vonrataj
    5. říj 2023    Čtené 111x

    Jaké to je být ambasadorkou?

    Milé koníkovky, 

    vše má svůj čas a ten můj se, coby ambasadorky skvělé značky #nuk, již navršil.❤️ 

    Dnes i já píšu rozlučkový článek a vzpomínám na to, jak jsem se rozhodla zkusit svoje štěstí, když ambasadorku pro NUK vybírali. Byla jsem na odjezdu do zahraničí a vlastně jsem vnitřně nebyla ztotožněná s tím, že by to vyšlo. Nakonec se mi, má milá “Kristý” z NUK spolu s Modrým Koníkem ozvali po pár dnech, že si mě vybrali a bylo hotovo!

    Nebylo to tak, že bych si ambasadorkou být nepřála, to naopak. Zkusit si to se vším všudy mě vždy lákalo. Těšila jsem se, že si s vámi užiju všechny ty soutěže, do kterých jsme se pro vás snažili dát vždy to nej a jak se říká, urvat pro vás co nejvíc.

    Na jedné straně je být ambasadorkou zábava, na straně druhé je to i zodpovědnost a byť to tak nevypadá, je to i kus práce. Kdo byste po tomto postu na koníkovi toužil, jděte do toho, je to krásná zkušenost a vlastně nikdy nevíte, kam dál se otevřou další dveře.🙂

    U nás doma NUK byl, je a bude srdcovou, kvalitní, německou značkou. Budu na toto období na Koníkovi velmi ráda vzpomínat a doufám, že i pro vás byly mé posty a články přínosné a zároveň děkuji za vaši přízeň

    Děkuji samozřejmě i celému týmu NUK, bez nich by to nešlo.😊 Rovněž patří mé díky skvělým holkám z Koníka, které tu (nejen) pro ambasadorky jsou po ruce a také tu dělají velký kus práce.💙

    Tak třeba zase někdy příště! Určitě se tu budeme dál potkávat.

    Mějte se, milé maminky, a užívejte stále krásný a slunný podzim.☀️

    Renča & NUK & celá naše smečka

    vonrataj
    Zpráva byla změněna    1. říj 2023    

    S losováním jsem vás trochu (neúmyslně) napínala, ale v tento okamžik už máme jasno a nezbývá, než vyložit karty na stůl.😇

    Ze všech komentářů jsem vybrala 7 z vás, které měly, dle mého, krásné odpovědi a splnily také pravidla soutěže. Sama bych jen 3 nej z těch nej neurčila, proto mi byla k ruce posila - naše děti a Kelly a spravedlivým losem rozhodli o osudí.

    Výherkyněmi se stávají:
    🎁 @monn_k
    🎁 @pomoztekacence
    🎁 @pipi_puncocha

    Všem, kdo se do soutěže zapojili, děkuji, a maminkám, které vyhrály, velmi gratuluji! Každé z vás posílám za účast 💚💙💛. Výherkyně se pak mohou těšit na zprávu s dalšími instrukcemi.😉
    To je ode mě vše, milé Koníkovky, užívejte slunné dny a mějte se krásně!😘

    Renča&spol

    #kdo_vyhral #nuk

    @1pomnenka, @7lindus7, @ametystka, @amsetka, @anydevil, @arkapo, @atylda, @beditha, @bekinka, @bertoldina, @bohativet, @drobnix, @eglina, @elfka21, @evussia, @gambi000, @hanci61, @hanka0022, @jana653, @jannca82, @janousekzhk, @kkaatte, @klarasmis, @klaruskaholubinka, @klary93, @klpoiu, @kubesovaadelka, @luciasek121, @marty154, @miba22, @milcamf, @misaapeta, @mischalinka, @mizuzik26, @mmmmmartinka, @monn_k, @myspule1, @nata22linka07, @nikyta159, @omajda88, @palikova, @palja, @pernicek30, @petulakopec, @pipi_puncocha, @pomoztekacence, @radkovy, @rmarci, @smisca, @teerca1, @tehulenka, @tmsrmnk, @vanea, @verca5505, @verca993, @veronikaopava, @veronikatrnkova, @vlahy, @wikki07

    vonrataj
    27. zář 2023    Čtené 148x

    Jaká je vaše pánev?

    Delší dobu mi v hlavě leží jedno téma, které si myslím, je dobré si čas od času připomínat. Před nedávnem jsem jej na svém blogu i nakousla…. Protože je tady na Koníkovi spousta maminek, které buďto v různě dlouhém časovém úseku porodily nebo rodit budou - poprvé nebo již vícekrát, je takové téma tím, co nás spojuje.

