coreprincess
23. únor 2020
1266 

Testování růžové krásky aneb jmenuji se Canon PIXMA TS5352

Tato růžová kráska Vás zaujme. Já se do ní zamilovala na první pohled. Jsem ráda, že lidi z Canonu myslí na nás ženy a dali této pomocnici do domácnosti ale i do kanceláře zcela jiný kabát. Kdo však radši ocení klasiku, tak se tento model vyrábí také v elegantní bílé a klasické černé barvě.

Růžovka Canon PIXMA TS5352 je ideální pomocnicí do kanclu, který totálně rozzáří, ale i do domácnosti.

Já jako milovnice Apple jsem si oblíbila funkci AirPrint a Canon Print. A taky jsem musela otestovat aplikaci Canon Creative Park.

Floriánek byl akorát nemocný, tak Růžovka přišla prááááávě včas, aby nám vymyslela zábavu.

Díky appce Canon Creative Park jsem vytiskla několik číselných spojovaček/omalovánek. A jelikož je u nás měsíc únor obdobím oslav narozenin, tak jsme s Florym vytiskli, vystříhali a poskládali krásné krabičky, které jsme následně naplnili čokoládovými pralinkami a udělali jsme tak naše originální bonboniéry. Musím říct, že mně i malého to neskutečně bavilo! A obdarované tento originální nápad velice potěšil.

Navíc moje mamka slavila ,,50“, koupila jsem jí a taťkovi lístky na jejich oblíbený koncert. Jindy bych musela připojit telefon k pc, fotku hodit na flashku a s ní běžet do nejbližšího copy centra ve městě.

Jelikož teď bydlím na maloměstě a copy centrum tu není, ale pouze knihovna v 5. patře bez výtahu, tak by to pro mě bylo značně komplikované dárek vytisknout do papírové podoby.

Tudíž mi tiskárna, ke které se mohu připojit bezdrátově přes WI-FI a nebo Bluetooth hrozně moc usnadnila práci a taky spoustu kroků a času. Stačilo propojit bezdrátově telefon a tiskárnu a dárek jsem během chvilky držela v ruce.

Vytiskla jsem i krásné dopisní papíry a obálku, abych mohla babičce poslat dopis. Bohužel jsem odeslala dříve než jsem to stačila vyfotit. :D

Appka Canon Creative Park nabízí využití různých dopisních papírů, obálek, výzdob na večírky, skládaček a spojovaček pro děti. 

Dále je taky super aplikace Easy-PhotoPrint Editor. Zde máte možnost tisknout fotografie, dělat různé koláže, kalendáře, plakáty, ale i průkazkové fotografie.

 Pokud nechcete být připojeni pouze přes telefon můžete se připojit k počítači pomocí WI-FI, USB, Bluetooth a USB.

Tato krásná pomocnice je opravdu multifunkční. Zvládá tisknout, skenovat i kopírovat a zastane tak všechnu práci s dokumenty. 

Do zásobníku se vejde 100 listů papíru. Papíry nikde netrčí jako u ostatních tiskáren. 

Tiskárna je dodána se startovacími tonery v černé i barevné verzi.

Součástí balení byl bohužel jen vzorek 3ks fotopapíru rozměru 13x13cm.

Další možností je objednat si zažehlovací papír na výrobu originálního potisku na oblečení, lepící papír, magnetický nebo matný papír. Tímto je kráska v růžovém kabátku opravdu jedinečná. Nicméně tyto papíry bohužel součástí zásilky nejsou. Tudíž jsme využili pouze tvoření s klasickým kancelářským papírem o rozměru A4.

A plusy a minusy?

Musím říci, že jsem s tiskárnou opravdu spokojená.

