indy2
    31. pro 2018    Čtené 362x

    Testování obra od Samsungu

    Je to tu, finále našeho testování nové ledničky Samsung. 

    Vše začalo jednoho krásného pátečního rána, kdy jsem byla v práci. Přebírání našeho nového člena domácnosti tedy vyšlo na muže a já se nemohla dočkat, až mi skončí směna a já uvidím, jak vypadá ve skutečnosti. 

    Přišla mi akorát fotka z instalace, až mi bylo líto, že nejsem doma 🙂 

    První dojem? 

    Lednička je opravdu obrovská. Ve skutečnosti je mnohem mnohem větší, než působí na fotografiích. Tam vypadá spíše roztomile, než, že by budila respekt. 

    Zdání klame, po otevření ledničky zjistíte, že takový prostor snad ani není možné zaplnit. 

    Lednice vypadá elegantně, čistě a vyloženě nám ozdobila celý kuchyňský prostor. 

    Jelikož muž je velice prakticky založen, hned se ujal zkoumat manuál, za což jsem byla vděčná, protože takovou bibli číst nechceš 🙂 Pak mi jen oznamoval, co vše lednice umí, čím disponuje a jaké vychytávky má. 

    A abyste nemuseli pročítat celý manuál, vypadá to nějak takto: 

    - lze nastavit funkci Turbomražení i Turbochlazení. Ve chvílích, kdy potřebujete rychle snížit teplotu spotřebiče.
    - funkce Door Alarm: při dětech naprosto ideální. Ne vždy si uvědomí, že lednička není to samé, co televize. Signál je na to jaksi decentně upozorní.
    - zámek ovládání: jistota, že vaše nastavené údaje zůstanou tak, jak chcete vy.
    - dávkovač vody a výrobník ledu: neocenitelní pomocníci v horkých letních dnech, na to se těším!
    - krásný elegantní displej a LED osvětlení (vč. mrazáku!)
    - samozřejmě provedení A++

    Další zatěžkávací zkoušku jsem měla připravenou přímo pro mrazničku o které nyní bude chvilku řeč. 

    Bojovala jsem totiž s nespecifikovatelným aromatem rozmraženého pečiva a tím jsem si zkomplikovala chod domácnosti. Protože přiznejme si, občas se hodí přijít domů, vytáhnout pečivo z mrazáku a večeřet "čerstvé". Jenže jsem se o to už ani nepokušela u starší chladničky, takže o to větší očekávání jsem měla nyní. A upřímně říkám, nezklamala mě! Pečivo je po rozmražení totožné jako před a já teď mohu nakupovat do zásoby a ušetřit si tím návštěvy obchodu a znáte to, tím pádem i peněz 🙂 

    To, že je mrazák osvětlený (což jsem u původní ledničky neměla) je obrovský bonus, když po večeru hledám maso na rozmražení na druhý den na oběd. 

    A jak to, že nyní problém nemám? Je to díky systému Twin Cooling Plus, který chladí samostatně každou přihrádku, čímž brání neočekávanému šíření zápachu z chladničky do mrazničky. Značka IDEÁL!

    Dále mraznička obsahuje výrobník ledu, to se bude hodit spolu s chladícím boxem na vodu, v horkých letních dnech. Už vidím ty koktejly 🙂 

    O funkci Power Freeze jsem již psala výše. Je skvělá pro hlubší zamrazení potravin nebo právě výrobu ledu.

    A teď k té hlavní části a to je úložný prostor chladničky. 

    Díky konstrukčnímu řešení SpaceMax může chladnička poskytnout až 620 litrů úložného prostoru. Technologie SpaceMax navíc zvyšuje využitelný objem, aniž by narostly externí rozměry spotřebiče. Takže do ní bez problémů uložíte i výjimečně velké nákupy. 