    Těhotenství mění tělo maminek - kůži, její pigmentaci, elasticitu a s tím spojený vznik strií v nejvíce exponovaných oblastech (typicky bříško, ale i jinde), pleť se může stát v průběhu gravidity šťavnatější nebo naopak problematičtější. Někomu vlasy zhoustnou, jiné mamince zmatní nebo dokonce padají vlivem hormonů. Těch změn může nastat spousta, leckteré jsou vratné, zaplaťpánbůh. Toto byl výčet některých, viditelných.

    Nastává také spousta změn, které na první pohled vidět nejsou, a o některých takových přesto velmi dobře víte/víme. Bolesti zad, inkontinence, ani sex nemusí být to, co dříve, diastáza břišních svalů a jiné. Připomíná vám to něco?

    Myslím, že tyto symptomy vnímá většina z nás již jako problémy. Stejně tak je dobré vědět, že i s těmito změnami se dá pracovat a pomocí správných postupů lze dosáhnout zlepšení a “normalizace.

    Asi víte, kam mířím. Do epicentra dění, kde se odehrává to nejdůležitější, a tedy do pánve, kde se pak případně “peče” ono miminko. A aby to nezavánělo patologií, ne, nejde o vybavení kuchyně.

    Diaphragma pelvis

    Přibližme si nyní, jak takové ženské pánevní dno vypadá (muži mají pánevní dno samozřejmě také, nás dnes ale zajímat nebude).

    Základní dělení pánve :

    • Velká pánev (pelvis major)
    • Malá pánev (pelvis minor)

    Samotné pánevní dno se nalézá v malé pánvi, kde se nachází orgány jako močový měchýř s močovou trubicí, ženské pohlavní orgány (děloha, vejcovody, vaječníky), orgány vylučovací soustavy (tlusté střevo, konečník). Tyto jsou ohraničeny křížovou kostí a kostrčí ze zadní strany. Po stranách kostmi kyčelními a zepředu kostí stydkou a sedací.

    Důležitým prvkem je samozřejmě i cévní a nervové řečiště, ale aby vše fungovalo, jsou zde přítomné také s v a l y. A těmi hlavními jsou zvedač konečníku a pak kostrčový sval. Dalšími jsou např. močopohlavní sval, svěrače, hruškovitý sval, vnitřní ucpávající sval, svalové povázky a blány (fascie).

    Všechny tyto svaly jsou oporou pro páteř - jinými slovy hlubokého stabilizačního systému - či ještě jinak “core”. A musí být v souhře spolu s bránicí a břišními a zádovými svaly podél páteře.

    Tohle je pouze popis, co kde máme a jak by to mělo ideálně fungovat. Trochu teď odbočím… Řekněme si totiž jeden podstatný fakt. Změnám a stárnutí se neubráníme, nikdo. Můžeme jej v první řadě přijmout jako nedílnou součást svého života a mít se rády takové, jaké jsme. Na straně druhé je vždy několik možností, jak se mít ráda a v překladu, jak o sebe pečovat. K nedílným změnám v životě ženy patří i změny po porodu a povolené pánevní dno.

    Tímto poselstvím si pojďme otevřít ony možnosti - jak dosáhnout “normalizace”.

    Nejspíš jste slyšely nebo jste praktikovaly cvičení Kegelových cviků. Metod a cvičení existuje ale mnoho. 

    Pokud vás problémy odvíjející se od povoleného pánevního dna trápí, stojí za zvážení návštěva specialisty - gynekologa, fyzioterapeuta, praktického lékaře. I fyzioterapie má totiž různé specializace a mezi ně mj., patří gynekologická fyzioterapie.
    ________________________________________________
    Mnoho inspirace dnes najdete na sociálních sítích YouTube, Instagram atd. Tady bych chtěla velmi poděkovat MUDr. Kamile Žižkové, která mi propůjčila některé své ilustrace, ze svého instagramového profilu moje_gynpor , kde provádí osvětu nejen gyn. témat průkopnickým způsobem, ale hlavně s lehkostí, nadhledem a s humorem!
    ________________________________________________
    Jak může terapie probíhat:

    • Na začátku je vždy nutné uvědomit si své pánevní dno a umět jej vnímat, abyste se s ním mohly naučit pracovat
    • Svaly pánevního dna lze ošetřit manuálně pře vagínu nebo konečník
    • Pomocí speciální sondy lze provést tzv. Biofeedback, který vyhodnotí stav pánevního dna a specialista dostane zpětnou vazbu
    • Aktivace hlubokého stabilizačního systému - zde se jedna o fyzioterapeutické metody jako je DNS, Vojtova metoda, Čápová, PNF = spolupráce mezi pánevním dnem, bránicí, břišními a zádovými svaly.
    • Metoda dle p. Mojžíšové - komplexní sestava cviků v kombinaci s manuálním ošetřením svalů
    • Balanční pomůcky - např. Nafukovací čočka na sedák židle - nutí vás sedět vzpřímeně a při balancování na jejím povrchu vlastně posilujete střed těla
    • Strečink uvolňující naopak napětí pánevního dna
    • V neposlední řadě lze zařadit i psychoterapii
    • Výživa
    • Umět přenést nabyté dovednosti a zkušenosti do běžného života

