mariegroth
    20. led 2021    Čtené 1592x

    Lednová soutěž s Dr․Brown's

    Krásné lednové ráno!

    Momentálně se chystám na kutě, ale řekla jsem si, že je čas na další soutěž s Dr.Brown's, takže pojďme na její odstartování. Doufám, že vás touto soutěží potěším, neboť následující produkty této americké značky patří k naším největším oblíbencům. Jestli jste sledovaly moje příspěvky z dovolené na Floridě, tak jste je jistě několikrát viděly.

    Dnes tedy hrajeme o JEDEN balíček, který čeká na jednu z vás. “Brownovská” výhra tentokrát obsahuje termo tašku cestovní mističku. V krátkosti bych vám tyto vychytávky chtěla představit. 

    TERMO TAŠKA S PUNTÍKY

    Termo taška je nejenom pěkná na pohled, ale také pořádně praktická. Vejdou se do ní lahvičky Dr.Brown's, ale také různé svačiny a mističky. Třeba právě i ta, o kterou dnes hrajeme. Taška je z omyvatelného materiálu. Obsahuje i chladící gelový sáček, který můžete opakovaně používat. Taštičku můžete složit do menšího rozměru. 

    CESTOVNí MISKA

    Tato mistička má dvě praktické přihrádky, které rozdělí svačinu. Plastové víko se dá otevřít na jedné nebo obou stranách. Tato miska je vhodná třeba i na první příkrmy a i skladování v lednici. Do víčka se dá zacvaknout lžička, která je součástí balení. Ta je vyrobena z měkkého a ohebného materiálu. Produkt je BPA Free. 

    Teď už stačí splnit následující kroky a výhra může být vaše...

    1. Dejte LIKE této soutěži

    2. V komentářích zanechte vaši odpověď na následující soutěžní otázku

    OTÁZKA: Je nějaké jídlo, které vaše děti milují, ale vy ho nemusíte?

    Pokud děti ještě nemáte nebo nejí "opravdové" jídlo, tak mi povězte, jestli třeba váš partner má rád něco k jídlu, ale vy to nejíte. 

    Soutěž běží do středy 27.ledna 2021 23:59. Vítězku a její uživatelské jméno pak najdete u mě na blogu do několika dní po ukončení soutěže. 

    Budu se těšit na vaše komentáře.

    Marie

    Milé maminky,

    jako vždy bych vám chtěla poděkovat za skvělou účast v soutěži s Dr.Brown's. Jako vždy mě také mrzí to, že nemám víc výherních balíčků.

    Generátor náhodných čísel vybral @m.e.l a @vopice1 a já jim moc gratuluji! Během dne vám pošleu víc informací do soukromé zprávy.

    Moc mě bavilo si pročítat vaše odpovědi k soutěžní otázce. Ptala jsem se, jestli by vás lákalo trávit Vánoce mimo domov. Třeba u moře nebo na horách. Vůbec jsem nebyla překvapená, že většina z vás miluje domácí pohodu a preferuje trávit Vánoce s vaší rodinou.

    Pokud bych na tuto otázku měla odpovědět já, tak bych řekla následující: Washington je nyní můj domov a místo, kde mám milovaného manžela a syna. Přesto bych chtěla, alespoň jednou prožít Vánoce zase v Česku a ukázat malému, jak se slaví čas vánoční v zemi, odkud pochází jeho máma. Trávit Vánoce na pláži mě neláká. Než jsem se vdala, byla jsem na Vánoce často sama nebo v práci a jsem moc vděčná za to, že už tomu tak není...

    #vanoce_s_ambasadorkami
    #drbrowns
    #drbrowns_soutez

    mariegroth
    3. pro 2020    Čtené 1544x

    Vánoce s ambasadorkami: Velká vánoční soutěž s Dr․Brown's

    Tak a je to tady! Na tuto soutěž jsem se opravdu těšila. Společné projekty s dalšími ambasadorkami jsou příjemné a já jsem moc vděčná, že se společně se značkou Dr.Brown's letos účastníme. V této soutěži vás čeká opravdu VELKÁ výhra v hodnotě přes 1000 Kč. A ještě jedna dobrá zpráva - výhry mám pro vás DVĚ! Tentokrát se můžete těšit na dárkové sady Dr.Brown's v modré a růžové. 

    Dr.Brown's Options+ dárková sada: 

    Tato americká značka se proslavila především pro antikolikové lahvičky s unikátním ventilem, který přispívá k redukování výskytu dětské koliky a dalších potíží bříška. Plastové části jsou z BPA Free materiálu. Těšit se můžete i na náhradní savičky a víčka. Součástí sady je také kousátko Flexees, vhodné pro úlevu od bolesti prvních zoubků. Kousátko se dá zmrazit, ale i tak zůstane krásně pružné. Jako příjemným bonusem je kartáč k čištění dětských lahví. Kartáčků není nikdy dost, zvlášť pokud doma používáte lahvičky na denním pořádku.

    Obsah dárkové sady:

    3 × 250 ml kojenecká láhev plastová
    2 × 120 ml kojenecká láhev plastová
    5 × silikonová savička Stupeň 1
    2 × silikonová savička Stupeň 2
    2 × silikonová savička Stupeň 3
    2 × cestovní uzávěr
    1 × kartáč na láhve
    1 × kousátko Flexees

    Hrajeme tedy o dvě sady. Jednu v růžové a druhou v modré. Zapojení do soutěže je velice jednoduché.

    1. Dejte LIKE této soutěži

    2. Dejte LIKE mé skvělé, sympatické a krásné kolegyni @ivakalinova a jejímu článku o balení vánočních dárků. Odkaz na něj je ZDE.

    3. Odpovězte na soutěžní otázku v komentářích. Také mi ve stejném komentáři řekněte, o jakou barvu hrajete. Pokud neuvedete barvu, budu předpokládat, že nemáte preferenci.

    SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: Lákalo by vás oslavit Vánoce mimo váš domov? Třeba někde v zahraničí u moře nebo na horách?

    Prosím nezapomeňte, že soutěž trvá jen JEDEN DEN. Pouze příspěvky vložené do 3.prosince 2020 23:59 budou započítané jako soutěžní. Také se ujistěte, že jste splnily všechny podmínky soutěže. Uživatelská jména dvou výherkyň uveřejním v krátké zprávě na svém profilu v následující den. Maminky budou vybrány generátorem náhodných čísel. 

