icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
10. říj 2017

@janaspo myslím, že zvládnu procházku, ale venku je tak hnusně, prší Ale musím se k něčemu vykopat, protože jinak pořád dávám aktualizovat email 😅 Jaktože jsi nachlazená, kdy se to stalo? Včera?

rosalline
10. říj 2017

@koudelka82 🙂 Já už taky čekám celá napnutá, kdy ta Rosalline napíše, jak na tom je!!! 😀

janaspo
10. říj 2017

@rosalline Čoveče nevím kdy to na mě hupslo ten bacil :( Kýchám jak osel, z nosu mi teče :( Chjoo ... Snad to bude jen mírné nachlazení :( Holka já jsem nervózní za tebe :D Nemůžu tam zavolat? :D

rosalline
10. říj 2017

@janaspo jooooo zavolej Protože já se bojím tam volat, abych nebyla za nějakou stíhačku nebo co Ale počkám do 12 Jestli to nepřijde, volám Dej se do kupy do tranféru, nechceme žádné problémy 🤒

jeanne_g
10. říj 2017

@janaspo Ha, všimla jsem si až teď, že už taky máte první statistiku. Je to krásný počet a určitě jsou mezi nimi ti praví bojovníci❤🍀 🙂 To se máš, že budeš mít prvního už brzy u sebe. Pěkně se šetři a polečuj, ať jsi na transfer fit 🙂 To by mělo výt v sobotu, ne?

janaspo
10. říj 2017

@rosalline Jakou stíhačku sím tě!!! Jsou to vaši bojovníčci nebo ne? :D Ale chápu, když řekli, že napíšou tak napíšou, ale HNED ! 🙂 Neboj já jsem přesvědčená, že to budou jen krásné zprávy. Noo jsem z toho trošku rozladěná, ale tak snad to postel a teplý čaj rozežene ... Šíleně dlouho jsem neměla ani blbou rýmu a teď tohle ...

janaspo
10. říj 2017

@jeanne_g Ano ano v sobotu. Prý si mám ve čtvrtek zavolat a domluvit přesný čas a tak ...

jeanne_g
10. říj 2017

@rosalline Hned tam zavolej, nervy máš jen jedny!!!!!!!!!!!

rosalline
10. říj 2017

@jeanne_g a vy taky, viď? 😀 Počkám do těch 12 Pak jim dám 20 min na oběd a volám, fakt

jeanne_g
10. říj 2017

@rosalline My připomínáš mě, když jsem minule nesměle volala, že ještě nemáme výsledky z pgs a genetička si sladce žila v domnění, že už mi výsledek dávno sdělila, a hrozně se divila, že ne...

rosalline
10. říj 2017

@jeanne_g
@janaspo furt nic Snažím se zabavit úklidem Od soboty jsem na nic moc nesáhla a hospodaření mého drahého je rovno hospodaření čuníka Takže jdu pokračovat v krasojízdě

jeanne_g
10. říj 2017

@rosalline Za takovou trpělivost tě určitě odmění nějakými krásnými zprávami 🙂

rosalline
10. říj 2017

Pořád nic! Drahouš mi řekl, ať neblázním a počkám třeba do dvou Těm chlapům je to snad úplně jedno! Já se z toho snad psychicky zhroutím

janaspo
10. říj 2017

@rosalline Volej!!! Okamžitě!

luciebx
10. říj 2017

@rosalline já bych už taky volala 😍

jeanne_g
10. říj 2017

@rosalline Oni na tebe zapomněli, zavolej tam!!!

rosalline
10. říj 2017

Děvčataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

rosalline
10. říj 2017

Měla jsem asi hodinový hovor s kamarádkou , se kterou jsem si snad už 8 let nepovídala A do toho hovor Jakmile jsem zavěsila, tak mi volá klinika

rosalline
10. říj 2017

Nakonec se podařilo oplodnit všechny ze 17 odebraných oocytů

rosalline
10. říj 2017

to je napínavé , že?

janaspo
10. říj 2017

@rosalline Ty voleeeee...... Pardon. Tak to je super 🙂

rosalline
10. říj 2017

a 14 z nich se vyvíjí dále Tak jupí jupí jupí Další krůček za mnou V pátek bude další schůdek k výstupu

rosalline
10. říj 2017

@janaspo vyhazujeme čepice do vzduchu a jdeme se asi vožrat o)))))))))))))))))

janaspo
10. říj 2017

@rosalline Holka mam z tebe ohromnou radost... Teda z těch vaších bojovníků 😀. WAAAUUUU To je přímo úžasné číslo.

venda25
10. říj 2017

@rosalline tak to je parádní zpráva, tolik mrnousků a šikovných 🙂 mě čeká zítra UTZ, jestlikrev nelhala a vše je tak jak má být.

rosalline
10. říj 2017

@janaspo daří se nám všem, ale ještě nemáme vyhráno Takže zhluboka dýchat a krotit svou radost

rosalline
10. říj 2017

@janaspo jinak mě na kašel a rýmu pomohl tenkrát tuším jitrocelový sirup Účinek byl takřka okamžitý

rosalline
10. říj 2017

@venda25 určitě bude vše ok Ty nijak nešpiníš nebo tak?

janaspo
10. říj 2017

@venda25 Držím moc moc pěsti a opět očekáváme ty nejlepší zprávy 🙂

venda25
10. říj 2017

@rosalline nešpiním, jen mě tlačí hodně podbřišek

Strana