Těším se na recenzi. Vybírám nového člena a tenhle se mi líbí 🙂)) 😍
Něco s příchodem jara, protože už se na něj těším a zřejmě nebudu jediná 🙂
Jj neco na okna 😉
Ano jaro uklid
Tema treba..blizi se jaro a s tim spojene pozimni uklizeni a priprava hlavne venkovnich prostor a nabytku na teplou sezonu.
Souhlasím s holkama.. něco s jarem 🍀🍀😊
Taky navrhuji jaro☀️😉nebo velikonoční výzdobu inspiraci 😉.
když vidím to slunce co nám tu svítí,tak něco na téma Jaro by se hodilo
Když mi pošleš vysavač, tak tu recenzi klidně napíšu za tebe 🤣 určitě něco jarního (téma) 👍 a asi ve skupince, ať zase odpůrci nebrblaji 🙈
Taky už se moc těším na recenzi, protože chci nějakého pomocníka na podlahy co nejdříve pořídit 🙂
Kromě výše uvedeného jarního téma myslím, že by se neztratila třeba anketa o vytírání - čím ideálně vytírat, s jakými prostředky jaké povrchy atd. Tato otázka se docela často opakuje v různých skupinách i na zdi. Tohle by bylo ideální pod článek, aby byly odpovědi na jednom místě.
Těším se na recenzi. Už ddlouho ho okukuju a ještě jsem se neodhodlala.
jarní výzdoba 🙂 Moc ráda se inspiruju ostatníma 🙂
Jarni vyzdoby bude plna Strecha, ja bych uvitala tipy, jak zatocit s jarni unavou (depkou, vanocnimi kily...🙂).
Ceny preferuju levnejsi pro vice vyhercu, klido ten fialovy hadrik, ten se doma vzdycky uzije🙂
Téma nevím, ale doufám, že se jednou bude soutěžit i tohoto prcka 😁
A co třeba téma duševní hygiena aneb jak se nezblaznit z těch všech povinností, které se na nás valí. To taky souvisí s "uklidem".😉
Jarní úklid, jarni rady a nápady na výzdobu 😉
Třeba soutěžní otázku - Co nejvíc neradi uklízíte? Nebo - Jak často myjete boty?
Holky, děkuji moc ❤️
@ivakalinova Lze už najít někde recenzi?

S tématem bohužel neporadím, ale uvítala bych soutěž o ten fialový hadřík, neboť si jej všichni velice vychvaluji a já jsem ještě neměla tu čest ho vyzkoušet. 🙂