Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
@magicaetezzz ano, termobarickou
@jolana24 strasnej sympatak to je. A Ukrajina ma stesti, ze si zvolila za prezidenta mladocha, ktery se umi postavit za svuj lid a hlavne se neboji se za nej postavit a co je super je tak mladej, ze ma i tu fyzickou silu se bit ...
@sudylichozrout ve světle těchto zpráv jsem pro ozbrojenou intervenci, pokud někdo ještě pochybuje, třetí světová těmito jeho kroky stejně začala, on už není příčetný.
@magicaetezzz Silenstvi.
@elencze Ja doufam, ze ho sestreli generalita sama. Co nejrychleji.
Paneboze, at uz ho odkrouhnou 🙏 prece tam nemuzou byt takhle vymazani vsichni 😭
No ty kraso, to je cu🦞. 😱🤦🏻♀️
Takže jako porad si západ mysli, ze tohle není 3. sv? Začneme se bránit až zmackne cerveny tlačítko? Tohle už není prdel…
Ma jit o tento nocni vybuch.
@sudylichozrout
Jestli tohle pustí do Kyjeva, tak je konec… tohle snad nemůžou drony ani sestřelit ne 🤔
@magicaetezzz No a vzhledem k tomu, že vyzvali civilisty opustit Kyjev, tak bych skoro řekla, že to v plánu je.
Tady ještě aktualizované novinky. zatím to není ofiko potvrzené.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek...
@sudylichozrout O tomhle výbuchu psali včera u Andreje na Twittru, že je to fejk a že to nikdo nepotvrdil 🤷🏻♀️ Řešili tam i to, že to je nějaký starý video, dál jsem po tom nějak nepátrala
@bigbig
No mě napadlo prvotně, ze by je stříleli při evakuaci, ale tuto je ještě horší… buď zemřou pod troskami domu nebo jim explodující plíce 😔 no je mi fyzicky i psychicky špatně
📌
@jolana24 V tom případě uf a české Novinky jako zdroj pro teď raději zcela zahazuji.
Každopádně teď to převzala i ČT. Už o tom informuje.
@sudylichozrout co není, může být. Rusové už to dvakrát použili 🤦♀️
@magicaetezzz holky nestiham to cist....a co se jedna?🙏🏻
@sudylichozrout jako fakt nevím, třeba kecám jo, ale to video u něj je úplně stejný
@jolana24 Jj, doufejme, že se do toho Novinky jen zamotaly a není to pravda. Ani v případě necivilních cílů.
@nazka Jedna Ruska, naše sousedka, kterou jsem doteď považovala za úplně normální ženskou, dneska ráno ve školce taky prohlašovala, že my tomu nerozumíme, Putin za nic nemůže a že ona je hrdá Ruska. Tak jsem jí řekla, ať si myslí co chce, ale že se momentálně dopouští trestného činu. Člověku to hlava nebere.
@sudylichozrout
@jolana24 holky i na idnes se občas seknou a vypustí neověřené info
Tvl, snad to neni pravda 😭
@adel2507 Tak proč je tady, když je Putin tak skvělý?
@adel2507 a když je teda tak hrdá, tak co dělá u nás? Navíc když ničemu nerozumíme? 🙄

@sudylichozrout
jako termobarickou? 😱 nebo je to něco jiného?