icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

psya
12. bře 2022

Ukrajinská energetická společnost Energoatom informovala, že do Záporožské jaderné elektrárny přišlo 11 lidí z Ruska. Mezi nimi i hlavní technik z Balakovské jaderné elektrárny.

Údajně přišli „zajistit bezpečnost“ a pomoci s opravami po ostřelování.

odula
12. bře 2022

@malenka3 TO.NENI.MOZNY. Bych si spis chtela promluvit s tim autorem. 😨 nejaky medium nebo co? mazec toto :D

psya
12. bře 2022
odula
Autor odpověď smazal
estelle777
12. bře 2022

Rusaci maji strilet do civilistu, zen a deti. Maji je vrazdit.
https://twitter.com/andrewofpolesia/status/1502...

hojda
12. bře 2022

@malenka3 Snad to Puťka nepochopil jako jeho životopis.....

odula
12. bře 2022

@psya
"Ukrajinská energetická společnost Energoatom informovala, že do Záporožské jaderné elektrárny přišlo 11 lidí z Ruska. Mezi nimi i hlavní technik z Balakovské jaderné elektrárny."

pampeliska1313
12. bře 2022

@odula ten seriál byl fakt skvělej. Dvakrát jsem to zkoukla s manželem.:D Ale až teď mi naplno dochází o jakej šlo průser. Ne, že bych to nepovažovala za tragédii, ale pořád jsem si říkala, že to bylo a nebude.

pampeliska1313
12. bře 2022

)))

psya
13. bře 2022

V blízkosti amerického konzulátu v Irbílu na severu Iráku v noci na neděli dopadlo několik raket. Podle prvních informací nejsou hlášeni zranění ani mrtví, informovala agentura AP. Další zdroje uvedly, že rakety zřejmě neponičily budovu konzulátu. Američtí představitelé se domnívají, že rakety byly vypuštěné ze sousedního Íránu.

sebestka
13. bře 2022

Zajatý ruský voják vypověděl při výslechu vedeném ukrajinskou tajnou službou SBU, že ruská armáda na Ukrajině používá stejně jako Rudá armáda za Stalina speciální trestní komanda, která přímo v boji střílejí ty, co odmítají bojovat. S odvoláním na SBU to potvrdila agentura Interfax-Ukrajina. Tvrzení nejde ověřit.

psya
13. bře 2022
psya
13. bře 2022
psya
13. bře 2022
psya
13. bře 2022

https://twitter.com/nikorepi/status/15027430901...

Oleksij Arestovyč (poradce V. Zelenského) a jeho předpověď Ruské agrese. Psal se rok 2019.
CZ titulky. https://t.co/iLUv0iXBSD

barumrallyebum
13. bře 2022

Zeny, ptaly jste se nektera adminu, proc se diskuze nezobrazuje v "prave se diskutuje"? Fakt to tam neni, je snad konikovske vedeni proruske? Jsou to slovaci a tam to jede ve velkem.

ilci
13. bře 2022
rickym
13. bře 2022

@barumrallyebum někde jsem četla, že to je tím, že je to volná diskuze. Ale jistá si nejsem.

psya
13. bře 2022
sarrita
13. bře 2022

🌻

hlasil
13. bře 2022

@rickym
@barumrallyebum Prvních pár dní se ukazovala, pak přestala. Tak myslím, že někdo musel zasáhnout, že to není skryté automaticky.

roseinka
13. bře 2022

@hlasil tak primarne jde o mama forum, takze predpokladam, ze do popredi jdou nove vznikle diskuze tykajici se materstvi... navic tohle je volna diskuze a od te doby vzniklo mnoho dalsich, takze tahle je podle me automaticky hozena dal

petulkadodo
13. bře 2022

@roseinka Diskuse se dají řadit od nejnovějších nebo kde se právě diskutuje. Zkusila jsem vyhledat diskusi i lupou a taky jsem ji teda nenašla 🤔

odula
13. bře 2022

@rickym jo taky jsem to četla. Jenže pak byla založena jako volná diskuse "off topic" k ukrajine. A ta se objevovala ze začátku. Ted uz ani ta ne. Možná by stálo zacto se zeptat znovu ...

pavelkamat
13. bře 2022

@blue108 také se mi to stalo. A bohužel ani nová instalace nepomohla. Už jsme to tu s holkám řešily 😔
AUTOR
@pavelkamat právě vůbec, ale dá se to překládat přes web a ne appku. Ale zas přes web nejdou twetty, tak jak mají 😞👎🏻

lotosek
13. bře 2022

Já myslím, že úplně nově založená diskuze v jakémkoli tématu se v tom výčtu objeví, ale pak spadne dolů pod novější. A protože je to Volná diskuze, tak už nové příspěvky na zdi nevybíhají. Ale nevím, konikovský systém nechápu a nevyhovuje mi, měla jsem štěstí, že se mi tato diskuze objevila jako nově založená.

mysh_me
13. bře 2022

@barumrallyebum 😀😀😀 takhle vznikaji konspirace 🤦🏻‍♀️ Uz se to v tomhle vlakne resilo minimalne 3x. Je to volna diskuze a ty se tam nezobrazuji. Opravdu neni potreba z neceho obvinovat adminy… a jeste na zaklade toho ze jsou slovaci 🤦🏻‍♀️😅

sebestka
13. bře 2022

Já bych navrhovala vrátit diskuzi tam, kde byla 🙂

Strana