icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

blue108
12. bře 2022

@carrien zrovna to fórum čtu 🙂 čtu tam poslední dny hodně témat a je to zajímavý...

pampeliska1313
12. bře 2022
sebestka
12. bře 2022

Pro odlehčení 😀😀
Hlášení z Kremlu:
Šestnáctý den čtyřdenní operace probíhá podle plánu.

estelle777
12. bře 2022

Holky, nemate prosim odkaz na to rusky matersky forum?

pratensis
12. bře 2022
carrien
12. bře 2022

@blue108 tak už to smazali 😃 to bylo rychlé, ale čekala jsem to 🙂

estelle777
12. bře 2022

@pratensis dekuju!

pampeliska1313
12. bře 2022
natilla
12. bře 2022

Na moskevské burze se nebude obchodovat ani příští týden. Informovala o tom ruská centrální banka. Ruská burza je zavřená od 28. února.

natilla
12. bře 2022

Podle Ukrajinců Rusové stříleli na další evakuační konvoj civilistů. Sedm mrtvých, včetně dítěte.

estelle777
12. bře 2022

Poprve jsem videla plakat moderatorku zprav. Brecela jsem s ni…Dnesni Udalosti na CT1

zuzekk
12. bře 2022

@carrien téma ankety?

rickym
12. bře 2022

@estelle777 ano, taky jsme brečeli s ní😢

levandule_k
12. bře 2022

@estelle777 Neviděla jsem dnešní zprávy, můžeš mi pls v kostce napsat co tam bylo?

carrien
12. bře 2022

@zuzekk něco jsem stihla vyfotit

carrien
12. bře 2022
martinau5
12. bře 2022

Mám kamarádku v Rusku a říkala, že je to teď šílené, jak ceny letí nahoru. Dva dny zpátky kupovala mikinu za 2500 rublů a dneska je za 3000. V úterý se vrací do ČR a tak nakupuje dokud to jde a dokud je za co. S takovou tam lidi nebudou mít prý ani na jídlo

sudylichozrout
12. bře 2022

@martinau5 3000 rublu, to je desetina mzdy, kterou ma vetsina Rusu. Jako kdyby tady stala mikina 2500-3000 Kc. Docela mazec.

odula
12. bře 2022

@sudylichozrout jenom reakce, trochu opozdena, k tomu Bidenovu tweetu. on nic verejne nepropalil. Obrannej charakter NATO je znama vec, co napsal neni zadny novum. Urcite je to jasny Putinovi, zcela jiste je to jasny Svedsku i Finsku. Spis nez cokoliv jinyho je to vzkaz Rusku aby se ani neopovazili o jakykoliv provokace smerem k Polsku, Slovensku a dalsim statum NATO, ktery sousedi s Ukrajinou. A taky jasny potvrzeni toho, ze se nebudou aktivne michat (ani bezletovou zonou) do zalezitosti na Ukrajine. Spis je to statement - pokud se zapojime, je to vase (ruska) vina, protoze jste zautocili prvni. Pokud se tyka Svedska a Finska - myslim, ze velice intenzivne komunikuji s NATO a velice peclive vyhodnocuji tu bezpecnostni situaci. Myslim, ze co prohlasilo zdejsi ministerstvo obrany je naprosto rozumna reakce - zadat v tyhle situaci o vstup do NATO by znamenalo dalsi eskalaci konfliktu a neni to v tuhle chvili rozumny. Na druhou stranu - Svedi (i Finove) predpokladaji, ze Rusko nemuze ani nechce obsazovat/ohrozovat zadny jiny staty nez ty, ktery byly tradicne ve sfere ruskyho vlivu (coz je ukrajina a mozna pobalti, mozna, ale vzhledem k situaci je to velmi nepravdepodobny). A protoze jsou Rusky sily vazany na ukrajine, tak ani svedsku ani finsku nehrozi bezprostredni nebezpeci. toz tak to vidim ja.

odula
12. bře 2022

@sudylichozrout a jeste jedna vec - Rus ma s Finskem uz svoje zkusenosti ;)

sudylichozrout
12. bře 2022
sudylichozrout
12. bře 2022

@odula Jojo, diky za pohled, myslim, ze mas recht.

psya
12. bře 2022
malenka3
12. bře 2022

https://www.databazeknih.cz/knihy/mitch-rapp-ru...
😱 Asi si koupím a přečtu konec 🙈

blue108
12. bře 2022

Prosím o radu... 🤭 Na Twitteru mi zmizela možnost překladu příspěvku, nevíte, jak to nastavit zpět? Nikde to nevidím...

psya
12. bře 2022

Na to se tu tusim nekdo ptal..

sudylichozrout
12. bře 2022

@blue108 Je to aktualizaci asi. Pise to na Google play kde kdo v recenzich. Mozna zkus odinstalivat aktualizace. Jestli to zabere. Mne se to nestalo ani po aktu, tak je mozne, ze to dela jen urcity typ mobilu.

terinka86
12. bře 2022
Strana