icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
11. říj 2017

@vkackah ormace ze všech....😍❤💃🤰

volfici
11. říj 2017

@vkackah to je super zpráva, jupiiii 😍😍😍

luciebx
11. říj 2017

@vkackah superrrrr😍

katkasn
11. říj 2017

Ahoj holky, vzhledem k úspěchům z předchozí skupinky IVF 2016 se přesouvám k vám. Bohužel jsem zůstala skoro sama a ostatní se dočkaly vysněného miminka. Letos stihnu asi 1KET a příští rok měním CAR a budu jezdit do Brna. 🙂

jeanne_g
11. říj 2017

@rosalline Já vlastně nevím, jestli je lepší vědět nebo nevědět. Rozhodující je stejně závěrečná informace, že... Tyhle průběžný, to je tak akorát o nervy. Ale člověk to samozřejmě vědět chce, že...

rosalline
11. říj 2017

@jeanne_g tak nějak mi to ta doktorka řekla, že to ani ti embryologové nechtějí říkat...😠 byla docela striktní

rosalline
11. říj 2017

@katkasn Ahooj, vítej! Je skvělé slyšet, že rok 2016 byl tak úspěšný pro celou skupinku. Teď jsi byla u jakého caru?

katkasn
11. říj 2017

@rosalline Teď jsem v Gennetu a mám poslední pokus. Už jsem domluvená v Heliosu a pokud se nezadaří tak budu jezdit do Brna.

hanimili
11. říj 2017

@katkasn
Ahojky a kam budeš v Brně jezdit??

jeanne_g
11. říj 2017

@katkasn Ahoj, do Heliosu jsme taky chodili, ale po 2 neúspěšných IVF jsme teď jinde.

janaspo
11. říj 2017

@jeanne_g Ahoj 🙂. No mně včera řekli jen ten počet oplodněných a ať si zavolám ve čtvrtek domluvit hodinu transferu. A jelikož mám od včerejšího večera mírnou "depku", tak jsem to ráno nevydržela a volala tam. Řekli mi, že jelikož jich bylo tak "moc" oplodněno, že to nekontrolují pořád (nebo tak nějak) a že ten transfer platí a že si v pátek mám zavolat na čas, ale že to bude někdy dopoledne, asi kolem 10 ... Tak nevím no :(

jeanne_g
11. říj 2017

@janaspo @rosalline Vy se při těch vašich počtech nemusíte vůbec strachovat, holky 🙂 Já mám nervíky, protože u nás byl počet vajíček a výsledný počet embryí zatím vždycky problém. Ale tentokrát to snad vypadá líp, no...

janaspo
11. říj 2017

@jeanne_g No říkám si, že kdyby snad byl nějaký problém, tak se mi ozvou :(. Spíš když vidím nějaké statistiky, tak 8 oplodněných vajíček není úplná výhra :( ... Ale nesmím prostě moc na tom netu hledat 🙂

rosalline
11. říj 2017

@janaspo
@jeanne_g tak jsme na tom všechny stejně, nevědomě 😕

jeanne_g
11. říj 2017

@janaspo Nehledat, nebo zblbneš 😀 Já dřív pročítala na fórech statistiky z kolika kolik zbylo, stejně to nic nevypovídá o tom jak dopadneš zrovna ty...Ale svádí to, že...

janaspo
11. říj 2017

@jeanne_g Přesně 🙂 Ale musíme věřit 🙂

rosalline
11. říj 2017

@jeanne_g
@janaspo
@volfici jinak mi odpověděla ta paní, co jí odebrali těch 77 vajíček. Napsala mi, že et tenkrát nebylo úspěšné a pak otěhotněla přirozenem právě to robě kojí. Kolem 50 embryí má v mrazáku. 🙂

volfici
11. říj 2017

@rosalline 50 😳😳😳, to se musí prohnout za uskladnění...... To mě napadlo jako první 😂 jinak teda hustý

janaspo
11. říj 2017

@rosalline Noo takových příběhů znám víc ... Teda ne ten počet vajíček, to je fakt masakr. Ale znám spoustu lidí, kteří podstupovali IVF - neúspěšně, a pak přirozeně otěhotněli.

venda25
11. říj 2017

@vkackah tak to mam velikou radost, krásná zpravar 🙂 ja jsem na to tem stejně jako ty pred tydnem, vypada to dobře, ale neni srdicko :(

vkackah
11. říj 2017

@venda25 tak drzim pesti at ti to dopadne tak jak nam.. v kolikatem jsi tydnu??

venda25
11. říj 2017

@vkackah ja to moc nechapu, dle posledni menzes 6+6, dle gestacniho vacku 6+1, ale dle CRL 4- 5 tyden, jsem z toho dost v haji a kontrola az za 14 dni :(

chiara75
11. říj 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@rosalline Teda, to je bomba! Gratuluji a obdivuju Tvou trpělivost teda!

koudelka82
11. říj 2017

Holčičky moje, omlouvám se, ze až teď píšu, az teď jsem se zastavila a mužu Vám konečně napsat 🙂 mám 9 foliku , 9-11mm, sliznice 8mm. Říkal, ze je vše jak ma být. V pátek jedu na 2.utz a zrovna naplanujeme punkci, ta bude asi v pondělí. Teď si nejsem jista, jestli těch foliku neříkal 11.

janaspo
11. říj 2017

@koudelka82 Super super! Krásné zprávy 🙂 Tak to má být

rosalline
11. říj 2017

@chiara75 první dva kroky dopadly dobře, to je pravda. Ale šílená je rekonvalescence. Mám zácpu, projímadlo zabralo jen sporadicky. Bolesti a křeče. Druhá dávka nezabrala vůbec. V čem trpělivost? V tom vyčkávání na výsledek? Doktorka mi to předeslala dost jasně 😔

rosalline
11. říj 2017

@venda25 až za 14 dní. To je kruté.... nechávat tě tak dlouho v nejistotě. Tady v tom ivf se asi na ms nesmíš ohlížet.

vkackah
11. říj 2017

@venda25 ja jsem podle MS 8+0 a podle utz dneska jsem 7+1 ale pry to neni smerodatne.. staci mm a je to hned posunute.. spise byl u me dr prekvapen ze vidi srdicko, ze si myslel, ze mam jasne zamkle tehu..

rosalline
11. říj 2017

Já vznáším , já si létám nadvzduchovou rychlostí, já se vznáším, já si létám s lehkostííííí. Asi tušíte proč.😅 jinak dávám odkaz, jak nám vypadají ti naši boží bojovníčci
http://www.reprofit.net/reprofit_fr/images/EMBR...

janaspo
11. říj 2017

@rosalline Máš nějaké info? Tento "letáček" jsem dostala v den OPU ... zrovna před chvíli jsem na něho s manželem čučeli :D a říkali si jak vypadají :D

Strana