j83
    12. črc 2021    Čtené 982x

    Kojenecké mléko - kozí existuje, hurááá! Proč je lepší než kravské a co všechno jsem o UM nevěděla?

    Kozí kojenecké mléko existuje! Říkáte si, proč by vás to mělo zajímat? Slyšeli jste někdy o tom, že kravské mléko není pro děti do jednoho roku vůbec vhodné a ani později se moc nedoporučuje? A všimli jste si, že takřka všechna kojenecká mléka kravské mléko obsahují?

    Přiznám se, že jsem už nad kojeneckými mléky zlomila hůl, než přišla možnost testovat Babybio CAPREA, tedy kozí mléko od Babybio. Synovi bylo 9 měsíců, když se začal v noci často budit a dožadoval se mléčka, tedy kojení. Chtěla jsem mu „přilepšit" na noc mlékem náhradním a vůbec jsem nečekala, jaký to bude problém. Teď je synovi 1,5 roku a teprve teď jsme našli to správné. A tak se s vámi chci podělit nejen o průběh testování, ale i o naši cestu za tímto mlékem a o všechno, co jsem o kojeneckých mlécích zjistila.

    Jsem máma a máma chce pro svoje dítě vždycky to nejlepší - jako z blbé reklamy! Jenže, ruku na srdce, samozřejmě, je to pravda. A spánek je pro dítě důležitý a spokojená (vyspinkaná) maminka ještě víc! Takže když se syn začal v noci budit klidně desetkrát či více, proč mu nepřilepšit trochou náhradního mléka, slyšela jsem ze všch stran, jak to pomáhá. Jenže člověk přijde do obchodu, tuší, po čem sáhnout, koukne na složení... A ono kravské mléko! Sáhne po dalším a dalším a zas a znova! A z čeho by tak asi mělo být? Nevím, ale z kravského mléka jsem ho nečekala. 

    Kozí mléko je pro děti vhodnější a to nejen pro ty, které trpí intolerancí na mléko kravské. Jeho složení je nejvíce podobné mateřskému mléku, lépe se tráví, má vyšší obsah některých vitamínů (např. vit.D) a minerálů a významný je také obsah omega 3 a omega 6 nenasycených mastných kyselin, důležitých pro správný vývoj zraku a nervového systému. Pro výrobu kojeneckých mlék se kravské mléko používá odtučněné, protože obsahuje vysoký podíl nasycených mastných kyselin. Kozí mléko lze použít plnotučné, jeho tukové částečky jsou menší, podobně jako v mléku mateřském. Proč je tedy většina kojeneckých mlék vyráběná z mléka kravského? Nejspíš kvůli rozšířenější a vyšší produkci kravského mléka a mlékárenských produktů všeobecně, s tím je spojená i vstupní cena mléka pro výrobu.

    Nesnášenlivost kravského mléka jsem už zmínila a je u miminek a batolat velmi častá. Rozdíl mezi alergií a nesnášenlivostí je mimojiné v tom, že nesnášenlivost může být pouze přechodná (údajně většinou vymizí do 3 let věku dítěte), částečná a mívá mírnější příznaky. Po vlastní zkušenosti upřímně věřím tomu, že spousta rodičů o intolernaci u dětí s mírnými příznaky ani neví, protože příznaky jsou exémy a problémy s trávením - průjmy, bolení bříška, a tak vůbec nespokojené miminko... Jenže to má občas každé miminko, že? 🙂 Na svědomí to mají dvě složky mléka - laktóza a kasein, konkrétně kasein as1, toho je v kozím mléce minimální množství, a tak bývá dětmi s horší snášenlivostí této mléčné bílkoviny často tolerováno. Mléčného cukru, laktózy, obsahuje kozí mléko oproti kravskému také méně. Ještě pozor, touto alergií nebo nesnášenlivostí může trpět i plně kojené dítko, kasein přechází do mateřského mléka z jídla maminky.