    Jako vždy vám přeji mnoho štěstí a budu se těšit na vaše odpovědi k soutěžní otázce.

    S láskou,

    Marie, Maverick a Dr.Brown's

    .

    .

    .

    mariegroth
    Zpráva byla změněna    1. pro 2020    

    Dobré ráno, maminky!

    Přeji vám krásný den a krásný první prosincový den. Dnes přicházím s vyhlášením velké listopadové soutěže s Dr.Brown's. Byla o vděčnosti a ohlédnutí se za rokem 2020. Všechny vaše odpovědi jsem poctivě přečetla a mnohé mě opravdu dojaly. Nakonec jsem ale musela vybrat jen jednu vítězku. Losování rozhodlo, že výherkyní je maminka @petul89 .

    Moc gratuluji a doufám, že si užiješ sadu misek, plastové lžičky a krmicí dudlík. Už brzy ti pošlu soukromou zprávu.

    Všem ostatním děkuji za účast a připomínám, že prosinec bude plný soutěží. Značku Dr.Brown's si užijete v rámci projektu #dvanact_dni_vanoc a take #vanoce_s_ambasadorkami.

    MOC SE NA VÁS TĚŠÍM

    #drbrowns
    #drbrowns_soutez
    #jsemvdecna

    mariegroth
    23. lis 2020    Čtené 1147x

    👩‍❤️‍👨Listopadová soutěž s Dr․Brown's: Za co jste tento rok vděčné?👨‍👩‍👧‍👦

    Listopad se nám pomalu blíží ke konci a já si na tento týden schovala další soutěž s Dr.Brown’s. Tentokrát bude trošku jiná, ale jako vždy budeme hrát o skvělé produkty této americké značky. Čtěte dál a dozvíte se víc 🙂

    Jako vždy bych vám nejdříve chtěla představit výrobky, o které tento měsíc hrajeme. Tato soutěž je zaměřená na jídlo, což není náhoda. Přeci jenom se nám blíží Vánoce a s nimi přichází i spousta dobrého jídlo. Tentokrát budeme hrát o jeden balíček a budeme mít jednu vítězku. Cena balíčku převyšuje hodnotu 500 Kč a pokud zrovna nemáte malé dítě, tak jistě potěší někoho jiného, třeba na Vánoce.

     BALÍČEK 

    Dr.Brown’s souprava misek na jídlo

    Jestli něco u nás používáme denně, tak jsou to právě tyto čtyři mističky. Dají se na sebe našroubovat, ale také je můžete používat samostatně. Velikostí jsou tak akorát na svačinky pro batolata. Jsou z BPA Free materiálů a snadno se skladují. My si je často bereme, když jdeme ven. Díky tomu, že jsou šroubovací, tak nemám strach, že se svačinka rozsype. Součástí balení jsou čtyři misky (125 ml) a čtyři víčka. 

    Dr.Brown’s sada lžiček s měkkým koncem 

    Lžiček není nikdy dost. Dvě pružné lžičky s měkkým koncem jsou bezpečné pro citlivé dásně děťátka. Na lžičce je “zoubek”, díky kterému se konec lžičky nedotkne povrchu. Opět jsou BPA Free. 

    Dr.Brown’s silikonový krmící dudlík v šedé barvě

    Toto je populární produkt i u vás maminek. Za mě je to naprosto revoluční způsob, jak miminku bezpečně představit ovoce a zeleninu. Malé dírky propouštějí pouze takové množství stravy, které je dítě schopné bezpečně samo konzumovat. Jednoduše se čistí a je BPA Free. 

    =======

    Tento týden je v USA svátek Díkůvzdání. Ačkoliv jsem si plně vědoma, že to není český svátek, tak si myslím, že myšlenka “vzdávání díků” je hezká věc. Je důležité se zastavit a popřemýšlet nad tím, za co jsme tento rok vděční. Rok 2020 byl náročný, přesto bych řekla, že každý z nás může něco najít...

    PRAVIDLA SOUTĚŽE:

    1.Dejte LIKE tomuto příspěvku

    2. Zapojte se do soutěže před jejím uzavřením- 30.listopadu 2020 23:59

    3. Použijte hashtag #jsemvdecna v krátkém příspěvku u vás na zdi. V příspěvku také napište, za co jste tento krok vděčné. Pokud se vám nechce psát, tak použijte emotikony, fotografii, obrázek, odkaz na YouTube video a atd. Příspěvek můžete pojmout vážně ale také vtipem. Kreativitě a způsobu vyjádření se meze nekladou. 

    Vaše krátká zpráva může vypadat třeba následovně:

    #jsemvdecna za legíny, které jsou moje nejoblíbenější oblečení.”

    Po ukončení soutěže náhodně vyberu vítězku. Tentokrát budu vybírat losováním (uživatelská jména napíšu na kousek papíru a pak vylosuji). Nick vítězky pak oznámím v krátké zprávě na svém blogu. 

    Budu se těšit na vaše příspevky a denně je pročítat. Moc mě zajímá, za co jste letos vděčné.

    S láskou, 

    Marie, Maverick a Dr.Brown’s

    .

    .

    .

    mariegroth
    16. lis 2020    Čtené 833x

    Listopadová blesková soutěž s Dr․Brown's

    Už máme opět polovinu měsíce za námi (COŽE??) a tak si myslím, že je čas na bleskovou soutěž s Dr.Brown's, co říkáte? V této soutěži potěším dvě maminky, které mohou vyhrát populární přechodnou láhev 2v1 od Dr.Brown's. Už jsme o tuto lahev jednou hrály a moc se vám líbila. 

    Lahvička ke dostupná v modré variantě s duhou a růžové se srdíčky. 

    Dr.Browns Options+ 2v1 Wide-Neck láhev

    Přechodná lahvička je ideálním pomocníkem na pozvolné učení s prvním hrnečkem. Tato lahvička, vyrobena z BPA Free materiálu, je přechodná láhev, která obsahuje savičku číslo tři a také náustek, který najdete u učících hrnečků. Vaše miminko může pozvolně přejít z lahvičky na hrneček a ani si toho nevšimne. Součástí lahvičky je také antikolikový ventilek, pro který je tato značka tak známá. Ventilek je možné z lahvičky vyjmout a používat ji bez něj.