    A praxe? Potvrzuji, nákupy se do ní vejdou obrovské a navíc odpadá můj každodenní problém, kam s navařeným jídlem. Nejdříve jsem si říkala, že ji nemohu zaplnit snad nikdy. Ale stačí mi k tomu předvánoční čas, pečení cukroví, příprava těst i zásob na svátky a lednička je rázem naplněna 🙂 

    Máte obavy, že i tak by vám prostor chladničky nestačil a máte v domácnosti třeba velký mrazák zvlášť? Pak máte možnost přeměnit mrazničku na chladničku a rázem máte doma opravdu ledničku obřích rozměrů. 

    Důležitou inovativní funkcí chladničky je systém Twin Cooling Plus. Díky této vychytávce vydrží potraviny déle čerstvé a zabraňuje vysychání. 

    Dosahuje toho díky 70% vlhkosti oproti 30% v běžné technologii chladniček. 

    Aby těch technologií nebylo málo, ta další reguluje rychlost kompresoru v rozmezí 7 úrovní podle požadavků na chlazení. Má tak nižší spotřebu a minimalizuje hlučnost. Pro nás zase velké plus, protože v prvních hodinách jsme netušili, zda ta chladnička začala skutečně chladit, protože jsme NIC neslyšeli a to nás zmátlo 🙂 

    Třešnička na dortu? Tak to je rozhodně antibakteriální kryt, který udržuje chladničku čistou a hygienickou. Vzduch prochází skrz filtr s aktivním uhlím, takže je neustále sterilizován a zbavován zápachu, zatímco antibakteriální mřížka odstraňuje bakterie.

    Shrnutí z mého pohledu je jednoznačné. Chladnička vlastně předčila má očekávání. Je větší a ještě elegantnější, než z fotografií. Její tichý provoz skutečně překvapil a řešení úložného prostoru bezkonkurenční. 

    I naše původní lednička byla Samsung, jenom už starší ročník. Jsem ráda, že jsme zůstali věrni značce a věřím, že i tato chladnička bude držák a na několik dlouhých let bude stačit tempu naší rodiny a mé kuchařské a zásobovací úchylce 🙂 

    Pokud se poohlížíte po nové chladničce, rozhodně mrkněte na tento typ, konkrétně tedy RT58K7105SL. Učaruje vás svou velikostí a variabilitou, tichým provozem a spolehlivostí značky Samsung. 

    Děkuji Modrému koníku za tuto úžasnou příležitost. Opravdu mi nová chladnička vytrhla trn z paty, šetří mi momentálně mraky práce i času a to jako pracující maminka, která tráví téměř veškerý volný čas v kuchyni, opravdu oceňuji a vážím si toho. 

    #recenze #test_samsung2 #zkusenosti_lednice_samsung

    mauta87
    17. pro 2018    Čtené 513x

    Testovaná lednice SAMSUNG RB37J5329SS

    Před dvěma lety jsme si s přítelem pořídili byt. Součástí bytu byla kuchyň s vestavěnou lednicí. I přesto, že lednice byla v době zakoupení bytu pouze 6 měsíců „stará“, po pár měsících užívání, jsme museli konstatovat, že je zkrátka hrozná, technologií zastaralá, a vnitřní prostor byl velikostí ve výrazném nepoměru k prostoru, který lednice v kuchyni zabírala. Lednice byla navíc hlučná a znepříjemňovala nám rodinné večery. Doma mám tři kluky, co by pořád jenom jedli a nemáme k dispozici jiné chladné místo k uskladnění potravin, než lednici. Potřeba větší lednice byla víc než aktuální.

