icon

Zná váš muž vaši skutečnou váhu? Diskuze o postavě.

aneta3222
14. pro 2021

Tuhle diskuzi jsem tu ještě nezahledla a tak jsem se rozhodla ji založit. Ví váš muž kolik vážíte a naopak? A nebo vadí vašemu muži vaše postava a naopak ?

Strana
z2
barmil
14. pro 2021

@aneta3222 ví, já jeho taky. Společně sportujeme a hecujeme se, mame chytré hodinky, data sdilime. Dělám si z něj srandu, že já po porodu zhubla, ale on je těhotný asi stejně dlouho jako slon.

novamamina
14. pro 2021

@aneta3222 ano ví. I když nemam zrovna ideální váhu

natysnovec
14. pro 2021

Ano vi...i kdyz jsem spekoun😂😂

zuzkasim
14. pro 2021

Váha je můj intimní údaj a můj muž ji ví. Krom mamky a doktorky ji pak už nezná nikdo, je to pro mě citlivější téma. Nevadí mu to, vzal si mě takovou, naopak, o fousek jsem se za ty roky spravila a celkově se mu prostě holky mého typu líbí.

kamino
14. pro 2021

Ví i když jsem koule 🙂 Přece mě vidí a váha je jen číslo 🙂

sanyy22
14. pro 2021

Ano ví, není důvod aby to nevěděl;) i když číslo je šílený 😁😁

martiniquest
14. pro 2021

Ano vi. Ale predeslemu partnerovi jsem vahu nerikala. Stydela jsem se. Vazil o 25 kg mene nez ja (jednu dobu i 35) a navazel se do me.

lv
14. pro 2021

Ví, někdy se vážíme i ve stejnou chvíli, víme i své "ideální", každé kilo míň, víc. Věděl to i v době, kdy jsem měla o 17kg víc. Naštěstí obvykle se naše váha pohybuje kolem té chtěné.

escapelle
14. pro 2021

Ne nikdy😂😂😂 Zadnej chlap. To je prostě pro mě tabu😂😂
Váha je pro mě celozivotne citlivý údaj a trpím u každého,komu ji musím sdělit. I když mám období kdy jsem se sebou spokojená,líbím se sama sobě,neexistuje. Muži se líbím ať mám kolik mám a myslí si,že vážím tak o 20kg min než skutečně vážím.a nikdy se pravdu nedozvi😂😂😂

konidana
14. pro 2021

Ano vi. Nebo si to myslim ze vi🤣. Ja tu jeho taky tusim. Tohle cislo nemam problem komukoli sdelit.

klokanka31
14. pro 2021

@aneta3222 Ano ví.

holubinka
14. pro 2021

Oba víme tak nějak plus mínus. Určitě to navzájem netutláme, ale ani nijak zvlášť neřešíme. Není to pro nás zajímavé ani důležité téma.

vladienka
14. pro 2021

Ja si moc neviem predstavit, ze moj manzel cokolvek nevie 😄 stav uctu/vaha/zdravotne zalezitosti, proste spolu preberame vsetko 🤷🏻‍♀️

izz76
14. pro 2021

Zeptala jsem se manžela jestli ví kolik vážím a typnul to dobře. 😄 Svoji váhu netajím, ale můj manžel zapomíná nedůležité věci, vnímá jak vypadám, má rád štíhlé postavy, asi kdybych stloustla zajímalo by ho kolik vazim.

jaja01k
14. pro 2021

@aneta3222 Já teda netuším, kolik můj muž váží. Jestli on ví, kolik vážím já, nevím. Vlastně si ani nevybavuju, jestli když se jednou za čas vážím, tak mu výsledek říkám. Kdyby se mě zeptal, kolik vážím, klidně mu to řeknu, ale nevím, k čemu by mu ta informace byla.

