icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

koudelka82
9. říj 2017

@rosalline ty jsi měla kolik jednotek a ceho ?
No vidím, vidím, ze jsem na úrodné půdě, tak doufám, ze pak taky přiložim ruku k dílu mým pozitivním komentářem o bohaté úrodě 😀 🙂

rosalline
9. říj 2017

@volfici ty jo. Jsou to příběhy! Kolikrát, když se ráno vzbudím, myslím na to, kolik žen v to ráno vstává a s nadějí čeká na ty své dvě čárky.... tolikeré naděje, veselí, obavy i zklamání letí do vesmíru..... no jo no , jsem to ale poetická duše 🌜

rosalline
9. říj 2017

😀 já kvůli svému věku 300 jedn. menopuru

rosalline
9. říj 2017

@koudelka82 viz. výše

koudelka82
9. říj 2017

@rosalline to je taky slušná dávka ! 🙂 Tak snad budeme mit tentokrat všechny štěstí 🍀❤

rosalline
9. říj 2017

@janaspo to mají všechny ty hormony. Těhotenství tě ochrání. 😉 je fakt , že i Anna K. svádí své onemocnění na pokusy s umělým oplodněním 😢

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Ale pokud vím, tak zmiňovala, že rakovinu měla i její máma ... a bohužel když máš genetické predispozice, tak to riziko je větší :(

rosalline
9. říj 2017

@jeanne_g taky mám pocit, že to může být tím. Jsem to ale chudinka 😢 tak to budeme čekat spolu, tak alespoň nebudu tak závidět 🙂

rosalline
9. říj 2017

@janaspo tak to se mi trochu ulevilo Tedy zní to blbě, je mi ji líto,mám ji ráda

rosalline
9. říj 2017

@janaspo @jeanne_g tak jsem doma našla čípek Stůjte při mě všichni svatí! 🙏

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Uvidíš, že ti hned bude líp 🙂

venda25
10. říj 2017

@rosalline @janaspo @jeanne_g tak holky jak jste na tom? A co mrnouskové? vypadá to na pěknou úrodu :D fyzicky v pohodě?

marryline
10. říj 2017

@rosalline supeeer, a pijes to jenom jako preventivku? Já si to zkoušela dávat do jogurtu, tvarohu, ale to jsem nemohla pozrit, tak jsem to prostě smíchala ve studené vodě a vypila. Neboj, brzy budeš :*ja teď už 5 dní bojují se šílenou nevolnosti 😝

volfici
10. říj 2017

@marryline já jsem v pohodě, nevolnosti jsem měla jen v náznacích, díky bohu, protože zvracení je u mě smrtelná choroba, nejhorší byl šestý a sedmý týden, teď už dobrý. Ne že bych teda normálně jedla, od všeho dvě tři sousta a mám dost a za chvíli musím zase, ale je mi stokrát líp než před třemi týdny, tak vydrž, bude to lepší 😘

venda25
10. říj 2017

@volfici @marryline vám to asi normálně závidím :D ne že by mi nebývalo blbě, spíš taková nechuť, ale ještě pořád nevím jestli je všechno ok, tak už jsem nervózní :(

janaspo
10. říj 2017

@venda25 Ahoj 🙂. Tak já OPU zvládla v pohodě, žádné komplikace, včera proběhla i procházka. Odebrali 15 oocytů. Teď jsem si volala na kliniku, oplodnili 10 vajíček, z toho 8 je prý tak jak má být a ty 2 ještě uvidí jestli se chytnou. Ve čtvrtek si mám zavolat na upřesnění transferu.

luciebx
10. říj 2017

@janaspo tak super krásná zprava 😍

janaspo
10. říj 2017

@luciebx Děkuji. Ještě to vstřebávám ... Snad to vyjde.

venda25
10. říj 2017

@janaspo no tak to je parááádní, super úroda, za chvíli bude jedno u tebe zpátky :D

janaspo
10. říj 2017

@venda25 Jsi zlatá. Děkuji. Noo to čekání mě sice zabije :D ... Ale musím to zvládnout.

venda25
10. říj 2017

@janaspo chááá to znám, pořád jenom čekáme a čekáme :D ale zase to stojí za to 🙂

jeanne_g
10. říj 2017

Holky, tak už asi půl hodiny se tu v práci na všechny křením, došel mi email, že všech 7 našich potenciálních dětí se krásně vyvíjí, 5 je čtyřbuněčných a 2 dokonce pětibuňěčné. Vím, že nejkrizovější dny jsou ještě před námi, ale snad si tedy můžu dovolit trošinku toho optimismu...

janaspo
10. říj 2017

@jeanne_g To je super!!!! Paráda. Moc ti to přeji 🙂

rosalline
10. říj 2017

@janaspo ahooooj, tak to je krása 2/3 oplodněných, 8 správně jdoucích, to je víc jak 50% Takže další krůček za vámi Musíte mít velkou radost Nám řekli, že pošlou email a zatím ticho po pěšině 😕

rosalline
10. říj 2017

@jeanne_g no džejn o)))))))))))))))))))))) to je taky nádhera!!!!!!! Takové krásné zprávy Ti jednou jak namydlení blesci! 🚀 tak ať se drží kluci a holky Nastávají nejdramatičtější dny v našich životech Já už jsem teď na zhroucení, že nic nevím

janaspo
10. říj 2017

@rosalline My si měli volat od 8:30 ... a 8:31 už manžel žhavil telefon :D Rozhodl se, že tam zavolá on ... Radost máme, snad se budou dál krásně vyvíjet ... Já teď hlavně řeším, že jsem pěkně nachlazená :( Myslím na tebe a očekávám krásné zprávy 🙂

rosalline
10. říj 2017

@venda25 vendí, díky za optání Jak se vede tobě? Snůška převeliká Ale ještě nevím, yjak vajíčka přijala partnerovi kamoše Jinak já fyzicky nic moc Bolesti jsou sice o 60% menší než včera, ale břicho mám nafouknuté jako balon K tomu ta zácpa Čípek včera zabral tak trochu a si moc brzy Uvidím teď po snídani, jestli se nedají věci do pohybu 😖

janaspo
10. říj 2017

@rosalline Zlato a nezvládneš nějakou menší procházku? Opravdu se třeba potřebují ty střeva dát nějak do pohybu :( Já tohle mívám každou MS a ty křeče jsou šílený :(

rosalline
10. říj 2017

@marryline jak se projevují tvoje nevolnosti Jenom, že ti je špatně nebo i zvracíš? Patří to k těhotenství, no 🙂 Alespoň víš, že tam prcek dovádí 😉 Já ten protifar bezu zatím jako preventivku, protože mám hrůzu z toho syndromu Dnes ráno jsem si ho zamíchala do nastrouhaného jablka, banány a mandarinky Kéž by mě to trochu prohnalo Břicho mám ale veliké, ačkoli dobré znamení je, že bolesti trochu ustoupily

koudelka82
10. říj 2017

@janaspo ,
@jeanne_g Holky Super! Krásne zprávy! 🙂 ještě cekam na @rosalline - jsem z Vás napnuta jak kšandy 🙂 ❤

Strana