    Jsem pravidelnou uživatelkou Modrého koníka, kde hledám rady, inspiraci a stejně tak se ráda podělím o nějakou zkušenost ze svého života. Jako příjemný bonus této webové stránky je možnost účastnit se testování nejrůznějších věcí. Tentokrát to byla možnost testovat nové lednice od společnosti Samsung a to ve třech různých velikost. Když jsem spatřila  lednici, s celkovým objemem 365 l, vzpomněla jsem si na tu naší lednici, řekla si, to by byla super příležitost a zapojila se do soutěže. Těžko popsat pocity, když jsem zjistila, že jsem byla vybrána k testování ale byl to pocit štěstí. Nemohla jsem se dočkat, až mi lednici přivezou, následující dny byly nekonečné.

    Před dvěma týdny mi zazvonil telefon, i když byl dlouho očekávaný, trochu nás doma zaskočil, na druhé straně telefonu byl servisní technik společnosti Samsung se zprávou, že za 30 minut, přivezou lednici. Bylo to tak narychlo, nebyly jsme připraveni a protože v kuchyni nemáme místo navíc, rychle jsme se pustili do rozebírání kuchyně, abychom mohli vyndat starou lednici a na její místo dát lednici novou.

    Lednici nám domů dovezli dva servisní technici od Samsungu z Liberce, byly úplně suproví, vyvezli nám lednici do bytu, vybalili z ochranných obalů, které si sebou zase odnesli. V dostatečné míře nám poskytli informace o lednici. Tak nějak si představuji perfektní servis, asi se to k nim nedostane, ale zaslouží si velké poděkován.

    Lednice na první pohled vůbec nevypadá špatně, design broušeného a zalakovaného hliníku působí elegantně ale přesto neutrálním dojmem, lze použít jak do moderní kuchyně tak do klasické dřevěné, od Samsungu dobrá volba. V naší šedo-bílé kuchyni jí to ale sluší jako by tam patřila už dávno. S lednicí se dobře manipuluje, díky kolečkům, může s ní pohybovat bez větší námahy jedna osoba, což je super i do budoucna, usnadní mi to úklid prostoru, kde je umístěna.

    Jako první nás čekalo otočení otvírání dveří. Výměna nám trvala trochu déle ale to bylo způsobeno pečlivostí přítele, který nechtěl na lednici něco poškodit. V tištěném návodu byla výměna dobře popsána a myslím, že každý trochu šikovný člověk, je schopný si dveře otočit.

    Po otočení dveří jsme lednici postavili vedle naší staré lednice, byl to neuvěřitelný rozdíl, když si člověk uvědomí, že v místnosti zaberou naprosto stejný prostor ale rozdíl v možnosti skladování je naprosto diametrální. Lednice od Samsungu nabízí dost individuální možnost uspořádání si vnitřního prostoru dle svých představ, do lednice se díky tomu vejdou i potraviny velkých rozměrů, mě se líbí především možnost uspořádání přihrádek ve dveřích a jejich rozměr, co mi hodně chybělo, tak to byl držák na lahve, který využívám neustále mám ráda vychlazené pití. Co bych ještě vyzdvihla, je možnost plného vysunutí zásuvky v mrzáku lépe se tak z něj dají vytahovat věci a lze maximálně využít jeho prostor. Pobavilo mě, když jsem přerovnala potraviny ze staré lednice, měla jsem pocit, že se během přerovnávání polovina věcí ztratila, bylo na čase jít nakupovat.

    Zapnutí lednice nebylo nic těžkého, poctivě jsme dodrželi dobu „klidu“. Připojili k elektrickému proudu, kdy se nám po nějakém „startovacím“ čase automaticky nastavila chladnička na teplotu 3°C a mrazák na -19°C. Teplota mi přišla více než vyhovující a tak jsem neměla zatím důvod teplotu měnit, kromě využití funkce Power Freeze, tedy rychlomražení, kdy jsem zamražovala maso, to funguje velmi dobře a dobré je, že po 50 hod. se automaticky vypíná. Ovládací displej je přehledný, jednoduchý, žádná zbytečná tlačítka, nastavení je intuitivní, nemusíte si ke každému přenastavení brát návod. Zdá se, že Samsung se při výrobě držel hesla, že výrobek má člověku hlavně sloužit. Lednice byla během chvilky na požadované teplotě a dala se používat.

