icon

Rande. Dáme něco na pobavení?

nebrasska
29. čer 2020

Ahoj 😊 raz jsem četla jednu diskusi o nejhorším rande. Celkem jsem se zasmála 😁 Dáme něco na pobavení?

Strana
z4
nebrasska
autor
30. čer 2020

@zelenaesmolda no, myslím, že tú matiku moc neovládal, když ani na dvakrát neudělal vejšku. Nebo tohle bylo možná jediné co ovládal, ale není dobrý učitel 🙈 takže sex nic a ještě i v hlavě prázdno 🤭
@letalnica

letalnica
30. čer 2020

@nebrasska No ono toho bylo víc, na mě koukal jak na blbečka, ale on je na tom hůř. Děsně se třeba vychloubal, co si koupil. Má kolo za 30 tisíc, foťák asi za 50 a jinak nic. Vůbec nic. Jen čeká, co mu ženská koupí nebo ho ubytuje. Hlavně že mlel o nějakým volání krve a strašně se urazil, že já s ním do jeho podnájmu nepůjdu a o další dítě nestojím. Ale nestál jemu a tak by stejně děti mít nemohl 🙂 Prostě tragédie, k čemu člověk potřebuje takový trosky? Jo a ještě byl udivenej, že "ani nepiju". To je asi nějaká tělesná vada nebo co.

zelenaesmolda
30. čer 2020

@nebrasska
tak treba umel neco jineho,ja bych se na cvut skrz matiku nikdy nedostala,ne tak abych to dodelala

letalnica
30. čer 2020

@zelenaesmolda Právě že pusto, prázdno... Naháněl mladý pokladní z Penny a když jsem po něm chtěla něco intelektuálního, nešlo to...

nnnadja
30. čer 2020

Dlouho mě tak ne pobavilo něco jako tato diskuze😁😁😁 ti chlapi jsou fakt marni 😁 to jsou neuvěřitelné příběhy

properjoey
30. čer 2020

Kdysi na gymplu se mi líbil jeden kluk, hodně posiloval, hezounek, mohlo mi být tak 17? No a na prvním rande mě vzal kamsi, kde mi změřil na přístroji podkožní tuk a sestavil jídelníček na míru 🤣🤣🤣 byl dutej, takže rande to bylo poslední, ale dneska bych takový rande ocenila 🤣

zelenaesmolda
30. čer 2020

@properjoey
tak pokud v 17 dokazal sestavit jidelnicek na miru a opravdu dobre tak zase asi tak dutej nebyl 🙂
treba se tim dneska zivi...

properjoey
30. čer 2020

@zelenaesmolda možná co se týče jídelníčku ne, ale v hlavě měl jen jídlo a cvičení...a já v té době měla 48kg, takže mi to přišlo vtipný 🤣

zelenaesmolda
30. čer 2020

@properjoey
me by se nekdo takovy hodil,potrebuju pribrat 🙂

jatonka
30. čer 2020

@klokanka31 tak si tak čtu příspěvky a dobře se bavím a u tvého jsem si přece jen taky vzpomněla 😆
Tenkrát jsem jezdila na chalupu k babičce a s partou kluků jsme šli na nejakou akci. Nakonec jsme zbyli jen já a dva hoši. Chlapci měli jasnej cíl, každý mě chtěl pro sebe no a nějak se po cestě nepohodli, ke kterému se pujde a začali se štěkat, už v tu chvíli mi bylo hrozně , páč jsem nechtěla urazit ani jednoho z nich.. do toho projížděl po cestě auťák s pražskou značkou, my se museli v rychlosti vyhnout a oba naráz zahlásili ,,Pražák zku*venej,, , pak se na mě podívali a všichni jsme se začali smát😆😆 já rodilej Pražák samozřejmě 🤭😆

chrystyanna
30. čer 2020

fajn taky přihodím jednoho exota... já lehce po 20 roku života, seznamka(lidé. cz tehdy ještě dost jeli).. dle slov 30 roku, vyšší než já, blondak..(proste I můj typ) na místo srazu dorazil 40lety střízlik, holohlavy,menši než ja(nemám ani 1.7 takže žirafa fakt nejsem) a druhá věta... já jsem ale pořád tak trochu zenatej..no to kafe jsem zaplatila a šla..pak mě ještě uhánět zprávami a básničkami..
můj chlap a otec mého dítěte je taky z tohohle"lovu přátel" na nějakým portálu.. šest let jsme se pozorovali z vzdálenosti 300 km, pak během roku bydlení, mimino.. a prostě to bylo to vzácné setkání