bervidova
14. pro 2021

Já před ním váhu netajím,ale fakt ji nevím ani já, vážila jsem se naposledy před pěti lety v těhotenství, od té doby to vědět nepotřebuji, oblečení mi je a pokud si chci něco koupit, řídím se konfekční velikostí. Kolik váží manžel vůbec netuším a neumím si představit, že bych se ho ptala, protože co bych s tou informací dělala - přijde mi v pohodě, 20 mu už dávno dávno není a na svůj věk je OK, půlmaratony uběhne, i když s vypětím sil 🙂

j.a.n.i
14. pro 2021

@jaja01k Mam to úplně stejně, pokud to neni k necemu potřeba, tak netusim k cemu by mi bylo vedet vahu partnera.

areh
14. pro 2021

Manželovu váhu vím. On mi ji pořád cpe. Váží se skoro každý den 🤦🏼‍♀️ taky nezapomene přidat poznámku jestli zhubnul nebo přibral a jestli se vážil před nebo po záchodě 😂 ale on pořád řeší svoji nadváhu.
On moji váhu +/- taky zná...

barmil
14. pro 2021

@areh takový byl můj ex, uplne posedlý, vážil se ráno před wc a po wc. A pak nez šel spát.

jancazao
14. pro 2021

@areh tohle dělá kolega a já z toho rostu 😖

drep
14. pro 2021

Vzhledem k tomu, že jsem manželův praktik, tak znám jeho váhu, tlak, cholesterol, železo, co si vzpomenete. A stejně tak mi muž už někdy točil ekg a měřil tlak a dělal odběry, tak zná mé fyziologické funkce, včetně váhy.

te_reza
14. pro 2021

Ví, já jeho taky. Zrovna dneska jsme debatovali, že nějak moc žerem a už to je vidět. Nejhorší je, že on se 2x💩 a má dole tři kila🤦

jirovapa
14. pro 2021

@aneta3222 ano, i já jeho váhu vím. My máme takový večerní zvyk, že jdu si koupelny jako první a občas se po sprše vážím a v tu chvíli přichází manžel a jde do sprchy on, takže vidí na váze kolik mám. Nijak to neřeším, vidí mě nahou, viděl jak jsem rodila, vidí moje nedostatky, ta váha je jen detail 🙂.

dura175
14. pro 2021

Muž ví přibližně, kolik vážím. Ale jen díky tomu, že mám za posledních asi 15 let nejnižší číslo (jinak bych se mu nechlubila). Musím se vážit často, hlásím u doktorů. Jeho váhu nevím, odhaduju nějaké číslo v rozmezí 10 kg 🙈

marselina
14. pro 2021

Joooo teď ví prz jsem těhotná a mam navíc už přes 20kg😂vždycky jen pronese lasko snad takova nezustanes🤣🤣

jako_mala_holka
14. pro 2021

Jo, cca víme navzájem (bohužel 😂)

bramarfi
14. pro 2021

Ví. Já jeho vím taky. A ne, s mou postavou nemá ani náznak problému. Ale když vidí, že požírám nějakou čuňárnu (jednou za čas), nezapomene podotknout, že bych to neměla jíst. Ne kvůli váze ani postavě, ale zdraví.

martulka88
14. pro 2021

Ví on moji a já jeho... Jemu na mé váze vůbec nezáleží. A to nejsem žádné tintítko. Nikdy nekomentoval, kolik vážím a že bych měla zhubnout nebo něco podobného. Ví, jak to mám s kily, jak to mám s jídlem a je rád, že jsme spolu. Jeho váhu "hlídáme", aby nehubl - v nejhorším čase (to jsme spolu nebyli), vážil 63kg na 185cm, protože dělal směny a neměl čas na jídlo.

bigbig
14. pro 2021

Víme oba. Celejch těch 10 let co se známe vážíme pořád stejně (málo), plus mínus kilo🙂 Není to pro nás nijak zajímavý téma, ale párkrát do roka vytáhneme váhu a podíváme se. Vlastně ani nevím proč. Nicméně teď to teda muž asi aktuálně neví, protože jsem v 5.měsíci a kolik zrovna teď vážím nevím ani já.

nnnadja
14. pro 2021

@escapelle haha můj taky 🙂

Strana
z2