konik_testuje
7. čer 2021
1555 

Zkušenosti s Dáme jídlo – rychlý nákup domů do 30 minut u vás

Čas je pro každou z nás nedostatkový artikl. Často se nám stává, že táhneme za kratší konec a všechny povinnosti stíháme s vypětím posledních sil. Někdy by stačilo opravdu málo. Stačila by ta jedna jediná hodinka k dobru a všechno by bylo mnohem snazší. A my vám nějaký ten čas navíc darujeme. Vyzkoušejte s námi rychlé online nákupy na www.damejidlo.cz.

Co budeme testovat

Nakoupit rychle, online, z pohodlí domova, z práce nebo než vyběhnete s dětmi na kroužky13 je tajným snem každé maminky. Rychlé nákupy nebo-li „quick commerce“ jsou v zahraničí velmi oblíbené. Není se co divit. Každá z nás má v hlavě mnoho variant, jak s ušetřeným časem naložit. Horká vana místo dlouhé fronty u pokladny. Knížka a šálek s čajem namísto tahání se s těžkými taškami. Určitě se raději projdete s dětmi v parku než uličkami supermarketu. A když dorazíte domů, kurýr už je u dveří. Dáme jídlo je tu pro každého, kdo si chce užít porci času navíc. Vaše oblíbená jídla vozí z více než 5 500 restaurací už 9 let. Ať už jste v Olomouci, Praze nebo Hradci – Dáme jídlo je ve 170 českých městech. Nově máte k dispozici i obchody s širokou nabídkou potravin a drogerie, ale také květiny, delikatesy, skvělá vína, cukrovinky nebo hračky. Stačí objednat a nákup máte do 30 minut u dveří. A právě nákupy v obchodech na Dáme jídlo si můžete v tomto testování vyzkoušet!

Nákup přes damejidlo.cz je skutečně jednoduchý a intuitivní. Dokonce máte k dispozici i bezva aplikaci. Zadáte svou adresu a zjistíte, jaké obchody ve svém okolí máte. Pak už jen stačí párkrát kliknout, objednat a máte vystaráno. Bleskový nákup za pár minut u vás! Když se protáhne porada v práci. Když dorazí nečekaná návštěva a vy máte prázdnou lednici. Když jste zapomněly koupit vajíčka. Nebo když se vám dneska zkrátka nechce nic dělat. Profesionální kurýři se o všechno postarají. Navíc se můžete zapojit do věrnostního programu. Plníte jednotlivé výzvy, za které získáváte body a ty si můžete proměnit na kupóny. Za tyto kupóny můžete opět nakoupit.

Koho hledáme

Hledáme 15 maminek z Prahy. Pokud je ti více než 28 let, rodinné nákupy leží ve většině případů na tvých ramenou, do toho musíš stíhat zaměstnání, kroužky dětí, učení, domácí úkoly a ještě i zásobování prarodičů, jsi pro nás ideální. Protože právě tobě chceme darovat porci času pro sebe.

Jak se zapojit

Pokud splňuješ výše uvedené požadavky, a kromě toho jsi komunikativní, umíš dobře psát a fotit, napiš nám do komentáře pod článek, jak bys čas, který díky Dáme jídlo ušetříš, využila.

Klidně připoj i nějakou fotografii. Nezapomeň napsat, ve které části Prahy žiješ.

Přihlásit se můžeš do neděle 6.6. a v průběhu následujícího týdne vybereme 15 maminek a oslovíme je interní poštou.

Těšíme se na vaše komentáře a držíme palce.

konik_testuje

#test_damejidlo

Jo, tak to by se mi líbilo 😁 akorát neběhám kvůli zaměstnání, protože jsem doma, ale jsou dny, kdy na vaření není prostě čas. Odvézt starší do školky, letět s mladší na fyzioterapii, pošta, nákup, honem zpátky pro starší vyzvednout ze školky, nejednou to končí žádným obědem nebo nakoupením nudlí u místního asijského bistra.
Na damejidlo koukám pořád, skáčou mi někde neustále reklamy, ale mám pocit, že pro mě z P12 je ten výběr hodně omezený, pokud nechci platit ještě draho dopravu, výběr tady na okraji Prahy je mnohem větší bída než v centru. A co si budeme povídat, oběd pro mě za 250, to se na to radši vyprdnu. Ale možná se pletu a už to je lepší než dřív.

