Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
😀 já kvůli svému věku 300 jedn. menopuru
@koudelka82 viz. výše
@rosalline to je taky slušná dávka ! 🙂 Tak snad budeme mit tentokrat všechny štěstí 🍀❤
@marryline já jsem v pohodě, nevolnosti jsem měla jen v náznacích, díky bohu, protože zvracení je u mě smrtelná choroba, nejhorší byl šestý a sedmý týden, teď už dobrý. Ne že bych teda normálně jedla, od všeho dvě tři sousta a mám dost a za chvíli musím zase, ale je mi stokrát líp než před třemi týdny, tak vydrž, bude to lepší 😘
@venda25 Ahoj 🙂. Tak já OPU zvládla v pohodě, žádné komplikace, včera proběhla i procházka. Odebrali 15 oocytů. Teď jsem si volala na kliniku, oplodnili 10 vajíček, z toho 8 je prý tak jak má být a ty 2 ještě uvidí jestli se chytnou. Ve čtvrtek si mám zavolat na upřesnění transferu.
Holky, tak už asi půl hodiny se tu v práci na všechny křením, došel mi email, že všech 7 našich potenciálních dětí se krásně vyvíjí, 5 je čtyřbuněčných a 2 dokonce pětibuňěčné. Vím, že nejkrizovější dny jsou ještě před námi, ale snad si tedy můžu dovolit trošinku toho optimismu...
@venda25 vendí, díky za optání Jak se vede tobě? Snůška převeliká Ale ještě nevím, yjak vajíčka přijala partnerovi kamoše Jinak já fyzicky nic moc Bolesti jsou sice o 60% menší než včera, ale břicho mám nafouknuté jako balon K tomu ta zácpa Čípek včera zabral tak trochu a si moc brzy Uvidím teď po snídani, jestli se nedají věci do pohybu 😖
@marryline jak se projevují tvoje nevolnosti Jenom, že ti je špatně nebo i zvracíš? Patří to k těhotenství, no 🙂 Alespoň víš, že tam prcek dovádí 😉 Já ten protifar bezu zatím jako preventivku, protože mám hrůzu z toho syndromu Dnes ráno jsem si ho zamíchala do nastrouhaného jablka, banány a mandarinky Kéž by mě to trochu prohnalo Břicho mám ale veliké, ačkoli dobré znamení je, že bolesti trochu ustoupily

@rosalline ty jsi měla kolik jednotek a ceho ?
No vidím, vidím, ze jsem na úrodné půdě, tak doufám, ze pak taky přiložim ruku k dílu mým pozitivním komentářem o bohaté úrodě 😀 🙂