icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

bramarfi
10. říj 2022

@pampeliska1313 No, to nejsi sama...

sakura21
10. říj 2022

@pampeliska1313 moc ráda ti vyfotim celou lahev... Od unora chladim ukrajinskou vodku od nasich kamarádů od Lvova...

78marcela
10. říj 2022

Já doufám, že už to skončí opravdu brzy. Že tohle jsou předsmrtné záškuby v agónii, vědí to, kopou kolem sebe. Ale on to nemůže ustát dlouho, zloprcek bestiální hnusnej.

nadja73
10. říj 2022

@78marcela už i otevřeně Čína a Indie vzkazují, ať se Russak uklidní. Jen ten blbec Lukašenko je furt před Putinem priposranej

78marcela
10. říj 2022

@nadja73 je, ale pořád odolává a otevřeně se nepřipojil. Ono taky co mu zbývá, když mu dluzi biliony..

bessinka
10. říj 2022

@78marcela to si myslím taky...

nadja73
10. říj 2022

@78marcela no, jak ale dlouho bude odolávat.

78marcela
10. říj 2022

@nadja73 do Vánoc.

78marcela
10. říj 2022

Ovšem teď jsem se málem udusila smíchy.

bessinka
10. říj 2022

@78marcela tvl😂

nadja73
10. říj 2022

@78marcela do Vánoc? A pak?

78marcela
10. říj 2022

@nadja73 jejda, promiň, já u toho dělám do práce vyrocku a myslím na spoustu věcí. Luka Putinovi odolá, ví, že jeho pozice není tak silná, a Belorusi jsou schopni se vzepřít. To už prokázali.
Předtím jsem myslela na Putlera. Do Vánoc ho sundají.
Aspoň doufám a moc si to přeju.

pampeliska1313
10. říj 2022

Ukrajinská tajná služba SBU hledaná Medveděva podle článku „Narušení územní celistvosti Ukrajiny“, v databázi bylo jeho jméno zveřejněno 10. října 2022. Tedy v den, kdy Rusko spustilo rozsáhlý raketový útok na Ukrajinu jako odvetu za ukrajinské útoky z posledních dní jako například sobotní poškození strategického Kerčského mostu

K pravomocím SBU patří také vyšetřování zločinů proti územní celistvosti, má také chránit ústavní pořádek a také bojovat s činy, které ohrožují mír.

Právě ruské útoky v pondělí 10. října obhajoval exprezident Dmitrij Medveděv. Podle něj je ruským cílem „úplné odstranění ukrajinského politického režimu“, současná ukrajinská vláda pak podle něj bude pro Rusko vždy představovat „stálou, přímou a jasnou hrozbu“.

levandule_k
10. říj 2022

ČT24
@ct24zive
·
1h
Německá ministryně vnitra Nancy Faeserová chce odvolat šéfa Spolkového úřadu pro bezpečnost v informační technice (BSI) Arneho Schönbohma. Důvodem jsou jeho možné kontakty s lidmi, kteří jsou napojeni na ruské tajné služby.

zuzekk
10. říj 2022

@pampeliska1313 díky za info, stejně ale nevím(e) co to vlastně znamená...

pampeliska1313
10. říj 2022

@zuzekk vyšetřování zločinu pro mě znamená nějakej proces. Ale jeho asi chrání imunita? Proč by to ale dělali, kdyby ho nemohli soudit? Samy otázky.)

amenophus
10. říj 2022

@nadja73 @pampeliska1313 presne, taky asi dlouho nebudu verit ze to fakt skoncilo :D

@pampeliska1313 holky patra po nich SBU, ne FSB - asi prave proto, ze to jsou putkovy hlasne trouby. Kdyby se jim podarilo je zatknout a predvest pred soud v Haagu, je to jen krucek odnchyceni Putina samotneho! (Takhle jsem to aspon pochopila.)

pampeliska1313
10. říj 2022

@amenophus takže když by je jako chytli Ukrajinci, tak můžou třeba opravdu před Haag? Doteď jsem žila v tom, že jakmile má někdo imunitu, tak je na něj zákon po tu dobu krátkej.:D ty vole. To by bylo štěstí, kdyby se to podařilo!! Zrovna Medvěděv je slabej. Toho by zlomit mohli. ) No. Budu usinat se škodolibou radostí…:D

amenophus
11. říj 2022

@pampeliska1313 jako nejsem pravnik, ale predpokladam, ze az ho budou mit v hrsti tak se mu ta imunita nejak proste odstrani/zneplatni nebo tak. Predpokladam ze pokud se podari ukoristit takhle velkou rybu tak se mezinarodni pravo nejakym zpusobem upravi, jako ze bude uznan nelegitimnim a tudiz se na nej imunita nevztahuje, na jeho misto bude dosazen Navalnyj nebo nekdo podobnej a bude vymalovano 🤩. Ale mozna si to lredstavuju jak Hurvinek valku?

pampeliska1313
11. říj 2022

@amenophus Joo, to se mi taky začíná zamlouvat. Navalnyj. Myslím, že se ven dostane a že to bude prave nějakým způsobem kterým to nebudeme čekat. Doufám.

pampeliska1313
11. říj 2022
craki
11. říj 2022

Vi se, jakou melo dohru to zasazeni Nemecke ambasady v Kyjeve?

pampeliska1313
11. říj 2022
nadja73
11. říj 2022

Lavrov: "Putin není proti schůzce s Bidenem, pokud to USA navrhne".........co myslíte? Co USA odpoví?

pampeliska1313
11. říj 2022

@nadja73 pokud P vede tuhle hovadinu co vede, tak ne. Ale je to odhad

jasekd
11. říj 2022

A co Turecko a Armenie? Turecko a Recko? Turecko v EU? Co prijde do Recka klidne v noci? Pro me je Erdogan tak trochu jako Putin, bez ohledu na jeho roli v soucasne valce. Ten bude delat jen to, co je dobre pro nej.

levandule_k
11. říj 2022

Andrej Poleščuk
@andrewofpolesia
·
10h
Jak jsem byl přesvědčen, že Bělorusko nezaútočí, tak s každým dalším výrokem běloruských představitelů si jsem čím dal méně jistý.

levandule_k
12. říj 2022

ČT24
@ct24zive
·
1h
Americký prezident Biden se nedomnívá, že Rusko použije jaderné zbraně. Pro schůzku s Putinem nyní nevidí důvod, řekl v rozhovoru se stanicí CNN.

pampeliska1313
12. říj 2022
sebestka
12. říj 2022

@pampeliska1313 Mně to přijde čím dál horší

Strana