    Do soutěže se zapojíte po splnění následujících kroků:

    1. Dejte LIKE tomuto soutěžnímu článku
    2. Odpovězte na soutěžní otázku v komentářích pod tímto příspěvkem
    3. Napište mi o jakou variantu soutěžíte (růžová nebo modrá). Toto sdělení prosím napište do stejného komentáře společně s odpovědí na otázku

    SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: 

    Jaký je nejoblíbenější nápoj vašich dětí? A co rády pijete vy? 

    Soutěžíme do středy 18.listopadu 2020 23:59. Poté náhodně vyberu DVĚ maminky a jejich login zveřejním v příspěvku na svém blogu do několika dnů od ukončení této soutěže.

    A na závěr bych vám chtěla popřát krásný start do nového týdne a hodně štěstí!

    Marie, Maverick a Dr.Brown's  

    Přeji vám krásnou podzimní neděli. Momentálně jsem zalezlá pod dekou a přemýšlím, co budeme dneska dělat.

    Ještě než se pustím do povinností maminky a manželky, tak mám tady jednu příjemnou povinnost ambasadorky - VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE!

    Tentokrát potěším
    @areh
    a
    @caffelatte1

    MOC VÁM GRATULUJI!! A doufám, že kousátko kaktus a kartáček se u vás zabydlí.

    Dámy, brzy se vám ozvu do zprávy s detaily o vaší výhře.

    Vám ostatním děkuji za přízeň a těším se na další soutěž!

    #drbrowns
    #drbrowns_soutez

    mariegroth
    30. zář 2020    Čtené 1636x

    Soutěž s Dr․Brown's: První zubní pomocníci

    Kalendář pomalu ale jistě hlásí, že září se blíží ke konci. To tedy znamená jediné - honem vyhlásit zářijovou soutěž s Dr.Brown's, zaměřenou na růst a péči o dětské zoubky. Tentokrát jsem do ní vybrala naše oblíbené kousátko a dětský sloníkový kartáček. 

    DVĚ maminky a jejich děti se mohou těšit na následující produkty: 

    Dr.Brown’s kousátko kaktus 3 v 1

    Toto ohybné kousátko, které je vyrobeno z BPA Free materiálu, dosáhne bezpečně na všechna místa v dětské pusince. Vašemu miminku se jistě budou líbit i různé textury kaktusu a funkce. Střed kousátka: Upokojuje přední zoubky, levé rameno: Masíruje stoličky, pravé rameno: Uklidňuje dásně.

    Dr.Brown’s zubní kartáček sloník

    Velmi jemný a bezpečný kartáček pro první zoubky. Pružné tělo je šetrné k citlivým dásním. Uši slona zabraňují kontaktu kartáčku s povrchem při položení. Dr.Brown's zubní kartáček pro batolata a děti pomáhá zavést správné návyky při ústní hygieně. 

    Vítězky budou mít možnost si vybrat sloníka v modré nebo růžové barvě.

    A jak můžete vyhrát tuto parádní nadílku? 

    1. Dejte like tomuto článku
    2. V komentářích mi napište, jestli hrajete o růžového nebo modrého slona. Odpověď napište do stejného komentáře společně s odpovědí na soutěžní otázku (bod 3).
    3. Odpovězte na následující soutěžní otázku:

    Máte nějaký tip nebo trik na úlevu od bolesti spojené s růstem zoubků? Co se vám osvědčilo?

    Soutěž běží do 30.září 2020 23:59. Vítězky budou vybrány generátorem náhodných čísel a já pak jejich jména zveřejním na svém blogu v prvních říjnových dnech. 

    Přeji vám mnoho úspěchu v soutěži a děkuji za vaši přízeň.

    Marie, Maverick a Dr.Brown's

    Nový měsíc začínám vyhlašením bleskovky z předešlého měsíce. Úplně mě to drásá, že píšu o srpnu jako o předešlém měsíci :/. Nicméně, doufám, že dnes udělám radost @verca5505 @vilinka00 a
    @lcn162 a třeba jim výhrou v soutěži zpříjemním vstup do podzimu. Moc vám holky gratuluji k výhře vitaminu od Jamiesonu a lahvičče od Dr.Brown's. Očekávejte soukromou zprávu od mé maličkosti 🙂

    Všem ostatním maminkám moc děkuji za OBROVSKOU účast a už se zase těším na další soutěž.

    #drbrowns
    #drbrowns_soutez
    #jamieson

    (2 fotky)
    mariegroth
    24. srp 2020    Čtené 1853x

    Srpnová bleskovka s Jamieson a Dr․Brown's

    Srpen byl na Modrém koníku plný soutěží. A pokud vás soutěžení baví, tak mám pro vás poslední letní soutěž s Dr.Brown's. Tentokrát nebudeme soutěžit jen o produkty americké značky! Dr.Brown's v této soutěži spojil síly s kolegou z Kanady - vitamíny Jamieson. Tyto dva produkty jdou ruku v ruce. 

    VÝHERNÍ BALÍČEK:

    JAMIESON BABY-D™ VITAMÍN D3 400 IU KAPKY 11,7 ML

    • Nedávná studie Státního zdravotního ústavu ukázala, že české děti mají nedostatek vitaminu D. Platí to však i pro dospělé: zejména v zimních a jarních měsících trpí nedostatkem „déčka“ téměř 50 % naší populace. Doplňky stravy s vitamínem D od firmy Jamieson jsou připravené výhradně s použitím Quali™- D vitamínu prvotřídní světové kvality. Získává se z čistého „slunečního“ lanolinu, bohatého a obnovitelného zdroje vitamínu D z vlny ovcí, které se chovají na vysočinách Austrálie a Nového Zélandu. "Déčko" je důležité pro zdravý vývoj miminka a jeho kostí. Tyto kapičky jsou vhodné pro kojence. Kojené děti často nedostanou potřebnou dávku vitaminu D, a proto lékaři často doporučují tento vitamín doplňovat. Prosím, poraďte se s vaším pediatrem před použitím doplňků stravy. 

    DR.BROWN'S OPTIONS+ PLASTOVÁ ANTIKOLIKOVÁ LAHEV SE ŠIROKÝM HRDLEM, 150 ml. 

