icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

sudylichozrout
2. bře 2022

A jeste dodatek, realna hodnota rublu je ted nekde kolem 300 ru/1 dolar. Na tech 115 to drzi jen intervence, ale jebto umele nadhodnoceni, ktere skonci a vycerpanim zasob financi. Pak se rubl zacne propadat prudce, vubec neni nerealne ctyrmistne cislo za dolar.

tahejhula
2. bře 2022
natilla
2. bře 2022

Tvrdé represe ruského režimu proti lidem vyjadřujícím nesouhlas s invazí na Ukrajinu se nevyhýbá ani malým dětem.

Svět obletěly fotografie zatčených dětí na policejních stanicích za to, že se účastnily protiválečné demonstrace, píše server deníku New York Post.

levandule_k
2. bře 2022

@natilla Sám sobě si může dát milost, ale popularitu si asi sám nenadělí.

sarkasv80
2. bře 2022

@hojda jemu asi vadí i že jsem posílala na DMS a darovala zimní věci pro děti a pletené ponožky do adra kde odcházely věci v sobotu 🤦‍♀️🤦‍♀️

sarkasv80
2. bře 2022

A samozřejmě nezapomínejte na ruské nevinné chlapce co jeli na cvičení 😞 byly to děti

zrzeckas
2. bře 2022

@sarkasv80 nevim jak na tom jste financne nebo jak to mate s praci a podobne. Treba taky vyborne... Ale mozna je jen nervozni. Preci jen jsou hlapi (vetsinou) hlava rodiny, ten kdo ji ma zajistit, a kdyz vidi jak se vse zdrazuje, ceny rostou snad kazdym dnem, jak u jidla tak u pohonnych hmot a plynu a dalsich x veci.... Mohlo to na nej jen sednout, ma splin ci podobne.... A jsou to chlapi, hodne veci vidi jinak, citi jinak a neumi, nechcpu o tom promuvit a podobne

sudylichozrout
2. bře 2022

@sarkasv80 Tohle se bohuzel stavat ted bude. Snad to vas vztah ustoji.

tahejhula
2. bře 2022
sarkasv80
2. bře 2022

@zrzeckas můj chlap finančně rozhodně hlava rodiny není 😞🤦‍♀️ spíš ho živím já parazita

zrzeckas
2. bře 2022

@sarkasv80 jeste muzu dodat, ze muze mit i strach o vas celkove...

moncakolarova
2. bře 2022
moncakolarova
2. bře 2022

@elencze 🤣 to mě poser

sarkasv80
2. bře 2022

@zrzeckas no můj manžel je sociopat takže o rodinu strach opravdu nemá 🤣 mohl by ho někdo sejmout s Putinem

zrzeckas
2. bře 2022

@sarkasv80 muze mit strach o sebe....
Kazdopadne preji hodne sil a at to ustojite 🍀 (hug)

moncakolarova
2. bře 2022

@sarkasv80 poslat ho pomoci Rusům. Mě můj taky dneska naštval a nemluvím s nim, naštěstí spí před noční. Prý míchám doma sajrajt. Ale vím že ma strach kvůli praci- zas budou mít výpadky a celkově tomu co se děje.

aluskaasimon
2. bře 2022

Holky nejsou nějaké erupce na Slunci zase? Můj je taky dnes na zabití 🤬.

hani_na
2. bře 2022

Můj manžel mě taky naštval. U nás je problém, že nás doma táta vedl k všeobecnému přehledu, historii. Ačkoli je manžel chytrý, v tomhle nemá znalosti a v každé debatě ho převálcuju a to se mu nelíbí, ale neřekne to. Holt má to i jiné dopady tahle situace...

elencze
autor
2. bře 2022

Holky, konec světa určitě nebude, můj syn (3 a 8 měsíců) se dneska konečně odplenkoval a chodí na nočník. Když už se povedlo konečně tohle, tak prostě nemůže být konec. Věřím tomu.

chasl
2. bře 2022

@elencze Jeee tak snad se taky dočkám odplenkování😁🙏

babe_lka
2. bře 2022

@sudylichozrout můžu poprosit o tvůj názor, za jak zhruba dlouho opravdu padnou? Kdy jim ty jejich kroky nebudou stačit a dojde jídlo v obchodech,nebude nic... nebo co se pak stane,až jim dojdou peníze. Nějak si to nedokážu představit,to,že zbankrotují chápu,ale jak to bude v praxi? Děkuji 🙂

elencze
autor
2. bře 2022

Nad Baltským mořem a na něm probíhá společné cvičení válečných lodí a letadel ze Švédska a Finska, které spočívá v boji proti nepřátelským plavidlům. Naplánováno bylo kvůli vyostřené bezpečnostní situaci. Letadla odstartovala ve 12 hodin ze švédského Gotlandu.

elencze
autor
2. bře 2022

Tomasz Grodzki - předseda (marszalek) polského senátu - "Neváhám nazvat Putina Hitlerem 21. století"

jolana24
2. bře 2022

@sarkasv80 Manžel je původem taky Slovák a takový kecy by u nás byly na rozvod 🙈 Ne jako asi trochj přeháním, ale já jsem hrozná držka a tohle bych mu hodně rychle ,,vysvětlila”

elencze
autor
2. bře 2022

Ruské síly vstoupily do města Balakliia, jižně od Charkova.

elencze
autor
2. bře 2022

Rusko tvrdí, že je opět připravené vyjednávat. Podle včerejších vyjádření z Moskvy ale v podstatě požaduje, aby se Zelenského vláda vzdala. Ruský prezident Vladimir Putin chce dosadit na pozici ukrajinského prezidenta Viktora Janukovyče, uvádí ukrajinská média.

elencze
autor
2. bře 2022

Evropský výrobce letadel Airbus přestane kvůli invazi ruských vojsk na Ukrajinu dodávat díly ruským aerolinkám. Podobný krok učinil i Boeing.

elencze
autor
2. bře 2022

Ukrajinci přešli do protiútoku v oblasti Horlivka a část obce obsadili.

jolana24
2. bře 2022

@elencze Pochopila jsem správně, že ten Janukovyč byl na Ukrajině odsouzenej za vlastizradu a teď si tohle dá do požadavků? Joo, s tim budou určitě Ukrajinci souhlasit 🙄

Strana