1 / 1

    Oblékám kluky občas stejně a někdy jsme stejní 3 a někdy i s manželem. Máme stejná trika. Líbí se mi to třeba na výletech, kdy kouknu a vidím 😉

    16. črc 2020

    Oblikam je nekdy tak, aby k sobe ladily, ale nee uplne stejne. Mely treba saty ze stejne latky, ale jiny strih... starsi cerne balerinky, mala bile atd atd. Ale ja mam holky 5 let od sebe.

    16. črc 2020

    Užívám si dvojčata, a i když jsou pár, mám radost z každého neutrálního kousku, aby mohli být stejní. I holky s pětiletým věkovým rozdílem mívala stejná trika nebo svetry. Líbí se mi to.

    16. črc 2020

    kluci,3 roky rozdíl,občas byli oblečeni stejně,ale nebylo to pravidlem

    16. črc 2020

    Teď už to tolik nejde, ale dřív jsem jim koupila třeba stejná trika a musím říct, že na výlety, kde je hodně dětí, je to fajn, protože vím, že musím sledovat např. 2 červená trika.

    16. črc 2020

    Ne, nemam dvojcata a i kdybych mela tak kazdy jine obleceni. Jen mladsi chce vse stejne jak starsi. Takze to mam za trest.😀

    16. črc 2020

    Občas si holky obléknu stejně a občas se oblekneme stejně i se sestrou

    16. črc 2020

    Když byly holky malé, tak často. Teď už to tak nejde. Je mezi nimi 3,5 roku, ale Kristýnka je strašně velká, takže už horko těžko seženu stejně oblečení. A už by myslím ani moc nechtěly.

    16. črc 2020

    Poslední dobou ano, né úplně vše, ale mám 3 a 6 letou a ta mladší chce a řve dokud nemá stejné. Nějak mi to nevadí, za pár let už na to budu vzpomínat.

    16. črc 2020

    Mám kluky 5 a 6 let, moc stejného oblečení nemají, ale když jsem třeba na jaře kupovala staršímu novou bundu, schválně jsem vzala stejnou, jako měl předtím a podědil ji mladší.

    16. črc 2020

    Moje mamka jako mladsi ze sester to vylozene nesnasela 🙂 (se segrou maly stejne hadry a mamka to po ni dedila-takze chodila treba tri roky jakoby ve stejnem haha), ja mam dve holky a ta mladsi po starsi dedi, takze maji jakoby jine kousky, ovsem te mladsi se to nelibi a chtela by to, co ma starsi 🙂)) Na zabiti. Par kousku stejneho maji .-))

    16. črc 2020

    Mě se to moc líbí u věkově rozdílných dětí. Mám syny 16 a 5 a taky jsem jim koupila stejný trička a kraťasy 😊

    16. črc 2020

    Já asi budu Mimoň. Ale mám dvojčata a od malinká je oblékám stejně. I gumičky do vlasů mají stejne. Užívám si to a líbí se mi to. Věřím, že za pár roku už s tím souhlasit nebudou. Jsou jim čtyři a oblikaji se stejně rady..

    16. črc 2020

    Nelibi se mi to. Kazde dite je original a obleceni by melo tu originalitu podtrhovat. I u dvojcat 🙂

    16. črc 2020

    Mám dceru a syna a občas jim obléknu třeba stejné tričko. A líbí se mi to moc 🙂

    16. črc 2020

    Mám tři kluky, ale ty starší obléknu klidně do stejného trika. Alespoň je pak ve větším množství lidí snaž najdu😆😆
    Až povyroste i ten nejmenší, bude nosit taky

    16. črc 2020

    Ne 😀 my se ladíme do podobných, ale ne stejných. Každá je individuální a nosí raději úplně něco jiného než ta druhá. Jedna víc kluk nesnášející růžovou a echt holčičí barvy. Druhá je načinčaná princezna. Sem tam kalhoty nepohrdne, ale... Oblečené stejně byly asi jen 1x na focení.

    16. črc 2020

    Mám holku a kluka a oblíkám je podobné. Buď mají stejné neutrální trička. Nebo mají trička se stejným vzorem - holka má růžové s krokodýla má a kluk zelené s krokodýlama. Nebo kluk má tričko že stejně látky jako holka šaty. Užívám si to, než mě pošlou do háje 😆

    16. črc 2020

    Ne, me se to vubec nelibi. Ani u dvojcat, ale u vekove rozdilnych deti uz vubec. Jsou to dve ruzne osoby, tak proc stejne. Naoak super, ze se muze krasne ruzne kombinovat. Jeste sladit nejak na foceni nebo nejakou special prilezitost, ale jinak vubec. Stejne obleceni v paru nebo jinych dospelych nechapu taktez.

    16. črc 2020

    Mám kluka a holku a dost často nosí stejná trička nebo třeba bundy. Mají stejný vkus a líbí se jim stejné oblečení😂. Ale šaty a sukně syn.nenosí.

    16. črc 2020

    Líbí se mi to 🙂

    16. črc 2020

    Mám kluka a holku. Neoblékám stejně. Když vidím na ulici třeba maminku s holčičkou oblečenou stejně,tak se mi to líbí. Ale sama jsem tak nikdy nechodila. Ale proti gustu.

    16. črc 2020

    Mám dvojčata a že začátku jsme je neoblékali stejně, jednak dědily část oblečení po bráchovi a dokupovala jsem na druhé dítě často z bazaru, jednak jsou každá jiná a nějak jsme jim prostě chtěly dát najevo, že jsou jedinečné a nemusí být stejné. Ale u nových věcí se mi líbí je mít sladěné, asi něco jako tu prezentuje maminka dvojčátek @loslobos, stejné věci ale v jiných barvách. Bohužel ve starším věku už je někdy těžké sehnat stejné věci v různých barvách, např. u triček s pohádkovými hrdiny, tak mají některé věci stejné. Na část z nich jsme dokreslovali symboly fixy na textil, aby stejně nebyly úplně stejné, holky si to tak přály. Se starším synem je neladím vůbec.