    • Skoro vždy dávám do soutěží skleněné lahve, ale plastovky od Dr.Brown's jsou také skvělé. V této bleskovce budeme hrát o jednu z menších lahviček. Svojí velikostí je vhodnější pro menší miminka, ale samozřejmě ji můžete používat i pro větší děti. Obsahuje savičku číslo jedna, která je vhodná pro novorozence. Je vyroba z BPA FREE materiálu a samozřejmostí je i ikonický anti-kolikový ventilek. POUŽITÍ S VENTILEM I BEZ VENTILU. Redukuje výskyt koliky, říhání, zvracení a nadýmání díky sníženému negativnímu tlaku a nižšímu vzniku vzduchových bublin. Pomáhá zachovávat vitamíny C, A, E díky průkazně nižší oxidaci.

    POČET VÝHERCŮ:

    Tři maminky se mohou těšit na výše zmínění balíček obsahující produkt od Jamiesonu a Dr.Brown's.

    PODMÍNKY SOUTĚŽE:

    1. Dej LIKE této soutěži
    2. Odpověz na soutěžní otázku a vlož ji pod tento příspevek do komentářů:

    Z JAKÉ ZEMĚ POCHÁZÍ  SPOLEČNOST JAMIESON 

    A) Japonsko

    B) Kanada

    C) Česká republika

    (Nápovědu najdete v tomto příspevku nebo na www.jamieson.cz)

    Soutěž probíhá do středy 26.srpna 2020 23:59. Výherci budou vyhlášeni u mě na zdi do týdne od ukončení soutěže.

    Přeji vám mnoho štěstí

    petuliiik01
    5. srp 2020    Čtené 3309x

    Léto s ambasadorkami: SOUTĚŽ S FISHER-PRICE JIŽ BYLA UKONČENA

    Už při pořizování dětské výbavičky jsem zvažovala koupi lehátka / sedátka, kterou jsem neuskutečnila a dnes si zpětně říkám, že to byla velká škoda. Navíc, když na trhu existují varianty, které vám vydrží pro dítě až do tří let a celou dobu bude dělat službu vám i vašemu drahému miminku. U nás křesílko stěhujeme z obýváku do pokojíčku podle toho, kde zrovna jsme, a co děláme. Využití má nad mé očekávání, a to jsme jej mohli mít už dávno!

    Sedátko od miminka po batole se střiškou Terrazzo roste s děťátkem je určeno už pro ty nejmenší. Z počátku slouží jako houpátko nebo pevné sedátko s uklidňujícími vibracemi. Nad miminkem je zavěšená hrazdička s dvěmi krásnými zvířátky. Později jednoduše přeměníte sedátko na křesílko. Odstraníte hrazdičku a umožníte na křesílku houpání a je to! Vaše dítě si může křesílko užívat až do jeho 18 kg. Celý jeho potah jde jednoduše sundat a dát vyprat 👍

    Už asi víte, co vám ve Fisher-Price připravili jako výhru naší letní soutěžní akce 😍🎁

    Výherce získá 1x Sedátko od miminka po batole se střiškou Terrazzo. 

    Věřím, že se vám tato výhra bude líbit, a proto prosím neváhejte a zapojte se do soutěže! 

    🎈JAK SE DO TÉTO SOUTĚŽE ZAPOJIT? 

    1. Dejte LIKE tomuto soutěžnímu příspěvku 
    2. Dejte LIKE skvělému článku Letní radosti z dětství, který pro vás napsala moje milá kolegyně a ambasadorka Irča @vanea - článek najdete ZDE.
    3. Odpovězte na soutěžní otázku a odpověď napište do komentářů pod tímto příspěvkem. 

    SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: Co nesmí chybět dětem v batůžku na dovolenou / výlet? 

    Co zaručeně nesmí chybět u nás jste se mohli dočíst v mém včerejším článku zde.

    Soutěž běží pouze JEDEN DEN

    Čas zapojit se do této soutěže máte do 6.8.2020 23:59 hod. Jednoho výherce vylosuji pomocí generátoru náhodných čísel a výsledek uveřejním na svém blogu následující den tj. 7.8.2020! 🤩

    Přeji vám hodně štěstí 🍀 a nezapomeňte sledovat další ambasadorské soutěže v následujících dnech 😉

    Krásné letní dny vám přejí ☀️

    Peťa a #fisherprice

    mariegroth
    Zpráva byla změněna    5. srp 2020    

    🎉WOW a děkuji!! 🎁

    Přesně taková slova mě napadají při pohledu na rekordní účast v soutěži s Dr.Brown's v rámci #leto_s_ambasadorkami. Daly jste mi spoustu inspirace jak si užít srpen a líbil se mi optimismus, že pro mnohé z vás léto teprve začíná.

    Děkuji za komentáře a váš zájem. O zvířátka byl ohromný zájem a jak bych si přála, abych měla víc výherních balíčků, než slíbené tři. Alespoň vám ale můžu slíbit, že si o Lovey jednou ještě zahrajeme.

    Abych to ale zkrátila...výherní balíčky poputují k těmto maminkám:

    @salinka - dino a slon
    @luonnatar - jednorožec a slon
    @sosama - jednorožec a liška

    Holky, moc gratuluji a očekávejte soukromou zprávu od mé osoby.

    A pokud jste nevyhrály, tak nezoufejte. Ještě nás čeká spousta skvělých soutěží. Ta dnešní je u sympatické @88petule: https://www.modrykonik.cz/blog/88petule/article....
    A dnešní článek vydala krásná @petuliiik0: https://www.modrykonik.cz/blog/petuliiik01/article/zviratka-v-brne-a-okoli-465z1k/

    DĚKUJI A HEZKÝ DEN

    #drbrowns
    #drbrowns_soutez

    mariegroth
    3. srp 2020    Čtené 2394x

    Léto s ambasadorkami: SOUTĚŽ S DR.BROWN'S

    Jako malá holka jsem strávila léto převážně u vody a když tomu počasí nepřálo, honem se musel vymyslet náhradní plán. Pokud nepršelo, tak jsme často zamířili do ZOO v Plzni. Zvířátka jsem vždy milovala a krabice s plyšáky u rodičů na půdě budiž tomu důkazem. Věřím tomu, že náš syn Maverick bude stejným milovníkem. Už teď vyrůstá kolem koní, pejsků, slepiček, kočiček a zajíčků.

