Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
Lucie Sulovska na fb taky stoji za sledovani. Ted upozornila na to, ze se nejak podezrele odmlceli prorusti influenceri, kteri kritizovaly neuspechy ruske armady.
@pampeliska1313 Hned jsem si říkala, že jim došel materiál.
@sebestka já si říkám, ze buď to, nebo bude něco velkyho.
@pampeliska1313 Já právě nevím, do jaký míry jim můžeš věřit. Většinou platí pravý opak než říkaj, že...
@bigbig prave. Proto si nejsem jistá.:D ale našla jsem nějaký obrázky kolik cca raket mají a jako velkou většinu zásob mají už opravdu v háji. Údajně.
@pampeliska1313 Budu doufat v první možnost.
Girkin je PRY na fronte..
@barumrallyebum zahlidla jsem no. V dobrovolným praporu
Ještě před rokem by nikoho nenapadlo, že budoucnost Ruska může být tématem široké diskuse v českém veřejném prostoru. Ruská agrese na Ukrajině to ale změnila. A dost často zaznívá přání, aby se Rusko rozpadlo na mnoho menších a slabších států.
https://plus.rozhlas.cz/alexandr-mitrofanov-jak...
@pampeliska1313 Tak ta Saudska Arabie me dostala! Nenavist k Iranu (ktery je na ru strane) je asi silnejsi nez nenavist k dekadentnimu Zapadu :D
Opět jsem zoufalá a opět nechápu, proč toho hajzla někdo nesejme.

Tw. Roman M:
Švédsko, Dánsko a Německo odstoupily od společného vyšetřování incidentů v souvislosti s plynovodem Nord Stream. Každá země teď vede své vyšetřování. Co zatím ví - plynovody (i NS2) jsou poškozeny na čtyřech místech. Bepilotní stroj Bundeswehru se potopil k místům kde proběhla diverze. V jednom z potrubí je osmimetrová díra, v ostatních případech jsou v každém místě dvě díry. Jedna trasa NS2 zůstala nepoškozená...aha, tak Putin když mluvil o možnosti okamžitě obnovit dodávky plynu, věděl, že jednu část neodpálil..i.
Ještě říkají že k takovému poškození bylo třeba několik set kilogramů výbušnin...to na zádech nedoneseš.