GERBER mléčná kaše pšenično-ovesná banán a malina 200 g
GERBER mléčná kaše banán a malina je lahodný obilno-mléčný pro vaše miminko. Kašička je vyrobena z pečlivě vybraných celozrnných obilovin, pšenice a ovsa. Při výrobě jsme navíc nepřidali žádný cukr¹. Kaše je určena pro kojence od ukončeného 6. měsíce.
Díky sušeným malinovým kouskům a banánovým vločkám má nemléčná kaše jemnou, lehce nasládlou chuť a potěší tak jazýček každého malého mlsouna. Kaše je pro miminko ideální dobrotou pro usnadnění přechodu na pevnou stravu. Je pomocníkem pro rozvoj žvýkacích a polykacích dovedností a připravuje malé strávníky na širší škálu potravin. Instantní kaše jsou navíc snadné na přípravu, stačí přidat jen mléko.
Vlastnosti:
- Celozrnné obiloviny.
- 0 % přidaného cukru¹.
- Jemná textura vhodná při zavádění lepku do stravy³.
- Vitamíny a minerální látky.
- Zinek přispívající k normálnímu růstu.
- Jednoduchá příprava.

GERBER kaše kombinují vysoké nároky na kvalitu pečlivě vybraných obilovin ovsa a pšenice a jemnou chuť ovoce pro potěšení všech malých bříšek i mlsných jazýčků. Díky svému jedinečnému složení obsahují také řadu vitamínů a minerálních látek, které napomáhají správnému rozvoji dětského organismu.
Miska plná dobrot obsahuje 20 g celozrnných obilovin, vitamíny a minerální látky pro správný rozvoj dětského organismu. V dětské kaši najdete vápník² a vitamín D² pro správný růst a vývin kostí, zinek a vitamín C pro imunitní systém vašeho děťátka. Obsahuje také železo, které přispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětí.
¹ Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.
² Obsah vitamínu D ve shodě s požadavky příslušné legislativy.
³ Zdroj: https://a0893052e1.cbaul-cdnwnd.com/ccf53c0c8de...
Nejnovější články
Hodnocení a zkušenosti s GERBER mléčnou kaší pšenično-ovesnou banán a malina 200 g
Naše nejoblíbenější kaše!
Jedinou nevýhodou je, že brzy pryč :-)
- Jemná sladká chuť kaše bez přidaného cukru
- Skvělé složení
- Dobře se rozpouští
- O žádných nevím
Gerber mléčná kaše
Výrobky gerber máme moc rádi.Nejčastěji a nejraději mají prcci křupky s malinami a banánem a proto byla zrovna tato příchuť jako pro nás stvořená.
Kaše po otevření krásně voní a i oku lahodí.Konzistence je po návodu na přípravu skvělá. Není ani hustá,ani řídká.Je tak akorát a hlavně nedělá hrudky.Chuť je výborná,není přeslazená.Nevýhodou je, že se jí musí dávat celkem dost ,nám toto balení vyjde na 2 večeře.Ocenila bych větší balení a nějaký uzavíratelný obal,např.plechovku s víčkem jako mají právě jejich křupky.
- Vůně
Chutná kaša
Super
Skvělá chuť
Nejlepší kaše
- • rychlá a snadná příprava
- • lahodná chuť, kterou miminko miluje
- • bez hrudek, krásně se rozmíchává
- • dobrá volba na večerní krmení
Za mě určitě dobrá volba
Je fajn, že je kaše jemná a prcek se s ní naučil dobře jíst lžičkou. Příprava je jednoduchá, Nemám pocit, že by ho to nějak nafukovalo nebo mu to dělalo problém s bříškem. Za mě určitě dobrá volba.
- Bez přidaného cukru
- Celozrnné obiloviny
- Snadná příprava
- Jemná textura pro začátek příkrmů
- Obsahuje vitamíny a minerály
- Chutná ovocná kombinace
Gerber kaše
S kaší od Gerber jsme s Natálkou velice spokojené, chuťově nám sedla a s radostí a bez problému jí také spapala. Sice to není na hodně porcí, ale po chuťové stránce za mě velice chutné. Mohu jenom doporučit ☺️ určitě se k ní vrátíme.
- Lahodná chuť
- Bez hrudek
- Širší výběr mezi více chuťovými variantami.
- Dražší
Chutná snidanova kase
Příprava byla snadná. Na dosažení požadované hustoty je potřeba překvapivě dost směsi, takže celkový počet porci z jedné krabice není vysoký, pro tři děti na dvě snídaně.
Na cestování je to fajn volba.
- Složení
- Snadná příprava
- Na zahuštění je potřeba dost směsi
Dobrá kašička
- Vůně
- Konzistence
- Pro dvojčata malé balení
Spokojenost :-)
Na začátku měl syn (9měsíců) problém s konzistencí - byl zvyklý na úplně hladkou rýžovou, ale druhý den si zvyknul a plná miska byla málo, nestačila jsem ani nabírat :-). Když řeknu poslední lžička, tak začne plakat, protože chce více. Měli jsme ji pouze na večeři a jelikož chutnám vše co jí on, tak mi velice chutnala a jedla bych jí i sama k snídani. Je super, že je také bez přidaných cukrů a že je navíc doplněna o zinek a spousty dalších vitamínů. Díky ní máme v jídelníčku také zařazeny obilniny. Za nás ji doporučujeme, koupíme ji znovu a vyzkoušíme i příchuť s mangem, které má moc rád.
- jemná kaše
- chuť malin
- krásná vůně
- snadná a rychlá příprava
- bylo jí málo
Chutná rychlovka
- 🤌🏻 snadná příprava
- 🤌🏻 bez "ocásku"
- 🤌🏻 chuť
- 🤌🏻 konzistence
Skvělá chutná svačinka
Snadná příprava kaše, vidličkou jde krásně rozmíchat a nedělají se hrudky, kaše krásně voní. Jsou v ní sušené malinové kousky, které jsou cítit na chuti. Kaše obsahuje vápník² a vitamín D² ,zinek a vitamín C. Obsahuje také železo, které přispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětí. Synovi moc chutnala.
- ➕snadná příprava
- ➕nedělají se hrudky