ebetka
15. kvě 2014

11 věcí, které nás o životě naučil pořad Prostřeno

1. Čím tlustší ženská, tím lehčí jídla vyžaduje

Klasická scéna: Soutěžící se sotva nasouká ke stolu v obejváku o rozloze jeden hektar, nicméně jakmile se objeví v menu cokoliv smaženého nebo knedlíky, ošklíbá se, že ona by radši nějaké lehčí jídlo. Až se jí třese všech patnáct druhých brad.

2. Nikdo v ČR neví, co je avokádo

Soutěžící zpravidla netuší, co je avokádo, lasagne, tagliatele, tortelini, pasta, pomodoro, parmezán, mozarella a vlastně všechno, co není knedlík nebo hovězí. Další epická sága nastává, když se výše uvedená slova v menu snaží přečíst.

3. Když to neznáme nebo vaříme jinak, nebudeme to jíst

„My ale kuře na paprice doma vaříme jinak. Mně to takhle nechutná.“ Typická hláška typického účastníka Prostřena, který druhým dechem dodá, že ten dezert s názvem krém brejle nezná, tak to asi nebude jíst.

4. Kdo nemá doma bordel nebo rotoped v obejváku, je snob

Jakmile má někdo normální barák, v obejváku nemá skleník s porcelánem dvanácti předchozích generací, třiceti fotkama v kýčovitých rámečcích, vysavač a PCčko v koutě a vyšívaný dečky po zdech, je to snob, má prachy a vyhrát Prostřeno fakt nepotřebuje, takže mu to pěkně vosolíme.

5. Pro účesy platí tři M – melír, mulet a mastnota

Je to jednoduché – všichni mají melírek, muleta a mastný vlasy. Nejlíp všechno v jednom.

6. Zábava rovná se hra Země, město

Po večeři se vždy koná zábava. Může to být cokoliv, od koštování vína přes hraní pokeru po koukání na porno. Ale vždycky je to Země, město, zvíře, věc.

7. Dezerty se vyrábí výhradně z Bebe sušenek

Jakákoliv buchta se vyrobí tak, že se vezmou Bebe sušenky, zalejou se mlíkem, uplácá se z toho těsto a poleje se to čokoládou.

8. Do trojobalu se dá dát naprosto všechno

Tohle Mimibazar dogma je naprostý základ každé Prostřeno kuchyně. Ať už soutěžící vaří cokoliv, dotuní to tak, že to pořádně osmahnou, nejlíp v double trojobalu.

9. Čím víc keramických figurek, tím víc je to doma

Figurky slonů (zdravíme Pěstební dělnici), figurky jiných zvířátek, krávovinky a serepetičky, co zaberou každou myslitelnou horizontální plochu v bytě nebo domě a je na nich pětimetrová vrstva prachu. To je doma.

10. Chlapi, co v Česku vaří, jsou gayové

V podstatě každý chlap, co v Prostřenu vaří, je gay. Když už tam vaří hetero chlap,  je to dřevorubec, co bydlí v maringotce.

11. Když to není domácí, není to dobrý

„A ty nudle jsou domácí? Ne? Hmmm..“ Lidi, co nemají problém se krmit v rámci předkrmu vlašákem, se ofrňujou, že nudle v polívce nejsou domácí. Nejklasičtější hláška Prostřena vůbec.

Zdroj: http://g.cz/11-veci-ktere-nas-o-zivote-naucil-porad-prostreno/

Jezismarjaaaaa 😀 To je fakt presny.

