V kolik vstáváte ve všední dny ráno?
Ahoj ženy, v jakési předchozí diskuzi jsem se podivila, kolik vás psalo na koně už v půl šesté ráno 😁
V kolik běžně vstáváte ve všední den?
Hezký den!
4:50
Tady je tolik ranních ptáčat! To já tedy nikdy nebyla, nesnáším vstávání před sedmou, tak jen výjimečně vstávám o pár minut dřív. O víkendu nejdřív v 9.
Na 8:30 do skolky, pripadne na 8:00 na plavani. V pracovnim procesu bude hur🙂
Ať už jsem doma s malou nebo jdu do práce, tak kolem 7, o víkendu většinou kolem 8-9, když k ní vstane manžel
Každý den ,krom neděle vstávám ve 2:15 jedu na brigádu , vracím se okolo 5:00-5:30 pak jdu ještě k dětem lehnout a v 6:50 jsme vzhůru a chystáme se do školky. Odcházíme z domu v 7:15
@rebe tos měla štěstí na děti. 😀 většinou mají děti budíček 6-7. 😀 když máš štěstí, tak 7-8 a když máš smůlu, tak 5-6 ne-li dřív. 😀 jen málokterý dítě vstává třeba kolem 9. 😀
@mamadvoudeti klobouk dolů....
@amy87 ja tomu rozumim a vidim to asi takhle: 4:15 budik, 4:30 vylezu z postele, 4:30-4:50 nachystam snidani a svacinu, 4:50-5:20 hygiena, kosmetika a vyber obleceni- nekdo se i rano sprchuje nebo si meje a fenuje hlavu nebo koukne na zpravy- to uz bysme byli na pul 6, pak budi dite, spolecna snidane, zabalit, obliknout, vykopat dite a je 6:15 😄
@me_druhe_ja ještě se zkus zeptat v kolik chodí děti spát.Jednu dobu jsem vstávala po 10h-ale už nikdo neviděl že dcera šla spát až kolem 2h ranní.
@betysch jasně, tyhle extrémy jsou jiná....ale osobně znám dvě děti, který chodili spát večer "normálně" tzn mezi 20-21h a ráno spali do 9-10h....to je sen. 😀
@betysch nejhůř, když se to na kombinuje, jeden Skřivan a jedna sova 😀 ale jo, já taky záviděla kamarádce jejich ranní spánek do 10, jenže děti s ní byly do půlnoci vzhůru, což bych já jako přirozený Skřivan nedala...
Když jdu ráno do práce, vstávám v 6:15. Když nejdu do práce a jen potřebuju vypravit děti do školy, vstávám v 6:50.
@me_druhe_ja tak to by se mi velmi líbilo 🙂.Já mám kolem nás děti které vstávají okolo 8.Odpo jdou minimálně na hodinu spát a večer před 20už leží v posteli.A já těžce závidím 🙂
@palmalaura to musí být hrozný.Já jsem sova takže mi to až tak nevadí.Ale kolikrát pozdě večer už bych opravdu chtěla mít klid.
@amy87 zvykla by sis ;) manžel vstává podle směn mezi 3:40 - 4:20 😎
Přes týden do práce v 5:30, o víkendu podle toho v kolik vstane syn. Většinou tak mezi 6:30 - 7:15 😉
Třikrát týdně vstávám v 5:20 ,abych mohla být v šest ve fitku . Jinak vstávám v 7:00 a o víkendu v 8:00 . Děti dřív než v 7 nevstávají.
@samettka podle prcka. Takže do změny času v šest teď teda v sedm. Jeho vzbudí hlad a potřeba čůrat. Tohle uspokojí a tak hodinu najíždí (valí se, tulí pomalu snídá) ale z postele mě tahá hned.
Usina 21/22 s tím, že o půlnoci a ve tři se budí na napití
@veroniquecz nezvykla. Já ne. Rok jsem vstávala kolem 5. a nešlo to. 6 ráno je nejdřív, co dlouhodobě zvládnu. A to jsem skřivan, no ale kříženej s medvědem😂
@me_druhe_ja Pud sebezáchovy 😀 Ale já si i práci hledala tak, abych nemusela vstávat dřív, od ukončení vysoké jsem nevstávala dřív, v těhotenství taky ne, tak si říkám, že je to nějaká genová výbava, kterou jsem předala dál 😀
V 5:15 do práce, ve dnech volna se budím po 6, ale vždy nevstávám (čtu si, nebo jsem na počítači v posteli). Jsem skřivan, když vstanu později, mám pocit, že si zbytečně plýtvám den. Spát chodím do 22 hod a to i o víkendu.
Záleží, kde zrovna pracuji. Pokud v bližší kanceláři, tak v 6.00, pokud ve vzdálenější, tak 5.30.
@veroniquecz nezvykla 😄. Já spím i v práci na noční.

Převážně v 5h. vč. víkendů.