    Nás zastihla intolerance nepřipravené takřka ze dne na den, když bylo synovi necelých pět měsíců a byl plně kojený. Tekutá páchnoucí stolice, bolavé bříško, nespokojené miminko a zoufalí rodiče. Nepomohla ani návševa pediatra a odebrání vzorků, nic nezjistili. Trvalo to nekonečných pět-šest týdnů, než přišla kamarádka s babskou radou, ať zkusím vyřadit veškeré mléko. A tak navrhuji všem rodičům, kteří mají zdravé a přesto nespokojené dítko, zkuste na týden vyřadit veškeré mléčné výrobky, za zkoužku nic nedáte. Přešla jsem na kozí. Nejprve já, následně i dítě. A tak stojím v krámu a překvapeně zírám na krabice s kojeneckým mlékem obsahující kravské mléko. Chvíli jsem hledala v krámu, pak pátrala po netu a ničeho jiného se nedopátrala. Pediatrička doporučila mléko s naštěpenou kravskou bílkovinou, prémiové mléko od jednoho z nejrozšířenějších výrobců. Nebudu vás napínat, ani ho neochutnal. Dělalo se mu zle, jen ho k puse přiblížil. Dál jsme tedy kupovali čerstvé kozí mléko a kojenecká mléka vypustili z nákupního seznamu.

    Co jsem ještě o kojeneckých mlécích nevěděla? Ano, konečně se dostávám ke slíbenému testování. 🙂 Že složení je celkem pevně dané evropskými normami, udává množství bílkoviny, tuků, 13 vitaminů a 13 minerálů atd. To, čím se výrobky odlišují, je kvalita surovin a skladba konkrétních přísad k naplnění požadovaných parametrů. Jinými slovy výrobce musí zajistit obsah určitého procenta, například tuků, ale jestli použije palmový tuk bohatý na nasycené mastné kyseliny, anebo rostlinné tuky lisované za studena bohaté na nenasycené mastné kyseliny, je na něm. My měli to štěstí, že jsme mohli díky Modrému koníkovi testovat prémiové kojenecké mléko Babybio. Jak už název firmy napovídá, specializují se na potraviny pro děti v bio kvalitě. A na kvalitu si opravdu potrpí. Francouzská firma sídlící v oblasti Bordeaux odebírá suroviny převážně z lokálních ekofarem. Výjimkou je kozí mléko, to dováží z Holandska, které má pro biochovy přísnější podmínky než ostatní státy EU včetně zákazu preventivního podávání antibiotik. Babybio si zjevně dává záležet kromě kvality surovin i na ideálním složení svých kojeneckých mlék. Mléčné tuky kombinuje s bio za studena lisovanými rostlinnými oleji, které tak nepřišly o cenné výživné látky. Kromě poviných omega 3 najdete v jejich mlécích i omega 6 a přemýšlí i nad kombinacemi, které napomáhají lepšímu vstřebávání vitamínů a minerálů. Babybio na mne udělalo ohledně kvality surovin velký dojem a řekla bych, že na výsledných produktech je tato kvalita znát. 