15. kvě 2014

😀 mě nejvíc dostalo třesení všech patnácti druhých brad 😀

15. kvě 2014

To je dobrýýý a sedí to jak pr..l na hrnec 😀

15. kvě 2014

Přesnýýý a chtěla jsem Tě chválit. 😀

15. kvě 2014

a já můžu jít s klidem spát 😀

15. kvě 2014

Ještě tam chybí : nikdy jsem to nevařila, je to moje premiéra, snad to bude dobrý...😉 😀

15. kvě 2014

perfektniiii 😀

15. kvě 2014

Ja to snad i zacnu sledovat 🙂

15. kvě 2014

Me jeste dostava po domacich nudlich - ta slehacka je domaci? Ano. V loznici pro tuto prilezitost chovame kravu 🙂 Abychom meli pravou domaci slehacku.. Navic nechapu proc se na to vsichni ptaji... Doma vyslehanou slehacku od slehacky ve spreji prece pozna kazdy z tech super kucharu co se tam hlasi..

15. kvě 2014
ebetka
autor

@brasilka A bagetky? Bagetky jsi pekla? 😀

15. kvě 2014

to je tak trefné! Dalo by se ještě pár hlášek rozšířit, ale v globálu přesné 🙂 Mě osobně nejvíce dostává to, že se tam přihlásí lidé (převážně mladé holky) a pak ohrnují nos nad tím, že tu nejí hovězí, tu nejí vepřové, tu nejí vlastně žádné maso, tato zase cibuli, tato zase zeleninu a to vše uzemní otázkou, zda je to domácí 🙂

15. kvě 2014

Míč hezky jsem se pobavila. 🙂 sleduji německou verzi, pak jsem při návštěvě rodičů shlédla českou a myslela (doufala) jsem, že je to parodie! Že to nemůžou ty lidi myslet vážně. Posléze jsem zjistila, že bohužel ano 😀

15. kvě 2014

ještě bych dodala , že do všeho serou smetanu :D :D

15. kvě 2014

Super clanek, neni nic, co bych vytkla, a proto davam 6 bodu 🙂🙂🙂

15. kvě 2014

mě nejvíc deptá, když se ptaj u listovýho těsta, jestli je domácí???!! Neznám nikoho, ale vůbec nikoho, kdo by se doma patlal sám s listovým těstem - prostřeno neprostřeno. A přiznám se teda, že nevím, co je mulet. A Země, město.... já teda znám jméno, město..... 😀 (hrajem na chalupě každý rok 😀). Ale s těma názvama to je přesný, nechápu, co tam dělaj lidi, co neznaj "česakejk", neví, co je to kanapka apod....

15. kvě 2014

@zdezli taky jsem v Nemecku sledovala jejich verzi a ta ceska je opravdu tragikomicka... a to si o Nemcich nemyslim bohuzel nic moc hezkeho, taky jedi jako prasátka casto, ale nelezou s tim do TV. Kdyz uz tam nekdo jde je to většinou inspirativni koukani. Nase Prostreno tomu nesaha ani po kotniky, zdaleka.

15. kvě 2014

@damada to, ze nekdo neumi cist cizojazycne jeste chapu, ale byvali tam i taci, co nevedeli co je to brokolice☹

15. kvě 2014
ebetka
autor

@damada Myslíš chesekake? 😀 .. mullet je účes. Jinak nazýván jako "deka" nebo "na debila" .. nahoře krátký, vzadu čím delší, tím víc mullet 😀 .. vyznačují se jím zejména někteří sportovci (fotbal, hokej), králové diskoték ve výslužbě (zejména fanoušci Elánu) a východní Němci 38+ bez rozdílu

15. kvě 2014

Jagr mivaval mullet haircut 😀

15. kvě 2014

Jinak, mela jsem zavislost na anglicke verzi. To byla tak strasna pr.del. Nejlepsi dil ze vsech byl, kdy hostitelka se celej den valela ve virivce na zahrade, misto aby varila, prej je moc unavena. Dopadlo to tak, ze sla regulerne chrapat a jidlo za ni dovareli hoste. Tak to se tady jeste nestalo!

