icon

Jaké podmínky potřebují ženy k pracovní spokojenosti?

tomajda11
24. led 2025

Jaké podmínky potřebují ženy na pracovišti k tomu, aby byly v zaměstnání spokojené? Kromě dobrého finančního ohodnocení, samozřejmě 🙂
Poslední dobou mě to v práci štve. Tak nějak celkově. Říkám si, jaké jsou ty ideální pracovní podmínky pro ženu, aby se těšila do zaměstnání. Jak to máte vy, dámy? 🌹

jancazao
24. led 2025

Mě hlavně záleží na kolektivu. Majitelé firmy jsou skvělí lidé a chovají se k nám hezky. Já se do práce těším, i když se kolikrát hodně nadřu.

biciklissie
24. led 2025

Mě tedy na kolektivu až tak nezáleží. Tedy v tom smyslu, že tam není nic vyloženě extra negativního a zároveň se nevyžaduje nějaké velké společenské zapojení a tleskánství. Takhle mi to stačí. Takže bych řekla toto základně, že by mělo fungovat. A dál samozřejmě slušný plat a náplń práce, která mě zajímá a baví,. Dál bych ale ocenila třeba nějaké sick day, víc dovolené nebo HO. Případně třeba benefity. Dojíždění též neřeším, mám to docela daleko, ale jsem zvyklá,

kristyn86
24. led 2025

Ja dobrou atmosferu,vyhovujici vztahy s kolegy. Nemusi byt nadstandardni,ale aby mi tam bylo fajn. Nesnesla bych dusno,hadky,podrazy atd...Dale me prace musi bavit a naplnovat. Plat-no,jsem socialni pracovnik,tam to o platu neni. Samozrejme nepracuji zadarmo,chodim tam i kvuli penezum. Ale vic pro me je napln prace nez milion na ucte a nebyt spokojena. Jakoze bych nedokazala pracovat jen kvulim penezum. Pak ocenuji,ze je nas tam vic matek s malymi detmi a tak vzajemne nikdo neprska kvuli OCR treba. Dale mi vyhovuje pruzna prac.doba,sickdays. Jeste bych brala homeofice aspon na administrativni veci.

skororozvedena
24. led 2025

Zrovna se nad tím taky hodně zamýšlím. Tak, vzhledem k tomu, že jsem sama na tři poměrně malé děti, tak je blízkost pracoviště obrovským bonusem, který by mě ani vyšší plat nenahradil. Stejně tak flexibilní pracovní doba a občas HO, ikdyž to spíš výjimečně. Pracovní nápln, která mě baví, aspoň tedy většinou, a posouvám se dál, učím se nové věci. Velmi důležitá je osobnost šéfky, se kterou se dá domluvit a má porozumění pro různé životní situace a peripetie. Peníze - last but not least, coby samoživitelka tady není až tak prostoru pro ústupky, prostě žijeme 4 z jednoho platu, takže na neziskový sektor můžu prakticky zapomenout. Asi takhle, vzpomínám na minulou práci, kde byla super parta. Ano, užívala jsem si to, ale není to pro mě v tuhle chvíli to nejdůležitější, kamarádky mám jinde. Naopak je pro mě důležitá staiblita, v tomhle ohledu je to ted v současné práci horší, zatím jsem zvolila vyčkávací strategii a v mezičase se poohlížím, co se kde nabízí. A benefity jako kurzy AJ a NJ, penzijko, Edenred poukázky - využívám na saunu, ovocné úterky - fajn, hodí se, potěší, ale není to pro mě to NEJ.

martinka_33
24. led 2025

1. Nemít šéfa za zadkem. Svoji praci delam zodpovedne, ale šéfa za zadkem bych mesnesla.
2. Mít možnost zvolit si pracovní tempo, samozřejme v závislosti na situaci, nekdy je potřeba máknout. Ale stálý tlal na výkon bych nechtela.
3. Kolektiv bez práskačů a intrik. Je pro me v pohode kdyz peijde kolega a rekne ze se mu nelibi jak delam,prprpze jemu tim pridelavam praci, ale neni v pohode kdyz tu myslenku jde sdelit vediucimu aniz ny situaci nejprve resil se mnou.
4. Placená školení,konzultace apod.
5. Uplne super je moznost plánovat si pracovní dobu podle sebe.

