icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

hojda
28. únor 2022

Zajímalo by mě, jestli v Rusku mají také nějaký velký maminkovský web? Matky válku určitě nechtějí.

bigbig
28. únor 2022

@vlaxyz Prý ta NEXTA má tak 3/4 příspěvků v pořádku. U toho zbytku je to občas přibarvený, občas se to ukaže jako fake. Dávají to info hodně rychle, tak asi ne úplně vždycky ověřují. Ale vesměs ok.

simix22
28. únor 2022

@hojda Hmm ani zmínka o Ukrajině

hojda
28. únor 2022

@simix22 Co s tím?

natysnovec
28. únor 2022

Takze uz napadly Kyjev?

sarkasv80
28. únor 2022

Ano myslím,že to není fake 😞
@natysnovec

bigbig
Autor odpověď smazal
sarkasv80
28. únor 2022

Sleduji několik dní web kamery z Kijev a teď jsou úplně jiné než byly odpoledne

sarkasv80
28. únor 2022

Z těch web kamer jsou slyšet rány,nic nevidím,ale slyším to

zpch
28. únor 2022
adasky
28. únor 2022
mourovatakocka
28. únor 2022

V Rusku se prý o válce nesmí mluvit, v televizi nic nedávají. Není to žádná válka, jen nějaká operace a vedou si dobře.

magicaetezzz
28. únor 2022

Já si myslím, ze ta videa z Kyjeva jsou odpalované rakety Ukrajinců na rusaky 🤔

hojda
28. únor 2022

@mourovatakocka Nejde blokovat všechno, stačí kouknout na instagram koho sleduje třeba Putinova dcera (samé celebrity ze západu, které informují o Ukrajině.....). Nebo jim v Rusku blokují instagram, facebook?

simix22
28. únor 2022

@hojda na to webu

magicaetezzz
28. únor 2022

Nevím, jestli to tady už není (jestli ano smažu). Oficiální doporučení, kdyby (až) tomu psychopatovi definitivně mrdne

sarkasv80
28. únor 2022

@magicaetezzz jakože by si tam dali takovou bombu ? No nevím ,ale mě to přišlo spíš jako útok, samozřejmě nejsem znalec ,ale vypadalo to dost strašně 😔

sarkasv80
28. únor 2022

🥀🖤 za všechny děti co zemřely 😔 to jen mimo téma diskuze

nazka
28. únor 2022

@mourovatakocka ano, někteří vůbec netuší. Nesmí se koukat na média, jen na "ruské ověřené zdroje".

magicaetezzz
28. únor 2022

@sarkasv80
Hele jen můj názor. Putinovi definitivně hrablo. Střílet do “sídliště”, na školy, školky a nemocnice. Nařizovat vojákům střílet do civilistů, tohle normální člověk neudělá.
Takže pokud je info o termobarické bombě pravdivé, tak už je jen krůček k jaderný bombě.
Buď ho někdo sunda, nebo sunda nás všechny… vzdát se nebo odvolat invazi nehodlá 🤷🏻‍♀️
Nechci vyvovalavat paniku, ale je dobre si to alespoň přečíst, znáš to “kdo je pripraven, není překvapen”

Mě je z toho na bliti! Za 3 dny mám rodit a jsem zvědavá, do jakého světového statusu se bejby narodí 😔

sarkasv80
28. únor 2022

@magicaetezzz hrůza já taky nevyvolávam nic mě se o tom už i zdá,skoro nespím,jako nehledam kryty,ale není mi fajn ,dnes v práci jsem myslela.ma.deri ve školce, škole,byla jsem mimo weby a byla jsem fakt na nervy

vlaxyz
28. únor 2022

@magicaetezzz abych ti pravdu řekla... Pokud bude jaderná válka, asi nebudu hledat úkryt ale kyanit 😒😒

magicaetezzz
28. únor 2022

@sarkasv80
Je to na prd, ale nepanikařme. Posrat se můžeme vždycky. 🤷🏻‍♀️

@vlaxyz
Hele Hirošimu a Nagasaki přežilo mnoho lidi, Černobyl přežilo mnoho lidi, věřím, doufám, ze by si jaderný hlavice nepinkali jako tenis.
Já bych si opravdu prala, aby západ vyslal vojáky a toho cu🦞 zaslapali do země. Ruským vojákům jasné nabídli “buď se vzdát nebo vás zastřelíme” ať mají volbu.
USA si honila triko, jaký mají super bezpilotní letouny, tak ať je tam poslou!
Proste tohle už není o 3. světový. Paneboze na UA se dejou válečný zločiny.

elencze
autor
28. únor 2022

@vlaxyz já si prostě sednu, obejmu dítě a manžela a nechám se zabít výbuchem. Ten svět potom by stejně nebyl k žití a nechci umírat na nemoc z ozáření kdoví jak dlouho.

europa00
28. únor 2022

Já se hen bojím toho kdYz psychopata zatlacite do kouta… pitím nebude mít co ztratit i jeho vlastní národ mu je jedno, pro hej je důležité jen jeho ego a vítězství. Takový člověk he schopen všeho a pravé o rozpoutání atomové války která bude zničující pro půlku planety… bojím se hrozně jsem ještě k tomu těhotná takže hotmonalbe nevyvážena a denně brecim a bojím se ze tu všichni zemřeme po ozáření radiaci…místo tlaceni do kouta psychposta ho mají zlikvidovat ať mi nikdo nevyklada té he nedotknutelny a nedá se odstranit. Jsem z toho velmi špatná a bojím se o naše životy bojím se 3 světové války

michaela666
28. únor 2022

Minulý rok v lednu jsem nadávala jak hrom, na co máme ve sklepě bytovky kryt když nemáme kam dávat kočárek. Myslela jsem si jak ve 21. století už je to přežitek. Teď sedím a nestačím zírat jak jsem byla blbá. Jen z toho prostoru mám panickou hrůzu, natož kdybych tam musela trávit čas. Pro Ukrajinu běžná věc několikrát denně a nehroutí se, respekt.

vlaxyz
28. únor 2022

@magicaetezzz všichni mají ruky svázaný, dokud nesáhne na zemi NATO 😞 Pak by opravdu byla 3. Světová. A 4. může bych opravdu s klackama 😒

elencze
autor
28. únor 2022

Ale abychom nebyli jen pesimističtí, dnešek přinesl celou řadu nových informací. Níže dávám přehled.

Strana