Robotický vysavač Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete

1 zkušenost

Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete je první robotický vysavač na světě s mopovacím válcem. V jednom zařízení spojuje nepřetržité oplachování válce AquaRoll™ během mytí, inteligentní ochranu koberců AutoSeal™, zvednutí a překonávání prahů až do 8 cm s FlexRise, automatické umytí a vysušení válce horkou vodou (až 100 °C) v ThermoHub™/ThermoRoller a sací výkon až 30 000 Pa (Vormax™). O přesné vedení a bezpečné vyhýbání se předmětům se stará OmniSight™ 2.0 s AI v kombinaci s LDS navigací, takže úklid probíhá plynule, hygienicky a bez roznášení špíny.

Válcuj, zvedni, obnov

Vždy čistá voda, vždy lesklé podlahy. Na rozdíl od klasických mopů, které při mytí opakovaně táhnou po podlaze špinavou hadru, AquaRoll™ průběžně oplachuje válcový mop přímo během úklidu. Mop zůstává svěží a účinný v reálném čase, sbírá nečistoty rovnoměrně a minimalizuje riziko šíření špíny a zápachu. Po dokončení práce se válec sám umyje a vysuší horkou vodou, takže je při dalším spuštění opět čistý.

Koberce? Postaráno

Při přechodu z tvrdých podlah na textilie se aktivuje AutoSeal™: systém automaticky uzavře mopovací válec, když robot rozpozná kobercovou plochu. Koberce nezvlhnou a jsou chráněny před znehodnocením i nežádoucími pachy – bez potřeby manuálního zásahu.

Překážky z cesty

FlexRise zvedne robota, aby hladce přešel přes prahy, rohožky a koberce až do 8 cm (u jednovrstvových koberců do 4,2 cm). Díky tomu si poradí i v členitých prostorech s různými typy povrchů, bez zbytečných oklik či zasekávání.

Automatické čištění válce při 100 °C

V dokovací stanici se po úklidu spouští ThermoRoller / ThermoHub™: vysokoteplotní umytí (až 100 °C) a sušení válce. Odstraní se zbytky nečistot a válec se hygienicky osvěží, takže je připravený k dalšímu použití bez ručního čištění.

Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete

Inteligence, výkon a údržba bez starostí

Systém OmniSight™ 2.0 kombinuje AI kamery, boční 3D strukturované světlo a LDS – robot spolehlivě rozpoznává předměty v reálném čase, přesně se jim vyhne a pokryje celý prostor. Vormax™ přináší sací výkon až 30 000 Pa, aby si poradil s prachem i většími nečistotami na tvrdých podlahách i kobercích. HyperStream™ odmotávací dvojkartač snižuje riziko zamotání vlasů a usnadňuje pravidelnou údržbu. Během samotného úklidu probíhá průběžné oplachování válce, takže kontakt s podlahou zůstává konzistentně čistý.

Technické detaily

• Rozměry robota: 350 × 350 × 97,5 mm (zasunutý LDS) / 350 × 350 × 120 mm (zvednutý LDS)
  • Rozměry nabíjecí stanice: 420 × 440 × 505 mm
  • Hmotnost robota: 5,8 kg
  • Výška překonání překážek: 8 cm (dvouvrstvový krok), 4,2 cm (jednovrstvový koberec)
  • Typ hlavního kartáče: HyperStream™ odmotávací dvojkartač
  • Navigace: VersaLtr LDS
  • Vyhýbání se překážkám: AI Camera ×2 + boční 3D strukturované světlo + LED světla
  • Maximální sací výkon: 30 000 Pa
  • Kapacita nádoby na prach: 220 ml
  • Čistá/špinavá voda: 1 000 ml / 1 400 ml
  • Ovládání hlasem: Vestavěné a třetích stran
  • Kapacita nádrže na čisticí prostředek: 4 l / 3,5 l
  • Horké sušení: Ano (do 100 °C)
  • Přímé mytí a oplachování válce: Ano
Kde koupím Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete?

