icon

Zapomněli vaši blízcí na svátek maminek? Připojte se k diskusi!

8. kvě 2022

Je tu ještě někdo na koho jeho děti/manžel zapomněli? 😓😢

Strana
z3
zuzroko
8. kvě 2022

Stále si říkám, že ještě není den u konce 😂

klokanka31
8. kvě 2022

Jak na tebe mohli zapomenout? Není to jen tím že jsou obchody zavřené? Třeba dostaneš kytičku zítra...

apokalismus
8. kvě 2022

Ty moji to neřeší vůbec,pravda já taky ne.... Ale zase manžel vytřel, to je lepší než kytka...😉😂

hasara33
8. kvě 2022

A záleží na tom? My třeba tyhle věci vůbec neřešíme - den matek, otců, Valentýn, MDŽ atd... jdou úplně mimo nás 😉 to, že se máme rádi víme a pokud chci někoho něčím obdarovat, tak nečekám na nějaký jakože "spešl" den 😉 bohatě stačí narozeniny, svátky a Vánoce 😅

drep
8. kvě 2022

Já jsem teda nedostala nic a upřímně mě to netrápí. Nevím, proč by mi měl něco dávat muž, když jeho máma nejsem (a připomněla jsem mu jen asi tisíckrát, aby své mámě zavolat) a tříletá dcera je nad to povznesená. Oč víc prožívám narozeniny, svátky atd, tak dny matek a podobné mě teda nebaví.

natysnovec
8. kvě 2022

🌹🌹🌹

michaela666
8. kvě 2022

Loni jsem od manžela dostala kytku. Letos mě vzbudila dcera pusou a venku mi natrhala pampelišky bez stonků. Tím považuji den matek za úspěšný. 😃

sirinfirst
8. kvě 2022

Manželova matka nejsem,takže od něj bych ani nic dostat nechtěla a děti vyrobily dáreček ve škol(c)e.. Já na tyhle svátky ale nejsem..

odula
8. kvě 2022

Se obávám že ten můj nezapomněl letos vzyburcovat mladochy jenom kvůli tomu, že mu svagrova připomněla at napíše svoji matce 😂 nijak to moc neřešíme, když si vzpomene fajn, když zapomene tak co. kolikrát já zapomněla na den otců twe....🤦‍♀️😁

autor
8. kvě 2022

@hasara33 já jsem člověk co tyhle věci drží a má je rad, řtakze ano, mrzí mě to.

autor
8. kvě 2022

@drep spis mě mrzí, ze to dceri nepripomnel. Bonbonieru a kyticku pro jeho mámu jsem mu kupovala js 😓

autor
8. kvě 2022

@michaela666 přesně, mě by potěšila i ta blba pampeliška 😓

autor
8. kvě 2022

@sirinfirst spíše jsem myslela, ze manžel za malou (jen třeba blbou pusu) a připomenout větší, ale nic no 😓🤷🏻‍♀️

missbufy
8. kvě 2022

Doporucuji resit dulezitejsi veci nez milion svatku kazdy den v roce je nejaky specielni den neceho...

hasara33
8. kvě 2022

Ok chápu, že to máš ráda, ale být takto zklamaná kvůli nějakému vymyšlenému svátku je přeci hloupost a je naprosto zbytečné se tím trápit 😉 tvoje dcera i manžel tě jistě milují i bez kytky nebo bonbošky na svátek matek 😉

klokanka31
8. kvě 2022

@hasara33 Ale zase je hezký když si vzpomenou...to je jako by někdo zapoměl na Vánoce...

klokanka31
8. kvě 2022

A proč jsi kupovala kytku pro jeho mámu? Ses na to měla vybodnout...

michaela666
8. kvě 2022

Určitě dnes děti udělaly něco, čím ti svoji lásku daly najevo. Ať už objetím, společným smíchem, pomocí s přípravou jídla nebo pusou na dobrou noc. To se přece čokoládě nebo kytce ( jen proto, že v kalendáři píšou den matek) nemůže rovnat. 😉 Hlavu vzhůru, příští rok se vyprdni na očekávání a udělejte si společně výlet nebo hezké rodinné odpoledne venku ( tam se ta natrhaná kytka nabízí sama).

