icon

Vadil by vám menší partner?

kami1984
8. čer 2026

Holky,
vadilo by Vám, kdy jste měly menšího partnera? Mám 184cm a občas najít vyššího muže je problém. Někdo říká, zamiluješ se a výška půjde stranou anebo to je red flag.

Strana
z2
anonym_b0b290
8. čer 2026

Jsem malá a mám velmi, opravdu velmi vysokého muže. Jeho váha je jako já + já+ ještě jedna třetina mě navíc. A ano, v jeho přítomnosti se cítím bezpečně. Ale díky mé divoké povaze to bylo vždy jen o málo víc, než když jsem byla sama. Kdyby mě před 14 dny nepřepadl úchyl, tak bych mohla říct, že se tak cítím i nadále. Ale věřím, že se to opět zcela zpraví. Spíš si myslím , že jde o podporu a pochopení milovaného člověka, než jeho výšku.
Každopádně moji dva předchozí partneři byli také vysocí. Jen má první láska měřila méně, ale stále to bylo o 10 cm víc než já.
Tímto se omlouvám vysokým ženám, nebyl v tom žádný záměr, tedy nikdy mě nenapadlo, že bych někomu mohla ukrást potenciálního partnera. Ale vždy se mi líbili vysocí muži. Při tanci se o ně dá krásně opřít, ale i u filmu na gauči se po nich válí dost pohodlně. A podpatky mi s nimi vždy byly dopřány. Možná trpím nějakým syndromem malých žen a potřebuji pocit bezpečí i přesto, že si namlouvám opak. Každopádně jsem se evidentně líbila i já jim. Snad jsem jim připadala křehká. Nevím.

brunetka11
Včera v 06:53
@kami1984

@enoli jo a pak my vysoké máme probráno🙂))

@kami1984 Tohle od vyšších kamarádek (měřím 160 cm) slýchám často ,-)
Ale ten pocit, že i když je člověk prostorově výraznější, ale u toho vyššího muže se schováš do jeho náruče… ach… 💕

enoli
Včera ve 12:25
@brunetka11

Ale ten pocit, že i když je člověk prostorově výraznější, ale u toho vyššího muže se schováš do jeho náruče… ach… 💕

@brunetka11 přesně a ještě když má hezké pevne objeti…

gruyerre
Včera v 16:43

@kami1984 ne, nevadilo by mně to, tohle pro mě není moc podstatné.

kami1984
autor
Dnes v 06:21
@brunetka11

@brunetka11 ono je super, i když při mé výšce musím při puse na špičky...

kami1984
autor
Dnes v 06:23
@enoli

@kami1984 promin🙈😄

@enoli víš, že to bylo z legrace.) ale poslední dobou opravdu potkávám nižší ženy a vysoké muže. Asi začnu chodit na basket🙂)))

jancazao
Dnes v 06:48
@kami1984

@brunetka11 ono je super, i když při mé výšce musím při puse na špičky...

@kami1984 je to úžasný pocit, když se i já ne úplně štíhlá celá schovám v jeho náruči😍
Mezi námi je víc než 20 cm😍😍😍😍

kami1984
autor
Dnes v 07:26
@jancazao

@kami1984 je to úžasný pocit, když se i já ne úplně štíhlá celá schovám v jeho náruči😍
Mezi námi je víc než 20 cm😍😍😍😍

@jancazao to věřím😉

ninive211
Dnes v 07:42
@jancazao

My máme v rodině z obou stran muže 170-175 cm, ženy 155-168 cm. Já mám 164 a všechny partnery jsem měla 180+
Takže u mě to nebylo hledání nápodoby někoho z rodiny.

@jancazao Můj táta měří 168 cm (teda měřil - vojenská míra, teď ve stáří si myslím, že tolik fakt nemá🙂 ). Já i ségra máme vysoké chlapy, můj muž 185 cm, švagr 187 cm. Ale je fakt, že o pár centiimetrů menší by mi nevadil, přece jen se musím obracet vzůru docela dost (měřím 158, ségra 163 cm).
Manžel je vysoký po dědovi z matčiny strany, kde výškový rozdíl mezi nimi byl prý ještě větší, než je mezi námi - děda měřil 190 cm a babička metr pade 😀 Ale byla malej generál 🙂
Jinak manželův bratranec má manželku nejen vyšší, ale i s vyšším titulem, než je on. On dělá řidiče u popelářů, ona učí chemii na vysoké škole a je RNDr...ale vzhledem k tomu, jaké jsou tabulkové platy ve školství, tak on si u těch technických šlužeb vydělá více jak ona.

enoli
Dnes v 19:12
@kami1984

@enoli víš, že to bylo z legrace.) ale poslední dobou opravdu potkávám nižší ženy a vysoké muže. Asi začnu chodit na basket🙂)))

@kami1984 ja vim❤️

Strana
z2