Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline ty brdoooooo, tak to je pecka !!!!! 👍👍👏 Tolik bojovníčkůů 🙂 to je úžasné !
@koudelka82 díky! Ty jdeš zítra na utz, viď?
@rosalline Jojo, zítra v 8:30 🙂 Jsem zvědavá, kolik bude folíků a taky, jakou budu mít výšku sliznice . Když jsem byla na kontrolním utz 21.DC před zahájením stimulace, tak jsem měla jen 7mm. Dr.mi říkal, ze od 7mm je to OK, ale přece jenom je to hraniční, tak doufám, ze mám aspoň o něco vyšší. Snidám jogurt, jim grep, piji ananasovou vylisovanou stavu a kysane výrobky 😀Tak jsem zvědavá , jestli to opravdu pomáhá 🙂
Ahoj holky...ja ted cekam na 2.ket v patek jdu na uz 10.dc tak se uvidi co mi rekne 1.ketu jsem verila a nic a ted mam dost smiseny pocity mame 2 mrazacky..
@koudulinka budu drzet pěsti . My nemáme ani jednoho mrazacka, takže cely pokus znova 😒
@koudelka82 diky moc byla jsem presvedcena ze to klapne kdyz jsem otehotnela i prirozene a prdlajs...
Holky všechny tři naposledy oplodněné, mám z vás radost 👏, jen tak dál! Ať se v těch miskách pěkně rochní a vyvíjí se jak mají 😉
@koudelka82
Preju , aby zitra bylo na UZ co nejvic foliku.🙂
7mm je uz docela dobry. A ananas urcite zabere.👍
@koudelka82 držím pěsti jako blázen
@koudelka82 ahooooj, tak jak paní?
Děvčátka moje, já měla v noci hrozné bolesti. Tak jsem dnes zůstala ještě doma. Už je mi lépe, ale dost špiním...
@rosalline @janaspo Holky, už máte dnešní zprávy z embryologie? My máme dnes den bez informací, takže se koušu nehty napětím a čekám do zítřka...Taky jsme zvědavá co @koudelka82 na ultrazvuku 🙂
Holky dneska bylo uz srdicko, konecne.. jupiiii..

@janaspo díky, už začínám být nervózní :(