15. kvě 2014

je to úžasně výstižný 😀 výjimky jen potvrzují tohle pravidlo 😀

15. kvě 2014

@latkovkybrno brokolice?? fakt? tak ten díl mi teda (naštěstí) utek'. Já chápu, že každej cizí řeči neumí, ale tak takový ty základní "kulinářský" věci by asi znát měli, když se hlásí do pořadu o vaření. Já si teď nemůžu vzpomenout na všechny ty poměrně známý pojmy, co pak všichni kromě kuchaře říkali, že neznaj, neví, co to je apod... Jsme si mohli doma ukroutit hlavu (když už to znal i manžel, tak to už bylo co říct 😀 😀)

15. kvě 2014

@ebetka 😀 jojo, česakej, chesekake, čísakejk a plno dalších mutací 😀 taky krém brulej, tiramisu zásadně z pomazánkovýho másla... no našlo by se toho spousta 😀 Deka je výborná 😀 😀 A jak už tady někdo psal, taky vždycky valím voči, když tam někdo řekne, že to vaří poprvý.... (nejlépe nějaká 17, která evidentně COKOLIV vaří poprvý 😀) Jo! to mi připomnělo - máte taky jako já v živé paměti jednu holku, co zvrtala, co se dalo, kuchala tam zmrzlý kachny, aby jim amputovala prsa, který pak uvařila tou horkou vodou při snaze o rozmrazení, pak je znalecky nařezala do mřížky (ale už asi nedočetla, že to má nařezat na straně s kůží) apod.? To jsme seděli připoutaní v křeslech, s pusou dokořán celá rodina, včetně dětí... 😀

15. kvě 2014

@damada na tu nejde zapomenout,,ani na tu neurotickou černovlásku, co měla zřejmě problém sama se sebou a nakonec ji odsadili k jinému stolečku a každý večer zkazila tím, že se jim tam ožrala

16. kvě 2014

@barborapolakova Ta byla vyborna 😀. A pak jeste ta blba, co se ptala jestli je losos hovezi nebo kureci maso 😀. Dobra byla ta, co navarila z pytlikovek, bujonu a prihodila tam nejakou tu konzervicku a ty blbci se toho mohli uzrat a znalecky tvrdili, jak je znat, ze ten vyvar je domaci a jak cuceli, kdyz jim to na konci ukazala 😀 😀 😀

16. kvě 2014

😀 😀 😀

16. kvě 2014

Ja na to asi zacnu koukat 🙂

16. kvě 2014

..jak trefné 😀

16. kvě 2014

s tema domacima vecma je to pravda 😀 ja bych se tam sla hlavne najist a ne ze bych to jeste komentovala jestli je to domaci 😀

16. kvě 2014

Boha jeho! 😀 pravda pravdoucí 😅

16. kvě 2014

Já jsem v Irsku sledovala s nadšením jejich verzi pravidelně! To byla pecka, ustrojení ke stolu, super jídlo, doma čisto a krásně a s noblesou servírovaný jídlo a konverzace. To byla radost na to koukat 🙂

16. kvě 2014

tak ono nakonec stačilo sledovat ten díl z Austrálie že? Pak člověku bylo jaksi hned stydno....

16. kvě 2014

Odpovídá. Náš soused se soutěže zúčastnil a vyhrál. Kdo ho do ní přihlásil? Jeho životní druh🙂

16. kvě 2014

JJ svatá pravda každé slovo 🙂 Proto na to už nekoukám a zcela upřímně obdivuju ty kamikadze co se do toho pořadu přihlásí 😀
Ale takové slovenské "Bez servítky" to je přesný opak. Chválí, poděkují, nepomlouvají a přejí.

16. kvě 2014

@pe.martina no já se tam přihlásila a docela mě to natáčení aj bavilo,,ale pak, když jsem videla na té kameře, co o ěm ty pipiny říkají a podle čeho mě hodnotily, dala bych jim kopanec z fleku :D přesně jak je psáno, hodnotily podle toho co jsou zvyklé a co papají...takže nežraly nic :D

16. kvě 2014

wow tak to jsem se pobavila, super 😀 prostřeno jsem už pěkně dlouho neviděla, ale když si vybavím pár historických dílů, které mé oko spatřilo - opravdu přesné 😀

16. kvě 2014

@barborapolakova tak to máš můj obdiv, já bych do toho nešla ani za milion 😀 snažit se jak blbec aby mi to pak nějaká slípka co XY věcí nejí jen pohaněla, BRRRR mám husinu jen si to představím 😀 bych s nima vyrazila futra.

