Lanolin mast čistá kii-baa®, 30g
První ultra čistý 100 % lanolin nejvyšší kvality kii-baa® s certifikátem CPK. Obsahuje pouze přírodní lanolin bez konzervačních látek či jiných přísad. Výrobek obsahuje pouze ultra čistý stupeň lanolinu farmaceutické kvality EP, díky čemuž je bezpečný pro matku i dítě bez nutnosti odstranit ho před kojením. Lanolin je přírodní, organická a obnovitelná vosková látka získávaná z ovčí vlny, která se od starověku používá k lékařským a kosmetickým účelům. Svým složením se velmi blíží lidskému kožnímu tuku a proto je velice dobře snášen pokožkou. Na pokožce vytváří ochrannou vrstvu, která se snadno se roztírá, vstřebává a umožňuje pokožce dýchat. Nepatří mezi alergeny a je proto vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku miminek. V kii-baa® organic používají pouze ultra čistý stupeň lanolinu, získaný exkluzivním způsobem rafinace.

Lanolin mast použijte:
- na suché a popraskané rty,
- na bolavé bradavky,
- na rány o oděrky,
- při péči o citlivou a suchou pokožku,
- jako ochranu před větrem a mrazem,
- na popraskané paty.
Nejnovější články
Hodnocení a zkušenosti s lanolinem čistou mastí, 30g
Nejen na bradavky
- 100 % lanolin nejvyšší farmaceutické kvality
- bez konzervačních látek či jiných přísad
- bezpečný pro matku i dítě bez nutnosti odstranit ho před kojením
- velice dobře snášen pokožkou
- snadno se roztírá a vstřebává
Lanolin nejen na bradavky
Úleva nejen pro bolavé bradavky
- multifunkčnost využití
- snadné použití
- přírodní složení
- účinnost
Vlnotuk🐑
Dále se hodí i na popraskané bradavky a tam mi taky hodně pomohl, protože Klárce zrovna rostou zoubky a občas prostě kousne víc a nějaká mikroprasklinka tam je.
V naší lékárničce bude mít svoje místo 👍
- 👍vhodný pro miminka od narození
- 👍český výrobek
- 👍lanolín není alergen
- 👍před kojením se bradavky nemusí umývat
- 👍rychle hojí podráždění pod nosem při rýmě
Léčivá mastička
Dcera přišla s ránou na rtu, dostala klackem do pusinky, nenechá si nic mazat, ale Lanolin od kii-baa se krásně roztírá a výborně zvláčňuje.
Měla jsem Lanolin i od jiných značek, ale tahle je za mě top ❤️
- Skvěle se roztírá
- Krásně zvláčňuje