konik_testuje
2. lis 2018
6795 

Vaše zkušenosti s lednicemi Samsung

Aktualizace: recenze na skvělé lednice Samsung najdete v našem fóru zde. Přečtěte si, co testující ženy na nich nejvíce zaujalo. Nebo máte jednu Samsung krásku doma i vy? Tak nám napište, jaká je.

---

Budeme  testovat moderní a funkční lednice světoznámé značky Samsung. Pozorně čtěte dále. ☺

Co testujeme

Testovat budeme tři modely lednice Samsung a to:

SAMSUNG RB37J5329SS

Volně stojící kombinovaná chladnička Samsung RB37J5329SS v energetické třídě A +++ v elegantním nerezovém provedení s objemem 365 l bude praktickým doplňkem vaší kuchyně. SpaceMax Technology nabízí více úložného prostoru při zachování standardních vnějších rozměrů, a to díky tenkým stěnám, které vytvářejí větší a širší vnitřní kapacitu, aniž by ohrožovaly energetickou účinnost. Chladnička má 3 police a 4 přihrádky ve dveřích a obsahuje také kovový držák lahví a přihrádku na vejce. Mrazák má také 3 zásuvky a přihrádku s možností úplného otevření. Tato chladnička disponuje  také dvojitým chladícím systémem Twin Cooling Plus pro oddělené chlazení chladničky a mrazničky. Tato technologie zajišťuje optimální úroveň vlhkosti, takže potraviny zůstávají déle čerstvé.

SAMSUNG RS67N8211B1

Americká chladnička v energetické třídě A ++ disponuje celkovým objemem 609 l. Chladnička Samsung RS67N8211B1 nabízí velkou kapacitu díky technologii SpaceMax. Uvnitř navíc zajistí optimální vlhkost pomocí technologie Twin Cooling Plus a vaše potraviny tak zůstanou déle čerstvé. Chladnička obsahuje kvalitní digitální invertorový kompresor. Ten upravuje své otáčky ve chvíli, kdy se změní teplota v chladničce. Díky tomu zamezuje kolísání teploty a vlhkosti. Má 4 police a 4 přihrádky v části chladničky, přihrádku na vejce a mléčné výrobky, 2 zásuvky na ovoce a zeleninu. Mraznička disponuje 2 zásuvkami, 4 policemi a 3 přihrádkami. Je to velká lednice pro velkou rodinu, která navíc disponuje i nápojovým automatem a výrobníkem ledu.

SAMSUNG RT58K7105SL

Kombinovaná chladnička Samsung "RT58K7105SL v nerezovém provedení s beznámrazovou technologií True No Frost je zařazena do energetické třídy A ++. Celkový čistý objem chladničky je 583 l. Disponuje dvojitým chladícím systémem Twin Cooling Plus pro oddělené chlazení chladničky a mrazničky. Technologie Multi Flow zajišťuje cirkulaci vzduchu. Chladící část v objemu 422 l je umístěna dole a její výbavu tvoří 4 police z tvrzeného skla, 4 dveřní přihrádky, 2 zásuvky na ovoce a zeleninu, přihrádka na vejce a má LED osvětlení. Mrazící část o objemu 161 l, je umístěna nahoře. Vnitřní výbava je: 1 skleněná police, 2 přihrádky a otočný výrobník na led. Také nechybí vnitřní LED osvětlení. Velkou výhodou této chladničky je 5 režimů konverze, díky kterým si dokážete chladničku a mrazák nastavit podle vašich potřeb. Je ideální volbou pro všechny hospodyňky, kuchařky a pekařky.

Koho hledáme

Na testování Samsung hledáme 3 ženy, které by chtěly do své domácnosti novou ledničku. Takovou, kterou by zaplnily výbornými dobrotami pro celou rodinu, protože jsou nadšené kuchařky a pekařky.

Měly by to být ženy, které mají rády efektivní a šikovná řešení, preferují značku Samsung a nedělá jim problém ukázat něco málo ze své domácnosti během testování − fotoaparát mají věčně po ruce a jsou stále online, aby se ukázaly své názory a zážitky i okolnímu světu.

Jak se zapojit

Pokud byste chtěly testovat jednu lednici, tak přidejte komentář pod článkem, do kterého napište:

  • kterou z uvedených ledniček byste chtěly vidět doma na čestném místě v kuchyni,
  • něco o sobě a své rodince a vašem vztahu k dobrému jídlu ☺,
  • a také nám dejte vědět, jak byste uchopily celé testování.

Čas na zapojení máte do neděle 28. 10 a v pondělí 29. 10 vybereme 3 šťastné na testování.

Držíme vám palce a zdravíme z Koníka.

#test_samsung2

Komentář byl odstraněný
Komentář byl odstraněný

Ahojky......nejsem žádná echt kuchařka 😀....tuhle pozici u nás zastává náš táta (za což ho MILUJI teda nejen za to 😀). Asi jako každé druhé tady po zjištění, že se bude testovat lednice, bude ta její doma dosluhovat a stát za prd 😀. Jooo i nám 😉.
U nás je v lednici věčně plno a myslím si, že i takhle velká lednice by byla výzva 🙂.
Focením už děti nejspíš otravuji....tak bych měla alespoň fajn adepta na moji zábavu 😀. A věřím, že i chlap by velice rád u ní zapózoval 🙂 (na rodinné focení se moc nikdy netváří, ale tady ho už vidím jaké kreace dělá 😀) vtipná to představa.

Chladnička Side-by-Side 609 ℓ RS67N8211B1/EF Série RS8000 😉

22. říj 2018

Dobrý den, s velkým nadšením bych ráda otestovala americkou ledničku SAMSUNG RS67N8211B1. Mít americkou lednici byl vždycky můj sen a považovala bych to za velice pěkný dárek k narozeninám, které o víkendu mám 😀. Na koníkovi se teprve začínám rozhlížet, ale jsem aktivní na instagramu, kam často a ráda vkládám i fotky svého snažení v kuchyni (především pečení). Co by mě na lednici zajímalo a chtěla bych otestovat je vnitřní velikost pro ženy, které rády pečou jako já a také výdrž čerstvosti potravin, jelikož s tou mám u většiny lednic problém. Závěrem bych chtěla poděkovat za takovou příležitost, i když se pošťastí jen třem z nás, příjde mi to super. Přeji pěkný den!

22. říj 2018

Rád bych testovala SAMSUNG RB37J5329SS. Naše rodina se rozrůstá a tím rostou i nároky na lednici. Rádi vaříme a zároveň používáme čerstvé suroviny. Kvůli dětem nesmí doma chybět zásoba ovoce a zeleniny a ačkoliv je naše Samsung lednice skvělá, občas praská ve švech a o mrazáku ani nemluvě 🙂
Když nás vyberete, můžete se těšit na fotky dcery, která chodí uzobávat hrozny a tatínka, který pořádá půlnoční nájezdy 😁

22. říj 2018

Naše rodina by se ráda ujala testování lednice SAMSUNG RT58K7105SL .... po stěhování do domku nás uvítala starší kuchyň a společníka nám v ní dělá naše lednice, které je už pěkných pár let - rekonstrukce je v plánu ( doufejme do dvou let ). Mám doma čtyři věčně hladové chlapy a tak je u nás lednice velmi využívaná a dvěře se u ní netrhnou ... ( ale když dojede babička a doveze i dobroty od ní - tak je občas problém všechno umístnit) S dětmi peču často a ráda - samozřejmě si to moji pomocníci užívají. No a focení 😀 to by asi nebyl problém - protože spousta lidí tvrdí, že už mám foťák k ruce přirostlý ....

22. říj 2018

Dobrý den. Ráda bych vyzkoušela lednici SAMSUNG RT58K7105SL. Šikla by se, jelikož mám velkou rodinu tak nákupy jsou na denním pořádku. A strašně ráda peču a vymýšlím různé kombinace svačinek pro dcerku. Dcerka s manželem milují hlavně zeleninu tak by byla lednice plná zeleniny 😁 a je mi naprosto jasné, že si udržať dcerka chodit sama pro laskominy ❤😃

22. říj 2018

Ráda bych se zapojila do testování o ledničku Samsung RB37J5329SS, jelikož ta naše už má nejlepší roky za s sebou a je načase jí vyměnit. Jsme čtyřčlenná rodina, která se skládá z maminky, která ráda vaří, dvou malých pomocnic, které rády v kuchyni pomáhají a tatínka, který je kuchař, takže i on tráví v kuchyni spoustu času ☺️ nová lednice by v naší kuchyni byla opravdu velkým pomocníkem ☺️

22. říj 2018

Zdravím koník testuje. Ráda bych se zapojila do testování ledničky typu Samsung RB37J5329SS a ráda bych ji viděla v koutě kuchyni, kde momentálně stojí mini lednice s ještě menším mrazákem. Z aktuální lednice jsem dost nešťastná, protože se do ní vejde pouze jídlo na 2 max 3 dny. Což je pro 4clenou rodinu docela na houby. Obzvláště když partner s mladší dcerou jsou takové popelnice (pardon je to tak) 😅 Ráda bych si ušetřila čas běhání do obchodu. Protože tímto stylem se opravdu nedá ušetřit. jsem docela jedlíci. Vařím a peču neustále. Přijde mi že už nedělám nic jiného 🙂 Ale když dětem a partnerovi chutná tak mi to nevadí.
Jinak u testování by určitě byly potřeba fotky děti jak by se ladovali u narvane lednice.
Lednice mě osobně by mě dost nadchla a měla bych vyřešeny narozeninový dárek 😁
Všem zúčastněným hodně štěstí 🍀

22. říj 2018

Dobry den, na zacatek nas tedy predstavim. Jsme mlada rodina. Ja ehm skoro 30 😅 pritel Jirka 34 a dcera Tara 10 mesicu. Pritel je klasicky ukaz polena, takze doma varim jen ja. Vareni nastesti miluju takze varim porad. Ted jsem zacala se stravou Low Carb a varim jeste radeji. Pomalu mi zacina jist i moje mala a tak je me laska k vareni cim dal vetsi. Kazdopadne lednice je nas nejvetsi kamos. My dve ji mame napraskanou hromadou syru, jogurtu, zeleniny, presnidavek, masem a moje draha polovicka sladkostma a pitim. 😀 americka lednicka je Top a strasne rada bych ji vyzkousela a vykricela to do sveta, protoze tohle proste musi vedet a znat kazdy.. hezky den 😀

22. říj 2018

Zdravim, moc rada bych testovala americkou lednicku samsung RS67N8211B1. Americka lednice byl vzdy muj sen. Ceka nas brzo rekonstrukce kuchyne a tak by se mi tam urcite hodila. Varim vlastne skoro kazdy den a do nasi male lednice se mi spousta veci uz nevleze a musim vyuzivat i mini lednicku. Navic se nam doufam zase rodina rozroste a misto bude potreba jeste vic. Ja ze svoji alergii na mlecne vyrobky potrebuji i svou spesl prihradku takze u nas je jidlo na prvnim miste a taky uspora energii je super. Samsung mame i dosavadni lednicku jsem s ni opravdu spokojena az na to misto😞 zacina byt pro nas mala 😀.

22. říj 2018
Komentář byl odstraněný

Vaše zkušenosti s lednicemi Samsung
fotoportrét konik_testuje
Samsung se po velkém úspěchu vrátil na Koníka, protože testování praček (jehož výsledky si můžete přečíst za několik dní), se jim líbilo tak moc, že se rozhodli věnovat 3 lednice do třech českých domácností.

Přesně tak, budeme testovat moderní a funkční lednice světoznámé značky Samsung. Pozorně čtěte dále. ☺

Co testujeme

Testovat budeme tři modely lednice Samsung a to:

SAMSUNG RB37J5329SS

Volně stojící kombinovaná chladnička Samsung RB37J5329SS v energetické třídě A +++ v elegantním nerezovém provedení s objemem 365 l bude praktickým doplňkem vaší kuchyně. SpaceMax Technology nabízí více úložného prostoru při zachování standardních vnějších rozměrů, a to díky tenkým stěnám, které vytvářejí větší a širší vnitřní kapacitu, aniž by ohrožovaly energetickou účinnost. Chladnička má 3 police a 4 přihrádky ve dveřích a obsahuje také kovový držák lahví a přihrádku na vejce. Mrazák má také 3 zásuvky a přihrádku s možností úplného otevření. Tato chladnička disponuje také dvojitým chladícím systémem Twin Cooling Plus pro oddělené chlazení chladničky a mrazničky. Tato technologie zajišťuje optimální úroveň vlhkosti, takže potraviny zůstávají déle čerstvé.

Image title

SAMSUNG RS67N8211B1

Americká chladnička v energetické třídě A ++ disponuje celkovým objemem 609 l. Chladnička Samsung RS67N8211B1 nabízí velkou kapacitu díky technologii SpaceMax. Uvnitř navíc zajistí optimální vlhkost pomocí technologie Twin Cooling Plus a vaše potraviny tak zůstanou déle čerstvé. Chladnička obsahuje kvalitní digitální invertorový kompresor. Ten upravuje své otáčky ve chvíli, kdy se změní teplota v chladničce. Díky tomu zamezuje kolísání teploty a vlhkosti. Má 4 police a 4 přihrádky v části chladničky, přihrádku na vejce a mléčné výrobky, 2 zásuvky na ovoce a zeleninu. Mraznička disponuje 2 zásuvkami, 4 policemi a 3 přihrádkami. Je to velká lednice pro velkou rodinu, která navíc disponuje i nápojovým automatem a výrobníkem ledu.