    Testování jako takové už bylo jak procházka růžovou zahradou. Na moje přání jsme testovali konkrétně kozí mléko Caprea. Přestože jsem o kozí variantě kojeneckého mléka slyšela prvně, dozvěděla jsem se, že je vyrábí i další, u nás méně rozšířené, značky, ale že většina z nich přidává složky i kravského mléka. Navíc jsme dostali ještě ovocné kapsičky jablko, hruška, broskev a jablko, levandule. Zatímco jsem prohlížela dobrůtky na testování, syn se vzbudil a začal se hned dobývat do krabičky s kapsičkami jablko, hruška, broskev - ty tedy hned prošly rychlotestem na jedničku. 🙂 Stejně jako vše od této značky, jsou v bio kvalitě a neobsahují přidaný cukr. Chuť je naprosto vyvážená, nejsou ani moc sladké ani kyselé, moc nám chutnaly oběma. Ještě v ten samý večer jsme vyzkoušeli i kozí mléko Caprea. Na první pohled mě zarazil návod na přípravu - černobílá textová samolepka. Originální obrázkový návod ve francouzštině byl přelepený českým textem a musela jsem se jím, tak říkajíc, prokousat a najít dávkování. To bylo ale první i poslední negativum, které na mě čekalo. A dávkování, naštěstí, čte člověk jen napoprvé. Navíc se nemusí obávat dvojí kvality pro západ a východ Evropy. Mléko nádherně voní rovnou z plechovky, a kdo by měl snad strach, že smrdí "kozincem", opravdu se bát nemusí. Dobře se rozpouští a voní i hotové mléko. Na chuť je nasládlé a smetanové, a ani tady žádnou kozí chuť či pachuť nečekejte. Zatímco jsme se s mužem rozplývali nad plechovkou - já očuchávala, ochutnávala, muž šel se lžičkou ochutnávat rovnou do plechovky (a stejným způsobem pak chodil na lup) - syn už se od stolu dožadoval vlastního testování. Nejprve také očuchával a moc se netvářil, že by měl v plánu testovat i chuť. Pak si ho dochutil zbytkem borůvek, které měl na vidličce, a byl viditelně se svojí prací spokojený, zatleskal si. 🙂 Nakonec i na testování došlo. Ochutnal, jednou, dvakrát, ale víc už nechtěl.

    Druhý den jsme se pustili do testování kapsičky jablko & levandule. Byla jsem obrovsky zvědavá, jaká bude, a jak se bude syn tvářit, protože výrazné nebo exotické kapsičky moc rád nemá. Ještěže jsem si zvykla kapsičky ochutnat dřív, než je dám dítěti (na radu jedné maminky tady na Koníkovi, které se v minulosti stalo, že kapsičky nebyly v pořádku), jinak bych už neochutnala! Nejprve si jen cucnul a koukal, co že mu to dávám, poválel po patře jako znalec vína, mlaskl a bylo po kapsičce. A nedivím se, levandule nebyla nijak výrazná a příjemně okořenila jablko. Líbí se mi možnost dvou variant velikostí kapsiček Babybio, menší jsou v krabičkách po 4 ks za velice příznivou cenu. Větší, jednotlivé, už jsou o něco dražší. Večer přišel na řadu další test mléka, syn už vzal jeho přítomnost na svém stolku jako samozřejmost a vypil půlku hrnečku, aniž by se snažil si ho nějak dochutit. Od té doby je nedílnou součástí společných večeří i hrnek tohoto skvělého mléka na synově stole a chutná nám celé rodině. Pokud ho syn nedopije, většinou ho dopíjím já. Mužova nejoblíbenější varianta je vyjídání suchého mléka lžičkou a popravdě, ani já občas neodolám, ale pšššt.

    Závěrem musím říct, že značka na mě udělala ohromný dojem a kromě mléka a kapsiček, které u nás v domácnosti už místo našli, jsem přihodila do virtuálního košíku i další dobroty na vyzkoušení - už se těším na balík. Ceny se mohou zdát sice trochu vyšší, ale s ohledem na kvalitu mi přijdou příznivé. Za podobnou cenu dostanete prémiovou řadu profláklých značek, které se svojí kvalitou, podle mého názoru a zkušeností, ani zdaleka nepřibližují.

    #zkusenosti_babybio5 

    eliann
    11. črc 2021    Čtené 118x

    BABYBIO JE ZA MĚ JEDNIČKA

    Myslím, že nejsem první ani poslední maminka, která si při hledání ideálního umělého mléka ušla dlouhou cestu. Pevně věřím, že jsem díky Babybio na konci cesty hledání a na začátku cesty klidného papání. Ráda se s vámi podělím o mé zkušenosti a snad tím někomu pomůžu také najít to správné pro své mimčo.