    Velice populární a oblíbené jsou ale také “pasivní” pomůcky. Kromě aktivního cvičení či terapie si můžete, milé dámy, pomoci nošením NUK Posilovače pánevního dna nebo také profláknuté intimní pomůcky “venušiných kuliček” (tyto pomůcky se, jak asi dobře víte, zavádí do vagíny).

    Princip funkčnosti je postaven na tom, že má v sobě posilovač zabudovány kuličky, které se rozvibrují při každém pohybu. Tyto jemné vibrace probouzí vnitřní svalstvo a stimulují jej. Dochází k uvědomování si pánevního dna a tedy i kýženému efektu “posílení”. Nosit jej lze diskrétně. Je jedno, zda jej nosíte pár minut či hodin. Můžete s nimi sportovat, jít na procházku, uklízet, nakupovat nebo třeba večer na bar, když na to přijde.

    Časem může dojít k povolení svalstva dna pánevního také u žen, které třeba nikdy nerodily, věkem, vlivem životního stylu (nadváha, pasivní způsob života aj.). I z tohoto důvodu je dobré myslet průběžně na kondici své “pánve”, věnovat jí pozornost a propojit, jak již bylo zmíněno, teorii s praxí. Cvičení s použitím vhodných pomůcek, případně se svěřit do péče odborníků.

    Mějte se rády!
    Renča&NUK

    3…. 2….1….

    K dostání jsou další novinky z dílny #nuk. Jsou to dudlíky z oblíbené ⭐️STAR⭐️ řady s motivy Medvídka Pú a Velkolepého Tygra.
    👉🏻Dudlíky seženete ve dvou velikostech 0-6m/6-18m a v zeleno-bílé kombinaci💚🤍. Aby se tyhle “hvězdy” nikam nezatoulaly, lze je doplnit stejně roztomilou stuhou s Púem.🫶🏻
    * Star dudlíky jsou pro 99% miminek tou nejlepší volbou (nezávislý průzkum trhu, Německo 2020)

    📲K zakoupení on-line:

    🛍️https://www.malvik.cz/NUK-Dudlik-Star-silikon-0...

    🛍️https://www.kupplenky.cz/dudliky-2/nuk-dudlik-s...

    Krásný den, dámy🤍💚🤍
    Renča&NUK

    #nuk #dudliky #medvidekpu #disney #star #pro_miminko

    vonrataj
    18. zář 2023    Čtené 83x

    Udržitelnost, co má smysl i úroveň - to je NUK For Nature

    Dnes se snad již každá velká společnost zabývá udržitelností a v NUK tomu není jinak. Přesto možná někomu nemusí být zcela jasné, co si pod termínem “udržitelnost” představit. Na to zaměříme fokus v úvodu.

    NUK patří prvenství ve výrobě (ne všech, ale některých) dětských produktů komplet z udržitelných zdrojů. Možná jste už slyšeli o produktové řadě NUK For Nature? O tom všem se dočtete v dnešním článku. Jdeme na to!

    Pojďme si to objasnit…

    UDRŽITELNOST …znamená obecně nebo především nebýt lhostejný k budoucím generacím díky způsobu života, jakým v přítomnosti žijeme. Jedná se o velké téma posledních let. Tento trend se dotýká obchodu, ale i výroby a dalších odvětví (development, doprava atd.). Pokud tedy ani vám není lhostejné, co bude na Zemi za pár desítek či stovek let a v přeneseném významu - jak budou žít naši potomci - přemýšlejte a vybírejte si takové výrobky, které mají dlouhou dobu použitelnosti, ale také dbejte na to, jak byly vyrobeny s ohledem na dopady na životní prostředí.

    Jak to vypadá v praxi….

    Celá řada NUK For Nature je vyrobena s maximálním ohledem na tento udržitelný, ale potřebný trend. Na trhu najdete od NUK vyrobeny z udržitelných zdrojů dudlíky, kojenecké lahvičky, lahvičky na učení, náhradní savičky a pítka k lahvičkám. WOW!