SAMSUNG RT58K7105SL

Kombinovaná chladnička Samsung "RT58K7105SL v nerezovém provedení s beznámrazovou technologií True No Frost je zařazena do energetické třídy A ++. Celkový čistý objem chladničky je 583 l. Disponuje dvojitým chladícím systémem Twin Cooling Plus pro oddělené chlazení chladničky a mrazničky. Technologie Multi Flow zajišťuje cirkulaci vzduchu. Chladící část v objemu 422 l je umístěna dole a její výbavu tvoří 4 police z tvrzeného skla, 4 dveřní přihrádky, 2 zásuvky na ovoce a zeleninu, přihrádka na vejce a má LED osvětlení. Mrazící část o objemu 161 l, je umístěna nahoře. Vnitřní výbava je: 1 skleněná police, 2 přihrádky a otočný výrobník na led. Také nechybí vnitřní LED osvětlení. Velkou výhodou této chladničky je 5 režimů konverze, díky kterým si dokážete chladničku a mrazák nastavit podle vašich potřeb. Je ideální volbou pro všechny hospodyňky, kuchařky a pekařky.

Image title

Koho hledáme

Na testování Samsung hledáme 3 ženy, které by chtěly do své domácnosti novou ledničku. Takovou, kterou by zaplnily výbornými dobrotami pro celou rodinu, protože jsou nadšené kuchařky a pekařky.

Měly by to být ženy, které mají rády efektivní a šikovná řešení, preferují značku Samsung a nedělá jim problém ukázat něco málo ze své domácnosti během testování − fotoaparát mají věčně po ruce a jsou stále online, aby se ukázaly své názory a zážitky i okolnímu světu.

Jak se zapojit

Pokud byste chtěly testovat jednu lednici, tak přidejte komentář pod článkem, do kterého napište:

kterou z uvedených ledniček byste chtěly vidět doma na čestném místě v kuchyni,
něco o sobě a své rodince a vašem vztahu k dobrému jídlu ☺,
a také nám dejte vědět, jak byste uchopily celé testování.
Čas na zapojení máte do neděle 28. 10 a v pondělí 29. 10 vybereme 3 šťastné na testování.

Držíme vám palce a zdravíme z Koníka.

# test_samsung2

Vybíráme z magazínu

Porod koncem pánevním: Rozhodněte se mezi "císařem" a "normálním" porodem. Co radí porodník a dula?
11.10.2018 • 17042x
• 5

Kontaktní rodičovství: V čem se dnešní výchova dětí odlišuje od výchovy našich babiček?
11.9.2018 • 15495x
• 12

Zázrak nebo něco, co nám škodí? Pravda o menstruačním kalíšku
14.9.2018 • 79299x
• 8
Přidané Dnes v 10:10. • Čtené 146x • To se mi líbí • 5 •

lucikprochAhojky......nejsem žádná echt kuchařka 😃....tuhle pozici u nás zastává náš táta (za což ho MILUJI teda nejen za to 😃). Asi jako každé druhé tady po zjištění, že se bude testovat lednice, bude ta její doma dosluhovat a stát za prd 😃. Jooo i nám 😉.
U nás je v lednici věčně plno a myslím si, že i takhle velká lednice by byla výzva 🙂.
Focením už děti nejspíš otravuji....tak bych měla alespoň fajn adepta na moji zábavu 😃. A věřím, že i chlap by velice rád u ní zapózoval 🙂 (na rodinné focení se moc nikdy netváří, ale tady ho už vidím jaké kreace dělá 😃) vtipná to představa.

Chladnička Side-by-Side 609 ℓ RS67N8211B1/EF Série RS8000 😉
Dnes v 10:27


cechulDobrý den, s velkým nadšením bych ráda otestovala americkou ledničku SAMSUNG RS67N8211B1. Mít americkou lednici byl vždycky můj sen a považovala bych to za velice pěkný dárek k narozeninám, které o víkendu mám 😀. Na koníkovi se teprve začínám rozhlížet, ale jsem aktivní na instagramu, kam často a ráda vkládám i fotky svého snažení v kuchyni (především pečení). Co by mě na lednici zajímalo a chtěla bych otestovat je vnitřní velikost pro ženy, které rády pečou jako já a také výdrž čerstvosti potravin, jelikož s tou mám u většiny lednic problém. Závěrem bych chtěla poděkovat za takovou příležitost, i když se pošťastí jen třem z nás, příjde mi to super. Přeji pěkný den!
Dnes v 10:29


sunnurseRád bych testovala SAMSUNG RB37J5329SS. Naše rodina se rozrůstá a tím rostou i nároky na lednici. Rádi vaříme a zároveň používáme čerstvé suroviny. Kvůli dětem nesmí doma chybět zásoba ovoce a zeleniny a ačkoliv je naše Samsung lednice skvělá, občas praská ve švech a o mrazáku ani nemluvě 🙂
Když nás vyberete, můžete se těšit na fotky dcery, která chodí uzobávat hrozny a tatínka, který pořádá půlnoční nájezdy 😁
Dnes v 10:30


rnikaNaše rodina by se ráda ujala testování lednice SAMSUNG RT58K7105SL .... po stěhování do domku nás uvítala starší kuchyň a společníka nám v ní dělá naše lednice, které je už pěkných pár let - rekonstrukce je v plánu ( doufejme do dvou let ). Mám doma čtyři věčně hladové chlapy a tak je u nás lednice velmi využívaná a dvěře se u ní netrhnou ... ( ale když dojede babička a doveze i dobroty od ní - tak je občas problém všechno umístnit) S dětmi peču často a ráda - samozřejmě si to moji pomocníci užívají. No a focení 😃 to by asi nebyl problém - protože spousta lidí tvrdí, že už mám foťák k ruce přirostlý ....
Dnes v 10:30


movetoDobrý den. Ráda bych vyzkoušela lednici SAMSUNG RT58K7105SL. Šikla by se, jelikož mám velkou rodinu tak nákupy jsou na denním pořádku. A strašně ráda peču a vymýšlím různé kombinace svačinek pro dcerku. Dcerka s manželem milují hlavně zeleninu tak by byla lednice plná zeleniny 😁 a je mi naprosto jasné, že si udržať dcerka chodit sama pro laskominy ❤😃
Dnes v 10:31


pisjutynkaRáda bych se zapojila do testování o ledničku Samsung RB37J5329SS, jelikož ta naše už má nejlepší roky za s sebou a je načase jí vyměnit. Jsme čtyřčlenná rodina, která se skládá z maminky, která ráda vaří, dvou malých pomocnic, které rády v kuchyni pomáhají a tatínka, který je kuchař, takže i on tráví v kuchyni spoustu času ☺️ nová lednice by v naší kuchyni byla opravdu velkým pomocníkem ☺️
Dnes v 10:32


jaja95Zdravím koník testuje. Ráda bych se zapojila do testování ledničky typu Samsung RB37J5329SS a ráda bych ji viděla v koutě kuchyni, kde momentálně stojí mini lednice s ještě menším mrazákem. Z aktuální lednice jsem dost nešťastná, protože se do ní vejde pouze jídlo na 2 max 3 dny. Což je pro 4clenou rodinu docela na houby. Obzvláště když partner s mladší dcerou jsou takové popelnice (pardon je to tak) 😅 Ráda bych si ušetřila čas běhání do obchodu. Protože tímto stylem se opravdu nedá ušetřit. jsem docela jedlíci. Vařím a peču neustále. Přijde mi že už nedělám nic jiného 🙂 Ale když dětem a partnerovi chutná tak mi to nevadí.
Jinak u testování by určitě byly potřeba fotky děti jak by se ladovali u narvane lednice.
Lednice mě osobně by mě dost nadchla a měla bych vyřešeny narozeninový dárek 😁
Všem zúčastněným hodně štěstí 🍀
Dnes v 10:32


teresitamamasitaDobry den, na zacatek nas tedy predstavim. Jsme mlada rodina. Ja ehm skoro 30 😅 pritel Jirka 34 a dcera Tara 10 mesicu. Pritel je klasicky ukaz polena, takze doma varim jen ja. Vareni nastesti miluju takze varim porad. Ted jsem zacala se stravou Low Carb a varim jeste radeji. Pomalu mi zacina jist i moje mala a tak je me laska k vareni cim dal vetsi. Kazdopadne lednice je nas nejvetsi kamos. My dve ji mame napraskanou hromadou syru, jogurtu, zeleniny, presnidavek, masem a moje draha polovicka sladkostma a pitim. 😀 americka lednicka je Top a strasne rada bych ji vyzkousela a vykricela to do sveta, protoze tohle proste musi vedet a znat kazdy.. hezky den 😀
Dnes v 10:34


ivanygZdravim, moc rada bych testovala americkou lednicku samsung RS67N8211B1. Americka lednice byl vzdy muj sen. Ceka nas brzo rekonstrukce kuchyne a tak by se mi tam urcite hodila. Varim vlastne skoro kazdy den a do nasi male lednice se mi spousta veci uz nevleze a musim vyuzivat i mini lednicku. Navic se nam doufam zase rodina rozroste a misto bude potreba jeste vic. Ja ze svoji alergii na mlecne vyrobky potrebuji i svou spesl prihradku takze u nas je jidlo na prvnim miste a taky uspora energii je super. Samsung mame i dosavadni lednicku jsem s ni opravdu spokojena az na to misto😞 zacina byt pro nas mala 😀.

Dnes v 10:37


luckamiksovaAhoj 🙂 moc ráda bych se zapojila do testování ledničky SAMSUNG RB37J5329SS. Zrovna vybíráme novou lednici protože ta naše namrazuje, ale hlavně je malá a nemáme pořádně kam co dát, protože u nás se ji snad nonstop, sice jsme tříčlenná rodina ale potřebujeme tudíž hodně místa 😃 přítel rád vaří, takže ještě ke všemu nám v lednici zabírají místo samé hrnce atd 😃 ještě k tomu můj táta dělá dvakrát do roka zabijacky, takže velký mrazák je základ 🙂 moc ráda bych se zapojila a podělila se o své zkušenosti s ostatními a podala jim co nejvíce informací, aby pak nemuseli váhat, kterou si třeba koupi 🙂

22. říj 2018

Dobrý den. Mít americkou ledničku byl můj sen už od 15. let, vždycky jsem si přála výrobník ledu a líbilo se mi designové řešení otevírání dveří. Když jsem tedy, tehdy ještě a bývalým přítelem, kupovala byt, musela jsem jednu z ledniček mít. Už před těmi 8. lety jsem pokukovala po jedné z lednic Samsung. Bohužel ale v té době padla volba na levnější model jiné značky. Nyní, jak už je uvedeno výše, má moje vysněná lednička už 8 let a pomalu ale jistě se blíží její čas. Výrobník ledu nefunguje, voda neteče a mě některé ty věci prostě chybí.
Ráda bych představila i naší rodinku. Žijeme s přítelem v bytě, který je uzpůsoben mému oblíbenému vaření a pečení. Za tři týdny oslaví nás syn své první narozeniny. Jednou za 14 dní k nám přijedou ještě partnerovi dcery (12 a 10) z prvního manželství. Rádi pak vaříme všechny dohromady pro tatínka 😉 Já jsem a ještě budu několik let na mateřské. Největší radost má ale z lednice náš syn, obzvlášť, když objevil kouzlo obrazu / odrazu.
Ráda bych celé testování pojala z řad praktičnosti, možností a zkoumání kvality potravin. Obzvlášť u zeleniny se nám občas stane, že se na nějaký kousek zapomene, proto by mě zajímalo, jak dlouho některé potraviny vydrží čerstvé. Zároveň mám již možnost srovnání.

Byla bych velice poctěna možností testovat chladničku Samsung.

22. říj 2018

Dobrý den, moc bychom chtěli otestovat lednici Samsung RB37J5329SS. Tohle je sen snad úplně každé rodiny. Takovou lednici jsem vidavala maximálně v televizi, tak mi přijde super, že si o ní můžeme zasoutěžit. Jsme rodina jedliků, pro své kluky vařím denně a někdy i dvakrát, trošku si je rozmazluji a hyckam. 😉 Jsem si maniak na nákup potravin a to až takový, že mrazák mi praská ve švech a lednice to samé, více místa by jsme určitě uvítali. 😊 Určitě by jsme vše zdokumentovali, jaky systém jsme si v ledničce udělali, co a kde tam skladujeme. Hlavně partner mi přijde že stojí pořád u lednice, takže o fotky nebude nouze. 😂

22. říj 2018

Dobrý den, jmenuji se Veronika a žiji s manželem Petrem a dcerou Ester. Vedle v domě mi žijou rodiče a vedle moje sestra s rodinou a 3mi dětmi. Jídlo je skutečně náš koníček a zábava. S manželem chodíme nakupovat na velké nákupy a v současné chvíli je prostě nemáme kde ukládat. Zároveň i ráda vařím pro celou rodinu, i pro rodiče a zaměstnanou sestru, ale místo pro uvařené jidlo by se opravdu hodilo ;) v současné chvíli je to velika obtíž s naší malou lednici, a proto bych velice ráda testovala lednici RT58K7105SL.
Zde se možná až tak neprojevuji, ale své nadšení jak z vaření i z nákupu prezentuji na jiných sociálních sítích, ale samozřejmě bych novou lásku a krásku naší kuchyně ráda ukazovala i zde 🙂

