorce, která řekla že mezi 10-20 je prostě ideál 🙂

koudelka82
9. říj 2017

@rosalline jooo už se hrozne těším, doufám, ze bude lepší výsledek než při mem nezdarenem 1.ivf.
Přítel ma Azoospermii, takže musel jít na Tese, spermousi se naštěstí našly, tak máme zamrazeno, ale nevyšlo to ☹ odebrali mi 8 vajicek, z toho se oplodnily jen 4 a do 3.dne se vyvíjelo dobre jen jedno a 4.den se začalo opozdovat, takže mi zavadeli 5.den kompaktni morulu, která se bohužel nechytla (píchala jsem Gonal 187iu). Taky jsem šla 14.den na OPU a 19.ten byl ET.
Teď stimuluju Puregonem 200 iu. Tak jsem zvědavá, co bude. Hrozne se bojím, ale musím věřit, ze to vyjde 🙂
Zatím se cítím dobre, uvidim co další dny 🙂

rosalline
9. říj 2017

@janaspo myslím, že má pravdu. To číslo mě šokovalo a asi by mě zabilo. 😉

volfici
9. říj 2017

@rosalline to teda, taky jsem do té diskuze nahlédla, a paní byla celkem čtyřikrát na odběrech a pokaždé měla hodně odebraných. Ale zjevně jich nikdy moc nevydrželo a nechytla se, když byla tolikrát.... No, uvidíme co odpoví 😉

rosalline
9. říj 2017

@koudelka82 200 už je pěkná dávka. Kápla si právě na úrodnou půdu -skupinku, takže žádné strachy❤

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Já si teď zapíjela ten ESTRIMAX ... a jen tak jsem si projela příbalový leták ... to jsem neměla ... "nežádoucí účinky" typu karcinom prsu, rakovina vaječníků atd. ... to není moc pozitivní čtení ...

jeanne_g
9. říj 2017

@rosalline Praveze nejdu, máme pgs, takže cekacka jako vy. No, aspoň si tělo odpocne. Hele, jestli mas zacpu, tak to zkus fakt co nejrychleji vyřešit, projimadlo, čípek nebo tak, ty bolesti budou asi tím. Já včera taky mela chvíli docela křeče, protože jsem před opu nebyla,ale pak jsem to dostala ven a bolesti presly. Holt, je tam teď min místa. Tak ať se zbytecne dlouho netrapis.

Strana