ColiPrev® kapky

1 zkušenost

ColiPrev® kapky jsou originální doplněk stravy s obsahem enzymu laktáza, vyvinutý speciálně pro miminka a malé děti ke zlepšení trávení mléka a mléčných výrobků. Pomáhají účinně předcházet příznakům kojenecké koliky, jako je nadýmání, bolesti bříška či křeče způsobené nedostatečným štěpením laktózy. Díky unikátní biotechnologické výrobě a GMP certifikaci zaručuje ColiPrev® vysokou kvalitu, bezpečnost i spolehlivost účinku.

Koliky a bolavé bříško? Tyto kapky zachránily spánek nejedné mamince i miminku.

Produkt je vhodný již od narození a mohou ho užívat i starší děti a dospělí. Stačí přidat doporučené množství kapek do mléka, kojenecké výživy nebo tekuté stravy. ColiPrev® je dostupný bez lékařského předpisu a jeho použití je podloženo klinickými studiemi.

ColiPrev® kapky

Vlastnosti a benefity

• Vysoká aktivita enzymu laktáza z houby Aspergillus oryzae – rychlý nástup účinku.
  • Snižuje riziko koliky, plynatosti, nadýmání a křečí způsobených laktózou.
  • Jednoduché dávkování v kapkách – přesně podle věku nebo objemu pokrmu.
  • Vhodné pro miminka od narození i starší děti a dospělé.
  • Přírodní složení, bez umělých přísad.
  • GMP certifikovaná výroba – záruka čistoty, bezpečnosti a kvality.
  • Dostupné bez receptu.
  • Bezpečná a pohodlná aplikace – na lžičku, do mléka nebo do jídla.
Kde koupím ColiPrev® kapky?

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s ColiPrev® kapkami

Máš zkušenost s ColiPrev® kapkami?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost

Po pár dnech s ColiPrev se u nás situace změnila

Jsem maminkou holčičky, která měla od narození velké trápení s bříškem. Koliky a nekonečný pláč u nás byly na denním pořádku. Prý se to častěji stává chlapečkům – ale takové věty vám na náladě opravdu nepřidají, když vaše miminko celé hodiny pláče a vy zkoušíte úplně všechno.

Prošli jsme si opravdu vším – masáže bříška, antikolikové lahvičky, krémy, nošení v šátku, simetikony na nadýmání a v zoufalství i rektální rourku. Nic nezabíralo. Pocit bezmoci byl obrovský.

Nakonec jsme vyzkoušeli kapky ColiPrev a stal se u nás malý zázrak. Pediatrička mi vysvětlila, že malá miminka mají často ještě nezralý trávicí trakt a nemusí mít dostatek enzymu laktázy, který je potřebný ke zpracování laktózy – mléčného cukru, který je v mateřském i v umělém mléku. Mlíčko jim pak v bříšku kvasí a vytváří plyny, které způsobují bolesti a koliku. ColiPrev obsahuje tento potřebný enzym, laktázu, a tedy když ho nakapu do mléka, které miminko vypije, rozloží laktózu v něm dříve, než se dostane do střev. Tím pádem se laktóza stihne v bříšku zpracovat a nezpůsobuje bolesti ani nadýmání, protože pomáhá předejít tomu, aby se plyny vůbec vytvořily.

Po pár dnech s ColiPrev se u nás situace změnila. Dcera byla spokojenější, méně plakala a bříško ji přestalo trápit. A já jsem si konečně mohla vydechnout.
(3 fotky)
  • přírodní složení
  • dostupné bez receptu
  • rychlý nástup účinku (u nás už po pár dnech)
  • jednoduché dávkování
  • vhodné i pro plně kojená miminka
  • bezpečné použití od narození