    Příjemně mě překvapila tichost lednice, vůbec nevím, že tu je, zatím co ona v tichosti pracuje já si mohu vedle v obýváku číst nebo se koukat na film aniž by mě rušila. Příjemná změna, po dvou letech.

    Společnost Samsung se chlubí technologií Twin Cooling Plus, která ochlazuje chladničku a mrazničku samostatně. Nezávislé výparníky a chladicí systémy zaručují optimální chlazení a vlhkost, takže potraviny zůstanou čerstvé déle a nedochází k míšení zápachů. Za tak krátkou dobu, lze tuto funkci těžko hodnotit co je pravda, je že potraviny uchová dostatečně dlouho dle mých potřeb. 




    Vychytávka s názvem Fresh zone, je poměrně známá a používaná skoro ve všech lednicích, tedy respektive téměř v každé lednici je zásuvka, kde je to napsáno, z mé opravdu krátké zkušenosti ale mám pocit, že v této lednici to opravdu funguje, jak moc je to lepší vychytávka ukáže čas.

    Z počátku, když jsem viděla povrch lednice, měla jsem obavu o její údržbu. Bála jsem se, že na ní půjde vidět každá čmouha, každý otisk prstu. Můj syn, mi v prvních dnech připravil zkoušku, když se mu podařilo téměř celou lednici z přední části polít jablečným džusem. Čištění bylo jednoduché, po umytí lednice, jí stačilo nechat oschnout, nebylo potřeba žádného leštění, byla jsem překvapena, nevím zda má lednice nějakou speciální úpravu povrchu, každopádně to funguje.

    Lednice využívá beznámrazovou technologii True No FrostCo, která je perfektní a vypadá, že pracuje spolehlivě.

    Na závěr se dá jen říct, že je to lednice, která splnila mé očekávání, oproti konkurenci je vnitřní prostor větší, je tichá, pěkná, nenamrzá a poskytne spoustu vychytávek, které usnadňují život. Za sebe bych jí určitě doporučila. 

    #test_samsung2 #recenze #zkusenosti_lednice_samsung

    88petule
    16. pro 2018    Čtené 1643x

    TESTOVALI JSME: NEJEN DO VELKÉ RODINY PATŘÍ CHLADNIČKA SIDE BY SIDE ♥

    Kdo by o nich neslyšel. Side by side chladničky neboli americké dvoudveřové lednice, kdy v jedné části máte chladící prostor a ve druhé části ten mrazící. Dříve jste ji mohli vidět v amerických filmech a seriálech, dnes je jí ale plný trh a kupují si je nejen velké rodiny, ale i tací, kteří potřebují prostor v lednici nebo by rádi využívali filtrovanou vodu či led, protože tohle vše americké lednice nabízí. A dnes za přijatelné ceny.

    My jsme šťastní, že jsme mohli lednici RS67N8211B1 energetické třídy A++ od firmy Samsung testovat.

    Americké lednice, jak všichni víme, jsou obrovské. Tato má dokonalé míry š 91 cm x hl 77 cm x v 1,78 m. A s její váhou 122 kilogramů to dva instalatéři od Samsungu neměli jednoduché. A to ji nesli „jen“ pár metrů. Myslete tedy na to, že její přemísťování není jen tak. Avšak když už tahle kráska po hodině rozbalování stála na místě, bylo vhodné říci jen: „VAU“ (s otevřenou pusou samozřejmě). Lednice Side by side působí luxusně a její velikost Vás zaskočí, pokud na ni nejste zvyklí. Ale zvyknete si rychle, to Vám ZARUČUJI. Mně také okouzlila pro svou jedinečnou černou nerez barvu. Opravdu naší kuchyni sedne jako prdel na hrnec.