Ušetřený čas ve dny, kdy nestíhám, bych využila na ty situace, které musím řešit, a měla bych k tomu teplý oběd. Ve dny, kdy nemám takovou hoňku, bych mohla s klidem hodit nohy na stůl a relaxovat 😁 (i když to stejně skončí tím, že upeču třeba nějakou dobrotu pro holky a odpoledne vyrazíme na výlet).

31. kvě 2021

Krásný den 🙂 Dáme jídlo moc dobře znám a objednáváme převážně tam. Ušetří mi to spousty času. Někdy nemám ani náladu vařit a tak si prostě vybereme restauraci, mezitím se můžu věnovat dětem, uklidit, nebo upéct buchtu a za pár minutek zvoní telefon, kde se pokaždé ozve příjemný hlas a předávka jídla je tu 🙂 Bydlíme na Praze 9 a nabídka dovozu k nám je celkem velká. Teď jsem ještě doma, ale i tak neustále někde lítám a všechny nákupy jsou vždy na mě. Proto když je možnost, tak volím objednávku v klidu z domova. Ušetřený čas v téhle uspěchané době je vzácnost. Proto jsem ráda, že existují takové vymoženosti a člověk se nemusí pořád za něčím honit. Na dáme jídlo mě i překvapilo, kolik podniků se do toho zapojilo a je jich čím dál víc. Máte chuť na zmrzlinu? V pořádku, dovezeme. Došlo Vám pití na párty? Nevadí, namícháme skvělé drinky a za chvilku jsme u Vás 🙂 Prostě paráda 🙂 I když dáme jídlo moc dobře znám a využívám, tak se ráda do testování zapojím já a moje rodinka 🙂

31. kvě 2021

Ahoj, jmenuji se Veronika, je mi 35 let a jsem z Prahy 16 Radotína. Jsme maminka dvou dětí, vdaná, muž je v práci od pondělí do soboty a večer přichází hladový domů ve chvíli, kdy já už padám na hubu. Prozatím jsem doma, ale určitě ne bez práce…práce mám spíše nad hlavu a popravdě vaření mě až tak moc nebere. Zvlášť když doma každému chutná něco jiného a ještě jsem nezažila jídlo, které by jedli u nás všichni 🙈 takže dovoz jídla- to by byl sen! Každý by si vybral to své 😍 všichni by byli spokojeni a já bez práce s vařením! A komu bych čas věnovala?! Sobě? Dětem? Asi každému kousek ;) Proto bych se ráda zapojila do testování 🙂

31. kvě 2021
Autor komentář smazal

Ahoj, Tak tohle testování by se nám líbilo 🙂 Máme doma jednoho žravého sportujícího puberťáka, takže cokoliv o víkendu uvařím, nedožije se pondělka 🙂, slečnu mlsalku, která má ráda různé chutě - momentálně ujíždí na lehce pikantním jídle, takže indická kuchyně jí moc šmakuje, chlapa na HO, který má denně potřebu snídat, obědvat i večeřet (!) 🙂 a já pobíhám z práce domů - po cestě nakoupit, doma navařit, zkontrolovat suroviny na svačinky na další dny, dohlídnout na úkoly, připravit večeři, zahnat opičky do postelí... Dovoz jídla, to by bylo fajn 🙂 Doma bych si sedla, dala si kafe a probrala, co je nového, co kde kdo viděl, slyšel, co koho trápí, těší.....

31. kvě 2021

Čas, který bych ušetřila díky Dáme jídlo, bych věnovala sobě, protože mám dojem, že poslední dobou se věnuji akorát všem ostatním členům rodiny ... (ideálně bych se někam zavřela a nedělala NIC) 🙂)) (Jsem z P9.)

