🚗Bavit se na webovce pro maminky o autech? No, proč ne! Nejsem žádný odborník na auta. Když se mě manžel jednou zeptal, jaké je moje vysněné auto, tak jsem řekla, že černý 😀. Musím říct, že dnes už mám větší přehled a jelikož se tady bez auta nehnu, tak je to poměrně důležitá součást mého života. A jelikož vás ty příspěvky #zezivota baví, tak dnes bych vám ráda nastínila, jaká auta jsou tady populární u maminek s dětmi (tři typy). Je mi jasné, že vám je vlastně ani nemusím představovat. Určitě mi také napište do komentářů, jaké jsou současné trendy u aut pro rodiče v ČR. A co řídíte vy? Vyhovuje vám vaše auto? Jaké je vaše vysněné auto?

    🚗SUV
    Asi nejčastější typ auta pro mámu. Je pohodlné a dostatečně velké, ale ne obrovské. Ideální pro rodinu a dvě děti. Já sama SUV řídím a kromě výše uvedeného se mi líbí, že sedím dostatečně vysoko a mám “přehled”. Řídím Jeep Grand Cherokee.

    🚗SUBURBAN
    Je to vlastně větší SUV. Samozřejmostí je třetí řada a dostatečný prostor v kufru. Ideální pro rodinu s více dětmi. Není neobvyklé mít tři děti. Většina takových rodin právě sahne po suburban.

    🚗MINIVAN
    Z tohoto typu auta si tady hodně lidí dělá legraci. Jste prostě typická máma, pokud tohle řídíte. Ale samozřejmě je neuvěřitelně praktické hlavně pro rodiny s více dětmi. Dveře jsou posouvací, často můžete mezi řadami pohodlně chodit a je v nich spousta místa.

    🚗Jelikož neplánujeme víc než dvě děti, zůstanu u SUV. V tom se mi řídí prostě nejlíp. Občas Mavericka převážíme i v manželově Jeep Wrangler. A také Tesla, což je sedan. V těch sedanech se prostě necítím. Obzvlášť s malym. A ve Wrangleru je to takový drncavý :D.