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s robotickým vysavačem Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete

Máš zkušenost s robotickým vysavačem Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost

Od prvního momentu jsem z něj byla nadšená

Už delší dobu jsem přemýšlela, jaký by byl ideální pomocník do domácnosti s dětmi a zvířaty, a právě Dreame Aqua10 Ultra Roller mě svými parametry přesvědčil, abych mu dala šanci. Je to totiž první robotický vysavač na světě s mopovacím válcem.

Od prvního momentu jsem byla nadšená. Po otevření krabice mě překvapilo bohaté příslušenství a jednoduchost, s jakou se dal vysavač zprovoznit. Návod byl přehledný a aplikace v českém jazyce je obrovskou výhodou, která mi celý proces ještě více usnadnila.
Když jsem Dreame poprvé spustila, okamžitě si zmapoval celý prostor a postupně ho zakreslil do aplikace. Tahle inteligence mi umožnila poslat ho uklízet jen tam, kde jsem potřebovala, a vybrat si funkci vysávání, mopování nebo oboje najednou. Vysávání je neuvěřitelně efektivní a poradí si s prachem i chlupy na tvrdých podlahách i kobercích.

Nejvíc mě ale uchvátilo mopování. Robot si během celého procesu průběžně chodí vyprazdňovat a měnit špinavou vodu za čistou, což je záruka, že podlahu skutečně nemyje už použitou vodou. Pokud se mopovací válec během úklidu zašpiní, průběžně ho proplachuje čistou vodou. Díky dvěma typům čisticích prostředků (na běžné mytí i pro zvířata), které jsou k robotickému vysavači přibalené, je v celém domě cítit čistota. Pro mě jako alergičku je to absolutní benefit. Stejně tak i vysoký sací výkon. Poradí si jak s většími nečistotami, tak i s nejjemnějším prachem.

Hlučnost při přípravě na úklid a následném čištění mopu je sice o něco vyšší, ale pro mě to byla jen malá daň za ten dokonalý výsledek. Během úklidu je však velmi tichý.
Ve srovnání s běžnými robotickými vysavači se v mnoha parametrech liší. Za zmínku určitě stojí mopovací válec, který velmi dobře sbírá nečistoty a myje podlahy. Po dokončení úklidu se robot vrátí do stanice, vyprázdní prach a nečistoty i špinavou vodu. Důkladně se sám umyje a také vysuší horkou (až 100 °C) vodou. Díky tomu je mopovací válec vždy čistý a nezapáchá.

V domě máme většinou tvrdé podlahy, ale třeba u sedačky i koberec. Dreame Aqua10 Ultra Roller ho bez problémů rozpozná a mopovací válec uzavře. Díky tomu koberce nenamočí.
V prostoru se pohybuje velmi sofistikovaně, překážkám se vyhýbá dokonale a – pro mě velmi podstatná věc, protože mám doma zvířata – na válci se nezachytávají ani chlupy, ani vlasy.

Dreame Aqua10 Ultra Roller byl pro naši domácnost dokonalý. Uvědomila jsem si ale, že takového pomocníka bych uvítala i v práci. A tak jsem ho podrobila opravdu velké zkoušce na prodejně o rozloze 350 m². Čestně mohu prohlásit, že i tento prostor zvládl na jedničku s hvězdičkou. Jeho preciznost a důkladnost mě utvrdily v tom, že je to pro mě nejlepší robotický vysavač na trhu.

Je to perfektní a spolehlivý pomocník, který mi usnadnil každodenní život. Dreame Aqua10 Ultra Roller je ideální volba pro každou domácnost, zejména pokud máte děti nebo domácí mazlíčky. Vřele doporučuji!
(12 fotek)
  • Mopuje i vysává zároveň
  • Čistou vodu průběžně doplňuje
  • Podlahu nemyje špinavou vodou
  • Sám se umyje a vysuší horkou vodou
  • Koberce nechá suché
  • Nezamotá vlasy ani chlupy
  • Přesně mapuje, vyhýbá se překážkám
  • Zvládne i vyšší prahy
  • Tichý chod při úklidu
  • Silný sací výkon
  • Zónový úklid podle potřeby
  • Jednoduchá aplikace v češtině
  • Vhodné pro alergiky
  • Ideální do domácností s dětmi a zvířaty
  • Vyšší cena