Retro pamlsky, co nám chybí. Na co rádi vzpomínáte Vy?
Dneska jsem si tak vzpomněla na sušenky Koukou roukou, a říkám si, že je škoda, že některé dobroty našeho dětství se už neprodávají... Na co rádi vzpomínáte vy?
Zas tak stará nejsem, ale vzpomínám na pití Tank a milovala jsem slané preclíky v čokoládě 🙂
Ještě jsem si vzpomněla na griliášový kornoutek. A nejhnusnější byla "medvídková" limonáda, po tý se mi nestejská.
@klokanka31 koukou roukou mali minuly rok v Lidli 🙂 ale verte mi, neboli moc dobre :D
Zoretka, vlnky (hlavně griliášové), čokoláda Lidka a pak dělali jeden čas čoko tyčinku s višňovou náplní, tvar to mělo jako Kofila - Višinka se jmenovala. Jo a oplatky Fidela a Dalida. 😀
Teprve teď koukám, že většina z mnou zmiňovaného tu už zazněla...
Višinka zde: http://www.chocolatewrappers.info/Csr/Coko1992/...
Z nanuku ta jahoda s tou dobrou cokoladou, misa s dobrou cokoladou, pierot, polarkovy dort. Arasidova cokolada, barila taky nebyla spatna. A hlavne oplatky: dalila, stare disko s jahodovou prichuti uprostred, a pak takove plnene oplatky ve tvaru orisku (byly bud coko nebo jahodove myslim)-vubec nevim, jak se jmenovaly, a vsechen stary sortiment z opavie. A jeste nugatove florenty a prava vrstvena vlnka. Z bonbonu lesni smes, takove ty sisi bonbony, ale mlecny karamel, bonbony turecky med, a asi bych si casem vzpomnela dal 🙂))
@drzticka81 jeste takove dva kolacky - byly v alobalovem kosicku, mely visnovou marmeladu uvnitr a bud byly polite cokoladou nebo bez polevy. A babeta-mnam.
Vitacit, Vlnky, Falco (nebo Falko?), bonbony Junaky, Tribit takovy ten super cokoladovy, Orion sandwich (to nevim presne nazev),... Flipz precliky v cokolade jsem objevila az ted nedavno na rohliku, nevedela jsem, ze to je uz z drivejska... jo a Pikao, Jesenku, to miluju dodnes 😍
Jo a jeste jedly papir, klasika, nebo to ufo z jedleho papiru a vevnitr kysely prasek, ale to nekde mivaji i dnes
@drzticka81 Florenty se tuším někde prodávají i dneska, ale ta chuť už je někde jinde...

Ja mela rada takovou cokoladovou tycinku s obrazkem kocicky s rycem (Rumba? - krem jsem vzdy dlabala lzickou), zvykacky Pedro, zvykacky ve tvaru cigarety, cokoladu Nugatova pochoutka, tvrde bonbony ve tvaru malin, Klokanky, Vitacit, Polarkovy snih a Lednacek a pak, kdo mel zvykazky Donald (uvnitr byl vzdy minikomiks) byl za nejvetsiho frajera. A v nedeli jsme ke slavnostnimu obedu kupovali limonadu Merito ve skle, nejradeji jsem mela Kiwi. 😆 Myslim, ze ted uz by mi nic z toho nechutnalo...