22. říj 2018
Komentář byl odstraněný

Tak já bych ráda otestovala lednici SAMSUNG RB37J5329SS nebo americkou lednici SAMSUNG RS67N8211B...😊 Vařím v podstatě denně, za mého svobodného mládí jsem v lednici měla leda tak oběšenou myš😆, ale teď nevím co kam dát, i když úplně malou lednici nemáme... A teď před vánoci? Těsta na cukroví, sváteční jídlo, jednohubky, chlebíčky, .... To by byla paráda mít to kam dát...🤗 Jo a led? Ten taky dělám skoro každý den, do plastových formiček, které zabírají jeden celý šuplík v mrazáku, a řekněme, že je to trochu vopruz to pořád plnit... A ještě jeden problém... Pivo... V lednici musíme mít pár lahví/plechovek piva, no a to fakt nemám kam dávat...🤦 A jak bych testovala? Rozhodně pořádně!, na instagramu, na facebooku a tady... Přidávala bych recepty na cukroví, na dobroty, tipy, vychytávky, jak ji obsluhuje chlap, dítě a já, možná bych mohla dělat testy, co se do lednice všechno vejde...😉😃 Jo a jsem online v podstatě neustále...😉 No, zcela jistě bych tuhle práci testera udělala svědomitě...😊

22. říj 2018

Ahoj, ráda bych se zúčastnila testování lednice Samsung RS67N8211B1. Zrovna se budeme stěhovat a do nové kuchyně nová lednice....značka ideál. Momentální lednice Samsung je už stará a malá, vzhledem k tomu, že ráda vařím a zbytek rodiny velice rád jí 😀 tak nutně potřebujeme lednici větší, protože v letním období se jídlo na balkon dát nedá 😅. a kvůli lednice klidně začnu aktivně postovat naše jídla, stolování a věčně otevřenou lednici ❤

22. říj 2018

Dobrý den,
nám by se líbilo testovat ledničku SAMSUNG RB37J5329SS. Jsme čtyřčlená rodina s jedním větším dítkem a druhým kojencem pro kterého vařím doma příkrmy a tak je neustále potřeba mít doma čerstvé ovoce, zeleninu a v mrazáku maso. Vlastně na maso je stvořená celá rodina, manžel miluje českou kuchyni, takže omáčky s knedlíkem jsou u nás celkem časté jídlo, no i řízek není k zahození. Také velmi často peču koláče s ovocem apod., prostě mám doma tři chlapy, kteří ocení dobré jídlo a plnou lednici. . . . Zcela určitě bychom lednici zvládli zaplnit do posledního "koutečku".

22. říj 2018

Dobrý den,
Chladnička SAMSUNG RB37J5329SS nám oběma s mužem padla hned do oka. Po Novém roce se chystáme rekonstruovat kuchyni, a protože stará lednice dosluhuje, přemýšleli jsme o nové. Trefili jste se právě do našeho výběru.
Jsme pětičlenná rodina, která si užívá čas, který tráví pohromadě u velkého stolu při dobrém jídle. Vaříme všichni, já tedy nejvíce, ale i muž se zapojuje a rád s dětmi peče, teď o víkendu třeba s dětmi upekl výborný jablečný koláč. Máme sedmiletou dceru, která letos začala chodit do 1. třídy a pětiletá dvojčata kluky chodící do školky, někdy je náročné je zapojit do pomoci, protože se hádají, kdo toho udělá více 🙂 A tak se domlouváme společně, co kdo bude dělat, aby nikdo nebyl o nic ošizen.
Děti se zapojují do vaření od útlého věku, kdy s námi seděly na lince a pomáhaly míchat, sypat, strouhat, krájet, apod.
Při testování mohu udělat report toho, jak stolujeme, co vaříme třeba i s nějakým receptem, co nakupujeme, apod.

22. říj 2018

SAMSUNG RB37J5329SS Tento typ by se mi moc líbil. Jelikož si pomalu budeme zařizovat nový domeček tak s tím i souvisí nákup spotřebičů a tato lednice by se nám moc líbila. Můj partner je velký jedlík a já pořád dokola vymýšlím co nového mu uvařit a hlavně má rád sladký takže i více peču. Má stávající lednice je pro nás malá několikrát za den jí musím přerovnávat takže větší lednici stopro musíme pořídit a toto by byla bezvadná příležitost vyzkoušet něco nového.

22. říj 2018

Dobrý den.Tak i já se svoji rodinou bychom se rádi přihlásili do výběrového řízení pro testování těchto skvostných lednic SAMSUNG. Rádi bychom vyzkouseli třetí nabízeny typ  RT58K7105SL. Jsem již pár let na rodičovské dovolené a kuchařka nadšenec,  která ráda vyvařuje všelijaké dobroty pro mého muže a naše děti a i přestože nejmladši syn Martin apetitem zatím moc neoplyvá, jsme my s mužem a dcerou Majdou velcí labužníci,kteří rádi baští.
Žel, každý den si postesknu, jak ve stávající stařičké lednici nesvítí světlo, haldy potravin se zoufale mačkají na sebe a vyndat cokoliv z mrazáku znamená nejdříve rozkutat kvádr sněhu. Domnívám se tedy , že jsme ti praví ! V hodnocení bych se rozhodně zaměřila na schonosti lednice udržet potraviny čerstvé, kapacitní možnosti, jak moc je lednicre tkzv.  'user friendly" a v neposledni řade její energetické nároky.
Inu..jdu se zasnít, jak tu již komponuju recenzi, popíjím u toho Pino Noir, správně zchlazený na 12 stupňů, děti si z lednice vybírají z přehršle jogurtů, máme navařeno na týden a manžel si s úsměvem na rtech servíruje led do sklenice s džusem a libuje si, jak se manželky vysedávání na Modrém Koníkovi konečně vyplatilo.🙂

22. říj 2018

Dobrý den, moc bych si přála testovat lednici SAMSUNG RB37J5329SS. Naše stávající lednice už pomalu dosluhuje ( často o ní říkáme, že se chystá k odletu, podle zvuků, které vydává ), a tak by se testování nové opravdu hodilo. Jsem maminka dvou malých velkých jedlíků, navíc manžel se právě připravuje na závody v kulturistice, což mimo jiné znamená spoustu jídla, takže lednice opravdu praská ve švech 🙂 Kdyby se zadařilo a já mohla testovat, určitě bych přidávala fotky a recepty nejen na jídla plná zeleniny a bílkovin, ale i nějaké to sladké hřešení, protože žijeme jen jednou, že 🙂

22. říj 2018

Ahojky, Jmenuji se Andrea. Mam manzela kuchare. V kuchyni se vecne mota a miluje jidlo. Kdyz varim nez prijde z prace tak uz od dveri hlasi co citi za jidlo a pokazde se trefi 😂😍 pak mame 2 letou cacorku Elisku a ta take rada pomaha v kuchyni. Lednicka je u nas vecne uplne cela plna, protoze bez jidla to u nas proste nejde 😂 ja jsem tez byla na oboru kucharka, ale Eliska byla rychlejsi a tak jsem to bohuzel nedodelala 😔 ale nevadi. K jidlu skolu nepotrebuji 😂 radi bychom otestovali lednicku Samsung RB37J5329SS
Hrozne se nam libi a je proste boziiii 😍

22. říj 2018

Krásný den! Jmenuji se Petra a jsem aktivní maminka dvou chlapečků (tříletý a půlroční), zároveň manželka pracovně vytíženého manžela a teta dvou capartů, kteří s námi také často tráví čas.
Velmi často se nás u stolu sejde až deset a na to už je potřeba mít pořádné zázemí. A proč lednici Samsung a proč právě my?
Protože Samsung milujeme. Dokážeme ocenit kvalitu. A s výrobky Samsung máme dlouhodobě skvělé zkušenosti. A proč my? Protože jsme moderní, aktivní rodina. A protože krásný nový dům potřebuje krásnou dominantu kuchyně, jakou Samsung americká lednice jistě je.
A jak bych pojala testování? Velkolepě!
Sezvala bych rodinu na večeři! Svatomartinská husa, variace knedlíků i zelí, jako předkrm paštika či kaldoun. A dezert? Ideálně perníková zmrzlina se švestkovou omáčkou.
Celé přípravy bych nafotila, od nákupu, po přípravu až po realizaci. A prim by hrála lednice, do které by se vešlo všechno jídlo, vychladila by svatomartinské víno na ideální teplotu a hravě namrazila zmrzku.
Jako bonus nabízím uveřejnění recenze i na Facebooku a Instagramu (protože ve Stories bude mít report z večeře pořádné grády!).

22. říj 2018

Dobrý den.
Jsme prozatím tříčlenná rodinka, která se v březnu rozroste o čtvrtého člena.
Náš vztah k jídlu je velice kladný, moc rádi jíme,ale snažíme se alespoň o zdravou,pestrou a vyváženou stravu-samozrejme si oba s manželem někdy dopřejete i něco méně zdravého😉

Já moc ráda vařím a pecu, takže naše lednice je převážně plná. A ti nejenom surových produktu,ale i hotových výtvorů😉
S ubývajícím počtem potravin přibývá i nervozita v domě, takže se snažíme i rychle zásoby doplňovat 😂

Já jsem popravdě taková nákupčí "zasobitelka", takže jakmile je něco v akci,nesmí to u nás chybět ve větším počtu kusů.

Naše lednice začíná být ale s přibývajícími členy domácnosti nedostačující.
Nejenom,že už má svá nejlepší léta za sebou, původně byla totiz koupena do bytu s jedním členem a ne pro rodinu. Tudíž já musím po každém nákupu vše komplikovane přerovnávat a přeorganizovat,aby se nám tam vše potřebné vešlo.
Dokonce se nám.u ní teď rozbilo těsnění,takže ji musím neustále chodit kontrolovat,zda ji manžel,či věčně smejdící syn,dobře zavřeli😉))

Nejideálnějším typem.by pro nás byla lednice s největším objemem,ta se nám ale bohužel nevejde do kuchyně. Ale i tento typ by u nás našel to nejlepší uplatnění:
Samsung RT58K7105SL.
Bože můj, ta její funkce,že místo mrazáku ji mohu použít jako další skladovací plochu chladničky... No to je snad sen.
Antibakteriální kryt je další báječnou vlastnosti,kterou bych velice ocenila a to nemluvím o energetické třídě A++. Já jsem snad nenašla jedině negativum na jejich vlastnostech-no možná jedno jediné malé minus... nemám na ni peníze a tak mi nezbývá ,než ji získat od vas.😉))

A jak bych pojala testování?
Ja vám slibují,že pokud mě vyberete budu ji svědomitě a poctivě doplňovat,aby nikdy nezůstala prazdna. 😉 každý den ji budu předčítat nákupní seznamy, které půjdu zrealizovat do obchodu. A pokud to bude v mých silách,začnu vařit každý den,aby se její ingredience pravidelněji obměňovaly😉 doposud vařím každý druhý den,ale i to si myslím by mohlo být občas dostačující😉))) a jak jsem slíbila před pár dny,kdy se koník zmínil o testování této krasky- já kvůli ní i priberu😂
Ano toto všechno jsem ochotná podstoupit jenom kvůli ní.
Mějte šťastnou ruku při výběru a doufám,že se na nás usměje štěstí.

22. říj 2018

Dobrý den, ráda bych testovala ledničku SAMSUNG RS67N8211B1. Americká lednička byla vždy sen mého milovaného manžela. A mým snem by bylo mu tento sen vyplnit za vše, co pro nás vše dělá. Jsme sice rodina jen o čtyřech členech, které Vám ráda představím. Já, Petra - 31 let, tohoto času v domácnosti, jelikož práci po rodičáku nemohu najít (ona by byla, ale děti bych musela teleportovat do školky a ze školky, jelikož v okolí naší vesnice není žádná taková, aby se dala skloubit se školkou), takže se doma zabavuji tím, že vyvářím a peču ve velkém (taky z toho pěkně kynu, podle manžela je mě tedy víc k milování 😀) a narvat to pak do lednice je pro mě vyšší dívčí. Dále je tu můj manžel Martin - 28 let, milující manžel, otec a takový náš šikovný všeuměl (není snad práce, která by mu nešla, až tedy na úklid 😀). Dále naší domácnost obývají naše dvě děti. Ivetka Elisabeth (6let) a Martin Sebastian (za měsíc 4 roky). Naše děti milují ovoce, zeleninu, 100% džusy, jogurty a sýry, takže máme vždy dvě police a dveře lednice narvané jejich mňamkama a na mé pečení a vaření nezbývá tolik místa, jelikož v lednici musí být i jiné běžné potraviny. Tato lednice by mi určitě usnadnila každodenní život - kvůli místu v ní, už bych nemusela vše v lednici přeskládávat a pokládat na sebe, aby se mi vše vešlo. A hlavně bych chtěla vidět obličej manžela, když bych mu splnila jeho sen. Byla bych tak nadšená, že bych skákal metr vysoko a fotila bych jako o život.