    Syn má 8 měsíců a od 4 měsíců již bohužel není kojen, proto bylo nutné najít nějaké náhradní kojenecké mléko. Nikdy jsem se v tomto směru neřídila cenou, ale hlavně kvalitou, chci pro něj jen to nejlepší. Vyzkoušeli jsme mnoho firem a vždy se objevilo něco. Ať už šílený zápach mléka a konzistence, nebo „radioaktivní“ stolice, bolest bříška, ekzém a pořád něco. Pak jsem vyzkoušela Babybio, nějakou dobu jsem dávala kozí variantu Caprea a stal se zázrak, vše výše zmíněné bylo v pořádku, malý měl krásnou pokožku, mlíčko se skvěle rozmíchávalo a připravovalo, stolice byla tak, jak má být a já byla nadšená. Kozí verzi jsem začala dávat již ze zoufalství s ekzémem, kdy jsem měla podezření na ABKM. Samozřejmě, cena kozího mléka je vyšší než je tomu u kravských, ať už Babybio či konkurence, to dá rozum. Pokud však srovnám ceny kozích alternativ, vychází mi Babybio i přes svou kvalitu jako nejvýhodnější a nejlevnější.

    Po nějaké době jsem, i po poradě s lékařem, chtěla ověřit ABKM a to tak, že nasadím klasickou kravskou variantu mléka. Samozřejmě, byla jediná volba a to řada Optima. Mléčko se velmi podobá tomu kozímu svou konzistencí. Malému chutnalo úplně stejně, takže to byl první úspěch. Žádné bolesti bříška ani jiné problémy jsem také nevypozorovala, takže skvělé. Rozhodně neplánujeme žádné další zkoušení ani přechody k jiné značce. Cena této řady mi přijde v poměru kvality naprosto v pořádku. Je to taková střední cenová hladina ze všech náhradních kojeneckých mlék. Když ale srovnám jiná náhradní kojenecká mlíka v této ceně, tak toto opravdu stojí zato. Balení je takové v plechových dózách, které se krásně zavírají, a nestane se vám, že by se mléko nějak mohlo vysypat, či by ho dítě mohlo otevřít a sníst.

    Už se těším, až bude mít 10 měsíců a budeme moci brát na cesty variantu Croissance. Každý asi znáte to balení... Tisíc věcí na jeden výlet. Takto, místo krabice s mlékem, lahvičky a vody, člověk vezme pouze jeden hotovou lahvičku, kterou následně vyhodí. Ano, není to zrovna ekologické, ale také nikdo neříká, že to bude mimčo pít každý den.

    Měli jsme možnost vyzkoušet také ovocné kapsičky. Mně i malému velmi chutnaly. Byla z nich cítit opravdu taková přírodní venkovská chuť. Nic překyseleného, přeslazeného, umělého. I ty příchutě mají bezvadné. Každopádně, zde je pro mě malinko problém jejich vyšší cena. Mám velkého jedlíka, který za den toho spořádá opravdu hoooooodně, tudíž musím volit jiné varianty, ať už příprava jídla doma, či jiné přesnídávky. Babybio kapsičky ale určitě ještě koupíme, budou však spíš příležitostně.

    Klady – mléko OPTIMA

    • Uživatelsky příjemné balení
    • Konzistence před i po rozmíchání
    • Chuť mléka
    • Žádné bolesti bříška
    • Žádné problémy se stolicí
    • Cena

    Zápory – mléko OPTIMA

    • Nenašla jsem

    Závěr

    Značka Babybio si mě získala. Jak svou politikou, tak designem, chutí a vším. Jsem moc ráda, že jsem na ní narazila a určitě u ní plánujeme zůstat, minimálně, co se týče mléka. Plánujeme vyzkoušet také novou kosmetiku, co je od nich u nás na trhu. Určitě doporučuji vyzkoušet, pokud z nějakého důvodu nejste spokojeni s mlékem, které zrovna dáváte, tak by Babybio mohla být ta správná volba, jako to bylo u nás.

    #zkusenosti_babybio5

    petulelebambule
    11. črc 2021    Čtené 85x

    S Babybio CAPREA ke spokojenému bříšku

    Milé maminky, ráda bych se s vámi podělila o svojí zkušenost s mlékem #babybio Caprea. 