    Do této soutěže, která je součástí #leto_s_ambasadorkami, Dr.Brown's věnoval opravdu roztomilé výhry. TŘI maminky a jejich děti se mohou těšit na balíček s tématikou zvířátek (obvyklých a neobvyklých 😀). Pokud by se vám taková výhra líbila, tak určitě čtěte dál…

    VÝHERNÍ BALÍČEK:

    DR.BROWN'S LOVEY DRŽÁČEK NA DUDLÍK A KOUSÁTKO: Pokud mě sledujete, tak víte, že Maverick má lovey dinosaura. Často ho bereme na cestování, ale vyblbne se s ním i doma. V jednu dobu ho preferoval i na spánek. Tento držáček s roztomilým plyšákem má správnou velikost, kdy se vejde miminku pohodlně do ručiček. Dva suché zipy mohou držet oblíbený dudlík, kousátko nebo jinou oblíbenou hračku. Věřím, že lovey se stane oblíbeným společníkem vašeho miminka. Balení obsahuje plyšovou “potvůrku” a jeden dudlík HappyPaci, který je vyrobený z BPA Free materiálů. 

    Vítězky budou mít možnost si vybrat jeden z následujících produktů…

    Žirafa

    Plameňák

    Dinosaurus

    Jednorožec

    DR.BROWN'S KOUSÁTKO FLEXEES FRIENDS: Toto měkké a ohebné kousátko je nejenom hezké na pohled, ale je také funkční - miminko si na něm uleví od bolesti spojené s růstem zoubků. Na kousátku jsou různé textury, které si může vaše děťátko otestovat pusinkou nebo ručičkou. Asi ani nemusím dodávat, že tento produkt je BPA Free. Kousátko Flexees můžete připevnit právě na zmíněnou Lovey a zaměstnat vaše miminko doma a na cestách. Maverick si ho často bere s sebou do bazénku. 

    Vítězky budou mít možnost si vybrat jeden z následujících produktů…

    Slon

    Liška

    Věřím, že se vám tyto výrobky budou líbit, a proto prosím neváhejte a zapojte se do soutěže! A co pro to musíte udělat?

    1. Dejte LIKE tomuto soutěžnímu příspěvku 
    2. Dejte LIKE skvělému kávovému článku (MŇAM), který pro vás napsala moje milá kolegyně a ambasadorka #vileda @ivakalinova - článek najdete ZDE.
    3. Odpovězte na soutěžní otázku a odpověď napište do komentářů pod tímto příspěvkem. 🦄🦊Také prosím připojte o jakou Lovey a kousátko hrajete (např. Žirafa a slon/ jednorožec a liška a atd.)🦄🦊

    SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: Jak budete trávit druhou polovinu prázdnin? 

    Soutěž běží pouze JEDEN DEN. Uzavírka soutěže je v úterý 4.srpna 2020 ve 23:59. Generátor náhodných čísel vybere tři vítězky a jejich koníkovská uživatelská jména pak uveřejním během následujícího dne v krátké zprávě na mém blogu. 

    Přeji vám hodně štěstí a nezapomeňte sledovat další ambasadorské soutěže v následujících dnech.

    Marie, Maverick a Dr.Brown's

    Flexees Friends v akci 

    Usměvavé miminko s usměvavou maminkou

    U bleskových soutěží ten čas neuvěřitelně utíká a dnes ji budu minutku před půlnocí uzavírat.
    Tentokrát můžete vyhrát krásné letní melounové kousátko a krmící dudlíček. A jak se zapojíte?

    1)Stačí dát LIKE soutěžnímu článku: https://www.modrykonik.cz/blog/mariegroth/article/bleskova-soutez-letni-osvezeni-s-dr-bro-dzhjqq/
    2) Odpovězte na soutěžní otázku: 🍉Jaké je vaše oblíbené letní osvěžení? 🍒

    A musím vám říct, že vaše komentáře jsou mojí současnou inspirací na osvěžení se při tropickém horku. Už jsem měla meloun, cold brew, vodu s okurkou, zmrzku a smoothie.

    A pokud se do soutěže zapojit nechcete, tak klidně na tuto otázku odpovězte pod tímto příspěvkem. Létu zdar 🙂

    #drbrowns
    #drbrowns_soutez

    (2 fotky)
    mariegroth
    27. črc 2020    Čtené 1651x

    BLESKOVÁ SOUTĚŽ: Letní osvěžení s Dr․Brown’s

    Nevím jak u vás, ale u nás jsou vedra na padnutí. Voda, studený drink a zmrzka jsou nyní moji nejlepší kamarádi. Do letní soutěže určitě patří i nějaká pěkná výhra s letní tématikou. A když se řekne léto, vybavím si mimo jiné různé sorbety, nanuky a ovocné saláty. A právě ovoce je tak trochu téma této soutěže.

    A co tentokrát najdete ve výherním balíčků? Na jednu maminku čeká opravdu osvěžující výhra.

    • Dr.Brown's kousátko coolees meloun: Populární kousátko, které můžete vložit do mrazáku a po pár hodinách si na něm vaše miminko krásně zchladí dásně. Není žádným tajemstvím, že právě studené pomáhá miminku při bolesti spojené s růstem zoubků. Kousátko se nezmrazí “na kost”, takže zůstane krásně ohebné. Je vyrobeno z BPA Free materiálu.
    • Dr.Brown's dětská silikonová savička ke krmení, šedivá: O tento krmící dudlík jsme už jednou hrály a byl mezi vámi velice populární. Když Maverick začínal s příkrmy, tak nebylo dne, kdybychom ho na nějaké to ovoce a zeleninu nepoužili.  Dudlík propustí přiměřené množství potravy a rodič se nemusí bát, že miminko konzumuje příliš velké kousky. Opět je z BPA Free materiálů. 

    A jak se zapojíte? Velice jednoduše...

    1. Dejte like tomuto článku
    2. Odpovězte na jednoduchou a trochu zvídavou otázku...

    OTÁZKA: Jaké je vaše oblíbené letní osvěžení? 

    Bleskovka probíhá do středy 29.července 2020 23:59. Vyhlášení vítězky proběhne do několika dnů od ukončení soutěže a její jméno se dozvíte na mém blogu. A o výherci rozhodne generátor náhodných čísel.

    Přeji vám mnoho štěstí!

    Marie, Maverick a Dr.Brown's

    Na vyhlášení soutěží se vždycky moc těším, neboť to znamená, že mohu někomu udělat radost. V červencové soutěži jsme hrály o termotašku a skleněnou lahev od Dr.Brown's. Obyčejně vybírám vítězky přes generátor náhodných čísel, ale tentokrát jste měly hádat počet lentilek. A abych to zkrátila - v lahvičce jich bylo 270. Toto číslo sice jedna z vás uhodla, ale bohužel maminka nesplnila všechny podmínky soutěže. Ani druhá maminka v pořadí nesplnila všechny požadavky . Nakonec až @jackie71 (tipovala 279 lentilek) se stala šťastnou výherkyní.
    Moc gratuluji a ozvu se ti do soukromé pošty s detaily.