22. říj 2018

No, to je vyzva 🙂
Jsme tříčlenná rodinka, zatím, a jsem skromná jako Lenin, proto by mi stačil model SAMSUNG RT58K7105SL. Samsung je v naší rodině držák.
Co se týče lednice, toužím po nové, už celkem dlouho, jenže partner je býbalím opravářem lednic, tudýž se nové jen tak nedočkám, on ten náš prastarý model bude opravovat dokud se nerozpadne 😁
Tohle testování by nás rozhodně bavilo, jídlo máme rádi velmi ;) Já ráda fotím a ráda se s fotkami podělím.
Tak pečlivě vybírejte.
Těšíme se Iva a rodina 🙂

22. říj 2018

Dobrý den, rada bych otestovala lednici SAMSUNG RB37J5329SS. S přítelem jsme mladý pár, čekající miminko za par týdnů. Rekontruujem si svůj domeček snů, a proto žijeme dočasně, než doopravime náš domeček, v jednom domě s tchány a na pul ještě se švagrovou a její rodinou. Takze jsme v jednom domě na jednu lednici 8 lidí. Ještě to potrvá asi rok. Rada bych konečně mela svoji lednici, kde bych si udělala svůj pořádek v potravinách a vyhla se tomu, ze mi ostatní sní to, co jsem si zrovna koupila.
A jak bych ji testovala? Rada varim a pecu, takže určité by bylo super otestovat, jak mi budou v lednici hezky tuhnout krémy na dorty apod. Hlavně už se Těším, az si budu moct skládat potraviny do lednice podle sebe tak, aby se nekazily a do mrazaku bych si rada navarila spoustu krabicek vývaru, které by mě slouzily jako základ pro vaření dobrot. I když jsem měla vždy sen mít americkou lednici, rada bych otestovala a mela doma starou dobrou klasiku nahoře lednici a dole mraznicku. A jak vám testování úkazů? Třeba se na nás usmeje štěstí a já vám tady na konikovi budu moci ukázat při testovani, jak správně skladovat potraviny v lednici, aby nám vydržely co nejdéle čerstvé a dobre, což nova lednice určité skvěle usnadní a umožní 🙂

22. říj 2018

Tak uvažuji čím vás zaujmout, aby jste vybrali právě nás. Kterou lednici z těch tří? Vždyť jsou všechny úžasné 😯 ale když musím, tak třeba tuto první co mi pásla do oka SAMSUNG RB37J5329SS. 👍

Naše malá rodinka se rozrůstá a i tím i stoupají nároky na lednici. Naše už nesplňuje požadavky, které na ní mám. Vařím každý den pro nás i našeho malého raubíře, snažím se mu udělat co nejzdravější jídlo, vařím mu v parním hrnci, zeleninu mám domácí, ale bohužel v naší lednici nezůstane nikdy čerstvá. Máme lednici z let, kdy jsme spolu začali bydlet, tuším 8 let? Malinká, tři policová, bez nějakých těch nových technologií a inovací. Takže takové lednice, které nabízíte k testování jsou pro nás jak sen. Nikdy jsem nic podobného hodnotného nevyhrála, takže tohle by pro mě byl celoživotní úspěch.

Velice ráda fotím a sdílím svůj život, to už jste si na mém blogu možná všimli 😅. Takovou výhrou bych se pochlubila nejen na koníku, ale i sociální síti. 😊
A jak bych pojala testování? Třeba přispívat fotkami jak vypadá naše stolování, hodit nějaký recept, či jen tak vyfotit naše nákupy, ani si neumíte představit jak by chlap šílel takovou lednici mít 😀.

Výhra by byla úžasná, věřím, že se i na naší malou rodinku může usmát štěstí 💟.

22. říj 2018

Zdravím, moc ráda bych se svojí rodinou otestovala lednici Samsung RT58K7105SL. Naše rodina má čtyři členy a vařím každý den, peču tak dvakrát týdně, baví mě to a ráda zkouším nové recepty. Děláme velké nákupy - hodně jogurtů, ovoce a zeleniny a pak jen trnu aby to v té naší staré lednici vydrželo. Lednici máme už 9 let a už je to taková babička 😀. Hodně využíváme i mrazák. Mám ráda zásoby a tak je naplněný na max. maso,zelenina, bylinky ale hodně mi to ztěžuje to jak se pořád namražuje a to odmrazování mě vůbec nebaví 🙂 Děkujeme za případnou možnost testování 🤗

22. říj 2018

Zdravíčko! Moc ráda bych se zkusila zapojit do testování chladničky s mrazákem SAMSUNG RT58K7105SL.

Na této lednici mě zaujal výrobník ledu, dvojitý chladící systém, beznámrazová technologie a líbí se mi, že má mrazák nahoře, jelikož mi ho holky neustále otevírají. Tím pádem je ale naopak plus, že je ve spodní části lednice, jelikož se starší Klaudinka už snaží sama obsluhovat a mladší Sofinka jde v jejích stopách. Takže by měly obě holky mnohem lepší přístup k samoobsluze, ve které se je snažím co nejvíce podporovat.

Také technologie 5v1 je velmi zajímavá.

Aktivně vařím i peču. Snažím se vymýšlet také vlastní recepty, které publikuji na různých webových stránkách. Foťák mi k ruce už pomalu přirostl, jak denno denně něco fotím.

Jako rodina se snažíme zaměřovat spíše na zdravější stravování, čímž se snažím inspirovat i své okolí a čtenáře mého blogu, který jsem se rozhodla před rokem a čtvrt založit.

Také jsme ale rodina, která nemívá lednici nacpanou k prasknutí, snažíme se nakupovat dle toho, co se aktuálně hodí a tak abychom všechny potraviny co nejrychleji spotřebovali a nemuselo se nic vyhazovat.

Nedávno jsme začali odebírat farmářské bedýnky, tak by se mi hodilo i lepší prostředí pro zachování čerstvosti potravin. A zajímám se o zerowaste hlavně v kuchyni.

Vždy se vše snažím prozkoumat do detailu a baví mě recenzovat a doporučovat to, s čím jsme sami spokojeni.

Toto testování by nebylo vůbec jednoduché, ale třeba se na nás třeba usměje štěstí 🙂.

22. říj 2018

Moc by se mi líbilo testovat americkou ledničku - je to sen mého manžela, který strašně rád vaří a miluje vodu z této lednice a výrobník na led je jeho sen 🙂 Třeba se poštěstí a vyberete právě mě a tím mému muži splníte sen 🙂

22. říj 2018

jééé já chci testovat!!! 🙂 Máme velkou rodinu a malou lednici. Vařím a peču pořád. Lednice je věčně nacpaná. Když tam dávám ještě plech s nějakou buchtou nebo řezem a do toho ještě hrnce s jídlem je to beznadějné. Mám to naházené všechno přes sebe a na sobě, že se mi to už kolikrát vysypalo i na zem ☹ Značku Samsung mám moc ráda a jsem s jejich výrobky spokojená. Je to sice dražší značka, ale za kvalitu si ráda připlatím. Můj sen je mít americkou lednici, kuchyň mám velkou a místo na ní je 🙂 Proto bych ráda testovala chladničku Samsung RS67N8211B1. Ale spokojená bych byla s jakoukoliv, protože každá je větší než ta naše 🙂 Testovala bych opravdu svědomitě a přidávala fotky a komentáře. Taky bych se podělila se zkušenostmi i se svými známými, které čeká stavba domu a s ní spojená výbava domu. Určitě by rádi uvítali doporučení na nějakou super-vychytanou-vymazlenou lednici 🙂

22. říj 2018

Ahoj, další testování snů. Zrovna uvažujeme o koupi nové lednice, protože tu co máme je pro naši rodinu malá. Jsme 5 členná rodina. 2 dospělý, 1 pubertální chlapec ve věku necelých 14 let, 1 téměř pubertální slečna ve věku 10 let a 1 batole, které jsou 2,5 roku. K tomu máme dva velké hladové psi, pro které jsme se rozhodli barfovat, tudíž míchat maso, tvaroh, zeleninu a další dobrůtky. To všechno je třeba někde skladovat a stávající lednice s mrazákem nám nestačí, tak máme zapnuté lednice dvě. Do testování bych se vrhla velice ráda. Lednici SAMSUNG RS67N8211B1 bych využila do posledního místečka. Protože strašně ráda vařím a peču, z této lednice by stal další člen rodiny a ne jen stojící spotřebič. Otestovala bych prostornost, uživatelskou příjemnost, kvalitu chlazení a mražení a udržení čerstvosti potravin.

22. říj 2018

Ráda bych se do testování zapojila s mou rodinou, sice nejsem žádný šéfkuchař, ale u nás se vaří každý den a to pro mě a vybíravou dceru, miminko a muže co si doma rád vybírá. Naše chladnička nám je malá, protože totm že bydlíme na vesnici a máme jen jedno auto tak nakupujeme do zásoby než bude mít tatínek čas a nebo náhodou bude mít kratší pracovní den.
Samsung RB37J5329SS by byla asi pro nás jak dělaná a na testování by nepřišel zkrátka ani mrazák s domácím masem a zeleninou by si určitě hravě poradil. Možná by to byla i fajn změna protože naše občas přemrazí.

22. říj 2018

A já se hlásím, že nechci ani jednu, páč lednici mám vestavnou. Ale dejte to @pipetulaa, její manžel do teď chladí pivo v kýblu s ledovou vodou ze studny 😂

22. říj 2018

Dobrý den, rada bych se zúčastnila testovani chladničky Samsung RS67N8211B1, ikdyz mi nezáleží na tom jaký tip 😊 Jsme tříčlenná rodina a vaří u nás hlavně přítel, ikdyz já také někdy udělám výjimku 😃 Naše lednice je už starší a hlavní problem je v tom, ze ji chybí mrazak. Třeba se nám poštěsti a budeme vybráni 😊

22. říj 2018

Tak ja vim presne jakou lednici bych chtela otestovat a to AMERICKOU LEDNICI 🙂 vzdycky byl muj sen mit takto velkou lednici 🙂 jednou v me vysnene kuchyni ve vysnenem bydleni bude mit cestne misto 🙂 nyni mame lednici po rodicich co si kupovali novou..nase lednice vetsinou praska ve svech, prooze kupujeme hodne jogurtu a ovoce..take casto kupuji chlazene maso, ktere rychle spotrebuji, takze ani nemam sanci skladovat v mrazaku..naopak v mrazaku mam pytel ledove triste, zmrzliny a mrazene vyrobky i sem tam nejake to maso 🙂 a to nemluvim kdyz se sejdeme jako rodina na grilovani..to jsme pak radi ze maji jeste manzelovi rodice pod nami v kuchyni svou lednici..samozrejme spousty dobrot pro nas i pro nase dve deti a obcas si vozim zavarene sklenice od babicky, takze misto v lednici je vyuzite na 110% 🙂 a navic me vzdy fascinoval vyrobnik napoju a ledu v lednici 🙂 to proste musim vyzkouset :D

22. říj 2018

Velmi me laka Samsung RB37J5329SS. Po stehovani to vypada,ze nase lednice dosluhuje a nova by se velmi hodila! Jsme ctyrclena rodina,ve ktere se porad neco vari,pece,lednici mame tedy porad plnou zasob. Vzhledem k tomu,ze prarodice maji zahradu,uspesne plnime i mrazak ovocem,zeleninou a masem.
Na teto lednici se mi libi zvetseny vnitrni prostor,to je v panelakove kuchyni,kde neni vetsinou misto nj obri americke lednice,k nezaplaceni.

22. říj 2018

Ahojky milý koníku 🙂 jsme tříčlenná rodinka (máma, táta a náš syn 1,5 roku Williamek). Mám doma dva chlapy a to znamená spousta jídla a dobrot :D u nás doma se nedělá nic jiného než jí... Bohužel sme měli tu smůlu a rozbila se nám lednička, kterou jsem podědila po mamince. Bohužel nemáme na to si koupit novou lednicku, tak jsme dostali starou lednicku po babičce :( stará asi 20 let :D mrazák je jen nahoře dvě malé poličky a tam se skoro nic nevejde.. takže ani nemohu nakoupit zásobu masa a Mrazenych pochutin. Proto bych Ráda testovala lednicku samsung a určitě by to ocenili i ti moji chlapaci... Miluju pečení, vaří spis přítel.. ale pro syna vařím já, spíše zdravá jídla snažím se vařit vše na páře.. Celé testování bych určitě dokumentovala fotkami, nikdy sme nic nevyhráli ani netestovali, takže bych to vnimala i jako novou zkušenost a hlavně ze se na naše také umí štěstí usmát.. Chtěli bychom testovat lednicku SAMSUNG RS67N8211B1🙂❤️😍

22. říj 2018

Dobrý den, jakožto mámě rozrůstající se rodiny se mi nejvíce libi Samsung RS67N8211B1. Po americké ledničce pokukuji už hodně dlouho, ale manželovi to přijde jako zbytečnost. Naopak mě jako super vychytávka přijde výrobník ledu. V létě si rádi dopravame různé koktejly, takže výrobník by u nás jel neustále. Nyní jsem na mateřské, a jelikož denně vařím a snažím se i často péct, moc by mi pomohlo, abych ty svoje různé dobroty mohla schovat hezky do chladna. Naše současná lednička je malá, takže neustále řeším, kam s upečenymi nebo uvarenymi jídly, aby se nezkazily. Pokud budeme vybráni, tak se na testování těší Maruška a Dorotka

22. říj 2018

Dobrý den, nejvíce nás zaujala
Chladnička s mrazákem 365 L
RB37J5329SS Série RB5000J, a to z důvodu velikosti,která by nám sem akorát pasovala, má energetickou třídu A+++ a take je designove moc hezka 🙂
Miluji vaření a pečení a moje rodina zase miluje jídlo,takže kvalitní lednice je nutným “členem domácnosti” 🙂 mám ročního syna,kterému jsem začala vařit prikrmy a opravdu dbám velmi na cerstvost potravin,ze kteych mu jídlo pripravuji. Bohužel našem stávající lednice potraviny nedrží moc dlouho čerstvé a mrazak de nám často premrazi.
Takže bych chtěla lednici testovat hlavně z hlediska toho,jak dlouho nám potraviny vydrží čerstvé a jak bude mému malému milackovi chutnat 🙂

22. říj 2018

Dobrý den,ráda bych se zapojila do testování chladničky Samsung RS67N8211B1 jelikož nás v lednu bude o jednoho víc tak by se větší lednička hodila 😊.Docela máme problém všechny potraviny narvat do lednice 😁a o mrazáku nemluvím ani .Bydlíme na vesnici kde neni obchod,takže se nakupuje na týden dopředu 😁 viz pečivo se dává do mrazáku a pak není místo na maso atd..
Focení je můj velký koníček,jak lepší foťák tak mobil mám vždy po ruce takže bych informovala všechny o všem jak to dělám dotedka 😁😊az jsou někdy moje fotky určitě otravny.

