Rodily jste všechny své děti ve stejném období?
Ahoj holky, dělám si takový průzkum 😁 vy, které máte více dětí, rodily jste všechny plus minus ve stejném období těhotenství? Asi tuším, že spíš ne, ale zajímají mě zkušenosti 😊 Za odpovědi moc děkuji 🌸
První 39. týden, druhé 38., třetí taky zhruba 39.
Ne, první 42. týden po vyvolávání, druhý 38. týden
40+2 obě
První 38+4 druhý 37+3/4
@anpineapple 41tt a tři dny bolesti … 40tt a na hraně prekotnyho porodu 🤣
První syn 40+0 a druhý 40+5 😊
Vsechny po termínu, prvni dva 42tt, treti me zaskočila ze vylezla uz 4 dny po terminu, nemela jsem nachystanou vybavicku 😅
@anpineapple první dcera vyvolávaná v 41+1. Prostřední a nejmladší pak spontánní začátek a oba narození totožně v 39+5.
1. dítě - 3 dny před termínem,
2. dítě - 6 dní před termínem,
3. dítě - 9 dní před termínem,
4. dítě - 12 dní před termínem 🙂 .
Všechny porody začaly spontánně samy - u tří porodů mi nejdřív odtekla plodová voda, u druhého v pořadí to začalo pozvolnými kontrakcemi.
@anpineapple ano první 38+2, druhá 38+1
První 35+6 a druhý 41+3.
1.dítě 4 dny před termínem, 2.dítě 5 dnů před termínem
Vsetky 3 som prenasala a porodila v 42tt. (2x vyvolany porod)
Ano, na den presne. Ale nemyslim, ze to ma na to vliv.
Týden před termínem, 2 týdny před termínem, přesně v termínu.
@anpineapple Všechny porody defakto ve stejný čas - +- 3 dny... první vyvolávaný (myslím, že 37+5), druhý a třetí sekce (38+1 a 38+0).
@anpineapple
Oba dva ve 41+3 tt.
Moc vám holky děkuji za vaše zkušenosti 🥰 projela jsem i starší diskuze a přijde mi, že dost holek rodí všechny děti podobně 😁 hodilo by se mi to taky tak 🙏🏻😃
@anpineapple kazde dite v jiny termin, ale 3x ve ctvrtek a jednou v patek 🙂
Prvni skoro 2 tydny po terminu, druhy na termin. Oba spontanne.
1. 4 dny před termínem
2. 5 dní po termínu
3. 4 dny po termínu
4. 11 dní po termínu
5. 14dní po termínu
6. 6 dní po termínu
Všechny porody u mě začaly spontánně, 1. porod začal jediný odtokem plodové vody. Termín je podle poslední menstruace, podle UTZ, či STM to sedlo často o dost přesněji (třeba 2., 3. a 6. porod, tam to bylo dejme tomu jen v rozptylu +~2 dny, ale někdy ani ty o dost přesnější počty zrovna nevycházely, třeba u 4. a 5. porodu,, ale vždy jsem porodila v limitu termínu (+~14 dní) 😄
1. 39+6 (vyvolávaní začalo 39+5)
2. 40+0 (pozdě večer, 39+6, praskla voda)
3. ? Uvidíme, sama jsem zvědavá (velký rozptyl mezi termínem dle poslední MS a dle UTZ)
První 42tt
Druhé 32tt - ale tam byl problém, bylo to akutní
Dcera - 40+4tt, neděle, začalo to o půlnoci a narodila se v devět ráno, 49 cm a 3,2 kg
Syn - 37+4tt, neděle, začalo to o půlnoci a narodil se v šest ráno, 49 cm a 3,2 kg
Takže některé věci byly úplně stejné 😀
@anpineapple první- přesně na den jak mi to vypočítali, druhé - o týden dřív, třetí - o dva týdny dřív. Zajímavé je, že všechny vážily na chlup stejně!
1. 40+4, 2.40+0, 3. 40+0. Začátky pravidelných kontrakcí u všech 3 porodů vždy cca kolem 10 večer 😄
@anpineapple starší 37+3 v 17:00 příjezd do porodnice a ve 22:18 byl na světě mladší 40+2 příjezd před půlnocí do porodnice a narodil se ve 3:26
@anpineapple starší dcera ve 40tt a mladší dcera ve 42tt...
38+0, 40+4,40+0

@anpineapple oba dva jsem rodila ve 42tt, vyvolaný porod 🙈