Vlhčený toaletní papír Bella Baby Happy SENSITIVE s extraktem z aloe vera
Vlhčený toaletní papír Bella Baby Happy Sensitive s extraktem z aloe vera je ideální volbou pro citlivou dětskou pokožku. Je bez parfemace, což zajišťuje jemnost a bezpečnost pro každodenní použití, aniž by dráždil i tu nejcitlivější pokožku.
Díky obsahu extraktu z aloe vera poskytuje vlhčený toaletní papír potřebnou péči a zklidnění při každém použití . Jemně a účinně čistí okolí intimních partií, aniž by způsoboval podrážděn í. Můžete jej bezpečně spláchnout do záchodu, jelikož je 100% biologicky rozložitelný. Tím se stává nejen šetrným k pokožce, ale i k životnímu prostředí.
Vlhčený toaletní papír Bella Baby Happy Sensitive je vhodný pro každodenní použití, poskytuje péči a ochranu citlivé pokožce a zároveň zajišťuje vysoký komfort jak doma, tak na cestách.
Vlastnosti:
- Šetrné složení: bez parfemace, vhodné pro citlivou dětskou pokožku.
- Obsahuje extrakt z aloe vera: hydratuje a zklidňuje pokožku.
- 100% biologicky rozložitelný: můžete jej bez obav spláchnout do záchodu.
- Počet kusů v balení: 42 kusů, praktické balení vhodné na doma i na cestování.
- Pohodlné a snadné použití– balení lze jednoduše uzavřít.
Nejnovější články
Hodnocení a zkušenosti s vlhčeným toaletním papírem Bella Baby Happy SENSITIVE s extraktem z aloe vera
Naozaj jemný vlhčený toaletný papier
Naozaj ho celá rodina môže odporúčať
- Dostatočne vlhký
- Nedrolí sa
- Nedráždi
- Balenie sa vojde do tašky na výlety
- Vhodný aj pre malé deti
- Dobré zloženie
Moc se mi osvědčil
Super
Za mě je to věc, která u nás doma nesmí chybět
Používáme ho doma v koupelně na běžnou hygienu, ale stejně tak ho máme vždy po ruce na výletech nebo při pochůzkách. Je to takový univerzální pomocník – jemný a šetrný k dětské pokožce, a přitom dostatečně pevný.
Vůně je velmi jemná a nenápadná, což mi vyhovuje. Nemám ráda výrazné parfemace, takže tohle je přesně podle mého gusta. Praktické balení je další velké plus, papír uvnitř nevysychá.
Co mě ale přesvědčilo nejvíc, je, že je papír splachovatelný. Nemusím se bát, že bych ucpala odpad.
Za mě je to jeden z těch produktů, které mi ulehčují život. Pokud hledáte něco praktického, co se hodí jak na každodenní použití doma, tak i na cesty, určitě stojí za to vyzkoušet. U nás už má své stálé místo. 😊
- Jemný a šetrný k dětské pokožce
- Vhodný pro použití doma i na cestách
- Lehká, nenápadná vůně bez přehnané parfemace
- Praktické balení, které udržuje papír vlhký
- Splachovatelný, bezpečný pro odpad
- Univerzální použití – hygienický pomocník pro celou rodinu
Šetrný pro citlivou pokožku
Dcera po vlhčeném papíru jiné značky a pravděpodobně i této značky, ale jiného druhu toaletního papíru (s měsíčkem) měla drobnou reakci - začervenání zadečku a pupínky (což ale zrovna při testování nemuselo být způsobeno vlhčeným toaletním papírem, ale např. nemocí). Přesto při používání toaletního papíru SENSITIVE mi přišlo, že ji tato reakce docela mizí. Je tedy možné, že dcera má často reakci na některou složek z vlhčeného papíru a budeme muset používat typ SENSITIVE. Takže za mě opravdu spokojenost.
Vlhčený toaletní papír má moc hezký design obalu. Co nemůžu opomenout je samotné uzavírání toaletního papíru. Než jsem balení otevřela, obávala jsem se rychlého vysychání a takového toho tenkého plastu, který bývá na často na klasických vlhčených ubrouskách. Překvapilo mě, že se jedná o mnohem pevnější plast (lepítko) - za mě perfektní alternativa, když ubrousky nemají "plastové víčko".
- uzavírání (pevnější plast/lepítko)
- jemnost a vlhkost
- jen tak ubrousky nevyschnou
- design
- vhodný pro citlivou pokožku
- není plastové uzavírání