22. říj 2018

Dobrý den, již nám naše lednice dosluhuje a ráda bych se přidala k testování je to jako pád z čistého nebe. Jste čtyřčlenná rodina(já +tři chlapi) každý den jim vařím peču a starám se o ně s láskou a aby měli plné žaludky🙂 byla bych ráda kdyby to vyšlo a měla bych zájem o testování této lednice SAMSUNG RB37J5329SS, děkuji

22. říj 2018
Komentář byl odstraněný

Nebránila bych se žádné lednici. Ta naše (mimochodem značky Samsung) už má to nejlepší za sebou (byl to první společný nákup s mým manželem do našeho bytu). Nadšená bych byla z té americké, protože o té snim už dlouho a přímo tuto mám vybranou, až nám ta naše opravdu doslouží. Manžel zase koukal na ty druhé dvě (kombinované) 😂 a taky si vybral. A že vybral on, to je co říct protože je strašně náročný, co se týče výběru.
Vztah naší rodiny k jídlu je víc než kladný, momentálně jsme se konečně shodli i na stylu stravování s velkým množstvím zeleniny, zdravého pečení... Synacci mi radí pomáhají v kuchyni, takže recenze by zřejmě byla plná jejich fotek 😂

22. říj 2018

Do nového bytu nová lednička 🙂 vaření, pečení se 3ma dětma a hladovým chlapem to je každodenní prácička 🙂 vše by sme pěkne zdokumentovali fotkama 🙂 brala bych jakoukoli novou protože netuším jak dlouho bude sloužit ta co sme dostali 🙂

22. říj 2018

Ahoj 😊
Jsem Veronika a bydlím se svým přítelem ( 30) a synem Tobikem ( rok a půl).
Naše lednice obas praská ve švech, protože jime rádi, každý den vařím a tím pádem by mi testování nové, větší lednice moc potěšilo 😊. Líbilo by se mi testovat lednici
SAMSUNG RT58K7105S.
No a jak by testování vypadalo? 😁Určitě bych vás informovala jak jsme lednici doma přivítali, zapojili, jak jsem spokojená s velikostí, s vlhkosti a určitě by v recenzi nechyběly ani fotky 😉

22. říj 2018

Dobry den. Tady rozhodne neodolam a musim zkusit stesti! 🙂
Jsme ctyrclenna rodina, v kuchyni travim naprostou vetsinu sveho volneho casu. Milujeme dobre jidlo a ja mam stesti, ze pro me je vareni a peceni relax.
Jako dukaz pridavam sve album zde na MK
https://www.modrykonik.cz/blog/indy2/album/kazd...
Moc me bavi inspirovat druhe a zaroven sama rada zkousim nove recepty.
Asi vas neprekvapi, ze kdyz nejsem v kuchyni, tak jsem na nakupu a delam velike nakupy potravin. Nejsem normalni, protoze pro vetsinu lidi je to nutna povinnost a ja to miluju 😍
Mame vecne plnou lednicku samych dobrot. Nesmi chybet syry, kvalitni sunky, zelenina, jogurty.. Jenze aby toho nebylo malo, tak jsem opravdu pes na poradek a kazda vec tak musi mit sve misto. A nase aktualni lednicka? Jasne, ze SAMSUNG 😍 jenze mala😕 my proste jedeme ve velkem 🙂
A tak bych si moc prala na testovani lednicku
SAMSUNG RT58K7105SL.
Verte, ze tezsi zatezkavaci zkousku nez u nas doma lednicka nezazije 😍
Moc rada bych pridavala recenze, jak obstala. Vzhledove, prakticky.. A co vse jsem diky ni zase objevila za vychytavky. 🙂
Dekuju za moznost.

22. říj 2018

Miluju vaření a pečení pro svou rodinu a ráda, bych se testování zúčastnila, je mi jedno kterou lednici, Samsung je velice dobrá a kvalitní značka. Jídla si často fotím a foták mám po ruce pořád, takže není pro mne problém dokumentovat testování 🙂

22. říj 2018

Dobrý den, ráda bych se zapojila do testování lednice SAMSUNG RT58K7105SL moc se nám líbí tato lednička, už v obchodě jsme na ni koukali a moc nás zaujal její design, velikost, je prostě úžasná. Jsme tříčlenná rodina, vařím, peču pravidelně, stále plníme lednici, máme ročního syna a proto je pro nás důležité mít potraviny správně vychlazené a uložené. Moc ráda se zapojím do testování a budu vše dokumentovat.

22. říj 2018
Komentář byl odstraněný

Zdravím redakci Modrého koníka. Jmenuji se Helena a ze samostatně stojící chladničky SAMSUNG RB37J5329SS bych udělala klenot naší kuchyně, protože je fakt krásná. Kuchyň je místo, kde trávíme celý den, je pro mě tedy důležité, jak vypadá. Mám rok a půl starého syna Vašíka, manžela, který moc rád jí a pejska Amundsena rasy samojed, a těm všem i sobě vařím. Navíc máme na cestě dalšího syna, který se narodí v prosinci. Straaaašně ráda peču sladké dobroty a dorty, ale je těžké je pak skladovat v lednici tak, aby náhodou nenačichly třeba od vařeného masa pro pejska. U ledničky bych ocenila rozložení potravin tak, aby se jejich vůně neovlivňovaly a zároveň byly podle typu přiměřeně chlazené. Vždycky se snažím rozdělovat potraviny v lednici podle návodu výrobce a myslím, že to má smysl. A u této chladničky se mi MOC líbí ty dva oddělené šuplíky na maso a zeleninu. 😊 Nabízím testování v podmínkách typické domácnosti s ženou na mateřské, která miluje dobré jídlo, čerstvou zeleninu a domácí stravu. Navíc máme zahradu plnou dobrot, které bych ráda skladovala v mrazničce, ale ta moje je na to příliš malá. Vyrábím různé domácí produkty jako mošty, sirupy, pyré, sušené ovoce a houby a podobné mňamky, které se snažím skladovat co nejlépe v lednici a ve sklepě, protože do mrazničky se mi toho moc nevejde. Jsem denně aktivní na Instagramu i na MK a ráda bych se pochlubila fotkami nové chladničky naplněné domácím jídlem v krásných dózičkách. Asi bych taky zkusila pozvat známé na nějakou večeři, aby se mohla chladnička předvést nacpaná k prasknutí. Hezký den, Helena.

22. říj 2018

Pěkný den, ráda bych se zapojila do testování o chladničku Samsung RS67N8211B1 😍 Naše rodinka se skládá z mámy 29, táty 34 a dětí 7.let a skoro rok😊 Všichni milujeme jídlo a správně vychlazený nápoj k tomu je super bonus! Když přijede zbytek rodinky, vaříme jak pro školní jídelnu. A tato chladnička by nám vše splnila! Bude to znít jako klišé ale zrovna jsme si říkali, že chladničku už bude potřebovat vyměnit a teď tradaaa, taková příležitost! Když se zadaři, budu testovat, fotit a hlavně udělám pořádný nákup protože by byl hřích nemít takovou chladničku pořádně naloženou 😁

22. říj 2018

Dobrý den,ráda bych testovala jednu s Vašich lednic. Je úplně jedno kterou, všechny jsou pro mě dokonalé. Vždyť je to přece SAMSUNG!!! Naše oblíbená značka ☺☺ když telefon jedině Samsung, to samé i u televize☺ lednici máme starší a malou,proto by se nám hodilo do kuchyně pořádné "kombo"! 😃
V kuchyni trávím hodně času, vařím téměř každý den. Miluji vaření,neustále zkouším nové recepty. Pečení také miluji. Vše probíhá za asistence mojí malé dcerky ☺
Jsme velká rodina a tudíž máme pořád nějaké návštěvy. I z tohoto důvodu by se nám hodila velká lednice, ta naše je neustále přeplněná a praská ve švech.
Teď u nás nastává období samých narozenin, tak by se nová lednice opravdu hodně hodila ☺

Nyní mi nezbývá nic jiného než doufat,že se na mě projednou usměje štěstí ☺

22. říj 2018

Na koníku možnost testovat ledničku?!? Wow! Primárně gratuluju ke spolupráci! Až už vyberou jakoukoli rodinu (tři rodiny) určitě to bude pro všechny skvělý předvánoční dárek...
A nepopírám, že pro nás by byl taky... 🙂 přesně po třech letech nám odešla lednička konkurenční značky, která byla ve všech ohledech suprová a zamilovala jsem si systém "no frost"... 🙂
Za pár měsíců prodáváme byt a jelikož se budeme stěhovat na čas k rodičům )než postavíme domek) opravdu moc by se nám hodila velikánská lednička... 🙂
z toho mi vyplývá RT58K7105SL nebo RS67N8211B1...

Do domácnosti přivítáme rádi kteroukoli nám vyberete 🙂

a u nás se skutečně stane velkým parťákem kuchařského týmu! 🙂

Maru

22. říj 2018

Krasny den preji a hned ze zacatku chci podekovat,ze tady davate tolika zenam sanci mit doma ,tak uzasne vyrobky,jako samsung nabizi,to se jen tak nevidi🙂i ja bych se samozrejme se svoji skvelou rodinnou zapojila do testovani a to nejlepe americke chladnicky🙂moje mala dcerka by byla nadsena z ledovace,ona je totiz takova mala ledova kralovna a miluje chroupat kostky ledu a pojidat snih(nevim kde na to prisla) 🙂jinak jsme takova normalni rodinka kutilu pocinaje tatinkem,ktery na nasem krasnem domku porad neco vylepsuje a pristavuje,ja se venuju predevsim domacnosti a jiz zminene starsi dcerce,ktera je hodne aktivni a pak take svemu malemu 9 mesicnimu pupecnicku,ktery je vecne veku na me,protoze se proste nemuze odtrhnout❤️V kuchyni travim hodne casu,ikdyz bych chtela vice pect,na to ted moc volnych chvilek neni:-/varim denne,jak pro nas dospele,tak prikrmy pro toho malickeho🙂lednici mame velikou,ale ja si potrpim,mit vse nejakym zpusobem roztridene,takze mam rozdelene jogurty,syry a salamy,ruzne nakladane veci a mleka a podobne,vse ma sve stale misto a nedejboze,kdyz mi nekdo strci hrnec s jidlem jen tak nekam kde je volno😂s touto lednici ,bych mela zase o dalsi prostor navic,coz by potesilo me oko i dusi,takova mensi puntickarska dusicka/-)testovani bych pojala radostne,protoze,by to bylo nepopsatelne,blizi se vanoce a tak i velike nakupy a priprava ruznych test na cukrovinky,takze bych vas zasvetila do toho,jak se u nas nakupuje,jak se to predevsim skladuje a co vse jsem schopna vytvorit,kdyz me to zrovna chytne😉dekuji jeste jednou za sanci a malou nadeji,ze bych treba mohoa byt vybrana,nebude to zase lehke,takze uz ted drzim vsem palce,at se tyto paradnice dostanou do domacnosti,kde budou naplno vyuzity a nebudou je zdobit jen plata s vajickama🙂

22. říj 2018

Ty jo to by bylo něco
A jakou no americkou
A na co?
Na dortiky které peču
Jinak samsung lednička je top
Bezvadna je prihradka na zeleninu a taky šuplík na maso ve kterém vydrzi opravdu čerstvé

22. říj 2018

Dobrý den, ja bych ráda v naší domácností měla novou lednici SAMSUNG RT58K7105SL značku Samsung máme celá rodina rádi a je pravda že novou lednici by jsme uvítaly v červenci se nám narodila dcerka a nastěhovaly jsme se do domku který opravujeme a v lednici nám stojí mala lednice která pro tříčlennou rodinu je poměrně malá a vše co potřebujeme musíme neustále jezdit nakupovat protože se nám to do naší malé ledničky nevejde je to celkem problém jelikož bydlíme na vesnici a obchod máme dál to je cestování s dcerkou na nic proto vím že v naší domácností by nová lednice moc pomohla a navíc bych ráda dokumentovala novou lednici jak ji to sluší a jak jde vše skvěle v ní skladovat, problémem by nebylo ani video s náhledem lednice a rozhodně i doporučení známým vaření miluju a konečně by jsme mohly mít vše v pohodlí usklaněne a po ruce byl by to skvělý dárek pro celou naši rodinu prave k nadcházejícím vánocům které budou první s dcerkou a hlavně pro dcerku jelikož většina financí jde právě do rekonstrukce. 😊🌲🎁

22. říj 2018

Ahoj koníku, tak i já bych se ráda se svojí rodinkou zúčastnila testování. Chladnička Samsung RS67N8211B1 Americká lednice byla vždy nás velký sen <3 Náše mala uličnice začala první příkrmy ale naše stará lednice bohužel tuny ovoce a zeleniny nezvládá.. Jídlo milujeme takže nová lednice by se u nás měla jako prase v žitě 😀 v kuchyni trávím spoustu času a vaření miluju 🙂 foťák mám neustále po ruce 📸 Ráda fotím dětství Leničky a tak bych ráda nafotila život americké lednice <3

22. říj 2018

Dobrý den, tato nádherná americká lednice byla vždy mým snem. Ale manžel není příznivcem značky Samsung, marně se ho snažím přesvědčit, aby ji dal znova šanci. Věřím, ze kdyby se mi podařilo tuto krásku vyhrát, přesvědčila by ho sama 🙂
U nás v domácnosti by našla 100% vytížení. Jsem doma, manžel z velké části také, takže vařím minimálně jedno teple jídlo denně a vzhledem k tomu, že nemám obchody pod nosem, zásobuji pravidelně naši lednici velkými týdenními nákupy, které úplně nezvládá ☹

