1 / 1

    Je jedno jestli nocnik nebo zachod. Po curani toaletak a po velke vlhcenym toaletakem. Je to naprosto genialni vec. Pouzivam uz dlouho jak u nas tak deti. Vozim je vsude.

    3. zář 2019

    Chodi na nocnik, zadek utiram mokrym perlanem, ten hazim do kose. Vlhceny toaletni papir je nesmysl a nerozlozi se jako bezny toaletak, to by rekl snad kazdy instalater

    3. zář 2019

    Tak fifty fifty, po spaní a při hraní chodí čůrat na nočník, kakat a před spaním čůrat chodí na záchod na prkýnko. Po čůrání bereme normální toaleťák, po kakání vlhčený splachovatelný z Lidlu nebo Globusu, geniální věc. Jeden stačí a je prdelka čistá bez drhnutí.

    3. zář 2019

    Záchod, nočník jsem včera uklidila. Utirame normálním toaletakem, když je špinavější, tak vlhcenym a putuje do koše. Zkoušela jsem i ten splachovatelny rozpustit ve vodě a nerozpustil. Takže do čističky ho nepošlu...

    3. zář 2019

    Střídá to, jak se jí zrovna chce, vede záchod. A utírám klasickým toaleťákem.

    3. zář 2019

    ve dvou letech presel z plenek rovnou na detske prkenko za zachode..., po velke pouzivam vlhcene ubrousky hipp, o toaletaku jsem nevedela...

    3. zář 2019

    U dětí po velké používáme vlhčený toaletní papír, jinak normální 🙂

    3. zář 2019

    po čůrání obyč papír, po urputný velký, která nejde dolů vlhčený toaleťák, ten se rozloží, takže házím do wc (vždy max 2 kousky)

    3. zář 2019
    Autor komentář smazal

    Teď (necelé 3 roky) je ve fázi střídání záchodu a nočníku, jak si vzpomene. Utírám namočeným perlanem a házím do koše.

    3. zář 2019

    střídá to, používáme normální toaleťák, po velké mokrou žínku.

    3. zář 2019

    Vlhčené ubrousky hlavně prosím NIKDY NESPLACHUJTE do WC. Zacpává to čističky. Nedejbože , když je záchod napojen jen na vlastní malou čističku nebo jímku. Několikrát se mamce po návštěvě zadřelo a spálilo čerpadlo a žumpu jsme vybírali ručně.

    3. zář 2019

    Po velké určitě vlhceny toaletní papír, používáme i my s manželem. Jinak klasika

    3. zář 2019

    Vlhcene ubrousky pouzivam jen když se dítě po... venku. Jinak s tím utírám nábytek. Vlh.toaletak pravděpodobně nikdy nepouziju, raději strčím dítě do sprchy.

    3. zář 2019

    Nikdy jsme toto doma neměli, jen klasický toaleťák, ale je fakt, že máme bidetovou spršku, ta se mi u malých dětí docela hodila. Nejsem příznivcem vlhčených ubrousků ani ničeho podobného, ta chemická tekutina bývá často dost dráždivá, nic pro náš životní styl.

    3. zář 2019

    Nočník nikdy neměl, hned velký záchod. Používám klasický toaleta. Kakani většinou vyjde na doma, tak osprchuji pak zadek. A když ne, tak to do večera vydrží 🙂

    3. zář 2019

    @bobinecka01
    @luidisek
    @barumat
    @zebruska
    @madbetka
    @kackakastanka
    @sebestka
    @koncita
    @petrasik
    @pettykul
    @konidana
    @jhafi
    @lcn162
    @zuzkasim
    @20190418
    Holky, srdíčka poslána a já vám moc děkuji za všechny reakce!💙🖤💚

    6. zář 2019