    Jsem trojnásobná maminka a velká zastánkyně kojení. Svého dnes již 4-letého syna jsem kojila do dvou let a měla jsem v plánu toto dopřát i svým dvojčátkům. Okolnosti však nenahrávaly tomu, abych se věnovala kojení dvojčátek naplno, a tak byly po narození na kombinované stravě - náhradní kojenecké mléko a odstříkané mateřské mléko. S příkrmy jsem začala dávat i ovčí a kozí produkty, aby neměla dvojčátka pouze kravské mléko. 

    A když jsem dělala své pravidelné nákupy na Pilulce, objevila jsem i značku Babybio. Cena vyšší, ale bio kvalita, praktické balení produktů (Kaše nemléčná rýžovo-quinoová s vanilkou) a kvalita produktů byla opravdu jinde, než běžný sortiment pro miminka, a tím si získala mé sympatie. A když se objevila možnost otestovat, s dnes již 9-měsíčními dvojčátky, kozí mléko Babybio CAPREA, byla jsem moc zvědavá, jak na něj budou ragovat. 

    Po otevření nádoby s Babybio CAPREA jsem čekala typickou kozí vůni, která se však nedostavila, místo toho zavoněla příjemná mléčná vůně. Mléčko jsem dle návodu rozmíchala s vodou, perfektně se rozpustilo, aniž by se vytvořily hrudky a hned jsem servírovala miminkům. Vypily jej na jeden hlt a vypadaly, že by si ještě přidaly. 😀 

    Hned po prvním dnu se holčičce upravila stolice, kterou měla do té doby velmi pevnou a občas zápasila s vyprazdňováním. Celkově mám z mléka dojem, že je pro trávení miminek víc přijatelné, než jiná premiová kojenecká mléka, která jsem do té doby používala, a která jsou vyrobena z kravského mléka. 

    Abych řekla pravdu, tak cena Babybio CAPREA je vysoká a v mém případě se jedná o dvojnásobnou spotřebu, ale plusy převážily, a když už není v mé moci dopřát dvojčátkům své mateřské mléko, tak mám alespoň moc dobrý pocit z toho, že mají kvalitní kozí mléko v bio kvalitě. U nás už má nezastupitelné místo! ;) 

    #zkusenosti_babybio5 

    luci9082
    10. črc 2021    Čtené 98x

    Babybio - francouzská delikatesa i kvalita

    Máme s Eliškou za sebou konec testování produktů Babybio a v úvodu bych moc ráda poděkovala, že jsme se mohly tohoto projektu zúčastnit a vyzkoušet BIO pokračovací výživu, kterou bych si patrně při nákupu do košíku nevložila, protože ji používáme pouze jako doplňkovou - v noci, do kaší či dezertů.

    K vyzkoušení jsme dostaly pokračovací mléčnou kojeneckou výživu v BIO kvalitě určenou pro zvláštní výživu kojenců od ukončeného 10. měsíce do 3 let - Babybio PRIMEA 3 kojenecké bio mléko 800 g. 

    Jak jsem uváděla výše, mlíčko využívám převážně v noci, jelikož se naše 15-měsíční princezna stále budí skoro každé dvě až tři hodiny. Uklidní ji pouze kojení, ale mléka už není tolik, takže takto mám trochu lepší pocit, že nehladoví. Toto ji připravuji 1x za noc. 

    Příprava je velice snadná, mlíčko se dobře rozpouští i v chladnější vodě, než je doporučována, nehrudkuje a chutná skvěle i studené. Možná jen trochu více pění. 

    Obal je bezpečný i hygienický. Výživu tak chrání před vlhkem, světlem i vzduchem, a co se mi nejvíc líbí je, že odměrka se dá uložit pod víčko a není tak vhozena uvnitř plechovky. 