22. říj 2018

Hezký den, s mojí (zatím) malou, ale za to stále hladovou rodinkou bych se ráda zápojila do testování lednice Samsung RS67N8211B1.
Vaření a pečení mě baví, takže máme lednici neustále nacpanou surovinami a co hůř - hrnci s omáčkou a zvlášť s přílohou, což zabírá většinu místa. Potom cpeme šunku do škvírek mezi hrnci, protože jinde není místo. 😃
Pár týdnů už připravuji naší téměř půlroční dceři příkrmy, které dělám do zásoby a někdy už opravdu nevím, kam je v lednici dát. S tím souvisí i přihrádka na ovoce a zeleninu, kterou chci mít pro dceru co nejčerstvější, a tak máme tyto přihrádky neustále plné. O mrazáku nemluvě, protože dceři některé příkrmy i mrazím a jelikož jsem se snažila udělat zásoby na zimu z ovoce a zeleniny ze zahrádky, tak už nám i mrazák ,,praská ve švech”.
Někdy prostě není čas se s malou dcerou sebrat a jet na nákup, takže děláme velké pravidelné nákupy a to se potom lednice s mrazákem zaplní raz, dva.
Partner je v práci od rána do večera, a tak se mu vždy snažím uvařit dobré jídlo. Vaření se u nás chopím především já, protože nerada někoho pouštím do kuchyně. 😃 Vaření i pečení jsou moji koníčci už od základní školy.
Americkou lednici mají partnerovi rodiče a já jim vždycky závidím tu spoustu místa a to, že nemusí přehazovat potraviny z jednoho místa na druhé, aby do lednice či mrazáku mohli něco dát.
A jak bych se chopila testování? Poctivě a s nadšením. Především bych zdokumentovala vychytávky lednice, které teď nemáme, postovala bych uložení jídel, které minimálně obden vařím. Také bych ukázala, jak se mi v lednici uchovávají příkrmy a syrová zelenina s ovocem pro dceru.
V mrazáku bych si konečně vyhradila místo pro maso, pro zeleninu s ovocem a místo pro ostatní mražené potraviny. To všechno bych patřičně zdokumentovala a podělila se tu o to s ostatními. 📷😊

22. říj 2018

Ráda bych se zapojila do testování lednice Samsung a to buď SAMSUNG RB37J5329SS nebo SAMSUNG RT58K7105SL. Rádi si s manželem dopřejem dobré jídlo a velice rádi vaříme spolu. Dobré jídlo znamení i spoustu dobrých ingrediencí a následně spoustu jídla, které se musí dát do lednice. S očekávanými přírůstky by se nám nová větší a lepší lednice náramně hodila. Nyní máme dvě menší lednice, které ale nezvládají větší hrnce a už vůbec ne většá nákupy. A to už vůbec nemluvím o mrazáku, respektive o pidi mrazáku, do kterého se téměř nic nevejde a tak musím mít hromadu věcí u rodičů, kteří jsou 40km vzdáleni, a tak musíme dopředu přemýšlet, co bychom chtěli vařit. Testovali bychom spolu s manželem, který výborně vaří a který má vaření velmi rád. Neustále nadává, že doma v lednici nic nemáme, jenže ono se tam toho moc nevejde :D

22. říj 2018

Ahoj, jmenuji se Petra a vybrala bych si: SAMSUNG RB37J5329SS. Kvalitní a prostornou lednici potřebujeme, tatínek má rád uzeniny, dítko jogurty a termixy a maminka čerstvé zeleninové saláty. Navíc denně vařím, a když se sejde buchta od babičky a obědy na více dní, hraji s krabičkami a hrnci tetris, abych tam všechno vměstnala. Zkrátka rádi jíme..
Pro potřeby testování bych si nakoupila ještě více čerstvé zeleniny a ovoce, abych ověřila, co všechno chladnička Samsung zvládne a jestli je skutečně lepší než naše současná 😉

22. říj 2018

Ahojky,prvně představím naší rodinu😊Zatím jsme doma čtyři,což se každým dnem změní na krásné skóre 5 členů,jelikož očekáváme přírustek každým dnem 😊
Moc rádi bychom otestovali americkou ledničku Samsung RS67N8211B1.Záměrně píšu otestovali,protože manžel při čtení článku prohlásil,že on by testoval ty "technické " věci ,já ty praktické.
Doma máme ledničku babičku,již několik let,zatím slouží,ale...
Pro nás je malá...Co si budem povídat,přiznám se jídlo máme rádi,vařím denně nebo obden,peču často,tudíž doma je vždy plno jídla,které ale pomalu a jistě naše "babička"nepobírá,nemá dostatek místa 😊
Proto si myslím,že vaše lednice by u nás našla využití celkem rychle,a když jsme na internetu koukali s manželem na parametry,byli jsme nadšeni 😊

22. říj 2018

Dobrý den, ráda bych se zapojila do testování lednice SAMSUNG RT58K7105SL.
U nás doma, ač jsme teprve tři strávníci, fungují dvě lednice, ve kterých uchovávám čerstvé suroviny pro moje kulinářské počiny. Jsme milovníci jídla, které se snažím připravovat z čerstvých surovin a zejména přihrádka na zeleninu a ovoce pro nás není nikdy dostačující. Naše malá je přírodní úkaz, jak říká okolí, protože v roce a půl tak moc miluje ovoce, že by byla schopná a ochotná na něm přežívat celé dny. Proto musím mít doma stálou zásobu česrtvých banánů, jablíček a dalších ovocných pochutin.
Vzhledem k tomu, žw vlastníme vinohrad, vinný sklípek a jsme náruživí vinaři, důležitým požadavkem na lednici je u nás schopnost dokonale vychladit víni či sekt. A protože rádi a často hostíme známé a přátele, chladíme také jiné nápoje a propriety pro připravování nejrůznějších drinků.
Jsme z jižní Moravy a vlastníme rozsáhlé polnosti, tudíž musímběhem roku zpracovávat sezonní potraviny, a tak u nás široké použití má také mrazák. Jakožto milovnice snídaní, s dcerkou připravujeme smoothie a smoothie bowly, na které musíme doma nutně mít stálou zásobu mraženého ovoce. Také každý člen domácnosti sní denně jeden jogurt a dokážete si představit, kolik ty zaberou místa. 🙂
V neposlední řadě jsem vášnivá kuchařka a pekařka a vzhledem k počtu příbuzných (63) se vždy najde někdo, kdo má narozeniny a komu chci udělat radost vlastnoručně upečeným dortem. K této příležitosti, sestavování dortu, je nutné před každým další krokem části dortu vychladit, a tak většinou dva dny dostávají lednice zabrat.
Kdybych byla vybraná na testování, můžu zaručit, že by lednice u nás jela na 110%. Ráda bych otestovala, zda oproti jiným lednicím pěkně udrží zeleninu a ovoce čerstvé a byla by pro mě výzvou i její velikost, zda by konečně byla dostačující? 🙂 Zkušenosti bych popisovala zde na webu Modrého Koníka, také na mém instagramu: instagram.cz/veru.zoubkova, kde ráda sdílím recepty a různé recenze. Výzvou by pro mě bylo to, zdy by s přehledem zvládla nápor jídla a pití na podzimí narozeninové oslavy a také na Vánoce, na které jsme se letos rozhodli pozvat manželovy a moje rodiče. Určitě bych při rodinných a přátelských setkáních lednici všem ukazovala a (snad) i doporučovala 🙂
Byla bych velice ráda, kdyby se konec roku ukázal být konečně pozitivním a lednice by byla vybrána pro strávení plnohodnotného chladícího života u nás v domácnosti, pokud se na nás ale štěstí neusměje, budu alespoň trpělivě vyhlížet recenze vybraných uživatelek, a přiznejme si to, i tiše závidět. Tak nechť vyhrajou ty nejlepší 🙂

22. říj 2018

Do naší kuchyně by krásně zapadla RT58K7105SL 😁 začíná nám nestačit naše lednice, protože jsme mlékomilové a zabírá v ledničce podstatnou část místa 😁 v příštím roce máme v plánu rekonstrukci kuchyně a určitě by bylo super vyzkoušet si nějakou tu ledničku 😉

22. říj 2018

Dobry den, rada bych testovala americkou lednici Samsung RS67N8211B1 se svoji rodinkou, jsme dva dospeli a tri deti 6, 4 a 1 rok, mit americkou lednici je muj sen. Vareni a peceni je u nas na dennim poradku.Nase lednice prestava zvladat velke nakupy. A kdyz detem pecu k narozeninam dorty tak je nemam kam dat. Testovani bych zdokumentovala videi a fotkami, vim ze sance je mala ale co kdyby...😝👏👍

22. říj 2018

Dobrý den, ráda bych se zapojila do testování jako spousta ostatních maminek. Zalíbila se mi lednička SAMSUNG RT58K7105SL, která je neskutečně prostorná. Při stěhování jsme si pořídili menší typ této značky a je to velice náročné do ní naskládat týdenní nákup pro celou rodinu. Všechno musí být složené a naskládané tak, abychom se tam vešli. Občas se stane, že tam něco zapomenete a ono to pak projde trvanlivostí. Ráda bych ledničku, kde si každý dopřeje svoje místečko a na první pohled bude jasné co tam je a není.
Máme rádi čerstvé potraviny, chlazené nápoje, mléčné produkty všeho druhu a aktivní život. S malou lednicí trávím zbytečně čas po nákupech.
V poslední řadě si také hlídám spotřebu energie a ráda doporučím ostatním kvalitní spotřebiče, které plní svůj účel a šetří naše peněženky tím, že jsou energeticky méně náročné.
Jak bych pojala testování? Nakoupila bych náš běžný nákup a vyfotila bych ho v naší současné lednici a v nové lednici. Po řádném nastudování bych vyzvedla její nové funkce a zdokumentovala je.
Krásný den přeji a hodně štěstí ostatním!

22. říj 2018

Tak znova, celé se mi to vymazalo..😂😂 jsme sedmičlenná rodina. Já manžel, tři děti, tchán a babička. Možnost mít doma velikou americkou lednici? To je snad sen? To bych chtěla vidět, jak by u nás obstála. Lednici máme neustále plnou. No a to se mi tam ani spousta potravin nevejde..😂 jsme rozrostla rodina manžel má tři sourozence, no a já taky . Jsou u nás často návštěvy a tedy hodně peču. A co si budeme povídat, když se sejde osm dospělých a 10 dětí ( a to mluvím o menší návštěvě) tak je jeden plech Míša řezů málo. A když se mi tam musí vejít zelenina, jogurty. Jídlo pro sedm členů ,navařene na dva dny, tak to dá opravdu velkou práci to tam nacpat..😂😂 velké plus je mraznička. Mrazime maso do zásoby, zbylé omáčky atd.. přece to mevyhodim.. 😂😂😂. A super výrobník ledu. Věčně máme nacpanej mrazák sackama na led..😂 to jsou samé koktejly. Drinky. Atd. No u nás bych testování pojala vážně ve velkém..😂😂 značka Samsung je super a nejen u telefonů..😊 Jo abych nemluvila jen o vnitřní části ledničky. Neustále máme něco na ledničce, obrázky, rozvrh domácích prací pro děti ( ktery plní jen občas) fotky , Pohledy..jo a nechci psát, že nám lednice odchází, to vážně ne. Ale bude to splneny sen mít doma úspornou americkou velkou lednici. A naší věnuji sestře, která zakládá rodinu a bude se stěhovat..😊
Vážně super nápad testovat takovou parádní věc.. byla bych šťastná, kdybych byla vybrána. Ale při mém štěstí to opět nevyjde. Každopádně děkuju za možnost to aspoň zkusit. Byla by to vážně paráda mít doma takovou krásnou velkou lednici plnou dobrot..
Přeju šťastnou ruku při výběru..😘

22. říj 2018

Dobrý den. Velice ráda bych přihlásila naši zatím čtyř členou rodinku (33, 28, 4, 1 a pes) do testování. Líbilo by se mi vyzkoušet kapacitu u SAMSUNG RT58K7105SL. Nakupujeme jídla poměrně dost a dosavadní lednička je věčně plná. Snažím se dodržovat správné zásady rozmístění věcí v lednici. Zrovna teď o víkendu jsem řešila, kam narvat všechny upečené dorty 😁 chtěla bych se zaměřit na promíchaní pachů, to je celkem nežádoucí jev, když napečené dobroty něčím "načuchnou" 😏 Taky kupujeme opravdu hodně zeleniny, tak by mě zajímalo i její udržení čerstsvosti 😊 když už vařím, tak na několik dní, takže větší prostor na hrnce je taky žádoucí. Navíc tento typ lednice by byl schopný si obsluhovat i syn, protože větší část se nachází dole 😊 s manželem máme jídlo opravdu rádi a pořádná lednice je základ 😊 za případné testování bychom byli vděční

22. říj 2018

Ahoj, zapojím také nás do soutěže o testování lednice Samsung.
V úvahu by přicházely 2. a 3. model - pro svou velikost. My totiž moc rádi jíme 🙂 lednice je u nás stále plná/poloplná. On ji Břeťa (42 let, technik) dokáže vyprazdni snad v okamžiku 🙂 a kouká do ní 100x za den, víc než na televizi. Má Crohnovu chorobu, takže se u nás vaří denně, přiměřeně zdravě, řekla bych. Kuchtíme oba, pečeme několikrát do týdne. Dcera Apolenka (11 let) se aktuálně učí pomalu vařit, Evelínka (6 let) je po tátovi, takže dlabe taky hodně.
O testování bych psala eseje, ba i básnila, fotila i třeba s recepty.
Zdravím, Lenka