    16. črc 2020

    Ja par kousku poridi na prani deti. Sami se domlouvaji a jdou ve stejnem. Prali si i ted stejny kousek obleceni s maminkou/tatinkem, vyhoveli jsme, ac z toho radost nemam, ale oni jsou nadseni.

    16. črc 2020

    Ano, mě se to líbí, dcery mají 8 a 5 let a mají stejné legíny, trička, bundy, boty...

    16. črc 2020

    Mám kluky 6 let rozdíl a starší(skoro 7 let) kolikrát přijde a říká mami, kdy bude mit Lukáš stejný kalhoty jako já 😁 tak možná jedny poresime.

    16. črc 2020

    Ne přijde mi to úchylné, ale možná bych jinak mluvila kdybych měla dvě děti. Na druhou stranu to je asi více praktické v obchodě vezmu triko a dvě velikosti...

    16. črc 2020

    Mám dvě holky 3 roky od sebe a někdy je oblekam stejně. I ony to tak chtějí

    16. črc 2020

    Za me ne,ne a rozhodne ne. Myslim ze i rozdilnym oblecenim posiluju jedinecnost a indivodualitu. Moje deti maji par stejnych kousku, z praktickych duvodu, ale nikdy je neoblikam stejne. Jedina vyjimka jsou vylety, kde ocekavm hodne lidi, to maji treba stejnou barvu tricka. Do skolky nikdy nechodi stejne oblikany...a kdybych mela dvojcata, asi bych nedavala ani stejne obleceni jine barvy. I dvojcata jsou vetsinou kazde jine, takze nevidim duvod, proc jim davat stejne obleceni, jsou to proste dve rozdilne osubky a pricilo by se mi z nich delat jednu.

    16. črc 2020

    Chystám se aspoň jedny, stejné nebo spíš velmi podobné šaty pořídit, holky se rády oblecou podobně

    16. črc 2020

    Holky 4,5 roku a 1 rok a zatím stejně oblečené nebyly. A myslím, že ani nebudou (maximálně na rodinné focení a to jenom proto, že jsem pro ně dostala stejné šaty a nevím co jiného jim obléknout).
    Moc se mi to nelíbí. Pokud to nejsou dvojčata, tak moc nechápu, proč oblékat stejně. A asi ani dvojčata bych stejně neoblékala. Nebo ano ale každé v jiné barvě

    16. črc 2020

    @oplatecka můžu se zeptat kde kupujete na kluka a holku stejné oblečení prosím? 🙂

    16. črc 2020

    mam dvojcata. od 3 let co chodi do skolky si vybiraji obleceni sami. sou kazdej jinej. dle toho se i oblekaji. kdyz stejnej strih veci tak aspon jiny barvy. kdyz byli mali. oblikala sem je sem tam stejne. ale vesmes taky jiny barvy. sou osobnosti a urcuji si sami. max je koriguju ze to neni to pravy. sem tam na foceni se jich zeptam jestli by nemohli jit za dvojcata😁

    16. črc 2020

    Holky mají v šatníku pár stejných věcí a ráda jim je dávám. Nikdy ale nejsou úplně stejné, mají třeba stejnou sukýnku, ale jiná trička apod. Líbí se mi to a ony jsou nadšené, že mají něco stejného 🙂 Jsou ale mrňavé (3r a 2r). Až budou větší, tak to bude záležet na nich, jestli budou chtít.
    My jsme si se ségrama kupovaly stejné věci občas ještě i v pubertě 🙂

    16. črc 2020

    @mateees Mě ty podobné věci v různých barvách nepřijdou tak strašné, dávají tím najevo, že k sobě patří a přesto jsou různé. A někdy si holky chtějí obléct stejné oblečení, tak zas nevidím důvod jim v tom úplně bránit, když s tím problém nemají. A když něco kupuji jedné, tak ta druhá chce dostat něco v pdobném stylu, jinak si závidí a hádají se. Někdy se obléknou úplně různě a někdy se dohadují, aby spolu ladily.

    16. črc 2020

    @kamilanikola Nejčastěji v Lindexu. Mají tam pěkné neutrální věci, které se hodí pro chlapečka i holčičku, nebo stejný motiv v jiných barvách 🙂

    16. črc 2020

    @oplatecka díky 🙂❤️

    16. črc 2020

    Jasně, mají stejného hodně... Sami chtějí... Ale většinou jen na výlety, focení, oslavy a tak... 😁

    16. črc 2020

    Mam parecek skoro 4 roky od sebe a nejake tricka meli stejne a nekdy se s nimi sladim i ja stejnym trickem. Takze pro me obcas fajn oziveni a zabava pro okoli 😅

    16. črc 2020
    16. črc 2020

    Sem tam jim koupim stejná trička, to si vezmou rády, ale nejsou stejné, třeba jiný spodek k nim

    16. črc 2020

    mám holky 6 let od sebe a občas jsou oblečené stejně, nevadí jim to

    17. črc 2020

    @hafika vsak nejak tak jsem to myslela. Pokud obe chteji, je to samozrejme neco jinyho. Kdo vi jak bych nakupovala pro dvojcata...ale ve skole vidim holcicku v prvni tride, segra ve treti a maji uplne stejny ooutfit-doslova, vystajlovane od hlavy az k botam, vse stejne...to mi hlava nebere...a znova, neco jinyho je, pokud obe chteji, ale ja primarne bych urcite oblikala jinak

    17. črc 2020