icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

sudylichozrout
25. bře 2022

@pratensis No wow!

levandule_k
25. bře 2022

Alexej Šarov, plukovník 810. samostatné námořní brigády Černomořské flotily byl zabit dle The Kyjev Independet ukrajinským snajprem.

https://twitter.com/KyivIndependent/status/1507...

16032022nl
25. bře 2022

Uz aby to bylo!

brunetka11
25. bře 2022
sudylichozrout
25. bře 2022

A ze tak najednou, vzdyt byl preci zdravy a vcera se objevil vpravo nahore. 😂 Damy, ten uz je bud v kriminale, nebo pod kytkami.

brunetka11
25. bře 2022

@pavelkamat ty jo, tam se to rozjelo 😅

asongforfay
25. bře 2022

@craki Bohužel tyhle konflikty vždycky odnesou obyčejní lidé. Neschvaluji to, jen poukazuji na to, že nic není černobílé.
Celá historie ohledně Krymu je pochybná. A aktuální konflikt, ehm ehm.

Jinak jsem tedy napsala do off-topic.

sudylichozrout
25. bře 2022

@brunetka11 Cetla jsem jen dve posledni stranky. Udela mi nekdo skromny vytah z dila?

amenophus
26. bře 2022

Zahralo u srdce:

78marcela
26. bře 2022

@sudylichozrout pokud měl Sojgu infarkt nebo cokoli, Gerasimov je taky nezvěstný...kdo může stisknout jaderné tlačítko?

sebestka
26. bře 2022

@pavelkamat co tam bylo? Už je to fuč.

bigbig
26. bře 2022

Poslanec Moskevské státní dumy Savosťjanov (komunista) dnes navrhl demilitarizovat a denacifikovat nejen Ukrajinu, ale také Polsko, Lotyšsko, Estonsko, Litvu, Moldavsko a Kazachstán.

blue108
26. bře 2022

@pavelkamat co tam bylo? 🙂

blue108
26. bře 2022

Téma na u -mama je smazané pro časté porušování pravidel.

ilci
26. bře 2022
bigbig
26. bře 2022
brunetka11
26. bře 2022

@sudylichozrout Ty holky tam začaly nazývat věci pravými jmény a dost nekompromisně se vypořádaly s naivkami, co si hrály na národní hrdinky. Že nejsou potraviny, léky. Že Rusko napadlo Ukrajinu. Že jestli “hrdinky” jsou v pohodě s tím, že jejich blízké pošlou úředníci do války.
A velmi často tam padala otázka, proč ti VIP, hlavně
pak ti úředníci mají své potomky schované “na nenáviděném a opovržení hodném Západě”.
Že tp jaksi postrádá logiku.
Herečky se zastaly, že proč si tam na ni dovolí někdo plivnout, když už v zahraničí pobývala nějakou dobu z profesních důvodů, hostuje tam v divadle.
Padl i názor, že to je jen zase další něčí pokus si uzmout dobře prosperující a uznávanou charitativní organizaci. Že jde jako ve většině věcí v poslední době v Rusku prostě o peníze.

brunetka11
26. bře 2022

Jinak tady nepadla jedna důležitá informace - v dubnu čeká Rusko každoroční nábor branců. A ti původní vojáci se mají vracet domů.
Tak teď stříhat metr do průseru, co za pár dní Putina čeká 📍

pavelkamat
26. bře 2022

@brunetka11 přesně jak píšeš 👍 Divila jsem se jak otevřeně některé věci píší s ohledem na ty všechny zákazy co mají 😶
Ale potěšilo mne to prosakování informací 😉

pavelkamat
Autor odpověď smazal
brunetka11
26. bře 2022

@pavelkamat na jiné diskuzi k anketě, zda budou lidé nakupovat značky firem, pokud by se do Ruska vrátily, se s tím také nemazlily

pavelkamat
26. bře 2022
brunetka11
26. bře 2022

Ještě mi jde načíst jedna stránka. Tohle mluví za vše 😇💪

sebestka
26. bře 2022

Holky, věřím, že to tam prosákne, bude se bouřit nebo odcházet víc a víc lidí a věřím, že do té h ulic vyjdou a pořádně. Všechny zatknout nemůžou. Včera jsem četla rozhovor s mladými Rusy tady u nás a je mně jich líto. Ale asi to tak musí být. Čím víc těch lidí bude naštvaných, tím dřív půjde ten krypl do pekla....snad. Vím, že se to lehce řekne, ale budu věřit.

78marcela
26. bře 2022

@sebestka já v to doufám, ale nevsadila bych na to ani korunu.

sebestka
26. bře 2022

Statečný ukrajinský děda obral Rusy o náklaďák: Byl plný munice a jídla!

sebestka
26. bře 2022

Tak jistě 🤦
Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Marija Zacharovová řekla:
„Rozhodnutí prezidenta, že odteď se naše ropa a plyn budou prodávat pouze za ruble je opravdovým národním svátkem. Máme vlastní měnu. Tímto se z ní stává měna světová!“

craki
26. bře 2022

@asongforfay Nic neni cernobile, ale ti obycrjni lide je do Kyjeva opravdu nezvali a UA politici neidelali nic, co by soucasny konflikt vyeskalovalo do soucasne podoby.. Jen se dva mesice divali, jak se jim za hranicema shlukuje technika...

amenophus
26. bře 2022

@sebestka "vsechny zavrit nemuzou" - to je celkem castej argument pro masovy orotesty, ale nevim jestki je to dobra zprava. Kdyz je nemozou vsechny zavrit, muzou misto toho vsechny postrilet... :/ (nedivila bych se...vubec... doufam ze budu prijemne prekvapena)

Strana