22. říj 2018

Ahoj všichni. Nám by se líbila lednička SAMSUNG RT58K7105SL, kterou bych nacpala plno dobrotami, protože my jsme všichni velcí jedlici 😋
Lednice nám dokonce odchází, takže by to byly dvě mouchy jednou ranou 🙊😀.
Ted vážně... fakt nám odchází, není to jen lákací trik 😂
Jak bych testování pojala?
Kromě fotek, které jsou asi samozřejmostí bych se mrkla jak dlouho mi v lednici vydrží potraviny čerstvé... Od salámů, sýrů, jogurtů, domácích dezertů po ovoce a zeleninu 🙂.
Nebyla by to má první lednice, takže srovnání určitě mám. 🙂 🙃

22. říj 2018

Ahoj, zrovna lednice je u nás aktuálním tématem. Naše holka má chudák 10let a začíná to pomalu být vidět. Zrovna minulý týden mi praskla celá jedna přihrádka a místo 3 poliček mám jen dvě a současný stav je katastrofa vše v jednom chlívečku je opravdu nepřehledné. Vždycky jsem si přála velkou lednici, tak, aby člověk nemusel řešit každý využitý cm v lednici. Určitě by u nás testování vyhrála lednice SAMSUNG RS67N8211B1 právě kvůli její velikosti. V domácnosti je nás pět plus hromada hladové zvěře. Naše lednice neustále přetéká pod množstvím jídla, které jsme schopni spořádat. I to je jeden z důvodů proč jsem přesvědčená, že je naše famílie vhodnou kandidátkou na testování. Co se týká focení, nemám s tím žádný problém, naopak se chystám zahájit solovou dráhu fotografky. Vaření miluju a to ideálně z čerstvých sezonních surovin. Mám zde i album s dobrotami k nahlédnutí 🙂 celé testování pojmu formou praktické stránky využití spotřebiče, formou místa, užitečnosti energetické náročnosti apod 🙂

22. říj 2018

Zdravím 🌸 Americká lednice je už několik let našim velkým snem ❤️ Tudíž bychom rádi otestovali americkou chladnicku Samsung RS67N8211B1. Už vidím přítele jak před ni nadšeně pózuje i se synem. A konečně by se vyresil náš dlouholetý problém, kdy furt nadává, ze už v lednici není místo a nemá kam dat pivo a podobne 🤷🏻‍♀️😂 Protože strašně rada nakupuji a hlavně když je něco v akci, přece to tam nemuzu nechat, nebo jo? 😀 Jen náš syn, má “svoji” poličku, kde má jen samé svoje dobroty. 🤷🏻‍♀️ A samozřejmě je tu i náš pejsek, který tam má samozřejmě také své místo. 😀🐶
Testování bych se chopila opravdu s radosti, rada fotim a píšu každé své zkušenosti a poznatky o různých produktech také na svůj instagramovy profil, kde mám mezi spoustu sledujících hlavně maminky, které by toto testování také moc zajímalo. 🌸 Já sama dam na jejich rady a díky nim už máme doma také pračku i susicku od Samsungu, tuto značku nejde nemilovat. Všechny jejich výrobky jsou jedním slovem TOP!! ❤️
Tak snad se na nás konečně usmeje štěstí a budeme taky jednou vybráni. Moc by nás to potěšilo! ❤️

22. říj 2018

Dobrý den, velice lákává nabídka testování😍 vzhledem k tomu, že naše nynější lednice má za sebou již 10 let sloužení a já čekám, kdy přijde den, že se s námi rozloučí, tak bych byla nesmírně štastná za výběr do testování. Velice se mi zamlouvá tato lednička : SAMSUNG RB37J5329SS. Mám poměrně novou kuchyn, která je celá v bílém provedení a spotřebiče v černém/nerezovém provedení. Jediná lednička je stále bílá. Kdybych měla kupovat novou, tak bych právě sáhla po nerezovém provedení. Jak jsem již výše zmínila nynější lednice byla vyrobena před 10 lety a tak nemá novější funkce jako jsou například no frost, nulová teplota, displej.... Co bych také ocenila u nové ledničky vzhledem k rozrůstající rodině je větší objem. Co si budeme povídat nakrmit 4 člennou rodinu, kde je ženské pohlaví zastoupeno pouze jedenkrát dá zabrat. A minimálně zatím moji 2 kluci (třetí se teprve vyklube) jsou opravdu velcí jedlíci. Miluji vaření, pečení. ❤ Je to pro mě způsob relaxace a tak zásoby/následně výtvory musím i někde skladovat.
Jak bych uchopila testování? Hodně bych fotila, konečně bych měla lednici uspořádanou dle svých představ a hlavně bych se zaměřila na výjimečné funkce této lednice, což je FRESH ZONA pro ideální uchování ryb a masa, funkce NO FROST, která nevytváří námrazu a tak prodlužuje životnost jak potravin, tak i lednice, NULOVÁ ZONA, kde se drží teplota stále okolo 0 stupnů. Novinkou by pro mě byl displej, kde je zobrazena teplota v lednici/chladničce a varovný signál při poklesu teploty. Na co bych se v testování nejvíce zaměřila by bylo ovoce/zelenina. Hodně lidí dává tyto potraviny do lednice, ale já s tím mám bohužel zatím špatné zkušenosti. Nechala bych stejný druh ovoce/zeleniny jak mimo lednici, tak i v lednici a zajímalo by mě jestli se jejich životnost při pobytu v lednici zvýší nebo naopak.

22. říj 2018
Komentář byl odstraněný

Krasny den 😊 konecne testovani presne pro nasi rodinu 😍 nasim snem je americka lednice Samsung RS67N8211B1. Jsme ctyrclenna rodina + 3 pesani. Moc radi varime a jime, radi nakladame ruzne syry nebo utopence a domaci zavinace z ryb co nam deda nachyta 😉 Nyni varim rocni dcerce zvlast, takze jidla je opravdu hodne a mista v lednici malo. Nase rodina nejsme jen my, ale i nase 3 krasne fenecky kterym plnohodotne varime. Vzhledem k barfovani (strava pejsku), zabere cast lednice i mrazaku strava pro fenky. U nas bude lednice vyuzita naplno a co se tyce testovani? Vse budu poctive dokumentovat a o zkusenosti se rada podelim 😉 Nikdy jsem jeste nedostala sanci nic testovat, snad to tentokrat vyjde 😍 dekuji, hezky den.

22. říj 2018

Ahojky 🙂 i my bychom chtěli testovat chladničku SAMSUNG RS67N8211B1. Co o sobě říct? Mám dvojčátka, bio jim jsou už 4m,ale korigovane teprve 7 týdnů a pomalu si začínám zjišťovat, jak to budeme dělat s příkrmy. Ráda bych jim je vařila domácí z čerstvých surovin a na to by se nám lednička velice hodila 🙂 jinak já osobně jsem až moc aktivní na instagramu (katie_nka) takže tam by ode mne byla lednice asi vidět nejvíce :D přeji krásný den všem

22. říj 2018

Hezky den, rada bych ve sve kuchyni,na cestnem miste, videla Chladničku s mrazákem 365 L
RB37J5329SS Série RB5000J. Jsme cerstve triclenna rodina,tedy dcera 14mesicu, muj muz a dve kocky. Az s dcerou jsem zacala vice varit, a hlavne se pokousim varit zdrave. Funkce,ktere nabizi tato lednice jsou pro mne,jako sledovani futuristickeho filmu. Proste se nestacim divit,co vse umi. A o to vse, pro me nove, bych se rada urcite podelila I s ostatnima. Vse bych odzkousela, od ovoce zeleniny, po mrazene domaci prikrmy,kupovane, maso, vejce...ryby jsou u nas popularni take. Testovala bych proste formou odzkouseni a fotodokumentace. Nejsem kucharka,pekarka, proste "normalni" mamka na materske,ktera se snazi pracovat s potravinami usporne,ale tak,aby byly zdrave a chutne. S touto lednici to spolecne jiste zvladneme!

22. říj 2018

Zdravím, na rovinu jestli se mi poštěstí mít možnost testovat jednu z těchto lednic, tak se snad zblázním radostí. První důvod jsme 7 členná rodina s 5 dětmi. Z toho ti dva nejstarší 16 a 14 let kluci jedí pomalu více jak můj manžel, takže lednice musí praskat ve švech, aby bylo dost pro všechny jedlíky. Svoji lednici mám už 9 let a právě koukám po nové, kterou bychom nutně potřebovali z více důvodů, takže by se nám moc hodila.A vhledem k tomu, že denně vařím a často peču, tak i to občas co zbude skončí v lednici do dalšího dne. Kdyby náhodou jsem byla vybrána na testování lednice, tak na rovinu říkám, že bych nejraději vzhledem k počtu mích jedlíků chtěla testovat buď lednici SAMSUNG RS67N8211B1 a nebo lednici SAMSUNG RB37J5329SS. Přidávám foto mích dětských jedlíků 😃 A co se dokumentace týká, tak velice ráda nafotím co vše se nám do té lednice bude vejít a jedlíky co do ní lezou pro jídlo 😀 Hezký den přeji.

22. říj 2018

Tak zkusím... Za nas bych ráda testovala chladničku c.2. Aktuálně máme v bytě chladničku z roku 79 a až jednou (snad už na jaře) postavíme domeček, šla by tam holka s námi 🙂.
Něco o naší rodince.. jsme 4 kusy. Manžel, který v životě neuvarim nic než čaj a parky, vaří aktuálně víc než já. Nutno podotknout že i lépe, než já 😀. Naše situace jo donutila, ptz se nám narodila velmi náročná dcera, se kterou bychom jinak pošli hladem, kdyby neuvaril on. K tomu se z ní vyklubal exematik, takže jsem já, jako kojící začala držet prakticky v prvních týdnech jejího života dost drsnou dietu...drsnou... zdravou! Extra zdravou. Pomalu ale jistě se ke mně přidal i manžel a byli jsme v tu ránu bez cukru, pšenice a mléčných výrobků. Manžel tomu propadl, začal hledat recepty, postupně nakupuje všelijaké kuchařky a zkouší/me. Od klasiky po "sladké". A to už 3,5roku. Tolik jsme se na zdravé naučili, že už nechceme jinak. Potraviny se snažíme od farmářů, čímž i podporujeme český trh a zero waste. A jak bych pojala testování? Určitě hravou a vtipnou formou, protože to já tak prostě mám 😀. No...udělala bych na to takovou výzkumnou práci..otestovala bych její fce a dala jí zabrat, ať holka ukáže, co umí ;). Jste zváni...

22. říj 2018

Ouuu 😍 tak to je vyzva ! Do naši velke kuchyne bych testovala lednici Samsung RS67N8211B1,ktera by vyplnila misto v kuchyni,kam by se urcite šikla 😜😂 nakupujeme skoro furt a mista v nasi lednici uz moc neni,takze to tam vecne prerovnavam a upravuji,aby se vse veslo...mit americkou lednici je pro nas s manzelem takovej cil,co do bytu jeste poridit a tohle testovani je pro nas,jak delany 🤦🏽‍♀️😂 takze zkusim stesti prvni tady na MK 😍 vareni je u nas na kazdodennim poradku,kdy vari,jak manzel (pokud je doma),tak ja 😍

22. říj 2018

Dobrý den, nikdy jsem na modrém koníkovi nic netestovala, tak zkusím štěstí u těchto typů lednice. Nemám vybraný model, budu ráda za jakýkoliv, jelikož mám postiženího syna Matýska s dětskou mozkovou obrnou a on má rád jogurty, takže v naší lednici zabírají nejvíce místa a na ostatní potraviny už místa moc nezbývá. Takže budu ráda za větší, prostornější lednici, aby bylo místo jak na jogurty tak na další potraviny 😊

22. říj 2018

Za nedlouho se budeme stěhovat do nového domečku a tak by se nám nová lednice moc hodila! O americkém typu navíc uvažujeme 🙂 na testování bychom proto chtěli tenhle model. Aktuálně máme klasickou Electrolux lednici, ale už pomalu dosluhuje. Jsem na mateřské, vaříme si se synem každý den ale zásoby si děláme vždy na týden dopředu abychom nechodili pořád jen po obchodech, takže bychom její kapacitu určitě využili. Kdybychom byli vybráni tak bych s radostí reference přidala nejen tady na Koníku, ale i přes ostatní sociální sítě a samozřejmě i osobně svým známým 🙂

22. říj 2018

Ahoj 🙂 rádi bychom testovali lednici SAMSUNG RT58K7105SL konečně máme novou kuchyň a naše lednice která je 30 let stará se tam moc nehodí a ani nefunguje jak má proto bychom rádi novou. Lednici máme pořád plnou dobrého jídla 🙂 se synem a manželem by se nám moc hodila 🙂

22. říj 2018

Hezký den. Ráda bych testovala chladničku SAMSUNG RT58K7105SL

Přiznám se však, že Její místo by nebylo u nás, ale u mojí maminky, která je v důchodu - denně se rádi u ní scházíme. Bratr se svou dcerkou ráno na snídani před prací a školou, někdy i v průběhu dne a my (já, manžel a Kája) každý den po práci a školce. Často pro nás vaří a peče, nebo naopak my pro ní a děláme to vzájemně s láskou a o to nejvíc jde. V lednici jsou z velké části zastoupeny mléčné výrobky pro naše nejmenší, našeho 4 letého Káju a 2 letou Sárinku. Moji mamku opustil před lety otec a odnesl všechno vybavení, včetně úsporných žárovek. Koupila si tehdy ledničku a od té doby ji nevyměnila. Moc ráda bych ji udělala radost. Zatím se mi ale nepodařilo moc našetřit, neboť svému otci musím v rámci věcného břemene platit bydlení ☹ Doma máme televizi Samsung a jsme s ní maximálně spokojeni. Mým snem je i pračka Samsung QuickDrive, která mě velmi zaujala svým designem, technickými vlastnostmi, funkcemi a nízkou energetickou spotřebou.

