icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

zuzekk
16. bře 2022

@sudylichozrout tak jako je od Rusaku milý, že dopředu ohlásí, co chtěj podniknout...
(ale kur*wa!)

pratensis
16. bře 2022

@maciceksta Už prohlašujou, že si divadlo vyhodili do vzduchu Ukrajinci sami (je to i na Novinkách). Jako od začátku invaze jsem na dně, ale teď jsem byla pár dní jakž takž v pohodě... a už jsem zase tam.😭

natilla
16. bře 2022

@zuzekk podle mě letecky do Polska a pak po zemi,vlakem apod..

lucie11111
16. bře 2022

@sudylichozrout kéž by jenom blafovali 🙏

slunecnice7
16. bře 2022

@sudylichozrout to uz je fakt nehoraznost, jakokde je ta karma za tyto lzi. Kdo vubec tohle vymysli? Jak moc bude rusky lid bolet procitnuti az jednou Putin nebude?

blue108
16. bře 2022
odula
16. bře 2022

@bigbig zacatek, obavam se.

odula
16. bře 2022

Twe.... no tak to je něco. Protivalecne smyslejici jako "zradci", agenti zapadu, pata kolona, kterou rusky lid snadno rozezna a vyplivne jako mouchu ktera náhodou vletí do úst. A tento sebeocistny proces posili celou Rus..... šiblo mu. Definitivně mu šiblo.
https://www.reuters.com/world/putin-warns-russi...

petulkadodo
16. bře 2022

Několika běloruskými městy se ozývají výbuchy. Situace je zatím nejasná. Jeden ze zástupců běloruské vlády na svém twitterovém účtu uvedl, že v uplynulých třech hodinách se do vzduchu v Baranoviči, Gomelu, Lidě a Luninci vzneslo asi 30 stíhaček, dopravních letadel a vrtulníků. Poblíž města Kalinkoviči mělo být údajně vypáleno šest raket, píše. Zdroj idnes.cz

zuzekk
16. bře 2022

@petulkadodo co to může znamenat?? Jsem zcela zmatena.

petulkadodo
16. bře 2022

@zuzekk Netuším, nenašla jsem nikde bližší info. Možná Rusku došla trpělivost s neposlušným "spojencem"?

16032022nl
16. bře 2022
sudylichozrout
16. bře 2022

Nrtusim, ale Lavrovovo letadlo se ve vzduchu otocilo a vratilo se zpet, Lavrov byl ted na ceste do Pekingu. Takze se tam neco deje. Neco velkeho. Trochu se drbe o prevratu. Ale to by bylo prilis pekne.

sudylichozrout
16. bře 2022

@16032022nl Jsi byla rychlejsi. 👍😉

ffiinnkkaa
16. bře 2022

Za částí výbuchů v Bělorusku by mohl být ruský zásah v ukrajinské Rivenské oblasti, která leží nedaleko od běloruských hranic. Za výbuchy ve městech od hranic vzdálenějších, jako je například město Baranoviči, nejspíše může plánované cvičení dělostřelectva.

16032022nl
16. bře 2022

Taiwan dal České republice (a dalším středoevropským zemím) 1 500 000 USD na integraci uprchlíků z Ukrajiny.
Jsou jediná země, která toto udělala.

sarrita
17. bře 2022

🌻

bigbig
17. bře 2022

Kryt u divadla byl označený velkým nápisem Děti viditelným z letadla...

ilci
17. bře 2022
blue108
17. bře 2022
bigbig
17. bře 2022

https://twitter.com/Fbeyeee/status/150404684530...

Motivační video ruské policie🤢 Tak mám dojem že Z je opravdu nová svastika...

sebestka
17. bře 2022

Lavina výpovědí v ruských televizích. Novináři odmítají Putinovu propagandu

V Rusku se strhla lavina výpovědí v televizích, ze kterých odcházejí i významné osobnosti, které pomohly tyto stanice formovat. Novináři tím dávají najevo, že se už nechtějí podílet na Putinově propagandě.

Před několika dny svět obletělo video novinářky, která v ruské státní televizi narušila vysílání zpráv transparentem, jenž hlásal odpor vůči válce a lžím Putinova režimu. Marina Ovsjannikovová ale není jediná, která se odmítla nadále podílet na ruské propagandě.

Jak informovala BBC, Rusko je v současnosti svědkem masivního odchodu novinářů z televizí, z nichž někteří byli po mnoho let jejich tvářemi. Výpověď oznámila například Lilija Gildejevová, která pracovala pro televizi NTV jako moderátorka od roku 2006.
Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/457176-...

blue108
17. bře 2022

@ilci nevšimla jsem si, že už to tu bylo 😅

aluskaasimon
17. bře 2022

Divadlo bylo jasně označeno. Rusové jsou fakt neuvěřitelné svině (ne všichni samozřejmě).

natilla
17. bře 2022
natilla
17. bře 2022
odula
17. bře 2022

@natilla enjoy

natilla
17. bře 2022

@odula tak ne,že by se od nich neměli co naučit,jak žít v sankcích,jak uživit miliony lidí bez jídla..ale jestli čekají nějaké super zbraně,elektroniku apod. tak to asi bohužel..

hojda
17. bře 2022

@natilla Rusko hledá BFF....

psya
17. bře 2022

Spojené státy vytvořily speciální skupinu, která má dohledávat majetky ruských oligarchů v zahraničí.

Jsou v ni experti mj. z Německa, Británie, Japonska, Austrálie nebo Evropské komise.

Strana