16. kvě 2014

Já měla vždycky za to, že ten pořad je o tom, že ochutnám něco nového. Takže nechápu ty hlášky o tom, že tohle a tamto nejí. Fajn, ale aspoň by to měli ochutnat aby to mohli zhodnotit. Pokud nemám smrtelnou alergii na nějakou potravinu/koření tak ochutnám jednu lžičku a zhodnotím chutná/nechutná mi to. Ale jen se kouknout do talíře nebo podle názvu v menu a říct "to já ale nejím" bych hosta chytla za flígr a už by mazal o hladu dom 😀 😀

16. kvě 2014

mě ještě baví: "Máš to fakt dobrý, Máňo!" a pak vedle do kamery: "To se nedalo žrát, to byla katastrofa!"

16. kvě 2014

Zrovna včera muž koukal na Prostřeno a 5 z tvých hlášek taky říkal!!! Se tu bavím, fakt!!!

16. kvě 2014

tak to je presny 😉...nedejboze uvarit neco zdraveho-to nikomu nejede...a jazykolamy typu Foccaccia,oblibena bruschetta(uz jsem slysela snad tisic verzi),mozzarella...to vzdy nemuzu...a nejlepsi bylo kdyz si mysli ze carpaccio je neco morskyho a co je morsky je fuuj 😉

16. kvě 2014

krém brejle 🙂 já se snad počůrám 🙂))

16. kvě 2014

s těma domácíma už mě taky lezou na nervy, sami to nedělej a pak ofrňují nos u ostatních.

16. kvě 2014

@barborapolakova fakt obdivuju, já bych to nedala. To by byly nervy a pak ty kecy jak kdo co nejí. A tys to pak viděla až to vysílali? A do tý dobrý si nevěděla že tě třeba pomlouvají? Jak moc se to vlastně předtáčí?

16. kvě 2014

@nee já to zjistila až o měsíc pozdeji, když to dávali v TV,,chovaly se ke mě přátelsky :D svině jedny

16. kvě 2014

@barborapolakova fakt??? no tak to povídej, přeháněj 😀 hoď nějaký info ze zákulisí 🙂 a kdy jsi tam byla?

16. kvě 2014

@barborapolakova ja bych rekla, ze drby ze zakulisi by si tento clanek zaslouzil 🙂

16. kvě 2014

@damada @rosny bylo to v listopadu 2011, tři měsíce před tím, než jsem otěhotněla :D Takže je to déle, ale ráda na to vzpomínám...celej jejich tým byl užasnej, stašně jsme se zasmáli, jsem se na každý večer strašně těšila...ale co drby? :D nevím co ted říct, je toho docela dost 🙂 Každopádně to vaření je fakt pecka..během 3 hodin musíš nejen uvařit, ale ke každému chodu naservírovat všechny ingredience na linku aby je natočili, přelepit etikety, říct recept a pak teprv vařit :D takže ti co nepečou dezerty, neberte to zle, ale nekdy to fakt nejde stihnout :D

16. kvě 2014

@barborapolakova jen 3 hodky??? Hele, me jeste dost prekvapuje, ze vetsina nukupuje v Lidlu, to je nak narizeny?

16. kvě 2014

lidl to má určitě zaplacený, ale není to někdy jen jako a pak stejně dokoupí i jinde,ne? A to je teda fakt limit 3 hodiny? Nemůžeš začít vařit dřív,jo?