     Konkrétně tato lednice vlastní tyto funkce a programy, které se staly smyslem našeho testování:

     Technologie SpaceMax - díky které má chladnička ještě více úložného prostoru než běžné modely. Celkem 609 litrů. Police v lednici i dveřích jsou opravdu extra hluboké a tak tam můžete vkládat například džusy ve dvou řadách.

     Technologie Twin Cooling Plus - neboli oddělený chladicí systém pro lednici a mrazák. Technologie hlavně zabraňuje mísení vůní různých druhů jídla.

     No Frost technologie - nevytváří námrazu a šetří energii.

     Výstražný signál dveří - pokud vaši miláčci zapomenou ledničku zavřít nebo do ní koukají déle než 2 minuty, lednice Vás upozorní (samozřejmě jde jednoduše signál i alarm vypnout).

     Zámek a klíč – pro nápojový automat a výrobník ledu. Za což jsem ráda, protože na automat dosáhne i naše dvouleťačka a nerada bych, kdyby voda tekla za její pomoci v nestřeženém okamžiku proudem.

    Dále chladnička obsahuje funkci rychlého mrazení  a rychlého chlazení a funkci Multi Flow, která spočívá v dynamickém chlazení cirkulujícím vzduchem. To zajišťují průduchy umístěné v různých částech lednice. Vzduch proudí různými směry a udržuje ve všech policích stejnou teplotu.

    Lednička obsahuje 4 police z tvrzeného skla, 4 přihrádky ve dveřích, přihrádku na mléčné výrobky, 2 zásuvky na ovoce a zeleninu a úsporné LED osvětlení.

    Mraznička obsahuje 3 police, 3 přihrádky ve dveřích, 2 zásuvky, LED osvětlení a výrobník ledu.

    Taky jste mívali chaos v lednici? S "amerikou" Vám slibuji, že ho nebudete mít už nikdy. Jako ten prostor je neskutečný. Moc ráda peču, ale dorty se mi obvykle do lednice nevešly. Museli jsme potraviny v lednici přeskládat a nahromadit vše na chvíli do jiných polic. Hrůza, co Vám budu povídat. Od teď je horní police jen moje pro můj koníček - pečení. ♥ Navíc pokud také rádi pečete, tak slibuji, že dortíky vyndané po noci z 5ti stupňů vychlazené lednice budou famózní. Manželovi jsem povídala o technologii Twin Cooling plus, kdy se nám nebudou mísit vůně různých druhů jídel v lednici a on povídal, že to musí být pravda, že dort má 10 bodů z 10ti.

    Ten prostor opravdu oceňuji, protože nyní, já jakožto vzorná hospodyňka, mohu mít v lednici vše srovnáno tak, aby potraviny zůstaly co nejdéle čerstvé. A přehlednost v lednici i šetří můj čas. Už nic nehledám!

    Můj manžel a děti vidí nejsilnější stránku lednice ve výrobníku ledu a v automatu na vodu. Lednice se musí připojit na vodovodní potrubí a pak už si jen můžete den co den užívat chlazenou filtrovanou vodu. Připojení je velmi nenápadné díky 6 mm slabé flexi hadičce, kterou můžete například schovat do podlahové lišty – jako my. U automatu si dále můžete zvolit, zda chcete drcený či kostkový led. Kostky ledu jsou tedy větší, než jste zvyklí – jedna kostka je dlouhá 6,5 cm a z automatu většinou vypadnou 2 – 4 ledy naráz.