    A vám moc děkuji za účast a těším se na další soutěž s Dr.Brown's.

    #drbrowns
    #drbrowns_soutez

    mariegroth
    13. črc 2020    Čtené 1735x

    Červencová soutěž s Dr․Brown’s: Léto je v plném proudu!

    Hezký červenec! 

    Doufám, že si užíváte letních prázdnin, chodíte se koupat a jíte hodně točené zmrzliny. Ráda bych vás od těchto radovánek na moment vyrušila a pozvala vás k soutěži tohoto měsíce s Dr.Brown's. 

    Tentokrát bych ráda potěšila jednu maminku, na kterou čeká opravdu pěkná letní výhra. Výherní balíček obsahuje následující:

    1.Termotaška Dr.Brown's

    Veselá taška s puntíky je primárně určena na dětské lahvičky, ale klidně v ní můžete nosit hrnečky, svačiny a další. Líbí se mi, že není zbytečně velká a navíc se dá složit. Materiál tašky je vyroben z neoprenu. Taška je voděodolná, má izolační funkci a funkci chlazení lahví. Vnitřní potah tašky je snadno omyvatelný. Taška obsahuje chladící gelový sáček, který je možný vyprat. 

    2.Dr.Brown’s antikoliková lahev Options+ Wide Neck, 270 ml

    Ikonická lahev od této značky s antikolikovým ventilkem, který pomáhá předcházet kolikám a dalším potížím bříška. Plastové části jsou vyrobené z BPA Free materiálů a skleněná část lahve se vyrábí v České republice. V klinickém testu bylo dokázáno, že tyto lahvičky udržují lépe a déle vitamíny, než testované konkurenční lahve. Skleněnky skvěle drží teplotu tekutiny a hezky se čistí. Balení obsahuje savičku level 1. 

    Do soutěže se zapojíte po splnění VŠECH následujících kroků

    1. Dejte LIKE tomuto příspěvku
    2. Buďte členkou exkluzivní skupiny Dr.Brown's: https://www.modrykonik.cz/group/8747/
    3. Odpovězte na soutěžní otázku a vaši odpověď napište do komentářů pod tímto soutěžním příspěvkem.

    SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

    Zkusíte odhadnout kolik “lentilek” m&m’s obsahuje tato lahvička Dr.Brown's? (Mimochodem, přesně ta samá je v soutěži).

    Maminka, která bude svým tipem nejblíže k opravdovému počtu lentilek, získá termotašku a lahvičku.

    V případě shody bude rozhodnuto o vítězce generátorem náhodných čísel. 

    Nyní už nezbývá nic jiného, než vám popřát mnoho štěstí a také zmínit, že soutěž probíhá od pondělí 13.července do soboty 18.července 2020 23:59. Výsledky soutěže vyhlásím do několika dnů po ukončení soutěže na blogu @mariegroth. 

    Přeji vám úspěšnou tipovačku 🙂

    Marie, Maverick a Dr.Brown's

    mariegroth
    26. čer 2020    Čtené 1491x

    Blesková soutěž s Dr․Brown's: Přechodná lahvička pro tebe a tvoji kamarádku

    Ahoj, 

    Jsem moc ráda, že tento měsíc mohu nabídnout ještě jednu soutěž s Dr.Brown's! Tentokrát to bude blesková soutěž o lahvičky, které pro tebe vybraly maminky ze skupiny Spokojené děťátko a maminka s Dr.Brown’s (určitě se do skupiny také přidej). Moc se jim líbily Dr.Browns Options + 2v1 lahve, takže si o ně “bleskově” zasoutěžíme.

    Soutěžíme o jeden balíček, který obsahuje DVĚ lahve Dr.Browns Options +  Wide Neck 2v1 lahev. Jednu si můžeš nechat a druhou darovat mamince ve tvém okolí.  Budeš mít možnost si vybrat lahve v růžové nebo modré variantě. Také je možné vybrat si jednu modrou a jednu růžovou. 

    Hodnota balíčku přesahuje 470 Kč a já věřím, že to bude skvělý pomocník ve tvé domácnosti. Tato lahvička, vyrobena z BPA Free materiálu, je přechodná láhev, která obsahuje savičku číslo tři a také náustek, který najdeš u učících hrnečků. Tvoje miminko může pozvolně přejít z lahvičky na hrneček a ani si toho nevšimne. Součástí lahvičky je také antikolikový ventilek, pro který je tato značka tak známá. 

    A jelikož jsem o lahvičkách už dlouho nemluvila, tak bych ti ráda připomněla, že Dr.Brown's lahve…

    ... pomáhají předcházet kolikám a dalším problémům bříška. 

    … udržují déle vitamíny, než mnohé konkurenční lahvičky.

    … rychlost toku podporuje přechod mezi bradavkou maminky a savičkou lahve.

    … savička napodobuje bradavku maminky.

    Atd.

    Do bleskové soutěže se zapojíš velice jednoduše:

    1. Dej like tomuto soutěžnímu článku
    2. Odpověz na soutěžní otázku v komentářích pod tímto příspěvkem.

    OTÁZKA: Podělíš se o druhou lahvičku? Máš kolem sebe maminku, která by přechodnou lahev také využila? Pokud ano, prozradíš nám komu ji věnuješ a proč?

    Žádná odpověď není špatná a samozřejmě je úplně v pořádku se nepodělit a užít si obě lahvičky 🙂

    Soutěžíme do neděle 28.června 2020 23:59. Poté náhodně vyberu jednu maminku a její login zveřejním v příspěvku na blogu.

    Krásné soutěžení a příjemný víkend

    Marie, Maverick a Dr.Brown's  

    mariegroth
    11. čer 2020    Čtené 2368x

    Červnová soutěž s Dr․Brown's: Balíme na dovolenou

    Léto už je na dosah!

    Ano, to letošní možná bude vypadat trochu jinak kvůli světové pandemii, ale je důležité zůstat pozitivní a případně vymyslet náhradní program. Věřím, že i letos vás čekají pěkné dovolené a výlety. 

    V Dr.Brown's vědí, že když přijde na cestování s dětmi, většina rodičů sahne po praktických a funkčních produktech. Právě proto má tato značka ve svém portfoliu produkty, které se hodí na cestách, ale stejně tak je využijete i u vás doma. 