16. kvě 2014

@rosny @scai jj je to nařízený no 🙂 Ale nakoupit si můžeme předem i jinde,,v Lidlu se pak dokoupí jen nějaký blbosti..nemužu začít vařít dřív,,max když dáváš vývar jako třeba do omáčky, můžeš si ho předvařit,,ale jako polévku už ne

16. kvě 2014

skvěle jsem se pobavila 😀

16. kvě 2014

@barborapolakova měla bys o tom napsat článek, žraly bysme to tu jak nějakej superromán 😀 já si vždycky říkám, kdy oni natáčejí ty kecy těch ostatních o těch jednotlivejch chodech, jestli fakt vždycky po nich - to by se pak pěkně protáhlo a všechno vystydlo, nebo až po večeři všechno najednou. A proč každýho nutěj válet se hostiteli v posteli, když to natáčej...🙂 a kolikrát teda nechápu, proč někteří vaří jídla, který se nedaj moc ohřívat, hodně dopředu, třeba i 2 hodiny před příchodem maj hotovo - pečený brambory, uvařený brambory na kaši apod., to pak přece nemůže být vůbec jedlý? jdu si tě najít 😀

16. kvě 2014

@damada jednou se k tomu třeba dostanu no :D Rozhovory se delají před a po natáčení 🙂 komplet..s tou postelí to nevím :D já se v ní neválela...některý jídla byly jedlý ale některý úplně naopak :D každopádně nutné podotknout, že jsme si tam každej večer docela slušně dopřávali dávek alkoholu a někdy to bylo i na kameře poznat, tak se nediv, jsem to nák nedávala :D

16. kvě 2014

@barborapolakova 😀 tak to bych nedávala taky 😀 asi to už nenajdu, takhle starý, pamatuješ si ještě, kdy se to vysílalo? nebo čím se ten týden výrazně vyznačoval? 😉

16. kvě 2014

@barborapolakova mám tě! 🙂 jsi mě chtěla schválně zmátnout tím rokem? 😉 ani se nepochlubíš, žes vlastně 2x vyhrála 🙂

16. kvě 2014

@damada jejda, kterej rok jsem tam teda byla kočo? :D No, mám dojem, že jen jednou ne? :D Nic dalšího jsem nevyhrála :-O

16. kvě 2014

@barborapolakova 2012 😀 😀 už jen díky tomu, žes 3 měsíce na to otěhotněla, by sis to mohla pamatovat 😀 😀 no vyhrálas tam a taky na webu 🙂 že ty ses tam ani nekoukla...

16. kvě 2014

Viděla jsem jen nějaké díly a tohle jedenáctero mě fakt pobavilo. Dneska jsem to potřebovala. Super, díky🙂.

16. kvě 2014

@barborapolakova Ha, taky jsem si te nasla. Nemela jsem nervy na ostatni soutezici, takze nemohu soudit. Ale ty jsi mne prisla jako normalni a mila, jako je v tehle soutezi fakt pomalu. Napis vic, bude to pecka.

16. kvě 2014

@barborapolakova taky jsem si ten díl našla :D a jsi fakt moc sympatická 🙂

17. kvě 2014

@yjja kterej dil to je?

18. kvě 2014

@rosny 70 🙂

18. kvě 2014

@yjja @kachen díky holky, to jste hodný 🙂) :P

18. kvě 2014

@yjja nemuzu to najit :-/

20. kvě 2014

zadej si do googlu barbora poláková prostřeno a už ti to vyjede ...
@rosny

20. kvě 2014

Holký :D já se červenám :D nekoukejte na mě tak

20. kvě 2014

@yjja dekuju!!! 🙂

22. kvě 2014

@barborapolakova Barco, super! A gratuluju! Jenom ja bych asi tu blondynu moc nerozdychala, mam trochu problem s takovyma excentrickyma lidma.... A videli jste se pak vsichni jeste nekdy?

