Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@koudelka82 🙂 Já už taky čekám celá napnutá, kdy ta Rosalline napíše, jak na tom je!!! 😀
@rosalline Jakou stíhačku sím tě!!! Jsou to vaši bojovníčci nebo ne? :D Ale chápu, když řekli, že napíšou tak napíšou, ale HNED ! 🙂 Neboj já jsem přesvědčená, že to budou jen krásné zprávy. Noo jsem z toho trošku rozladěná, ale tak snad to postel a teplý čaj rozežene ... Šíleně dlouho jsem neměla ani blbou rýmu a teď tohle ...
Pořád nic! Drahouš mi řekl, ať neblázním a počkám třeba do dvou Těm chlapům je to snad úplně jedno! Já se z toho snad psychicky zhroutím
Děvčataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Měla jsem asi hodinový hovor s kamarádkou , se kterou jsem si snad už 8 let nepovídala A do toho hovor Jakmile jsem zavěsila, tak mi volá klinika
Nakonec se podařilo oplodnit všechny ze 17 odebraných oocytů
to je napínavé , že?
a 14 z nich se vyvíjí dále Tak jupí jupí jupí Další krůček za mnou V pátek bude další schůdek k výstupu

@janaspo myslím, že zvládnu procházku, ale venku je tak hnusně, prší Ale musím se k něčemu vykopat, protože jinak pořád dávám aktualizovat email 😅 Jaktože jsi nachlazená, kdy se to stalo? Včera?