    Celá tato řada a hlavně její výroba je koncipována tak, že produkty najdete v papírových obalech s certifikací FSC, který lze vyhodit do recyklovaného odpadu (popelnice a kontejnery na papír). Do papírové krabičky sice není možnost nahlédnout (nemá žádné plastové, ani jiné okénko), ale nebojte, já vám produkty v reálu ráda ukážu. 🙂

    Jako další a podstatný aspekt, bych chtěla zmínit, že nejen použité suroviny na výrobu, i samotná výroba je optimalizována za pomoci využití obnovitelných zdrojů energie a tak je uhlíková stopa řady NFN snížena na minimum!

    NUK For Nature dudlíky

    Dudlíky jsou k dostání ve velikostech tak, jak je znáte 0-6m a 6-18m a v balení je najdete vždy po 2ks.

    Mají latexovou savičku, která je vyrobena ze 100% přírodního kaučuku. Tato savička je extra tenká a maximálně přizpůsobivá při jejím sání. V podstatě žádné dudlíky od NUK nenarušují kojení, vývoj zoubků a čelistí a jsou velmi dobře miminky přijímány.

    Připomeňme si hned dva důležité fakty:

    1. Unikátní tvar saviček dudlíků NUK vyhrál v nezávislé studii oproti jiným dudlíkům - připomenout si tuto studii můžete zde https://www.modrykonik.cz/blog/vonrataj/article/dudlik-v-hlavni-roli-nuk-ma-cerstvou-s-j9wer2/
    2. právě dudlíky NUK For Nature vyhrály v letošní MAMA volbě zlatou příčku (!).

    Poznámka k údržbě: Latexové dudlíčky je potřeba měnit každé 1-2 měsíce nebo zkrátka, když už trochu lepí.

    Samotné tělo dudlíků je vyrobené z 98 % udržitelných plastů bez BPA.

    A nejen použité suroviny na výrobu, ale i samotná výroba je optimalizována za pomoci využití obnovitelných zdrojů energie a tak je uhlíková stopa dudlíků snížena na minimum.

    Další posilou v týmu NUK For Nature řady je kojenecká lahvička.

    Tato lahvička je opravdový unikát. Právě ona je vyrobena ze 100% přírodních surovin! Opravdu komplet celá, všechny komponenty, které k ní náleží, tak, jak ji vidíte.

    Od surovin až po výrobu s využitím zelené elektřiny, šetrné ke klimatu s minimální uhlíkovou stopou. Opět zabaleno výhradně v papíru s certifikací FSC, který lze vyhodit do tříděného odpadu.

    Mezi dalšími přednostmi najdete:

    • samotná savička je vyrobena z udržitelného silikonu
    • extra široká a měkká špička savičky disponuje několika drobnými otvory - podobný pocit jako u matčina prsu (se třemi, šesti nebo devíti otvory)
    • Lahvička tak vydrží na delší vývojové období miminka, neboť podle potřeby měníte savičky s intenzitou průtoku
    • s patentovaným indikátorem teploty NUK (nutná kontrola před podáním pokrmu na vnitřní straně zápěstí)
    • neobsahuje BPA
    • objem 150 ml
    • velikost S se třemi drobnými otvory (pro pomalý průtok), lze kombinovat s jakýmkoliv příslušenstvím řady NUK for Nature a NUK Nature Sense

    Ještě nekončíme….

    NUK For Nature láhev na učení

    Když se potřeby miminka zase změní a už se chce více osamostatňovat, je tady lahvička na učení.

    Proč si ji zamilují rodiče i miminka?

    • je vyrobena z více jak 90 % udržitelných materiálů (v souladu s přístupem hmotnostní bilance)*
    • od surovin až po výrobu s využitím zelené elektřiny, šetrné ke klimatu s minimální uhlíkovou stopou
    • extra široké a měkké silikonové pítko zaručuje přirozený pocit pití hned od počátku
    • měkká ergonomická držátka pro malé ručky
    • netekoucí
    • neobsahuje BPA
    • objem 150 ml
    • baleno výhradně v papíru s certifikací FSC
    • s patentovaným indikátorem teploty NUK

    Pozn.: Inovativní indikátor teploty NUK, jehož barva se změní z modré na bílou, pokud je obsah lahvičky příliš horký. Tekutina by měla mít ideálně tělesnou teplotu (37 °C = středně modrý odstín). Díky tomu je učení se pít ještě pohodlnější.

    *Tyto udržitelné materiály jsou vyrobeny ze 100 % přírodních surovin. V souladu s přístupem hmotnostní bilance a certifikováno společností ISCC PLUS (plasty) a systémem REDcert2 (silikon).

    Můj pohled na závěr

    Za mě je super, že na této řadě na první pohled nepoznáte, že se jedná o něco, co by mělo být v něčem jiné. Opravdu jen na první pohled. O to víc mě baví ta filozofie ohledně zpracování a udržitelnosti. Protože byť je tahle řada “eko na max”, má to hlavu a patu. A říkám si jo, jde to! Něco, co vypadá hezky, je to funkční a zároveň to nedevastuje planetu. Co vy na to? Zaujala vás tahle filozofie a jak se vám líbí tyhle lahvičky a dudlíky? Uvítali byste i další udržitelné produkty od NUK? Nebojte se napsat svůj názor.