+ je tichá

+ vzhled je opravdu krásný

+ tisk na různé druhy papíru (bohužel jsme tedy měli možnost zkusit pouze na klasický a foto papír)

+ propojení s mobilní aplikací bez kabelů

+ oboustranný tisk

 - není součástí žádný jiný druh papíru

- tiskárna je v angličtině

- součástí není podrobný návod, takže jsem s tím docela bojovala

#test_canonpixma

#recenze

#zkusenosti_canonpixma

Tak na tuhle recenzi jsem se moc těšila, ale bohužel se díky pravopisným chybám a češtinářským paskvilům nedá číst... ☹️

23. únor 2020

Já se přiznám, že jsem zvládla dva odstavce a víc už nešlo. Mrzí mě to, ale při výběru uživatelek by měly aspoň z části hrát roli vyjadřovací schopnosti😔.

23. únor 2020

Já se tolik těšila, jak sem dáš vytištěné fotografie a třeba ty magnetky a nic? 😳 Vždyť tam psali, co všechno umí a dokáže, to by bylo první, co bych vyzkoušela.... 🥺

23. únor 2020

Clanky na hlavni zdi by mely prochazet nejakou korekturou, tohle je smutne. Aneb jak nove prichozi rovnou seznamit s urovni Konika.

23. únor 2020

A to paní chtěla být ambasadorka...článek doporučuji vymazat a přepsat

23. únor 2020

Jdem jediná která to přečetla bez problémů ?😀😅

23. únor 2020

@mimiveru Co jsem pochopila u jiné recenze, tak přišly nějaké 3 papíry, tak možná proto se netiskly fotky, protože na ně papír nezbyl?🤔🤔😀😔
A asi vyjdou i draze.
Každopádně by to chtělo opravdu upravit chyby.
Třeba se nepíše 1.ni, ale 1.pohled.
A holkám dávám za pravdu, že taková krásná tiskárna by si zasloužila pořádnou recenzi😊

23. únor 2020

@mimiveru nic kromě třech kusů fotopapírů nebylo součástí balení 🤷‍♀️

23. únor 2020

@luciealex asi ano 😅 paní mají spíše problém, že nevybrali je 🤷‍♀️

23. únor 2020

@coreprincess Mas tam chyby, ktere jsou absolutne hrozne, do oci bijici, ma to byt pritom reprezentativni clanek, ale ano, chyba je na nasi strasne, strasne ti zavidime vsichni! Chtela jsem ti navrhnout, ze ti to muzu opravit, ale uz nechci. Kdybys aspon priznala, ze si nejsi jista v gramatice, ale ne, hod to na zavist ostatnich.

23. únor 2020

@syrecek01 nemám potřebu se tu hádat 😉🤷‍♀️ Napsala jsem to tak, jak sem to napsat chtěla. 🙂

23. únor 2020

@coreprincess Já jsem se do testování nehlásila, takže s tím, že mě nevybrali, opravdu problém nemám. 😊

23. únor 2020
Autor komentář smazal

@kolka357 v pohodě 🙂

23. únor 2020

Opraveno 🤷‍♀️ 😅

23. únor 2020

@coreprincess nezlob se, ale tohle není o závisti. Nad koupí nějaké tiskárny uvažují už delší dobu a na recenze jsem se opravdu těšila. S hodnocením od @tratatundra nemám žádný problém. Jako uživatelku tě nesleduji a nevím, že jsi chtěla ambasadorovat nějakou značku. A vlastně proč ne, třeba bys byla skvělá ambasadorka značky, kterou máš ráda. Ale tvoje recenze mě od tohoto konkrétního produktu úplně odradila. I za výrobce budu doufat, že případné další recenze ostatních uživatelek budou povedenější.

23. únor 2020

@coreprincess Dovolím si drobnou námitku k recenzi, když už jsem zde byla označena. Tiskárnu lze docela snadno přepnout do češtiny.

24. únor 2020
25. únor 2020

@tratatundra tak to dekuji za radu ☺️🙏

25. únor 2020
25. únor 2020

Začni psát komentář...

Odešli