    Tentokrát bych ráda potěšila TŘI maminky a jejich děti, které získají produkty v hodnotě přes 600 Kč. Věřím, že se vám produkty budou moc líbit. A co hrajeme v červnové soutěži?

    Hrneček Cheers 360 

    Přechodný hrneček, který se nevylije je naším velkým oblíbencem. Je vhodný pro děti od šesti měsíců a vejde se do něj až 200 ml tekutiny. Dítě hrnek snadno uchopí a nakloní. Líbí se mi, že dítě může pít ze všech okrajů a pohárek imituje pití z klasické sklenice. Jako vždy, produkt je BPA free. Čištění je snadné a můžete ho dát do myčky. 

    Hrneček s měkkým náustkem

    Tento hrnek je doporučený pro miminka od devíti měsíců a je odolný vůči samovolnému vylití obsahu. Pod víčkem najdete měkký silikonový náustek. Do pohárku se vejde až 270 ml tekutiny. Držadla jsou navržena pro snadné uchopení. Opět je BPA Free a dá se mýt v myčce. 

    Cestovní miska a lžička

    Uzavíratelná miska disponuje přihrádkami a lžičkou, která se do misky “zacvakne”. Díky přihrádkám můžete skvěle oddělit jídlo a uchovat ho v bezpečí a čistotě. Lžička má měkký konec a je navržena tak, aby se její konec nedotkl povrchu, což je skvělé z hygienických důvodů třeba právě u cestování. Je BPA Free a vhodný i do myčky.

    VÝHERKYNĚ SI MOHOU VYBRAT MODROU NEBO RŮŽOVOU VARIANTU U HRNEČKŮ. PŘI KONTAKTOVÁNÍ VÍTĚZŮ SE VÁS ZEPTÁM NA BARVU. 

    Do červnové soutěže se zapojíte po splnění následujících kroků:

    1. Dejte LIKE tomuto příspěvku
    2. Buďte členkou skupiny Spokojené děťátko a maminka s Dr.Brown’s
    3. Odpovězte na soutěžní otázku v komentářích pod tímto příspěvkem

    SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: Jaké jsou vaše plány na léto? 

    Tři výherkyně budou vybrány generátorem náhodných čísel a jejich uživatelská jména budou vyhlášena na mém blogu do několika dnů po ukončení soutěže. Červnová soutěž běží do středy 17.června 2020 23:59.

    A závěrem bych vám chtěla popřát mnoho štěstí a budu se těšit na vaši účast.

    Marie, Maverick a Dr.Brown's

    mariegroth
    12. kvě 2020    Čtené 2116x

    Vše nejlepší ke Dni matek: Květnová soutěž s Dr․Brown’s

    Za vše, co jsem nebo čím se domnívám, že jsem, vděčím své matce.“

    - Abraham Lincoln

    Tento krásný citát mě opravdu dojal. Letos budu oficiálně slavit svůj první Den matek. Říkám oficiálně, neboť loni moje miminko bylo v bříšku. Moc se na tento den těším a jistě nejsem sama. Zároveň bych ale chtěla dodat, že myslím na všechny z vás, které na děťátko ještě čekáte a doufám, že to čekání nebude dlouhé. 

    Přemýšlela jsem nad tím, jaké produkty by vám udělaly tento měsíc radost. Sama jsem máma a vím, že nejlepší produkty jsou ty praktické. Něco, co usnadní práci nám maminkám, ale zároveň jsou skvělé i pro naše drobečky. Následující produkty, které Dr.Brown's věnoval do této soutěže, tato kriteria splňují. Tentokrát budeme pomáhat s krmením, zoubky a budeme udržovat děti v suchu. 

    Na balíčky se mohou těšit TŘI maminky. A co na ně čeká? 

    Dr. Brown's dětská silikonová savička ke krmení, tyrkysová - Pokud bych si měla vybrat moje TOP TŘI produkty Dr.Brown's, tento silikonový pomocník tam rozhodně bude. Nadšený je i můj muž. Krmící dudlík je ideální pro první příkrmy a testování ovoce a zeleniny. Malé dírky propouštějí pouze takové množství stravy, které je dítě schopné bezpečně samo konzumovat. To je pro mě velice důležité kritérium. Nemusím se strachovat o velké kusy potravy, ale na druhou stranu zase nemusím dítěti všechno rozmačkávat. A dovolím si říct, že Maverick tento dudlík má rád také a užívá si nových chutí a krmení ve vlastním tempu. Líbí se mi, že savička je ze silikonu a hezky čistí.

    Dr.Brown's bryndák s kousátkem, béžový - Náš další oblíbenec. Už jsem tady o něm několikrát pozitivně mluvila a rozhodně si to zaslouží. Náš Maverick je momentálně malý uslintánek, neboť mu rostou zoubky. Flísový bryndáček je zachytí a já nemusím malého pořád převlékat z promáčených bodýček. Kroužek, který je součastí balení, pak slouží jako kousátko. Jako vždy se jedná o BPA free. Líbí se mi, že kousátko se dá odepnout a třeba na něj připnout klasický dudlík nebo i jiné kousátko. Samozřejmě není nutností k němu připínat vůbec nic. Určitě ho můžete použít i jako klasický bryndáček při krmení dítětě. Bryndáček také může fungovat i jako módní šáteček - to děláme často my.

    Líbí se vám tyto skvělé vychytávky? Pak se určitě nezapomeňte zúčastnit soutěže. Pravidla jsou jednoduchá. 

    1. Dejte “like” tomuto příspěvku
    2. Buďte členem skupiny SPOKOJENÉ DĚŤÁTKO A MAMINKA S DR.BROWN'S
    3. Odpovězte na soutěžní otázku, kterou napište do komentářů pod tímto příspěvkem. 

    Jelikož ke Dni matek rozhodně patří květiny, tak soutěžní otázka bude velice tématická. 

    SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: Jaké jsou vaše oblíbené květiny? 

    Soutěžíme do čtvrtka 14. května 23:59. Tři maminky budou vybrány generátorem náhodných čísel a já uveřejním jejich uživatelská jména v krátkém příspěvku na mé zdi krátce po ukončení soutěže. 

    Hodně štěstí! 

    Marie, Maverick a Dr.Brown's 

    mariegroth
    Zpráva byla změněna    24. dub 2020    

    Krásný pátek všem!

