icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

estelle777
10. bře 2022

Prejeme jistou ruku a bystre oko, Wali!

78marcela
10. bře 2022

@estelle777 možná by stačil jeden člověk z bunkru na Uralu

estelle777
10. bře 2022

@78marcela Taky jsem si rikala! Wali dokazal picnout dzihadistu na 3,5 km. Bohuzel atomovej kryt neprostreli ani on.

estelle777
10. bře 2022

@78marcela Ted ctu, ze se v civilu zivi jako programator. A to jsem do dneska mela IT za nudny chlapiky.

ilci
10. bře 2022
ilci
10. bře 2022
ilci
10. bře 2022

Už jsem netrpělivě čekala ...

amenophus
10. bře 2022

@ilci prekvapko, takze uz se sami priznali, zmetci! 😡 by me zajimalo kolik atentatu uz nekdo spachal na toho hajzla. Vzpominate jak se objevila ta zprava nejakyho toho miliardare co vypsal odmenu $1M za jeho hlavu? Tahle suma mi za to riziko prijde malo, ale chci videt crowdfunding ktetej tam nejaky ty milionly jeste doplni 😆. S radosti bych taly dolarkem-dvema prispela! A vite kolik by to ve vysledku usetrilo penez za vsechny ty zbrane a humanitarni pomoc na ktery se skladame?

estelle777
10. bře 2022

🤘

baruneckam
10. bře 2022

@estelle777 😀😀😀

estelle777
10. bře 2022

@amenophus Na darknetu pry dokonce na Putlerovo hlavu vyhlasili odmenu 14.000 bitcoinu.

elencze
autor
10. bře 2022

@estelle777 což jsem přepočítávála a je to přes půl miliardy dolarů, jsem si to číslo musela rozdělovat po třech aby mi došlo, kolik to je.

78marcela
10. bře 2022

@estelle777 no a když má Putler jednání s generalama a letuškama, to nevystrčí na chvilku z bunkru hlavu?

78marcela
10. bře 2022

@estelle777 ale 3,5km to je stejně mazec

brunetka11
10. bře 2022

@78marcela Putin je však lepší než Chuck, dokáže mít v blízkosti letušky průhlednou ruku 😅
Ten strachy nos z bunkru nevystrčí 😵‍💫

brunetka11
10. bře 2022

Něco k současnému životu v Rusku https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-r...

estelle777
10. bře 2022

@78marcela On to byl asi fejk, “letusky” mu tam domalovali. Dokonce se zjistilo, ze to nejsou letusky, ale pozerky, pac ta jedna uz byla v Putinovo propagande x krat. Mela ruzne role. Už byla opravářkou autobusů, pracovnicí kosmického výzkumu, sportovkyní, ...

78marcela
10. bře 2022

@brunetka11 to jsem četla o té ruce, ale bylo to vyvráceno, na detailních a kvalitních snímcích to bylo v pořádku. Taky jsem četla, že to snad byly herečky. Každopádně s nim asi opravdu přišly do kontaktu.

elencze
autor
10. bře 2022

@78marcela nebylo to vyvráceno úplně, na kvalitnějších záznamech neprochází ruka mikrofonem, ale je tam sloup co se objevuje a mizí, a postavy mají divné obrysy, dívají se totálně mimo. Takže část odborníků na vizuální techniku si pořád myslí, že to je na naklíčovaném pozadí a jen s ním, herečky se točily zvlášt.

elencze
autor
10. bře 2022

Dobré ráno, i přes údajné příměří pokračovalo v noci ostřelování. Povedl se ukrajinský protivýpad u Kyjeva, zničeno pět tanků.

78marcela
10. bře 2022

@elencze aha..tak to jsem už nezachytila

estelle777
10. bře 2022

@78marcela Jako rekneme si to na rovinu, bylo by jednodussi, kdyby kazdy den vylezl z bunkru a sel by se vycurat k nejblizsimu smrcku, ale i tak verim, ze nic neni nemozne a zazraky se deji

elencze
autor
10. bře 2022

V řadách ruské armády se mají množit případy dezerce.

elencze
autor
10. bře 2022

Tady se podívejte, jak Rusko začíná čím dál více vypadat jako Německo 30. let 20. století. Můžete hledat pět rozdílů
https://twitter.com/JulianRoepcke/status/150168...

elencze
autor
10. bře 2022

Visa a Mastercard přestaly obsluhovat karty v Rusku.

elencze
autor
10. bře 2022

Kanada pošle Ukrajině zásilku smrtící a nesmrtící vojenské pomoci v hodnotě 50 milionů dolarů.

elencze
autor
10. bře 2022

Čína poslala na Ukrajinu humanitární pomoc. V přepočtu v hodnotě 18 mil. korun.

elencze
autor
10. bře 2022

Sněmovna reprezentantů USA drtivou většinou schválila zákon zakazující dovoz ruské ropy. Jde o další reakci USA na ruskou invazi na Ukrajinu.

elencze
autor
10. bře 2022

Americká Sněmovna reprezentantů podle očekávání schválila 13,6 miliardy dolarů na pomoc Ukrajině a spojencům USA v Evropě.

Strana