31. kvě 2021

Jsem maminka z Prahy 4 a mám 3 syny,2 v pubertální věku a ten nejmenší 2 roky 🙂 u nás na sídlišti je velký výběr obchodu,ale já tak nerada chodím nakupovat,buď stojím velké fronty nebo nemají kvalitní suroviny.jelikoz jsme veliká rodina každý den,co vypravím nejstarší do školy,manžel odejde do práce a.z nejmladším.synem se nasnidame jsem.nakupovat abych pak hned mohla vařit oběd pro tu moji věcné hladovou smečku;Dkdybych vyhrála dovažku nákupu,čas bych využila sama pro sebe,jelikož jsem.neustale v jednom kole a nákup mi ještě nikdy nikdo nedovez

31. kvě 2021

Jéé, Dáme jídlo! Na to vzpomínám z dob, kdy jsem byla zaneprázdněna jen prací. Nyní jsem na rodičovské "dovolené" se dvěma kluky (3 a 1 rok) z Prahy 8.
I když ráda vařím, tak s těmi mými rarášky na vaření kolikrát nezbývá čas a doma točímě pár osvědčených variant.
Ušetřený čas bych využila na hraní se syny- a nejspíše bych se kuchyni nevyhnula, protože syna moc baví péct nám dobroty. S mojí pomocí to zvládá přes svůj věk i docela dobře🙂)

31. kvě 2021

Bydlím na Praze 10 a volný čas, který bych díky Dáme jídlo ušetřila, bych věnovala naší 14 měsíční cácorce 🙂 Venku se udělalo hezky, tak bychom místo nakupování a vaření šly na vycházku a hrát si na hřiště 🙂
Nakupuji téměř výhradně já s malou, odpoledne travime čas s dcerou a partnerem. A pár hodin denně mám i sama pro sebe, když je partner s dcerkou venku. Ušetřený čas by se nám fakt hodil!
Přikládám foto z hřiště 🙂

31. kvě 2021

Tak takova maminka, jakou jste popsali urcite neztraci cas ctenim modreho konika a naslednym psanim recenzi 😀 Namisto toho se zde dockate srdceryvnych vymluv maminek, ktere svuj cas chteji venovat jen svemu diteti a rozvijet ho a bla bla bla. Spis jste se meli zeptat, kdo zna nekoho, nikoliv sebe, o kom si mysli, ze by mu dana sluzba v techto tezkych chvilich pomohla..

31. kvě 2021

Tak to mám smůlu, bydlíme kousek za Prahou v Buštěhradě. Zajímalo by mě, jak jsou na tom v porovnání s konkurencí Košík a Rohlík a jestli je v plánu rozvoz i mimo Prahu.

31. kvě 2021

Ja jsem Praha Zlicin, mam 2 male deti a 24 hodin casu za den je malo. Odporoucelo se nam auto, takze vsechny nakupy nosim pekne pesmo na rameni, protoze nejblizsi samoska je pres kilometr daleko. No, jeste ze neni zima a nemusim skakat pres zaveje. Tchan by me sice vysmal a zprazil, 🤬ze jsem lina, kdyz si necham nakup vozit domu, ze se nemam valet na zadku a makat, ale za ten usetreny cas bych si na ten zadek rada sedla a s usmevem si jednou snedla jidlo u stolu v sede a ne za pochodu.😊😉

1. čer 2021

Tak to je opravdu moc skvělé testovaní!🤩 Určitě bych moc ráda vyzkoušela, vždy jsem přemýšlela, že si objednám, ale kvůli času jsem vždy odložila na jindy. Ušetřený čas bych určitě využila nějakým menším výletě s dětmi na které teď bohužel nemám tolik času jak bych chtěla kvůli práci 😥 bydlíme Praha 9 - Horní Počernice

1. čer 2021

Já jsem sice na rodičovské dovolené, ale času pro mojí malou dcerku není nikdy dost. Takže bychom místo běhání po obchodech ušetřený čas určitě raději strávily na nějakém dětském hřišti, popřípadě na výletě 🙂 Damejidlo.cz vyhledáváme jako rodina pokud nestíháme nakoupit pečivo nebo uvařit, jako takového rychlého pomocníka při dovozu jídla z restaurací. Rádi ho ale otestujeme i z jiné stránky, kterou ještě neznáme 😉 Jsme z Prahy 10 - Petrovic

1. čer 2021

Dámejídlo by pro nás, naši rodinu, bylo naprostý luxus...mám dvouletou dcerku..dvougenerační barák..dva hafany, brigádu, zastávám zdravé a denní vaření a k tomu spoooustu elánu do sportu🙂 takže každá minuta k dobru je využita cvičením, kolem, během, prostě fuuurt lítám jak hard na koštěti🙂 a jít do obchodu..? to je takov marnění času..ale když chce člověk zdravě a dobře jíst, prostě to peklo v obchodě přeží musí......raději bych jej využila s dcerkou, ...