    Obsahuje Omega 3 mastné kyseliny DHA a Omega 6 mastné kyseliny ARA pro efektivnější vstřebávání potřebných živin, vyvážený poměr bílkovin, esenciálních mastných kyselin, 13 vitamínů a 13 minerálů důležitých pro správný vývoj dítěte, navíc poskytuje více železa, více esenciálních mastných kyselin a vitamín D nezbytný pro normální růst a vývoj kostí u dětí.

    Je BEZ palmového oleje, BEZ přidaného cukru a GMO. 

    Ovšem, v balíčku byly také ovocné kapsičky - jablko, hruška a broskev a jedna novinka - jablko s levandulí, které jsou také bez přidaného cukru. Bylo to příjemné překvapení, protože Eliška každý den mlsá kapsičky k dopolední sváče. 

    A jako poslední jsme tam našly také parádní Babybio masážní BIO olejíček vhodný již pro miminka od narození. Je ve formě spreje, tudíž nehrozí žádné nehody s mastnými skvrnami. A bože, zamilovala jsem se do jeho vůně. Takže jsem nejprve přikoupila tělové mléko, jež nám náhodou došlo (nyní ho máme dvakrát, protože jsem na něj dcerce chodila 😅) a poté jsem se do drogerie vracela ještě pro mycí gel. Olej jako jediný obsahuje 100 % přírodních složek, avšak ani další dva produkty na tom s obsahem přírodních složek z 99 % (tělové mléko) a 98 % (mycí gel) nejsou vůbec špatně. Po použití je pokožka jemná, hydratovaná a nádherně provoněná.

    To zdaleka k mému hodnocení není vše. Mají skvělé kombinace chutí masozeleninových příkrmů i večerních menu, těm jsme, stejně jako ovocným kapsičkám, věrné již od zavedení prvních příkrmů. A když si u nás například prodlouží víkend tchyně, na noc jsme připravené s tekutými kojeneckými mléky - Babybio Croissance, které ani neohřívám a lze jej pít přímo z lahvičky.

    Delší intervaly mezi probouzením ani lepší spánek nám testování nepřineslo, ale v mnohém mě produkty přesvědčily svou kvalitou, a i když je cena pro mnohé vyšší, určitě stojí za to investovat do našich malých lásek. ❤️

    #zkusenosti_babybio5 #test_babybio #recenze

    Lucie 

    konik_testuje
    11. čer 2021    Čtené 429x

    Zkušenosti s Babybio kojeneckými mléky

    Každá maminka chce dát svému děťátku jen to nejlepší. O tom není pochyb. Co se týče výživy, je v životě každého dítěte nejdůležitějších prvních 1000 dní. Právě těchto tisíc dní významně ovlivňuje až  80% jeho celoživotního zdraví. Jedná se totiž o období, kdy se “programuje” naše zdravotní kondice. Proto je v prvních třech letech života obzvlášť důležité správně se rozhodnout a vybrat pro svého drobečka to nejvhodnější náhradní kojenecké mléko. Vše nejdůležitější pro správný vývoj dítěte a pro jeho spokojené bříško nabízí francouzská náhradní kojenecká bio mléka Babybio5 a vy je budete moci testovat.

    Co budeme testovat

    Špičková kojenecká výživa prémiové francouzské značky Babybio, která je na trhu již 25 let, si zakládá na prvotřídní kvalitě a přináší několik variant bio kojeneckých mlék pro děti od narození až do 3 let. Všechna kojenecká mléka Babybio mají původ v kvalitním mléku a přináší špičkové složení bez obsahu palmového či jiného palmo-jádrového oleje a bez přidaného cukru. V mlékách Babybio nenajdete ani další, pro organismus těch nejmenších, nevhodné látky, jakými jsou třeba rezidua chemických pesticidů.

    Mléka jsou naopak obohacena o látky důležité pro správný vývoj dětského organismu – minerály a vitamíny. Každá výrobní šarže je navíc testována a certifikována. 