Řekla bych ze moje práce vše výše uvedene splnuje,coz se neda říct o financnim ohodnocení.

palja
24. led 2025

@tomajda11 u mě záleží hodně na pracovním kolektivu, nemám ráda práci ve stresu a pod tlakem.
Aby pracoviště bylo kousek od školky (mám 2 malé děti).
Ještě jsem chtěla poloviční úvazek, což mi nebylo umožněno.
Teď to budou 3 měsíce, co jsem se vrátila po rodicaku do práce. V práci jsem moc spokojená. Je tam mladý a velice přátelský kolektiv. Zajímavá práce a zákroky, ke kterým bych se jen tak nedostala. Práce v nemocnici.
Když jdu na očr, tak nikdo blbě nekecá, zvládnou to i beze mě.
Mám pocit, že tohle je přesně práce pro mě.

llluckaaa
24. led 2025

1. Šéf není debil.
2. Kolegové v kanclu jsou v pohodě.
3. Náplň práce mě baví.
4. Mám možnost se rozvíjet a učit se nové věci.
5. Volná pracovní doba vč. home office.
6. Plat odpovídající kvalifikaci.

drep
24. led 2025

1) práce mi dává smysl a mám možnost ji dělat tak, jak chci a mám možnost aktivně ovlivňovat dění v práci
2) šéf, se kterým se domluvím - u nás je pružná pracovní doba nebo home office zcela nemožný, ale dneska jsem šla domů ve dvě místo v půl čtvrtý, protože mám nemocný dítě
3) aspoň jeden člověk v práci, se kterým si rámcově rozumím. Nehledám v práci kamarády, ale potřebuju někoho, s kým si můžu odfrknout na neoblíbenou sestru nebo konfliktní rodinu nebo postup, který rozhodl někdo nad námi, ale já s ním nesouhlasím
Zadarmo bych samozřejmě nepracovala, ale hlavní to pro mě není

barumrallyebum
24. led 2025

Fajn sef a kolektiv, prekne pracovni prostredi, ticho a denni svetlo 🙂 zadny stres ani drina. Proste rano jdu do prace a nemusim se stresovat co zase bude..

amenophus
26. led 2025

Ja osobne jsem v praci spokojena hlavne diky tomu, ze 1) delam to, co jsem chtela, i kdyz je to zahul, a 2) mam absolutni svobodu (musim udelat svoji praci, ale krom konkretnich terminovanejch zalezitosti jako jsou sluzebky, tereny, vyuka nebo meetingy me nikdo neprudi s nejakou pracovni dobou, jestli delam z kanclu nebo z domova, jestli mi po hlave skacou deti... Prichazim kdy potrebuju a odchazim kdy potrebuju a to, ze obcas musim makat po nocich nebo o vikendech, je moje vec - nemam to placeny jako prescas, ale ja radsi delam v nedeli v 10 vecer z domova nez v pondeli v 8 rano z kanclu). To jsou pro me dve zasadni veci. S kolegy se mi dela dobre, i kdyz malokdy se bavime o necem jinem nez o praci (jsou to bezdetni chlapi, tak holt ten soukromy zivot maji nekde jinde) a penize, i kdyz nejsou na podminky ceske statni sfery spatne, by vzhledem k narocnosti prace a potrebne kvalifikaci mohly byt lepsi. Ale penize i kolektiv jsou pro me druhorade. Smysl prace a flexibilita jsou mym hnacim motorem.

trdelnik234
27. led 2025

@martinka_33
Mam to presne jak ty.
Sef za zadkem ma demotivuje a mam potom chut robit skopiciny.
A este neznasam,ked nam sefuje debil
Je ich dost vo vlade🤣

veronicka89
27. led 2025

To co mám já:

Castecny uvazek

Supr sefovou I kolegy

Na všem se da domluvit( dovolené volno)
Když mám nemicne fite rekne at se neopovazim chodit nebo neco že rodina je na 1 . Místě

Různorodá práce

Dobrý plat

Pauzy kdy chci

Práce kde můžu vkládat i své myšlenky a realizovat je

Práce i s lidma ale i sama ( bez lidí v tichosti 😅)

Dojezd od skolky 17min autem skoro bez semaforu a zastavovani ( 60 kmh -80kmh) žádná zácpa- posunování

martinka_33
27. led 2025

@trdelnik234 nojo šéfa debila jsem zapomněla ☝️

trdelnik234
27. led 2025

@veronicka89
Mozem sa opytat na akej pozicii pracujes?

veronicka89
27. led 2025

@trdelnik234 nic složitého 😅 recepční + co je třeba
Od check in a dokumentů pro hosty po kontrolu pokojů před vstupem hostů do apartmanu. Po vytváření dekorací, navrhovani a realizovani zmen , schůzky s makléřem , domluvy ohledně postupu nebo i klidně vkládání čistého prádla do skladu🙂

Není to recepční v hotelu ale v apartnanovych domech takže recepce je obsazena jen třeba na 2h ráno kdy dělám administrativu. Pak na zavolání.
( kdyz nepracuju nebo i večer nebo v noci jsem doma a linku přebírá sefova)

trdelnik234
27. led 2025

@veronicka89
Diky za odpoved.

trdelnik234
27. led 2025

@martinka_33
Ja mam teraz taky pracovny ciel,ze uz nechcem robit pod nejakym fuzatym debilom ale zase ani pod kosostvorcom nie.
Tak teraz celkom vazne premyslam,kde budem robit🤣🤣🤣