    Posílám všem pozdrav a mějte se krásně,

    Renča&NUK

    Vypadají stejně. Ale nejsou stejné.
    💭Víte, v čem jsou ty zelené 🟢 jiné?
    Jen takový malý průzkum, počítá se jakýkoliv tip, který vás napadne, odměnou vám budiž srdíčko.💚🙂

    Krásnou neděli všem!☀️
    Renča

    #nuk

    …další z rodinky NUK For Nature je...
    🌱kojenecká lahvička 🌱

    Proč byste měli sáhnout zrovna po ní?
    ✅ extra široké hrdlo pro pohodlné mytí a plnění
    ✅ 100% z přírodních surovin
    ✅ v obalu z papíru s certifikací FSC
    ✅ udržitelný plast bez BPA
    ✅ extra široká savička z udržitelného silikonu
    ✅ savičku lze měnit dle potřeb dítěte (3/6/9 průtokových otvorů)
    ✅ patentovaný indikátor teploty NUK
    ✅ kompatibilní s řadou NUK Nature Sense
    ✅ obsah 150 ml
    ✅ dvě barevné varianty

    🤩A jak se líbí vám?💚❤️💚❤️

    K zakoupení on-line v drogerii DM.🛍️
    https://www.dm.cz/nuk-kojenecka-lahev-for-natur...

    #nuk #nuk_for_nature #nukfornature #udrzitelnost #v_souladu_s_prirodou #kojenecka_lahvicka #kojeneckalahvicka

    vonrataj
    Zpráva byla změněna    13. zář 2023    

    ✅ortodontický tvar
    ✅z nezávadných udržitelných materiálů
    ✅na výrobu nejšetrnější
    ✅barevně jemně lazené pro kluky i holky
    ✅po dvou kusech balené
    ✅ve dvou velikostech vyráběné
    ✅maminkami ceněné….

    Ale jistěže! Řeč je o 🌱NUK For Nature🌱dudlících, které jsou maximálně🔝 v souladu s přírodou.💚

    🛍️K sehnání v drogeriích DM, Rossmann nebo specializovaných kamenných prodejnách.

    On-line:
    https://www.dm.cz/nuk-latexovy-dudlik-for-natur...

    Nebo třeba na Notinu
    https://www.notino.cz/brands/?f=1-1-99324

    Krásný den všem!
    Renča&NUK❤️

    #nuk #nuk_for_nature #nukfornature #udrzitelne #latexove #dudliky

    vonrataj
    Zpráva byla změněna    10. zář 2023    

    V souznění s přírodou - to je NUK For Nature.💚🌱🌳

    Příští post se můžete těšit na podrobný report, protože tento výlet byl prostě boží!🫶🏻

    #nuk #nuk_for_nature #ucici #lahvicka #ucici_lahvicka

    Dudlíků není nikdy dost a komu aktuálně chybí, šup na Notino, kde do neděle chytnete akci na #nuk Signature 0-6m 2+1 dudlík zdarma. Samozřejmě za super, příjemnou, lidovou cenu 150,- Kč nebo s kódem “family15” jen za 127,-Kč!🤩😍🤩😍 No nekup to.😉

    👉🏻🛍️https://www.notino.cz/nuk/signature-0-6-m/

    #nuk #akce #dudliky #signature #2+1 #donedele

    I v září se můžete těšit na další novinky z dílny #nuk!😍 My už je pro vás pečlivě testujeme.🧐🙃😉

    #novinky

    ✨💡Dneska mám pro vás malou anketku na téma “povolené pánevní dno po porodu”.💧😳
    Před porodem jej cvičíme, aby se uvolnilo, po porodu je tomu naopak. Kdo z vás tento problém řešil a jak? Od koho nebo kde jste se dozvěděly, že je o své “svaly lásky” dobré pečovat?
    Chystám pro vás článek, tak to pojďme trochu nakousnout.😉

    Odpověď = 💜

    #nuk #povolene_panevni_dno #anketa #zkusenosti

    NUK do naší rodiny vždy patřil a patřit bude, dokud děti neodrostou. ❤️ Jestli mají, obecně, děti něco rády, tak se jistě shodneme, že to jsou neodmyslitelně hračky.🧸
    Oslíka z veselé farmy najdete v několika provedeních a jeho motiv se objevuje i v podobě tohoto pískátka.😍 Několikrát nás zachránil při jízdě autem a stejně tak s ním Adélka jezdí ráda v kočárku nebo s ním usíná.🥰

    K zakoupení třeba na notino.cz
    https://www.notino.cz/nuk/happy-farm-hebka-pisk...

