icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

odula
Autor odpověď smazal
fifinka2020
11. bře 2022

@zrzeckas hlavně i kdyby to byla pravda, tak co s tím? Začneme tady nadávat na uprchlíky, házet je všechny do jednoho pytle a přestaneme jim pomáhat? I kdyby to někdo udělal, je lepší nesoudit a negeneralizovat. Takovéhle věci je lepší vůbec neřešit a pokud chci pomáhat, dělám to bez jakéhokoli očekávání, jinak se to může zvrtnout..

anetka1701
11. bře 2022

@zrzeckas tohle jsou chlazený hotovky, prodávají se v obchodě. Problém je, že mají minimální trvanlivost. Klidně bych tipla, že to někdo dovezl testne před koncem trvanlivosti z krámu, ale bylo to už nafouklé, špatné, tak to vyhodili... Fakt bych z tyhle fotky nedělala závěry...

carrien
Autor odpověď smazal
carrien
11. bře 2022
carrien
11. bře 2022
lucie11111
11. bře 2022

@bigbig super článek, je to tam všechno krásně napsáno v širších souvislostech, a jen bych doplnila, to co nastínila @odula a to, co tam nebylo zmíněno, a to, že v těch 90tych rozkradacskych letech měli západoevropské firmy velký podíl na tom, jak Rusko dopadlo.

estelle777
11. bře 2022

@zrzeckas Hele, nikdo je u toho nevyfotil, spis mi to prijde, ze to je oper fejkova zprava. Vypada to na jromadny vyhazovani proslych veci. Nejsou mezi tim vubec jine odpadky.

maciceksta
11. bře 2022

@bigbig Tohle bych dala povinně prečíst všem těm, kteří už teď šíří jen sračky! A bude jich víc a víc.

kvmatonka
11. bře 2022

@maciceksta prosím tě. Ti by skončili u prvního odstavce. Nemají kapacitu to přečíst, natož pochopit. 🙊

estelle777
11. bře 2022

@zrzeckas Je to fejk. Zjistili, ze jsou to sestrihane fotky ze skladu gastroodpadu. Tady je jedna fotka neostrihnuta. Lidi jsou proste kreteni.

maciceksta
11. bře 2022

@kvmatonka Jj, to mě taky napadlo. Pak jsem si říkala, že to radši psát nebudu. Do dneška jsem si říkala, že se ty hovadiny kolem mě nešíři a dnes to začalo, debility sdílí ty, co sdíleli absolutni sračky při covidu. Ty lidi maj fakt v hlavě asi nasráno... Do pár týdnu prý mám doma 2 ukrajinský chlapy, protoze ty utíkaji za lepším, válka tam je uz 8let, ale ted jim tam vsem doslo, ze tady bude lip a taky zjistili, ze tu delame lepsi nehty a rasy. Naše vláda nařidila nouzový stav, aby mi mohli zabavit dum a auto a dat to Ukrajincum. Chudaci nasi deti prijdou zase o vzdelani, protoze ucitele se budou venovat jen tem ukr. detem. I zubare budou mit pridelem a nam uz nas zubar ani kaz nevyvrta! A ja, co tohle vsechno nevidim, tak jen chci, aby moje deti trpely!

odula
11. bře 2022

@maciceksta to si delas prcu ze jo? jako ze tohle lidi rikaji??

ladyhacek
11. bře 2022

@maciceksta taky jsem si říkala, že ty samý anticoviďaci teď jsou proti pomáhání Ukrajincům
Už v několika případech se mi to potvrdilo.
Každý má asi svojí pravdu

pampeliska1313
11. bře 2022

@odula :D včera jsem si šla koupit něco do večerky a vedle je hospoda. Dva rozumbradové se venku shodovali v tom, jak je to na hovno, že támhle se vybírají peníze na vozík pro kluka co je nemocnej a peníze nejsou a najednou se “můžou všichni posrat” aby pomohli “úkáčkům” který nejsou schopný si tady ani najít práci a jen vyžíraj a budou vyzirat stát jako cikáni atd atd a na ně se miliony najdou a “ na nás” ne

estelle777
11. bře 2022

@odula ten fejk s jidlem ma 24 500 sdileni a pod tim komentare i v azbuce hanici Ukrajince a cesi nadavaji o sto sest. Ja to obrecela.

maciceksta
11. bře 2022

@odula No fakt, tohle vse, co pisu, padlo v diskuzi, kterou sdilela tady jedna od nas, ja z toho do ted nechapu, 90% lidi s ni souhlasilo...na konec tam pak vlozila prave tu fotku, jidla v kontejneru, ze to uz snad musi tem, co brani Ukrajince, otevrit oci.

kvmatonka
11. bře 2022

@maciceksta skoro většina anticovid co frčela na sputniku se teď dala do boje proti Ukrajincům. Nejhorší je vždycky srážka s blbcem. Těch sr.aček kolem je spousta. Zcela sadomasochisticky jsem vlezla mrknout do skupinky o přídavcích, kdy většina uživatelek berou xy dávek od státu za jednoho haranta za druhým a vřískají, že jim stát nic nedá a nepostará se o ně. ALE že UA se cpou příspěvky 2500 kč, mají mhd zdarma, vstup do zoo za 1 kč atd. A to vše píšou z pohodlí domova, z mobilního telefonu za x tisíc s připojením na net, pijou u toho kafe a hlavně ze svého domova! Jdu blejt 🤦Už na ty fóra nelezu.

psya
11. bře 2022

https://denikn.cz/830023/eli-jste-nas-za-svaby-...

Nemate prosim nekdo odemcene? (Rozhovor Petry Procházkové)

maciceksta
11. bře 2022

@kvmatonka Me bylo jasny, ze nekde jedou tyhle hovna ve velkym. Ale tohle me teda dnes fakt dostalo... Tolik lidi uplne zblblejch, fakt k pobliti... Konkretne ta, co to sdilela, tak na zacatku covidu sila rousky a nadavala na duchodce, ze to nenosi, pak totalne otocila, vsichni jsme byli debilni ovce a jen ona to vse videla spravne. Pred 14 dny resila, kdy bude sbirka pro UA, ze to vsude organizuji a nase mestecko nic nedela a nepomaha. Rikala jsem si, kdy to zase otoci... No, tak dneska to prislo. Jsme ovce, ze s uprchlikama souhlasime. Urcite me i znasilni az vlada prikaze, ze u me budou bydlet.

hojda
11. bře 2022

@aguu Nebo tam firma navezli jídlo, třeba i pro Čechy, kteří tam pracují a nesnědlo se to, při takové akci se ty porce počítají těžko a myslím, že hromady jídla se vyhazují třeba i v českých jídelnách, je to blbý, že se to vyhazuje, ale asi bych z toho nic nevyvozovala.

bigbig
11. bře 2022

@maciceksta Napsalas to přesně, tyhle lidi maj fakt v hlavě nas*áno. To nemá jiný vysvětlení. Ale sakra není jich nějak moc?

maciceksta
11. bře 2022

@bigbig No, bohužel se množí... A tohle ta svině z Kremlu chce. Nenávist mezi lidma. Už při covidu to bylo hnusný, jak se lidi nesnášeli. A bude hůř.

betelgeuzz
11. bře 2022

@bigbig já myslím, že jsou hlavně hodně vidět a slyšet. A pak je spousta lidí, kteří jen pošlou peníze, nebo nakoupí pár věcí a své názory nikde nahlas neventilují.

syrecek01
11. bře 2022

@psya No ty voe... To je rozhovor jak lusk 😐

Strana