    Podle průzkumů je ideální teplota v ledničce 4-5 stupňů a v mrazničce -18 stupňů. Teplota -18 stupňů zastavuje činnost mikroorganismů a maso nám tak vydrží 3 měsíce až 1 rok. A pokud máte zase v ledničce více než 4-5 stupňů, hrozí přemnožení nebezpečných bakterií. Určitě byste neměli mít v ledničce více než 8 stupňů.  My máme zatím nastaveno na 5 a -15 stupňů, ale v mrazáku se chystám přitvrdit na doporučených – 18 stupňů. Jinak v naší 10 let staré lednici zn. Indesit netuším, kolik jsme měli stupňů, ale nikdy jsem nejedla tak krásně vychlazené dortíky, jogurty a další suroviny. ♥ Podle ankety na MK jsem zjistila, že přibližně 86% z Vás má teploty v chladničce i mrazničce nastaveny správně, dle doporučení výrobců lednic na 4-5 stupňů a – 18 stupňů pro mrazák. I my nyní toto procento navýšíme!  

    Závěrem bych shrnula a vyzdvihla plusy a mínusy této Side by side chladničky.

     PLUSY: 

    + design - černá nerez barva působí luxusně a masivní madla design jen podpoří

    + třída energetické úspornosti je A++, což je špička pro americkou lednici (běžně se u amerických lednic počítá s vyšší spotřebou)

    + hlučnost - s 39 dB o ledničce absolutně nevíte

    + No Frost technologie

    + technologie Twin Cooling Plus

    + čistý objem lednice je neodolatelných 609 litrů

    + skrytý displej, aby se zachovala minimalistická elegance lednice

    + na displeji jedním kliknutím nastavíte teplotu chladící části a teplotu mrazáku

    + výstražný signál dveří

    + nápojový automat připojený na vodovodní potrubí (vodu máte 24h denně chlazenou)

    + led i tříšť

    + úsporné LED osvětlení

     MÍNUSY: 

    - vyšší pořizovací cena

    - chybí přihrádka na víno, tu si ale můžete dokoupit

    - v kuchyni musíte počítat s větším prostorem pro tuto lednici a navíc pro otvírání jejich dveří

    - police mají pevně dané místo - nemůžete je měnit dle potřeby

    Musím ledničku jedině doporučit. Nejenže mě uchvátila svým designem, svými technologiemi, ale věřím, že značka Samsung je sázka na jistotu.

    #zusenosti_lednice_samsung

    konik_testuje
    2. lis 2018    Čtené 6790x

    Vaše zkušenosti s lednicemi Samsung

    Aktualizace: recenze na skvělé lednice Samsung najdete v našem fóru zde. Přečtěte si, co testující ženy na nich nejvíce zaujalo. Nebo máte jednu Samsung krásku doma i vy? Tak nám napište, jaká je.

    ---

    Budeme  testovat moderní a funkční lednice světoznámé značky Samsung. Pozorně čtěte dále. ☺

    Co testujeme

    Testovat budeme tři modely lednice Samsung a to:

    SAMSUNG RB37J5329SS

    Volně stojící kombinovaná chladnička Samsung RB37J5329SS v energetické třídě A +++ v elegantním nerezovém provedení s objemem 365 l bude praktickým doplňkem vaší kuchyně. SpaceMax Technology nabízí více úložného prostoru při zachování standardních vnějších rozměrů, a to díky tenkým stěnám, které vytvářejí větší a širší vnitřní kapacitu, aniž by ohrožovaly energetickou účinnost. Chladnička má 3 police a 4 přihrádky ve dveřích a obsahuje také kovový držák lahví a přihrádku na vejce. Mrazák má také 3 zásuvky a přihrádku s možností úplného otevření. Tato chladnička disponuje  také dvojitým chladícím systémem Twin Cooling Plus pro oddělené chlazení chladničky a mrazničky. Tato technologie zajišťuje optimální úroveň vlhkosti, takže potraviny zůstávají déle čerstvé.

