GERBER nemléčná kaše pšenično-ovesná švestka 200 g
GERBER nemléčná kaše švestka je lahodný obilný příkrm pro vaše miminko. Kašička je vyrobena z pečlivě vybraných celozrnných obilovin, pšenice a ovsa. Při výrobě jsme navíc nepřidali žádný cukr¹. Kaše je určena pro kojence od ukončeného 6. měsíce.
Díky švestkovým vločkám má nemléčná kaše jemnou, lehce nasládlou chuť a potěší tak jazýček každého malého mlsouna. Kaše je pro miminko ideální dobrotou pro usnadnění přechodu na pevnou stravu. Je pomocníkem pro rozvoj žvýkacích a polykacích dovedností a připravuje malé strávníky na širší škálu potravin. Instantní kaše jsou navíc snadné na přípravu, stačí přidat jen mléko.
Vlastnosti:
- Celozrnné obiloviny.
- 0 % přidaného cukru¹.
- 63 % denní doporučené dávky železa v každé misce.
- Jemná textura vhodná při zavádění lepku do stravy³.
- Vitamíny a minerální látky.
- Jednoduchá příprava.
- Perfektní na dobrou noc.

GERBER kaše kombinují vysoké nároky na kvalitu pečlivě vybraných obilovin ovsa a pšenice a jemnou chuť ovoce pro potěšení všech malých bříšek i mlsných jazýčků. Díky svému jedinečnému složení obsahují také řadu vitamínů a minerálních látek, které napomáhají správnému rozvoji dětského organismu.
Miska plná dobrot obsahuje 22 g celozrnných obilovin, vitamíny a minerální látky pro správný rozvoj dětského organismu. V dětské kaši najdete vápník² a vitamín D² pro správný růst a vývin kostí, zinek a vitamín C pro imunitní systém vašeho děťátka. Obsahuje také železo, které přispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětí.
¹ Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.
² Obsah vitamínu D ve shodě s požadavky příslušné legislativy.
³ Zdroj: https://a0893052e1.cbaul-cdnwnd.com/ccf53c0c8de...
Nejnovější články
Hodnocení a zkušenosti s GERBER nemléčnou kaší pšenično-ovesnou švestka 200 g
Pro napapané bříško
- Rychle připravená večeře, která miminko zasytí.
- Musí se kaše rozmíchat v mléce, buď v mateřském nebo umělém.
Naše nejoblíbenější
- Bez přidaného cukru
- Skvělá struktura
- Dobrá chuť
- Za nás žádné
Kaše s příchutí švestky
Chutná kvalita
Do kaše jsem přidávala MM, ale vyzkoušeli jsme přidat i pouze vodu a i když je kaše nemléčná, tak byla chuťově výborná i po smíchání pouze s vodou.
Náš tip: smíchej kaši s kapsičkou geber příchuť švestka hruška, chuť je intenzivnější a moc dobrá :-)
Děkujeme, že jsme byli vybráni na takové mňamkovní testování.
R+ V
- Malému chutná
- Rychlá příprava
- Nehrudkovatí
Dcere chuti :)
Chuť a vôňa: Vonia príjemne po slivkách a obilninách. Malej veľmi chutila, miska bola vždy prázdna raz-dva. Zdá sa mi, že má jemnú, prirodzenú chuť, neprehnane sladkú.
Zloženie: Veľké plus za absenciu pridaného cukru a umelých aróm. Cítim sa lepšie, keď viem, že dávam dieťaťu niečo kvalitné a zdravé.
Sýtosť: Kaša je fajn na večer. Všimla som si, že po nej dieťa lepšie a dlhšie spinká, takže ho zrejme dobre zasýti.
Za mňa je to skvelá voľba. Je zdravá, chutná a praktická. Ak hľadáte kvalitnú nemliečnu kašu, ktorú si viete prispôsobiť podľa potrieb vášho dieťatka, túto Gerberku pšenično-ovsenú so slivkou môžem len odporučiť!
Ďakujeme, že sme boli vybraný na test kaše Gerber :)
- 0% pridaného cukru
- Zalieva sa mliekom
- Malé balenie
Výborná
Chutná
Je to ňamka!
Kaše mě zaujala ještě před otevřením díky hezkému designu balení. Když jsem otevřela sáček s práškem, kaše na mě hezky zavoněla. Ovšem největší pecka přišla po ochutnání hotové kaše! Tak dobrou kaši jsem dlouho nejedla, úplné nebe v puse. Měla jsem chuť ji synovi sníst sama. Jemná struktura tomu všemu ještě dodala korunu. Do syna vždy padla během chvilky. Kaši určitě koupíme znovu.
- Jemná struktura
Testování kaše
Spokojení
Za nás super
Prostě super.
- Dobře se rozmíchá a nevznikají hrudky.
- Snadná a rychlá příprava.
Pšenično-ovesná kaše
Testování pšenično-ovesná švestková kaše
- Skvělá chuť
Super kaša pre sladké sny.
Skvělá konzistence
- Rychlá příprava
- Zvládne i tatínek
- Pro kojící absence mléka
Skvělá kašička na dobrou noc
Míchala jsem ji s mlékem jak radí výrobce ale zkoušela jsem i bez mléka, protože jsem odpoledne dávala Marušce třešně, tak jsem měla strach aby ji pak netrápilo bříško. Co je však důležité zmínit je to, že ji kašička moc chutnala i s vodou.
Je super i na cesty, určitě ji zakoupíme brzy znovu.
Byli jsme velice spokojení.
- Super chuť
- Zasytí na celou noc
- Nemusí se nutně míchat s mlékem
- Vhodná na cesty
- Jednoduchá příprava