    Vyhlašování soutěží je milý úděl ambasadorky. Moc ráda dělám maminkám radost krásnými produkty od Dr.Brown's. V měsíci dubnu jsme navíc hráli o opravdu skvělé produkty a moje velké oblíbence.

    Dr.Brown's kousátko flexees liška
    Dr. Brown's trénovací zubní kartáček slon
    Dr. Brown's svítící dudlíky PreVent 6-12 měsíců

    Tři výherní balíčky poputují za:
    @mamkababy
    @bertoldina
    @firsttime

    Maminky byly vybrány generátorem náhodných čísel a já jim moc gratuluji.

    Kéž bych vás mohla všechny podělit, protože odpovědi k soutěžní otázce byly opravdu skvělé a nápadité. Soutěžní otázka zněla:

    Máte nějaký osobní fígl, jak rozesmát vašeho drobečka a vykouzlit mu krásný úsměv na tváři?

    Pokud jste se do soutěže nezapojily, ale máte osobní fígl, určitě ho napište do komentářů.

    Moc a moc děkuji všem zúčastněným a už teď se těším na další soutěž.

    #drbrowns
    #drbrowns_soutez

    mariegroth
    13. dub 2020    Čtené 1486x

    Dubnová soutěž: Zdravé zoubky s Dr.Brown's

    Ahoj maminky,

    Jak jste si užily Velikonoce? U nás bylo krásně slunečno a měli jsme si krásný jarní den. Člověk skoro zapomněl, že je nějaká karanténa. Skoro. Ráda bych vám tu karanténu alespoň nějak zpříjemnila, takže si pojďme zasoutěžit s Dr.Brown’s! 

    Tentokrát potěším tři maminky, které budou mít možnost vyzkoušet následující produkty, které se točí kolem krásného úsměvu, zoubků a zdravého chrupu. Hodnotné balíčky obsahují: 

    1. Dr.Brown's kousátko flexees liška: Roztomilé červené kousátko z BPA Free materiálu, které se krásně drží malým ručkám. 

    2. Dr. Brown's trénovací zubní kartáček slon: Velice jemný kartáček pro miminka a batolata. Vhodný jako první kartáček. Tvar sloníka zpříjemní proceduru čištění zubů a silikonové uši zaručí, že štětinky se nedotknou prostoru kolem umyvadla, pokud budete chtít kartáček položit. 

    3.Dr. Brown's svítící dudlíky PreVent 6-12 měsíců, balení obsahuje 2 ks: Kanálek pomáhá snižovat tlak v ústech během sání a tlak v oblasti klimatu, který je často příčinou problémů chrupu jako je křivý skus. Měkký dudlík se během sání rozšiřuje. Dudlík s tenkým kmenem pro komfort v ústech dítěte je optimálně vytvarovaný pro obličej miminka. Dudlík svítí ve tmě. 

    Výherkyně budou mít možnost si vybrat barevné varianty (modrá nebo růžová) u kartáčku a dudlíků dle vlastního přání. 

    Doufám, že se vám tato po-velikonoční nadílka líbí a já věřím, že se bude líbit i vašim dětem. Jako vždy, zapojení do soutěže je jednoduché:

    1. Dejte “like” tomuto příspěvku
    2. Buďte členem skupiny SPOKOJENÉ DĚŤÁTKO A MAMINKA S DR.BROWN'S
    3. Odpovězte na soutěžní otázku, kterou napište do komentářů pod tímto příspěvkem: Máte nějaký osobní fígl, jak rozesmát vašeho drobečka a vykouzlit mu krásný úsměv na tváři? 

    Odpovědi se samozřejmě meze nekladou 🙂

    Soutěžíme do pondělí 20.dubna 2020 23:59. Tři maminky budou vybrány generátorem náhodných čísel a já uveřejním jejich uživatelská jména na blogu v následujících dnech po ukončení soutěže. 

    Hodně štěstí 

    Marie, Maverick a Dr.Brown's 

    mariegroth
    Zpráva byla změněna    31. bře 2020    

    BŘEZNOVÁ SOUTĚŽ

    Také vám přijde, že březen letos měl 245785 dní? No, už je konečně u konce. Ráda bych vás upozornila, že stále ještě soutěžíme o skvělé produkty Dr.Brown's a to přímo na skupině o této značce: https://www.modrykonik.cz/group/8747/. Dnes je poslední den se připojit. Čas soutěžit máte do 23:59. A soutěžíme o produkty, které potěší maminky, které kojí.

    Mnoho štěstí

    #drbrowns
    #drbrowns_soutez

    !!POZOR SOUTĚŽ!!

    Tentokrát s Dr.Brown's soutěžíme na skupině "Spokojené děťátko a maminka s Dr.Brown’s" https://www.modrykonik.cz/group/8747/ o další krásné produkty od této značky.

    Veškeré pokyny a pravidla najdete právě na této skupině. Moc ráda vás tam uvidím a pevně věřím, že se vám budou produkty líbit.

    A o co vlastně soutěžíme? Mohu prozradit, že tentokrát se soutěží o dva balíčky obsahující sběračku MilkFlow a dva další produkty.

    Soutěžíme do posledního březnového dne.

    #drbrowns
    #drbrowns_soutez

    mariegroth
    4. bře 2020    Čtené 1056x

    Vyhodnocení únorové soutěže s Dr.Brown's - Spokojené krmení a bříško

    Krásný dobrý den, 

    dnes mám velice milou povinnost a tou je vyhlášení únorové soutěže s Dr.Brown’s. V soutěžní otázce jsem se vás ptala, jestli víte, z jakých materiálů se vyrábí lahve této značky. Správná odpověď byla za C - Lahve Dr.Brown's se vyrábí ze skla i plastu.

    Generátor náhodných čísel přes Siri v iPhonu za mě vybral tři výherkyně, kterým moc a moc gratuluji. Na krásný balíček se mohou těšit maminky: 

    Mám radost, že tyto maminky si nyní mohou vyzkoušet antikolikové lahve a savičky od #drbrowns a následně je umýt kartáčkem na lahve od stejné značky. 

    Doufám, že si vaše děti výhru užijí a produkty Dr.Brown's se u vás hezky zabydlí. 

    Ještě jednou vám všem děkuji za účast a doufám, že se na vás štěstí usměje příště. Už nyní mohu prozradit, že nás brzy čeká soutěž i pro kojící maminky.