rebe
8. kvě 2022

Každý má jiné jazyk lásky a pro chlapy je to kytka a čokoláda málokdy. Nevěřím, že na tebe zapomněli, jistě ti dnes lásku nějak projevili. Ale jestli je pro tebe kytka důležitá, neřeš, jestli si vzpomněl nebo ne, a řekni si o ni.

pavelkamat
8. kvě 2022

Každý rok manžel koupil klukům kytku pro mne. Letos jsme byli na chalupě a tak na to úplně zapomněl. Ale i přes to se syn postaral o ten nejlepší dárek. Jen tak mimoděk v rozhovoru s dědou řekl :Moje maminka je nejlepší ❤️

mourovatakocka
8. kvě 2022

Doporučuju se pár dní dopředu nenápadně připomenout 🙂
Dcera přinesla dárek ze školky a muž své mámě myslím nepřál, stejně jako já nepřála svojí mámě, myslela jsem, že se uvidíme, ale nějak to neklaplo. Takže si na mě "taky nikdo v podstatě nevzpomněl". Dcera z toho nemá rozum a muž by měl přát své mámě a dceři připomínat, ale nic. Žíly mi to netrhá, narozeniny by asi byly smutnější, ale já když o něco stojím, musím se připomínat - stejně jako se připomíná nenápadně celá naše rodina. Třeba mužův svátek mi připomněla tento tyden babička, jinak bych to zazdila.

hasara33
8. kvě 2022

@klokanka31 to samozřejmě, ale nedělala bych z toho tragédii 😉

barmil
8. kvě 2022

Nejhorší je mít očekávání. Ty jsi zklamana a ještě naštvaná na nekoho, kdo nejspíš ani neví, že něco udělal špatně. Lidi nečtou myšlenky a chlapi vůbec.
Ja sla koupit kytky sobě, mame a tchyni. Všem jsem je předala, děti udělaly přáníčka a donesly tchyni s čokoládou, moje mamka ho dostala u kytky a pozvala jsem ji na drink. Mně děti natrhaly pomneky, který miluju a manzel je na misi, takže jsem rada, ze žije a nějaká gesta na povel od něj nečekam. Nejšťastnější jsem dneska byla, kdyz jsme ráno sly s detma na snidani / brunch, pak na hřiště a úplně top byla ranní káva na terase v županu a pak brouzdání se synem v rece. To jsou momenty, kdy jsem sama sebou a vnímám to naplno a jsem ráda, že se máme takhle dobře. A to mi žádná kytka ani bonboniera na povel nenahradí.

lenerka1
8. kvě 2022

Chlapi tohle většinou neřeší, já s dětma sama probrala, co je za den, proč nesu babičce kytičku, viděly jak jí přeju, naučí se to jedině příkladem. Ale je fakt, že kytičku sedmikrásek či pampelišek pro radost od nich dostávám skoro denně, někdy koupí s mužem kytku při nákupu potravin, prostě jen tak, že na mě mysleli.

efa1
8. kvě 2022

U nás taky nic, tak jsme si navzájem popřály s kamarádkou (taky matkou🙂).

bara88
8. kvě 2022

A jak staré máš děti?a proč by si měl vzpomenu manžel?si snad jeho maminka?

bara88
8. kvě 2022

@klokanka31 srovnávat svátek matek s vánocemi?to nemyslíš vážně že?

bara88
8. kvě 2022

A nějak nechápu proč ty kupuješ za něho něco jeho matce?

tahejhula
8. kvě 2022

Já ani nevím, kdy jsme se brali, pamatuji si akorát, že nějak na konci února. Zrovna letos jsem to jen tak mezi řečí sdělila manželovi a on mi pak nechal jakési překvapení v kuchyni. Asi proto, abych mu mohla napsat, že je úplně blbej, protože já pro něj nemám ani ťuk. Jo a už zase nevím, co to je za den. Takže nejen chlapi, nejen...

klokanka31
8. kvě 2022

@bara88 Tak jasně že Vánoce jsou něco jinýho, ale srovnávám kytku ke dni matek a dárek pod stromek. Jako kdyby zapoměl že jako fakt zapoměl, tak OK. Ale když ona kupuje kytku pro jeho matku tak asi věděl co je za den. A čekala bych že chlap bude děti vést od malička k tomu že existuje den matek (stejně tak jako narozeniny,atd.)

Strana
z3