    SAMSUNG RS67N8211B1

    Americká chladnička v energetické třídě A ++ disponuje celkovým objemem 609 l. Chladnička Samsung RS67N8211B1 nabízí velkou kapacitu díky technologii SpaceMax. Uvnitř navíc zajistí optimální vlhkost pomocí technologie Twin Cooling Plus a vaše potraviny tak zůstanou déle čerstvé. Chladnička obsahuje kvalitní digitální invertorový kompresor. Ten upravuje své otáčky ve chvíli, kdy se změní teplota v chladničce. Díky tomu zamezuje kolísání teploty a vlhkosti. Má 4 police a 4 přihrádky v části chladničky, přihrádku na vejce a mléčné výrobky, 2 zásuvky na ovoce a zeleninu. Mraznička disponuje 2 zásuvkami, 4 policemi a 3 přihrádkami. Je to velká lednice pro velkou rodinu, která navíc disponuje i nápojovým automatem a výrobníkem ledu.

    SAMSUNG RT58K7105SL

    Kombinovaná chladnička Samsung "RT58K7105SL v nerezovém provedení s beznámrazovou technologií True No Frost je zařazena do energetické třídy A ++. Celkový čistý objem chladničky je 583 l. Disponuje dvojitým chladícím systémem Twin Cooling Plus pro oddělené chlazení chladničky a mrazničky. Technologie Multi Flow zajišťuje cirkulaci vzduchu. Chladící část v objemu 422 l je umístěna dole a její výbavu tvoří 4 police z tvrzeného skla, 4 dveřní přihrádky, 2 zásuvky na ovoce a zeleninu, přihrádka na vejce a má LED osvětlení. Mrazící část o objemu 161 l, je umístěna nahoře. Vnitřní výbava je: 1 skleněná police, 2 přihrádky a otočný výrobník na led. Také nechybí vnitřní LED osvětlení. Velkou výhodou této chladničky je 5 režimů konverze, díky kterým si dokážete chladničku a mrazák nastavit podle vašich potřeb. Je ideální volbou pro všechny hospodyňky, kuchařky a pekařky.

    Koho hledáme

    Na testování Samsung hledáme 3 ženy, které by chtěly do své domácnosti novou ledničku. Takovou, kterou by zaplnily výbornými dobrotami pro celou rodinu, protože jsou nadšené kuchařky a pekařky.

    Měly by to být ženy, které mají rády efektivní a šikovná řešení, preferují značku Samsung a nedělá jim problém ukázat něco málo ze své domácnosti během testování − fotoaparát mají věčně po ruce a jsou stále online, aby se ukázaly své názory a zážitky i okolnímu světu.

    Jak se zapojit

    Pokud byste chtěly testovat jednu lednici, tak přidejte komentář pod článkem, do kterého napište:

    • kterou z uvedených ledniček byste chtěly vidět doma na čestném místě v kuchyni,
    • něco o sobě a své rodince a vašem vztahu k dobrému jídlu ☺,
    • a také nám dejte vědět, jak byste uchopily celé testování.

    Čas na zapojení máte do neděle 28. 10 a v pondělí 29. 10 vybereme 3 šťastné na testování.

    Držíme vám palce a zdravíme z Koníka.

    konik_testuje
    Zpráva byla změněna    25. říj 2018    

    Která u vás zvítězí? Řeč je o chladničkách Samsung, které budeme testovat!

    Obrázek 1, 2, nebo 3?

    Dejte nám vědět v komentáři, která vám padla hned do oka a získejte jednu domů. Napořád. Zapojit se můžete pod tímto článkem: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-lednicemi-samsung-nv1dpp/

    #test_samsung2

    (3 fotky)
    konik_testuje
    Zpráva byla změněna    15. říj 2018    

    Co dominuje ve vaší kuchyni?

    Ve většině domácností je to věrná kámoška − lednice, která ukrývá ty nejlepší dobroty, ale také různá tajemství − třeba kousek čokolády, sladký pudink nebo dobře vychlazený radler.

    A jednu takovou kámošku, novou ledničku, bychom vám chtěli na testování poslat. Už za týden budeme hledat 3 ženy, které dostanou krásné modely Samsung domů. Napořád.

    A bude to pecka.

    #test_samsung2