22. kvě 2014

@rosny chtěla jsem se s nima videt, ale nakonec po vysílání jsem ztratila chut je videt,,najednou mi nebyly v té telce sympatický :D přitom jsme si na živo rozumněli...pak už jsem si jen psávala SMSky s Pavlem, ale jinak nic víc 🙂

22. kvě 2014

@barborapolakova tak tomu naprosto rozumim! 😉

22. kvě 2014

úplně přesně!!!!!! A ještě bych dodala... musíme tam toho naházet co nejvíce, aby bylo vidět, že si žerem.... a pak to končí kombinací parmské šunky,parmezánu, špenátu, gorgonzoly...no prostě tam napatleme vše...

25. kvě 2014

😀😀😀 no ta narážka na pěstební dělnici mě dorazila, tu miluje manžel😀

26. kvě 2014

:D :D krém brejle...:D

26. kvě 2014

😀 😀 nejdokonalejší 😀 prostřeno sleduju již několik let a je to teda trefné 😀

11. srp 2014

@barborapolakova jéé tys vařila na moje narozky 😉 😀 😀

11. srp 2014

😀 btw ad bod 2 tagliatelle, tortellini

11. srp 2014

@andelkaprdelka :D tak to mě těší,,následně jsem ti je byla i zapít :D

11. srp 2014

Co bod, to perla 😀 😀 Všechny palce nahorůůů!!!!! 😀

11. srp 2014

Prostřeno jsem viděla jednou v životě a ani ne celé, utrpěla jsem kulturní šok 😀 Ale tohle jsem si s nadšením přečetla, dá se to napasovat i na ten jeden díl 😀

11. srp 2014

Mě zase vytáčí jak se tam přihlásí někdo nemocný (cukrovka, alergie apod). Jeden díl byl, že se zrovna sešly dvě ženské co měly vředovou chorobu žaludku 🙂 každá věc je nadýmala..nic nemohly a hostitel to odnesl na bodech 😉 A nebo..jídlo mi chutnalo, ale nelíbí se mi jak hostitelka bydlí..4 body 😀

11. srp 2014

holky da se na to koukat i nekde online na youtubku???

11. srp 2014

ty hlášky jsou tam fakt pořád dokola stejné a amám taky pocit , že tam lezou pořád ty stejné případy a ten kdo nemá bejvák sto let za opicema, toho mají fakt za pracháče, tak co potom ti lidi můžou vědět o jídle, když mají sotva na chleba ....a ten chééééseeeekáááááááke, to se chytám za hlavu vždycky.....je to dobry, jsem se pobavila 🙂

11. srp 2014

Já hlavně nechápu jednu věc: proč se do pořadu o vaření a jídle a konzumaci vůbec, přihlásí člověk, který nic nežere!!?? 😀 Trochu to pak postrádá smysl...

Jinak hlášky jsou fakt super! 🙂

12. srp 2014

se snad podivam nebo co 🙂

12. srp 2014

@teofilie to je jen taktika, ještě jsem to nikomu neuvěřila, jak by potom mohli dát 1 bod, kdybych jim všechno chutnalo, nejsměšnější jsou vždycky ti, co se cpou masem, olizují, pomalu boule za ušima se jim dělají, vylížou cely talíř a pak řeknou, že to nebylo nic moc, přesoleno, neokořeněno atd atd....a dají 2 body, to je masakr, udělat to mně, tak se neudržím, ale oni ty body asi vidí, až na obrazovce..

12. srp 2014

mne tam chybí nějak stylově upravený bod o tom, že se do soutěže hlásí lidé, kteří nejí 90% toho co je v menu soutěžícího a pak sám, když uvaří, tak by si nejraději dal 9 bodů a má to jídlo nejhorší a ostatním dává 5 bodů - pokud vím, že nejím polévky, nejím více toho co se v kuchyni dá uvařit tak tam nelezu. Jo a zásadně na návštěvě nelezu lidem do skříní a neválím se jim po posteli - za tohle bych ty lidi vyhodila oknem :-/ . .....ale na druhou stranu na některých dílech se člověk i nasměje - viz třeba mladá slečna, která údajně výborně vaří a při nákupu si myslí o pórku, že je celer a při vaření běhá po celé kuchyni a kuře rozmrazuje horkou vodou z konvice a naporcovat maso ji vůbec dělá celkově problém 😀 - slečna měla hodně velké sebevědomí, ale po soutěži ji asi hodně muselo klesnout