    #nuk #na_cestach #hracky #pro_miminka

    Příznivci NUK mini Magic Cupu zbystřete!👀 Právě máte skvělou možnost tento šikovný učící, netekoucí, s 360° pitným okrajem, prostě úžasný hrníček pořídit v LIMITOVANÉ edici s motivem Medvídka Pú.🩶🤍🩶🤍
    Možná jste si všimli, že jsem příznivcem Disney licencí a tak neskrývám své nadšení, protože jsou za mě cool a zároveň roztomilé.🤩😍😇

    🌟Nakoupit jej můžete on-line v akci na notino.cz🌟

    https://www.notino.cz/nuk/mini-magic-cup-winnie...

    #nuk #limitka #disney_edice #nuk_mini_magic_cup

    Někdy mám pocit, že mám doma doopravdy zvířátka, známe to snad všichni, že?🦖🦖😁
    Po čase jsem vytáhla tuhle krásnou měkkoučkou 3D hrací deku Happy Farm od NUK. Rázem se objevily “happy děti” a vznikly z toho krásné momentky.🥰😍👍🏻

    🎁🛍️❤️ https://www.malvik.cz/Vse-na-doma/Hraci-deky/NU...

    #nuk #happy_farm #3d_hraci_deka

    (4 fotky)

    Posílám jeden pozdrav z Barum Rallye Zlín, za mě asi nejhezčí rallye, co je v ČR k vidění.🏁♥️

    🟢🟠🔴A také připomínám, že si ještě dnes můžete zasoutěžit o krásné balíčky od #nuk!🔝👍🏻 Tak šup, ať vám to neuteče!😉

    Soutěžní odkaz👇🏻https://www.modrykonik.cz/blog/vonrataj/message/soutez-s-nuk-o-balicky-z-disney-edice-d-vrne87/

    vonrataj
    Zpráva byla změněna    15. srp 2023    

    Pamatujete si svoji oblíbenou hračku z dětství? 🧸 Když vidím Áďu s plyší od #nuk, tak se mi vzpomínky vrací zpátky.😌
    📦📚Některé hračky zůstaly u rodičů a hrají si s nimi ještě naše deti (lego, Barbie, knížky).
    A co vy a vaše poklady?😍

    #hracky #vzpominky #hracky_z_detstvi

    Chystáte se přivítat miminko? Inspirujrte se NUK Welcome Setem, který to vyřeší za vás.😉🎁🚼
    Kosmetická dětská taštička nabitá smysluplným obsahem, potěší maminku a uspokojí miminko. 🤱 Tašku využijete hned v porodnici, doma, na cestách a posléze i v pozdějším věku. 🏩🏠🚙🧳 Stačí obměnit obsah tak, jak se to hodí a dle potřeby - za zubní pastu s kartáčkem, teploměr nebo třeba potřebné léky.👍🏻

    💯Obsah setu tvoří:

    🎁 ortodontický silikonový dudlík NUK Genius “My first NUK“ (0-6 měsíců)
    🎁 NUK ochranný box na dudlíky pro hygienické skladování
    🎁 NUK dětský kartáč na vlasy s extra měkkými nylonovými štětinami
    🎁 NUK dětské nůžky na nehty s krytem
    🎁 NUK Classic + Chladivé kousátko pro dvojí úlevu při prořezávání zoubků (3 měsíce+)
    🎁 NUK Set tréninkových kartáčků – zubní kartáček a masážní kartáček v nových moderních barvách s bezpečnostní zarážkou (6 měsíců+)
    🎁 nylonová taštička v neutrálních barvách🩵🩷

    🛍️Zakoupit jej můžete třeba zde👇🏻
    https://www.drmax.cz/nuk-welcome-set

    U nás našel set využití ještě dnes a jak se líbí vám?🤩😊

    Krásný den, kočky🌸
    Psssss…..brzy bude soutěž!😎

    Renča&NUK

    #nuk #nuk_welcome_set #kosmeticka_tasticka #prokluka #proholku #privitejmiminko

    Tak určitě, sotva se umoudří počasí a Áďa lehne!🤯🤒🥲

    Každopádně víte, na co nedám dopustit? Na bezkontaktní teploměr od NUK. Teploměrů mám doma několik, různých. A tomuto můžu spolehlivě věřit. 💯
    ☝🏻Nejpřesnější měření je totiž v podpaží a nebo rektu (v zadečku). To ale není optimální v noci a větší děti se nenechají změřit kolikrát spolehlivě ani v tom podpaží.
    🌡️Takže pro srovnání - kontaktní, který by měl být přesnější, než “bezkontakt”, ukazuje o více než stupeň méně (!). Po přeměření bezkontaktním teploměrem NUK a digitálem v podpaží mám výsledné hodnoty stejné.👍🏻