evawest
1. črc 2020

Ja jsem v podstate nikdy nerandila, a prvnim pritelem jsem byla cca 8 let, ted jsem s manzelem 7. Mezi nima jsem byla na jednom jedinym rande. Byla jsem na VS v Usti nad Labem, dalkove jsem delala jeste VS v Praze. On byl z Brna, o par let starsi nez ja. Mela jsem v Praze zkousku a on me v podstate ukecal, abych mu navrhla, ze se tam sejdeme (lepsi na pul cesty asi nebylo). Pockala jsem na nej u vlaku a dorazili jsme na misto me zkousky. Hrozne smrdel potem. Byly tam hrozne tezke dvere, ale galantne ustoupil a nechal me je otevrit pro nas oba. Zkousku jsem udelala a co ted. Chtel se zajet podivat do nejakyho obchodu/studia, ktere bylo jen v Praze a melo to neco spolecneho s jeho praci (byl animator). Vzala sem nas tam, sli jsme dovnitr a po chvili jsem rekla, ze si pujdu ven zavolat (chtela jsem mame rict, ze jsem zkousku udelala a mela jsem hlad, ale nechtela jsem jist pred nim), no ani ne za minutu byl venku, ze tam nechce byt sam. Takze jsem ho doprovodila zpet na vlak, ani nevedel, ze jsem nas vzala zpatky na nadrazi. A jela jsem domu.

dileandra
1. črc 2020

@nebrasska tak které vybrat 😀 exotu bylo dost..na lide.cz jsem si psala s klukem,ktereho jsem znala z intru podle vidění,moc sympatický,měli jsme tři rande,fakt jsem si rikala,to bude ono..ale bylo mi divny,že ani polibek na rozloučenou neprobehl,byl takovy,jsem si myslela,nesmelý..pak z něj vypadlo,ze ma tak ttochu sedm let přítelkyni! A zřejmě mají prechozeny vztah..to bylo posledni rande,mesic před tim,nez mě oslovil muj budoucí manžel,taky na Lidech,kdy jsem byla rozhodnuta byt tak rok dobrovolně sama,žádný rande..tak jsem to porušila a uz to jelo 😀 a jeste jeden chlapec mi utkvěl,medik..na prvnim rande,kdy se ptal kde v Praze bydlim,jsem mu rekla,ze tu mam byt,ktery jsem dostala od rodičů jako 'věno'. Na to bez nějakého zaváhání odpověděl,ze je to strašný,ze jeho bejvalka taky dostala byt. Potom jsme si jeste psali a nakonec jsem dostala mail na A4 kde vyjmenoval vsechny vyhrady vůči me osobě,a jak na tom mam zapracovat,treba,ze nesouhlasí s tim,ze si hledam praci mimo obor,který jsem vystudovala a vyzadoval podminku,ze v tom strasnym bytě,kde se teda chtěl nastěhovat,se v zimě bude topit na 26 stupňů,ze on je tak zvyklý..o sexu po telefonu,který zena s nim musi s nadšením provozovat v době,kdy nejsou spolu se radši ani nebudu rozepisovat 😀 jó,zlaté časy randeni 😀

linee
1. črc 2020

Ja si pamatuji na dva typky. Jinak seznameni pres seznamku by bylo na vydani knihy...
S jednim typkem jsme se meli sejit na Vaclavaku u kone. Byla jsem tam presne, on nikde. Po 15 min. mi zavolal, kde jsem, ze stoji dole u metra, at prijdu. Rikam , ze jsme byli domluveni u kone a tam cekam...a pak to byl rozhovor "pojd dolu", "nee, pojd ty nahoru..."🙂) Vysledkem bylo to, ze jsem po tomto rozhovoru sla domu a ani jsme se nevideli. Mozna tam u metra ceka dodnes🙂)

linee
1. črc 2020

A pak typek, se kterym jsme zasli do restaurace na Vaclavaku, dal si na veceru kachnu se 6, ja jsem nemela hlad, nejak mi nesedel, dala jsem si jenom vodu (nekecam). Samozrejme nevynechal dezert a kavu a kdyz prisle cisnik a ptal se, zda dohromady nebo zvlast, odpovedel zvlast.... za co jsem ve vysledku rada, pac 980 Kc by bylo za vodu hodne😀

dura175
1. črc 2020

Poznala jsem se na kurzu s jedním klukem, po nějaké době mě pozval na rande. Já jsem s ním nechtěla jít, protože se mi nelíbilo jeho příjmení 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Nakonec jsem šla, ale mluvil celou dobu jen o sobě, tak jsem mu pak dala košem po mailu. Kurz jsem nedokončila, protože mi bylo trapný se tam s ním potkat.

