Milé maminky, milé Koníkovky!

    Do Štědrého dne nám zbývá jen pár dní. A je pro mě velkou ctí představit vám maminku, které společnost HiPP nadělí vánoční dárek v podobě balíku produktů v hodnotě 10.000,- !!
    Vybírání bylo pro mě nesmírně těžké, pročetla jsem spoustu smutných příběhů, těžkých osudů a věřte mi, že rozhodování mě stálo pár bezesných nocí.
    Než ale představím maminku, které uděláme Ježíška o pár dní dříve, dovolte mi napsat pár slov i o báječné společnosti HiPP. A nebudou to slova „reklamní“, budou to slova moje, slova lidská. A budou to slova díků. Nejenom za to, že společnost HiPP se chová tak šetrně k naší krásné planetě, nejenom za to, že dodává pro nás a naše nejmenší to nejlepší, co jim jen můžeme dopřát. A slova díků si zaslouží i lidé, kteří za značkou HiPP stojí. Mají totiž srdíčko na tom správném místě, naslouchají vašim názorům, snaží se pomoci kdykoliv mohou a to všechno zvládají s úsměvem na tváři a dobrou náladou. Bez nich by tahle vánoční akce nebyla vůbec možná.
    A já jim za to strašně moc děkuji!

    A teď už k samotnému vyhlášení maminky. Jak už jsem psala výše, nominovaných bylo hodně, smutné události nelze přeměřovat a poměřovat….

    Balíček HiPP v hodnotě 10.000,- získává maminka Marcela @78marcela

    Nemá to v životě jednoduché a do budoucna to bude mít ještě malinko složitější. Ale i tak se neustále snaží se svojí situací něco dělat, neustále díky svému přístupu a svojí pílí bojuje. A bojuje za sebe, za malou Alenku i za malého, ještě nenarozeného, Marečka. Pevně věřím, že dárek od HiPP nebude brát jako samozřejmou pomoc, jako něco, na co má díky svému osudu „nárok“, ale naopak ho bude vnímat jako impuls a znamení, že má smysl a má cenu se snažit a že jde po správné cestě.
    Za Marcelou se osobně vydáme – já i zástupci HiPP a přijedeme jí dárek předat. Už teď se těším na setkání!

    A jelikož jsou Vánoce, vybrala jsem ještě jednu maminku. Maminku, jejíž osud mě zasáhnul tak, že jsem u jejích příběhů plakala. Maminka Jana @janamal37 si prošla pravým peklem. Má už většího chlapečka, který by až tak mléčka a příkrmy neocenil. Ale i tak se může těšit na vánoční balíček dárečků od HiPP, který jí zašleme na adresu ❤

    A závěrem chci poděkovat i vám všem tady. Jste duše báječné. Už jen proto, že jste schopné dívat se kolem sebe a upozornit na maminku, které bychom mohli udělat radost. Je úžasné, že nemyslíme v tomto čase jenom sami na sebe, ale hlavně na druhé. Semkly jste se ve jménu dobré věci. A za to vám patří velký dík. Všem, které nominovaly nějakou maminku, nebo které daly článku like pro jeho šíření, dorazí během víkendu deset srdíček.

    Mějte krásné Vánoce, plné pohody, úsměvů na tváři a rozzářených očí.
    Maminkám přeji zdravá a šťastná dítka a všem snažilkám přeji jejich vytoužená štěstíčka v náručí.

    Zázraky nerostou na stromech, ale rodí se v našich srdcích!
    #hipp