BEBA COMFORT 2, 5 HMO
BEBA COMFORT 2, 5 HMO obsahuje klinicky ověřenou kombinaci prospěšných látek, jejímuž vývoji předcházelo 150 let zkušeností a 60 let výzkumu mateřského mléka. A v čem je BEBA COMFORT 2, 5 HMO jedinečná? Jedná se o unikátní recepturu pokračovací mléčné výživy s 5 prebiotickými oligosacharidy (2´FL/DFL, LNT, 3’SL, 6’SL), probiotiky L. reuteri a bílkovinou optimalizovanou speciálním procesem OPTIPRO®** s cílem přiblížit se mateřskému mléku.
Kombinace unikátních látek
Kojenecká mléčná výživa BEBA COMFORT 2, 5 HMO obsahuje kombinaci unikátních látek po vzoru mateřského mléka, jejichž účinnost byla klinicky ověřená:
- OLIGOSACHARIDY – KOMPLEX 5 HMO je směs pěti oligosacharidů (2´FL/DFL, LNT, 3’SL, 6’SL) strukturou podobných těm, které se nacházejí v mateřském mléce.
- OPTIPRO® je speciální proces k získání směsi bílkovin s cílem přiblížit se mateřskému mléku.
- Probiotické bakterie L. reuteri, které se přirozeně nacházejí ve střevní mikroflóře kojených dětí.
- BEZ palmového oleje.
- BEZ rybího oleje.

Unikátní složení pro úžasnou budoucnost vašeho miminka:
- PODPORA IMUNITY - Vitamíny (A, C, D)¹ + železo a zinek se podílejí na normálním fungování imunitního systému.
- RŮST A VÝVOJ KOSTÍ - Vitamín D¹ a vápník jsou důležité pro správný růst a vývoj kostí.
- NERVOVÝ SYSTÉM - Vitamín B1¹ pomáhá ke správné funkci nervového systému.
- ZDROJ ENERGIE - Vitamíny skupiny B (B1¹, B2 a biotin) přispívají k získávání a využívání energie.
S láskou a respektem k přírodě
V Nestlé nemyslí pouze na zdokonalování receptur, velký důraz kladou také na péči o naši planetu. Proto jsou obaly BEBA COMFORT 2, 5 HMO plně recyklovatelné, víčko a odměrka jsou z bioplastu z obnovitelných zdrojů, mléko odebírají od farmářů, kteří se zavázali snižovat uhlíkovou stopu a evropské výrobní závody používají plně obnovitelnou energii.
Důležité upozornění: Nestlé BEBA COMFORT 2, 5 HMO je pokračovací mléčná kojenecká výživa, s bakteriemi mléčného kvašení L. reuteri. Instantní. Určená pro kojence od ukončeného 6 měsíce. Měla by být součástí smíšené stravy a nesmí být používaná jako náhrada mateřského mléka během prvních 6 měsíců života. Kojení je pro Vaše miminko to nejlepší. Pokud již nemůžete kojit, vybírejte náhradní kojeneckou a batolecí výživu po poradě se svým pediatrem. Způsob použití a další informace na obalech a na www.nestlebaby.cz
¹ Obsah ve shodě s požadavky příslušné legislativy.
Nejnovější články
Hodnocení a zkušenosti s BEBA COMFORT 2, 5 HMO
Chutné
- snadno se připravuje, bez hrudek
- příjemně voní a chutná
- zasytí na delší dobu
- žádné problémy s bříškem (ani prdíky, ani zácpa)
- praktická dóza
Testování proběhlo bez problémů
Test proběhl bez nejmenších problémů, malému mléko chutná, bříško je v klidu (což byl u jiných značek dost problém) a je viditelně spokojený.
Za mě je super složením, má opravdu mléčnou chuť, bez nějakých "ocásků" a dobře se rozpouští. Další bezva vlastnost za mě je, že nepění a tak se opravdu snadno rozmíchá. Drobné, ale přesto milé plus dávám za obal. Opravdu se mi líbí vzhled plechovky, okraj pro přesné odměření, i praktické víčko.