drzticka81
1. črc 2020

@nebrasska Tak ja byla na hodne randech-hlavne to byla rande naslepo, ale vetsinou to nedopadlo, nejak me dotycny neuchvatil na dalsi setkani. Ale chci napsat o tom, jak jsme se dali dohromady s mym muzem - budu ho jmenovat Mirek. Proste jsme se znali, docela dlouho, kamaradil se s mym brachou - chodili na pivo a u nas doma nemel moc dobrou povest, protoze se bracha vzdy vracel rano a to sel hned do prace, kdezto on mel zrovna volno, takze ponocovat mohl. Tak jsme se tak znali, obcas si vypomohli jako partneri na plesech, kdyz jsme zrovna nikoho nemeli. Zrovna se muj bracha zenil a my dva ho celou svatbu pomlouvali (bracha se zenil po pulrocni znamosti, do dvou mesicu odesel, do roka rozvod). Mirek me pak jednou pozval na pivo, na vylet-ale porad jako kamaradi. Potom mi navrhl, zda s nim nechci na ples, co meli v praci -byli jsme tak vicekrat, nehledala jsem v tom nic, spis jsem si rekla, tak jo, u nej pracuje more chlapu, nejakeho si tam vyberu. Sla jsem, bylo to fajn. Chlapi samozrejme zadani. No a kdyz me doprovodil pred barak, kde jsem bydlela, zacal me znenadani libat-jsem teda byla prekvapena. Jeste ve vytahu jsem si do zrcadla rikala,COZE? Mirek? jezis.......no a uz jsme spolu deset let, mame tri deti 🙂)) Byl uplne jiny, nez jakou jsem mela predstavu, kdyz to byl kamos meho brachy 🙂
Na ples jsem sla, abych si tam nasla chlapa, a chlap si tam nasel me 🙂

nebrasska
autor
1. črc 2020

@dileandra tak to jsem se zasmála 😂 já bych mu asi taky napsala mail, kde bych vyjmenovala všechny jeho zlé vlastnosti a řekla, že to asi nepůjde, protože se v zimě u mě topí na 28 stupňů 😅

zelenaesmolda
1. črc 2020

@dura175
a neni to skoda penez za ten kurz kvuli jedne schuzce?

lenatko91
1. črc 2020

Na seznamce jsem se seznámila s klukem něco přes 20, mně mohlo byt tak kolem 18-19. První rande ok, tak jsme se domluvili na dalším. To nejprve bylo taky v pohodě, ale pak se mu při líbání postavil, což pro mě tehdy bylo dost nepříjemné a on to ještě okomentoval, že se mu to stává. Další rande už nebylo, protože ani ne po 2 týdnech známosti mi říkal, jak mě miluje a plánoval, že budeme bydlet u jeho rodičů a zrekonstruujeme si podkroví 🤦🏻‍♀️🙈

dileandra
2. črc 2020

@nebrasska ja tenkrat ještě byla takové tele, ze jsem v tom jeho rozboru hledala,jestli nema pravdu,no dneska bych si ho podala 😀 a zajimalo by mě,jestli nasel takovou,ktera mu opravdu vytápí bytecek 😀

zelenaesmolda
2. črc 2020

No tak me tahle diskuze inspirovala,ze jsem ze srandy odpovedela na inzerat na seznamce (jsem tam uz dlouho ale nechodim tam).Dotycny psal,ze ma rad cestovani tak jsem se zeptala jestli spis hory nebo more ci po vlastech ceskych.Na to mi odpovedel,ze klidne jenom po meste,ze neni narocny.Tak jezdit mhd po meste je opravdu cestovani jako prase :D
Pak chtel po dvou vetach fotku a kdyz jsem mu napsala,ze ji neposlu (protoze to byl proste podle me blb) tak mi oznamil,ze je to moje chyba a zablokoval si me :D
Pobavila jsem se teda 🙂

dileandra
2. črc 2020

@zelenaesmolda tak to si dopadla ještě hodně dobře 😀 ještě tam chvili zůstaň a zazijes nečekané,nejlepe domluvit si rande..protože dle mych výpočtů je tam tak 90% chlapů na docela zajímavou psychologickou studii 😀

zelenaesmolda
2. črc 2020

@dileandra
napr?jako muj ex je psycho a to jsme se neseznamili na seznamce 🙂

dileandra
2. črc 2020

@zelenaesmolda třeba jeden můj ex tam lovil ve velkém, za den napsal úplně stejnou zpravu 20 holkam,ktery mely reprezentativní fotky v profilu a čekal,ktera se chytne,sliboval jim nesplnitelné, oblboval,ani nevim,jestli se scházel, a on se mi tim i potom sam 'pochlubil' když jsem mela podezření. A ze o nic nejde 😀

zelenaesmolda
2. črc 2020

@dileandra
jo jeden muj ex to delal taky

letalnica
2. črc 2020

Holky angličtinářky, pobavím vás 🙂 Jeden blb na seznamce chtěl zapůsobit se svou velkou výbavou (cock) a místo toho si do úvodu napsal I have big cook. Tak jsem se ho zeptala, co mi uvaří, když má velkej sporák 🙂 🙂

odula
2. črc 2020

@letalnica 😁😁 magor.

zelenaesmolda
2. črc 2020

@letalnica
super :D
jsi mi pripomela jak nekde na fb jsem v nejake diskuzi narazila na typka a ten mel na profilu zamestnani Chef ve spolecnosti kadernik :D
Kdyz jsem se zeptala,jestli v tom kadernictvi i vari a vysvetlila mu co chef vlastne znamena tak misto toho,aby to opravil tak rekl,ze mu to nevadi a nechal si to tam.
Proc ze sebe nekdo dobrovolne dela blbce to fakt nechapu...

letalnica
2. črc 2020

@zelenaesmolda Tak ještě že tam neměl Mateřská, ale určitě né dovolená 🙂 🙂

Strana
z4