1. čer 2021

Je mi 31 let a jsem z Černého Mostu, na dáme jídlo čas od času objednáme s partnerem večeři, a to nejčastěji když toho máme za celý den plný zuby a nemám sílu vařit, tak se objedná já mezitím vykoupu a uspím ročního syna. Minule když jsme objednávali překvapila nás možnost objednat i potraviny, drogerii, květiny🤗 u nás tedy nakupuje převážně partner, protože nechceme brát malého po nákupních střediscích a kolikrát čekat fronty na pokladny. Volně strávený čas s touhle službou by jsme využili všichni tři spolu, buď by jsme si hráli doma a nebo by jsme za pěkného počasí, čas využili procházkou v parku a nebo zastávkou ma dětském hřišti 🤗 a nebo bych poslala partnera se synem ven a já bych volný čas využila k relaxaci a zkrášlování sama sebe😂 , ale první varianta je pravděpodobnější😉.
Přidaĺvám foto z parku🤗

2. čer 2021

Jsem na rizikovém těhotenství, tak už se do obchodu v podstatě nedostanu. Nejde mi tedy tak o čas, jako o to občas sehnat třeba něco "tajně" jako překvapení/dárek pro muže🙂 A na to jsou online nákupy parádní. Praha 5.

2. čer 2021

Čas, který bych ušetřila bych věnovala svému synovi, není nic, co by mu vynahradilo ztracený čas, který mu nevěnuji a musím vařit a nakupovat, nikdy už se nevrátí a nelze dohnat, každá chvíle s ním je dar, je to něco krásného a každý tu možnost nemá, proto získat tuto delší chvíle díky testovaní by pro mě bylo úžasné.Bydlím na Praze 10 Hostivař.Fotím velice ráda, hlavně přírodu, zvířata a hlavně teď syna🥰

2. čer 2021

Dobrý den, jmenuji se Jarmila a jsem z Prahy Východ.Tento text píšu asi na desátý pokus. Vše, co tady píšu nevystihuje přesně to, co mám na mysli. Každopádně asi každý, kdo to čte zažil situaci, kdy se vrací večer domů s představou, že udělá nějakou tu rychlovku k večeři, aby se šlo nějak rozumně spát, alespoň tento den. Když konečně teda dorazíte domů a otevřete ledničku zjistíte, že polovina věcí už tam není, protože manžel měl hlad a dítě nezůstalo pozadu. Takže vymyslíte plán B , že prostě bude chleba s co dům dá. Což o to máslo a věcí kolem by bylo, ale pak vytáhnete chleba a je ho tak na jednu porci. V tom se samozřejmě objeví manžel a překvapující otázkou. Miláčku, co bude k večeři. A místo hodinového dumání nebo nekonečného hádáni bych zrovna využila možnosti Dáme jídlo a bylo by po starostech😃

2. čer 2021

Dobrý den, ráda bych se zapojila do testování. Je mi 35 let a mám tři děti. I přesto, že jsem ještě na rodičovské dovolené, je to fičák. Nákupy potravin neobjednávám jinak než online. Ušetří mi to mraky času a taky nervů, protože nákup se třemi dětmi je skoro sebevražda 😀. Jsme z Prahy 10 - Uhříněves. Z Dámejídlo objednávám relativně často. Když máme před nákupem nebo chceme dětem udělat radost, protože pizza je u nás velmi oblíbené jídlo a ta radost z toho, je nejvíc. Jak bych ušetřený čas využila, rozhodně pro děti nebo pro manžela. Není vetší stres, než když děti vyžadují pozornost a jídlo a já se v tom chaosu snažím něco uvařit. Takže bych měla ušetřený nejen čas, ale i nějaký ten stres a ještě by byly děti totálně nadšené. Občas jim dopřejeme i nějaké to nezdravé jídlo 😀. Děkuji za možnost se přihlásit do takového super testování a přeji krásný den!

3. čer 2021

My jsme z Plzně a doručení do 30minut už dávno nefunguje ....

7. čer 2021

Praha 4. A rozhodně bych usetreny cas netravila s dětmi, uklidem, prací atd. Planovala bych to na neděle. Šla bych si zaběhat a přišla domů společně s kuryrem😂

7. čer 2021

Začni psát komentář...

Odešli