Po COVID 19 update jsem zpět s update o tchánově novém domě. Věc se má tak, že si ten dům, který jsem zde ukazovala, rozmyslel. A ted se podržte - přišlo mu to malé. Ano, ano...já vím. Je sám, nic moc nepotřebuje, ale to je prostě myšlení člověka, který má momentálně dvě patra, pět ložnic a k tomu další extra pokoje. Všichni jsme mu říkali, že bude mít problémy se zbavit jeho krámů a měli jsme pravdu. Smějeme se tomu a tchán se směje s námi 😉.

    Američané rádi skladují nepotřebné věci. Ne všichni. Ale tchán je toho příkladem. Jenom jeho sklad je velikosti menšího bytu. Pak má taky tzv. Man Cave - velký pokoj pro chlapy, kde je třeba kulečník, velká televize a hlavně jeho milovaný bar a nespočet lahví s alkoholem. A jeden z důvodů, proč nechce do úplně malého domu je ten, že se neumí rozloučit s barem a to je jeho must have do dalšího domu 🙂.

    Tak jsme zpátky u hledání. V sobotu jsme s ním byli na další očumovačce. Čtyři ložnice, bonusový pokoj, pracovna, dvě a půl koupelny a velké garáže. Osobně nejsem fandou tmavých podlah a obložení. Ale jako jo, dům je o hodně větší a na lepším místě. Ale prostě barák pro rodinu a ne samotného člověka. Ted prohlásil, že to bude pronajímat na karanténu v rámci COVID :D.

    Takže ted jsme napjatí a čekáme, jestli zase změní názor :D

    /Foto ze stranky realitky. Verejne dostupne