12. srp 2014

@androsa já vím, je mi jasný že to takhle je, ale vždycky se tomu musím smát. Mě ten náš národ prostě hlava nebere! 😀 My jsme pro prachy schopní sežrat i souseda...
BTW teď na ně zrovna koukám 😀

12. srp 2014

@teofilie napises mi prosim kde je ten dil s tou slecnou s tim masem jak pisezanuli,jestli teda myslime stejnej dil
@zanuli

12. srp 2014
12. srp 2014

@nynus já jsem pro změnu z kachny udělala kuře 😀

12. srp 2014

@damada tady se hlásí jedna, co domácí listové těsto umí a občas pro pobavení rodiny i udělá, ale když se s tím už patlám a že to stojí za to, tak používám máslo a lepší kremrole a kremeše jsem nejedla

12. srp 2014

@zanuli 😀 to asi myslíš tu samou, co já zmiňuju o pár komentářů výš, ne? 😀 ta je totiž nezapomenutelná

12. srp 2014

@xvitk101 😀 tak to jsi první exemplář, o kterém vím 😀 musí to být pěkná piplačka, ne? 😀

12. srp 2014

@damada musíš prostě válet a překládat, ale stojí to za to a já setu s dvěma dětma nudou kopu do z...u, tak vymýšlím blbosti

12. srp 2014

@xvitk101 😀 😀

12. srp 2014

@damada jj, tu jsem měla na mysli 😀, mne ten díl tehdy unikl a kolegyně v práci nám to popisovala a nám tekly slzy od smíchu. Pak jsem si jej doma pustila na netu a nestačila jsem se divit a zároveň smát .

13. srp 2014

@ebetka mulet, jo? My tomu říkáme Jágr. 🙂

29. srp 2014

Děkuji moc autorce za shrnutí, já televizi nezapla už tak pět let, jen jsem viděla dva díly u mamky na návštěvě a brrrr. Zrovna tam řešili, že baby netušily, jak může proboha vypadat cheesecake, z čehož jsem se lámala v pase. Boha jeho... a jak tu čtu, je hůř, avokádo? To je už tedy něco! Ať žije gastrogramotnost v českých zemích. Na těch dvou dílech mi přišlo totálně odporné, že si lidi prolízají něčí barák, jako by jim to patřilo, lezou do šuplíků.. bych je hnala bičem. A jak se navzájem hnusně pomlouvají, z toho se mi taky zvedal žaludek a měla jsem chuť pár soutěžících nakopat do hýždí, ale proč si špinit papuče, že. Prostřeno je jednou z věcí, které už v životě nepotřebuju vidět. Je smutné, jak se k sobě lidé chovají a druzí se tomu ochotně minimálně jednou týdně smějí. P.S. přiznávám do protokolu, že domácí nudle nedělám 😀 @nynus https://www.youtube.com/watch?v=5K3t0WyBpmo nevím, jestli to sem už někdo dával, ale je to perla. Já viděla jen dva díly Prostřeno a zrovna tenhle byl jedním z nich.

24. zář 2014

@barborapolakova jak to teda myslíš - rozhovory před a po natáčení - jakože nejdřív všechno komplet sníte a pak se o jednotlivých chodech bavíte, nebo sníte jeden chod, jdete si pokecat (to je asi blbost, co? byste byli pěkně vyhladovělí - ale nějak si nedovedu jinak představit, proč si vždycky všichni stěžují na studené jídlo, hlavně polívku. Co je za problém tu polívku ohřát úplně? vždyť ji přece nikdo nevaří až před příchodem, ale mnohem dřív, takže ji ohřívá před podáváním)

25. lis 2014

Začni psát komentář...

Odešli