- Složení
- Chuť
- Snadné rozpouštění
- Šetrné k trávení prcka
- Nepění
- Praktická a zároveň hezká plechovka
Mléko s perfektním složením, kde se myslelo i na udržitelnost
Mlíčko se snadno rozpouští, žádné hrudky se neobjevily, nepění a příjemně voní, podle reakce dcery i velmi dobře chutná, neměla žádný problém při změně a ani nepoznala, že pije něco jiného. Mě osobně překvapilo, že je více tekuté, řidší, malá s tím ale nemá žádný problém.
Oceňuji i balení, krabici jsme po vypotřebování využili na pastelky. Odměrka lze hezky oddělit od mléka a je dostatečně dlouhá, i když je mléka málo (což se stane velmi rychle 😉). Jen mi nejde moc dobře vyšťourat zbytky na dně.
V obchodech je mléko dobře dostupné, takže není problém ho sehnat, ani když dojde třeba o víkendu (= reálná zkušenost).
Za mě jen doporučuji, nemám, co bych vytkla.
- Perfektní složení bez palmového oleje
- Dobře se rozpouští
- Praktická dóza
- Odměrka
- Cena
Testování beby
Není ani příliš pěnivé. Dětem moc chutná. Po 3 hodinách se ale v noci budí stále, na prodloužení nočního spánku beba vliv neměla, co se týká sytosti. Ale to asi žádné UM.Doporučujeme všem maminkám, u Beby už zůstaneme.
- Konzistence
- Vůně
- Rozpouštění
- Balení
- Cena
Testování Beba comfort 2
Dostali jsme možnost s Natálkou zkusit tohle mléčko. Jelikož jsem měla doporučení i od mojí maminky, která nám tohle mléčko podávala jak jsme byli malinký, tak jsem neváhala a s radostí jsem se rozhodla tohle mléčko sama vyzkoušet. Jsem naprosto spokojená, tedy hlavně Natálka! 😍. Mléčko ji moc chutná a vždy ho s chutí a radostí zbaští. Určitě u tohohle mléčka s radosti zůstaneme. Můžeme jenom vřele doporučit!
- Praktická dóza s víčkem a odměrkou
- Chuťově uspokojující pro děťátko
- Zasytí
- Žádný problém po vypití
- Trochu vyšší cena
Testování Beba Comfort 2
- Smetanová chuť.
- Dobře se rozpouští.
- Praktická dóza s odměrkou.
- Nebolí po něm bříško.
- Zasytí.
- Trochu vyšší cena.
- Rychlá zpotřeba.
- Nebývá moc v akci.
Skvělé mléko beba
Dcera testovala BEBA COMFORT 2
Řekla bych, že dceři více chutná BEBA COMFORT (i mě více chutná), má o dost lepší chuť než optipro.
Dcera po BEBA COMFORT netrpí na blinkání ani prdíky či jiné trávící problémy.
Jsme moc rádi za možnost testovat a odteď už budeme kupovat jedině BEBA COMFORT.
Kladně hodnotím i balení (lepší než papírová krabička).
- Super dóza na skladování.
- Krásně se rozpouští.
- Výrazná dobrá chuť.
- Složení.
- Dóza je super na skladování.
- Odměrka.
- Cena není vysoká když je v akci.
- Dceři chutná a to je hlavní.
Zkoušení Beby 2
- Smetanová chuť, synovi chutnala
- Žádný "pachuťový ocásek"
- Dobře se rozpouští a nedělá hrudky
- Složení
- Plechová dóza, která jde dále využít (na potraviny, šroubky, hračky, další tvoření,...)
- Okraj na dóze k přesnému odměření
- Odměrka ke každému balení
- Snadno k sehnání
- Dražší
- Málo kdy v akci za hezké peníze
- Plechová dóza po namočení zrezne, pokud se pořádně nevysuší (kdo chce dózy využít)