    Tak proč si to neusnadnit s NUK?😊😉

    #nuk #teplomer #bezkontaktni_teplomer #nemocni

    vonrataj
    Zpráva byla změněna    10. srp 2023    

    Mickey Mouse a nálož roztomilosti.🩷😍🩷😍
    Vaši oblíbenou řadu dudlíků NUK Space najdete i v tomto Disney provedení. Adélka je miluje všechny!🥰
    Za mě povedený design, který rozzáří dětský outfit.🌟 Dudlíčky budou dostupné ve velikosti 0-6m a 6-18m a nehledejte na nich změkčenou zónou saviček. Chvíli si na ně ještě počkáte, protože do prodeje půjdou NUK Space z Disney kolekce, až v průběhu září.⏳🍃📆 Až je uvidíte, budete nadšení!😍

    #nuk #novinky #nuk_space_disney

    Počasí jak v půlce října…. To chce ideálně hned po ránu teplou porci čaje do bříška.🫖🍵
    👉🏻NUK Sports Cup s chameleonem🦎 a pávem🦚 vám ukáží malé kouzlo!🪄😍

    Btw.: kdo bude dnes taky péct bábovku?🥧😋

    #nuk #nuk_sports_cup #

    NUK Space mohou pomoci zahnat nejednu krizi doma i na cestách. A proto je mám vždy po ruce.😉
    Veselé motivy, ještě měkčí savička, zaujmou okolí, ale hlavně si je zamilujete vy i děti.😍🥰

    ⭐️Na malvik.cz můžete pořídit celý sortiment NUK s akčním kódem kup2odnes3
    🛍️👉🏻https://www.malvik.cz/Vyrobce/Nuk

    Pohodovou neděli všem přeje
    Renča💛

    #nuk #nuk_space #akce_nuk

    Mé drahé koníkovky, mám opět tu milou povinnost podělit se s vámi o nicky výherců ze zatím poslední soutěže o nové, vylepšené dudílky NUK Space!
    Do slosování se dostali všichni, kteří splnili jednoduché podmínky (lajk k soutěžnímu příspěvku a správnou odpověď na soutěžní otázku).

    Štěstí se tentokrát usmálo na:

    🥳 @monn_k

    🥳 @aiky33

    🥳 @katasv

    Výherkyním ze ❤️ gratuluji! Interní poštou vám přiletí další instrukce. 👉🏻📨 A vy ostatní se znovu můžete zapojit zase brzy.🔜🎁 Všem ode mě letí také srdíčka, ať máte hezčí den a lepší náladu.💜💛💚

    Sledujte můj blog, aby vám nic neuteklo a užívejte léta.🌻🦋

    Renča&spol😊

    #nuk #vyhlaseni_vitezu #nuk_space

    @7lindus7, @adelanovakova93, @aiky33, @alexia01, @alpinka1, @ametystka, @anetafry, @ann91, @annavej, @anydevil, @bertoldina, @beruska1889, @beruska2310, @bohhana, @caffelatte1, @evabry, @evakt, @franta69, @gujduska, @hannicka32, @hannn, @j83, @jana_6, @janches, @janicka_7, @janule0123, @kacka1994, @kackabis, @katasv, @kkaatte, @klaruskaholubinka, @klpoiu, @kristyneckaa27, @kubesovaadelka, @kveta1, @lidka41, @lipline, @macinka1989, @marci55, @martinka0209, @michaela_stey, @monn_k, @nata22linka07, @nikyta159, @palikova, @palja, @pavlk, @pe_tu_ss_ka, @petulai, @petulakopec, @petulapal, @petulle92, @petulles, @pipi_puncocha, @radkovy, @rmarci, @sinicka, @spendlik007, @szuzia, @tehulenka, @terezapolodnova, @terezasim, @vendilka3, @verca5505, @veronikatrnkova, @viperaberus, @wikki07, @zdendame, @ztracenka93, @zuzalinka, @zuzule95

    Maličkosti dělají svět😊❤️
    #nuk

    vonrataj
    29. črc 2023    Čtené 49x

    Jak na dětské svačinky s NUK

    Jednou NUK, pořád NUK? Možná i tak by se dala v kostce pojmenovat kvalita a obliba produktů této německé značky.🇩🇪❤️

    Právě tato značka vás provede na cestě v péči o dítě od miminka, až do období odrostlejších dětí. Jakmile jednou objevíte kouzlo a kvalitu NUK, budete se k němu rádi vracet.