    Jak naznačuje již jejich název, všechny suroviny, ze kterých jsou produkty Babybio vyrobeny, pochází z ekologického zemědělství a splňují přísná kritéria s ohledem na dobré životní podmínky chovaných zvířat. Kojenecká výživa Babybio vděčí za svou jemnou a přirozenou chuť původu v tom nejkvalitnějším francouzském BIO mléku z lokálních ekofarem.

    Řada Babybio PRIMEA z odstředěného kravského bio mléka nabízí ideální poměr nasycených a nenasycených mastných kyselin omega 3 DHA a omega 6 ARA, které hrají klíčovou roli např. v rozvoji smyslů a nervového systému, 13 vitaminů, včetně vitaminu D, a 13 minerálů, včetně železa. Při výrobě jsou totiž použity za studena lisované rostlinné bio oleje bohaté na nenasycené mastné kyseliny a vitamíny. Receptura je vždy přizpůsobena konkrétnímu věku dítěte pro zajištění živin nutných pro správný vývoj.

    Řada Babybio OPTIMA základním složením podobná řadě Primea, navíc však s obsahem probiotik Bifidus a prebiotik FOS a GOS – jejich  kombinace umožňuje vzájemné a efektivní působení v zažívacím systému děťátka, poskytuje vyvážený poměr bílkovin, esenciálních mastných kyselin, vitamínů a minerálů důležitých pro správný vývoj dítěte. Ani v této řadě nechybí omega 3 a omega 6 mastné kyseliny DHA a ARA. Probiotika obsažená v mlécích OPTIMA jsou přidávána až po procesu sušení mléka, mohou tedy plnohodnotně působit po celou dobu jejich použitelnosti.

    Babybio CAPREA je řada kojeneckých mlék vyrobených z plnotučného BIO kozího mléka. Hlavním, ne však jediným, rozdílem mezi kozím a kravským mlékem je minimální obsah αs1 kaseinu. Struktura tukových molekul kozího mléka je navíc bližší mateřskému mléku. Díky tomu je často vhodnější pro citlivé zažívání děťátka. Obsahuje omega 3 a omega 6 mastné kyseliny DHA a ARA a má lahodnou chuť, kterou si děti zamilují. Kojenecká mléka řady CAPREA jsou vyráběna pouze z mléka od koz z holandských eko chovů.

    Babybio CROISSANCE představuje řadu kojeneckých mlék v lahvích. Tohle mléko v praktickém balení nevyžaduje složitou přípravu. Proto ho určitě oceníte na cestách nebo na výletech. Nevyžaduje míchání sušené složky s vodou, a tak je třeba i kašička hotová v chvilce. Croissance, jako všechna mléka Babybio, obsahuje více železa, více esenciálních mastných kyselin a méně bílkovin než kravské mléko, vitamin D, omega 3 a omega 6 mastné kyseliny DHA a ARA, 13 minerálů a 13 vitamínů pro správný rozvoj děťátka. Navíc je do víčka malé verze mléka CROISSANCE možné umístit vhodnou savičku, takže děťátko může pít přímo z lahve.

    Koho hledáme?

    Jste maminka žijící v Praze? Máte miminko starší než 6 měsíců? Zdravý životní styl a výživa pro vás nejsou cizí pojmy? Upřednostňujete organické a BIO produkty a chcete pro své miminko tu nejlepší možnou alternativu mateřského mléka, anebo hledáte špičkovou pokračovací kojeneckou výživu pro vaše děťátko? Odpověděla jste na tyto otázky ANO? Tak zbystřete!

    Jak se zapojit?

    Zapojte se se svým drobečkem do testování mlék Babybio. Stačí, když do komentáře pod tenhle příspěvek napíšete odpověď na otázku: Co je pro vás při výběru náhradní kojenecké výživy nejdůležitější? Nezapomeňte uvést věk vašeho děťátka a klidně připojte i fotku.

    Čas na zapojení máte do 14.6., kdy vybereme 4 maminky, kterým uděláme radost a oslovíme je v interní poště.

    Těšíme se na vaše komentáře! 

    konik_testuje