    Když jsme u těch začátků - jedním milníkem - vás teď zrovna provedu.

    Tento článek bych totiž ráda věnovala období, kdy začínáte, milé maminky, s první lžičkou, coby s příkrmy, se svačinkami a přemýšlíte, z čeho je budete svým dětem podávat a kde je budete uchovávat. Zmiňuji to celkem často, není nad vlastní zkušenost, ale opravdu si za tím stojím, že produkty NUK jsou praktické a jejich využití je široké.

    Věcně a přehledně, to je, oč tu běží! Pojďte si se mnou pohodlně projít, že stolování s tím správným náčiním je zábava. 

    Začínáme…..

    NUK Easy Learning dětské lžíce

    • vhodná pro děti od 6 měsíců až do prvních zoubků
    • extra dlouhá, pružná rukojeť – dosáhne i na dno vysokých sklenic
    • 2ks/balení
    • lze mýt v myčce na nádobí
    • neobsahuje BPA


    null

    NUK Easy Learning dětské lžíce soft

    • vhodná pro děti od 4 měsíců až do prvních zoubků
    • extra dlouhá lžíce – dosáhne i na dno vysokých sklenic
    • velmi ohebná a měkká
    • ergonomicky tvarované protiskluzové rukojeti pro bezpečné uchopení
    • 2ks/balení
    • lze mýt v myčce na nádobí
    • neobsahuje BPA


    null

    NUK Easy Learning dětská miska

    • protiskluzová základna s přísavkou
    • optimální podpora v každém stádiu vývoje dítěte


    Obsahuje 2 víčka: 1 s ventilačním otvorem pro ohřev v mikrovlnce, 1 pro skladování a na cesty

    • stohovatelná
    • optimální doplněk k systému Easy Learning
    • k dispozici ve 3 atraktivních barevných designech


    null

    NUK Mrazící silikonová formička

    Ideální pro zmrazení a skladování malých porcí dětského jídla

    • s víčkem pro hygienické skladování
    • flexibilní forma pro snadné vyndání jednotlivých porcí
    • na 9 porcí á 60 ml
    • lze mýt v myčce na nádobí


    null

    NUK Dózičky na dětské pochoutky

    • pro porcování a skladování čerstvě připraveného jídla
    • vhodné pro chlazení i zmrazení
    • pasují jedna do druhé i na sebe
    • vhodné do mikrovlnky i myčky nádobí
    • set 6 dóziček a víček: 2 x 65 ml, 2 x 75 ml, 2 x 85 ml
    • k dispozici v různých barvách

    NUK Jídelní set Mickey Mouse

    • praktická velikost
    • ideální na cesty
    • kvalitní materiál
    • pro bezpečné stolování
    • protiskluzové provedení
    • dětský motiv
    • neklouzavé dno
    • tvar, který lze snadno uchopit
    • ideální k učení samostatného jedení

    Sada obsahuje:

    • talíř 1 ks
    • hrnek 1 ks
    • příbor 1 ks

    NUK Thermo Express Plus

    • Dětská jídla ohřeje pomocí páry velice rychle a rovnoměrně jen za 90 vteřin*
    • Obsahuje adaptér do auta – díky tomu lze dětská jídla ohřívat pohodlně a flexibilně i na cestách
    • Snadné použití, světelný indikátor při ohřívání – po ohřátí se automaticky vypne
    • Tlačítko pro snadnou změnu provozního režimu pro ohřívání „doma“ nebo v „autě“

    Vhodný pro všechny standardní skleněné láhve a sklenice

    null

    NUK Thermo Express 3v1

    • Rovnoměrně a šetrně ohřívá kojeneckou stravu v horké vodě
    • Bezpečně a šetrně rozmrazuje kojeneckou výživu
    • Po dosažení požadované teploty tuto teplotu kojeneckých lahviček a skleniček s kojeneckou výživou automaticky udržuje
    • Ovládací kolečko pro snadné a bezpečné použití
    • Malý, kompaktní, šetřící místem – a snadné čištění


    null

    NUK má ve své nabídce i další zajímavé produkty. Zkuste se na ně podívat do centra recenzí, kde se vám pod klíčovým slovem #nuk vyfiltrují ty, ke kterým můžete zde na Modrém koníkovi přidat i svou zkušenost.❤️

    Nebo zavítejte jednoduše na správný e-shop či kamennou prodejnu, kde si své favority rovnou zakoupíte.
    Na malvík.cz akorát probíhá akce, kde můžete produkty NUK se slevovým kódem NUK-kup2odnes3 pořídit chytře.

    Přeji všem příjemné léto a svačinky pro nejmenší pohodlně sbalené nejen na cesty!

    Renča&Viky&Adélka