22. říj 2018

Zdravim 😊 Rada bych se zapojila do testovani lednice Samsung RT58K7105SL, protoze lednici jiz mame doma z duse nesnasim. Pro nasi nyni 3clenou rodinu, v breznu uz budeme 4, je mnohdy objem nasi lednice nedostatecny, a clovek musi vynalozit notnou davku strategie na to, aby tam vse nacpal. A to nemluvim o tom, ze nam dela prekvapeni, v podobe otevrene lednice. Takze novou krasnou a spolehlivou lednici by jsme uvitali s otevrenou naruci a plnili by jsme ji samymi mnamkami. A vse radne dokumentovali. 😊
Co se tyce samotneho testovani, snazili by jsme nafotit vse, od instalace, pres seznameni s jednotlivymi funkcemi az po samotne kazdodenni uzivani.
Predem dekujeme za moznost se ucastnit a snad se na nas usmeje stesti.

22. říj 2018

Ahoj, jmenuji se Hana a rada bych se svou rodinou otestovala lednici SAMSUNG RS67N8211B1.Po americke lednici uz pokukujeme nejakou dobu, zvlast proto, ze nase soucasna lednice je nam uz mala..Jeste aby ne, jsme docela pocetna rodinka a jidla, mlecnych vyrobku, ovoce, zeleniny a vseho dobreho pro sedmiclenou rodinu, na to je zapotrebi mit hodne mista, coz nase soucasna lednice uz moc nesplnuje. Bylo by fajn mit velkou lednici, do ktere muzu ulozit velky nakup a nemuset ztracet cas kazdodenim chozenim do obchodu, abych tu svou rodinku nakrmila.Ale z ceho bych mela asi nejvetsi radost, kdyby opravdu ovoce a zelenina vydrzeli dele cerstve o cemz bych se rada presvedcila a napojovy automat, ten by urcite nejvic ocenili nase deti a manzel.Tato lednice by v nasi kuchyni byla doslova jako tresnicka na dortu.

22. říj 2018

Nooo,to je vyzva😊Před čtyřmi lety jsme vybírali ledničku.Kriterii bylo víc než dost a vyhrála to Samsung.Slouzi skvěle.Nebudu se saho dlouze rozepisovat,ale srovnat starší a novější lednici bych moc ráda. Konkrétně tento typ Samsung RB37J5329SS v energetické třídě A +++.

22. říj 2018

Tak do této testovacky se velmi rada zapojim. Jelikož nam naše lednice uz vypovídá. Určitě bych byla stastna za jakoukoliv z nich. Ale líbí se mi RS67N8211B1 jelikož i máme na ni krasne místo. A americká lednice je sen. Doma máme klasickou lednici a stále bojujeme s místem, kam jídlo uložit :D jelikož nikdo z nás žádné diety nedrží, dcerka je také velký jedlik a nakupujeme proste na co máme chut. Takze bych za větší lednici byla vděčná. O testování lednice bych určitě podavala i recenze na svém instagramu a.n.e.t.aaa, kde mam celkem dost sledujících. Jelikož si myslim, ze instagram je velmi silná komunita lidi 🙂 ale určitě bych vse do detailu fotila i zde na konikovi. Budu doufat v štěstí 🙂

22. říj 2018

Dobrý den, tohle je úžasná příležitost, děkujeme za možnost se zapojit do soutěže. Rádi bysme testovali SAMSUNG RS67N8211B1.
Je nás 5, zrovna lednici řešíme, protože pro naši velkou rodinu přestává stačit. Čerstvá zkušenost po dvojité oslavě narozenin-2 dorty a ostatní dobroty se těžko vlezou do malé lednice. Jinak u nás vládne manžel, vaření ho moc baví.
Máme Samsung televizi a jede bez problémů už 10. rokem 👏

22. říj 2018

Panečku, to je teprve testování! Hrozně bych se chtěla ucházet o testování americké ledničky, na tu ale nemáme prostor, proto bych byla nadšená z možnosti testovat SAMSUNG RB37J5329SS. Novou ledničku nutně potřebujeme, jelikož se se zvětšující se rodinou se zvětšuje i potřebná kapacita ledničky. Jelikož se snažíme stravovat vyváženě, v naši ledničce nemůžou chybět jak ovoce, zelenina, masové a mléčné výrobky, vždy přítomny musí být taky vejce. Navíc jsem od maminky, která léta pracuje na hygieně, uskladňovat v lednici i potraviny, které hodně lidí (čti asi všichni), skladuje ve spíži nebo ve skříni. Ideální by byla proto pro nás lednička nafukovací. 😅 Možnost testování bychom uvítali, abychom tak mohli poslat naši starou Samsung ledničku do důchodu. I když by bylo zajímavý v rámci testování srovnat, jak moc pokročila technologie a porovnat, jak dlouho vydrží potraviny čerstvé v té nové a v naši důchodkyni, případně, jak rychle se udělá led anebo ztuhne čokoláda na dortu. Tenhle typ pokusů doma děláme velice rádi. 🙂 A o poznatky bych se moc ráda podělila na všech sociálních sítích. 🙂 🍀

22. říj 2018

SAMSUNG RS67N8211B1
Zdravím,, tuhle lednici bychom rádi testovali.
I vzhledem k tomu, že má výrobník ledu, coz ocení manžel, ktery led používá často do nápojů ..
Jsme dva dospělí a dvě děti.

22. říj 2018

Krásný den, no to by bylo , abychom nezkusili štěstí 😀 líbila by se nám lednice Samsung RB3J5329SS. Nebudu lhát, že asi nejvíce by se mi ale líbila Americká lednice, ale asi bysme museli zrušit polovinu kuchyně 😀
Všechny jsou krásné a všechny by se mi hodily k nové myčce 😀
Jsme 5ti členná rodina, co miluje jídlo. Ty dvě nejmenší jsou zatím ve fázi ochutnávání, ale zatím to vypadá, že nebudou jiné 🙂 Takže se nemůže stát, že by u nás lednice byla někdy prázdná 🙂 Vaříme někdy denně, někdy obden. Jsme milovníci ovoce a zeleniny, takže kdyby vydržely co nejdéle čerstvé, bylo by to víc než úžasné 😉
A jinak co se týče značky Samsung , máme od nich mikrovlnku a je super. Tak věřím , že bude i lednice. 😉

22. říj 2018

Dobrý den, taky bych se ráda zapojila do testování lednice. Doma máme jen takového malého chudáčka,který pomalu přestává stačit😀Nejvíc se mi líbí americká lednice, nad těma vždycky vzdychám v obchodech,ale manžel mi ji nechce koupit, tak by teď nemohl nic namítat😀
Doma jsme 4 osoby, 2 dospěláci a 2 malí mlsálci. Větší lednice by se hodila,protože často peču, do toho většinou vařím 2 varianty obědů-jednu odlehčenější,zdravější pro mě a děti a jednu pořádnou chlapskou pro manžela😀
Focení ani psaní recenze by problém nebyl, doma pořád pobíhám a všechno dokumentuji a i ráda píšu(už nám přestává stačit místo na alba a deníčky se zápiskama, takže kdyby bylo nějaké testování knihoven,úložných prostorů nebo něčeho podobného, hlásíme se taky😀)

22. říj 2018

Dobrý den, ráda bych otestovala kteroukoliv z uvedených ledniček, ale úplně nejraději SAMSUNG RB37J5329SS. Právě teď je navíc úplně úžasná doba. Za týden se stěhujeme do nového bytu a zrovna novou lednici budu muset pořídit, protože ta lednice - babička, kterou teď máme už často teče, neustále ji musím rozmrazovat a už má opravdu nejlepší roky za sebou. Takže během 14 dní se chystám novou lednici pořizovat a být vybrána na testování jako jedna ze tří by bylo skvělé. Já osobně potřebuju velkou lednici, protože hrozně ráda peču dorty pro rodinu, každému členovi tak, aby k němu dort seděl. Jinak k jídlu máme celá rodina velmi pozitivní vztah. Jak se říká, je lepší než šatit než živit, protože všichni moc rádi jíme. Tuto vlastnost po mně zdědil i můj 2,5 letý syn, který má rád snad všechno a sní na co přijde. Poznat to na něm není, protože vše stíhá rychle zase vyběhat.
A tak příležitost takovéhoto testování by mi teď moc pomohla a vytrhla docela trn z paty a ušetřila jeden z velkých problémů, které mě teď v souvislosti se stěhováním trápí.
Přikládám fotku mých dortů, má které potřebuji tu velkou lednici 😁. Protože zrovna teď na podzim je u nás nejvíc oslav a budu péct nejvíc dortů mimo jiné i pro oba mé prarodiče ke krásným osmdesátinám.

22. říj 2018

Tak toto je bomba. Ano, vím, že nemám šanci, protože vlastně vůbec nepřispívám na blog, ale tohle bych si neodpustila alespoň nezkusit. 🙂 Jmenuji se Eliška a doma mam ještě 2 hladové chlapy, pejska a snad se brzy rozrosteme ještě o jednoho člena. Bydlime v bytě po babičce, kde je stále hodně co předělávat, takže by nám hodně ulehčilo, kdyby si lednice k nám našla cestu sama. Máme totiž bohužel už zhruba 15 let starou babču s hodně malým mrazákem, který mi tedy velmi chybí. Především proto, že nemám kam dávat svou zásobu zmrzliny na nervy. 😀 pro nás by byla správnou volbou lednice Samsung RB37J5329SS. Upřímně vůbec nejsem dobrá kuchta, ale pokud mi někdo dá přesný recept, nebojim se cokoliv vyzkoušet. U nás zastává roli lepšího kuchaře určitě přítel. 🙂 Každopádně si myslím,ze v testování by neměla chybět pořádně napěchovaná lednice a kolem pobíhající děti o hami, jako kdyby týden nejedli. 😉

22. říj 2018

Ahoj koníčku. Ráda bych se zapojila do testování a to z mnoha důvodů. První je ten, že naše lednice má cca 15let😒takže už by chtěla vyměnit, jenže jsem porad nenarazil na tu, která by se mi líbila. Samsung jsou nádherné, ovšem pro mě trochu dražší. Otestoval bych ji velmi intenzivně, protože mám doma nenazraneho chlapa a dvouleté dítě, takže u nás je lednice naplněna k prasknutí. A jelikož hodně peču, tak v ní konci i dorty, zákusky. Radši peču než varim😊a jelikož máme udělánou novou kuchyň a v ní zabudované nerezové spotřebiče, tak by se mi sem hodila i více než ta nase bílá, spíše tedy už zažloutla lednice. Líbila by se mi obrovská americká lednice, ale dokážu být skromná, tak bych ráda testovala typ SAMSUNG RB37J5329SS.

22. říj 2018

Wau tak nova lednice Samsung RS67N8211B1by se nam ted velmi hodila, jsme 4clenna rodina, ktera ma rada jidlo a plnou lednici. Do nasi stare dame par veci a uz se tam vice nevleze, takova velka lednice je muj sen 🙂 a jelikoz jsem za porod dcerky dostala novy vychytany mobil se super fotakem vse od instalovani lednice az po nocni nabehy do lednice bych se podelila 🙂

22. říj 2018

Ahoj,taky zkusime po delsi dobe stesti. Mame uz starsi lednicku,ktera dosluhuje,po vecerech vydava ruzne zvuky tak by nebylo spatne vymenit ji za mladsi model. Dvere u nas maji otevrene vsechny,ale manzeluv sen je americka lednicka tak kdyby byla moznost volby,urcite by mu udelala nejvetsi radost. Jsme sesticlenna rodina,soucasti nasi smecky je I pes a kocka,tem se obcas taky vari a mista v lednicce ubyva...Foceni ted momentalne chytlo mou temer sestiletou dceru tak verim,ze fotek z naseho testovani by bylo vic nez dost😉

22. říj 2018
Komentář byl odstraněný

Dobrý den, velmi rádi bychom otestovali americkou lednici Samsung RS67N8211B1. Jako osmičlenná rodina děláme opravdu obří nákupy, takže velká americká lednice by možná stačila uspokojit naši prostorovou náročnost 🤔😅 Úplně nejvíc bych ocenila, kdybych měla kam dávat naše velké hrnce s jídlem a mohla s klidem uvařit na dva dny 🙏🏻 Snad se nám poštěstí a budeme vybráni, těšíme se 👋

22. říj 2018

Ahoj, mně padla do oka tahle kráska Samsung RT58K7105SL, má velký objem ,což je pro naší čtyřčlennou rodinu výhoda a hlavně má mrazák nahoře! Naší kluci totiž rádi štrachají do mrazáku hlavně proto, že je dole a dosáhnou tam, takže stále loví nanuky nebo zmrzlou zeleninu. Takže teoreticky by z této lednice měli tahat zeleninu a ovoce z šuplíku 😀
V naší rodince jsem zástupce ženské pohlaví pouze já, mám dva syny (3,5 a 1,5 roku) a manžela. Jak jsem zjistila z letošního vyúčtování energií, tak zřejmě vařím a peču opravdu hodně, protože se naše spotřeba energií vyšplhala o 30%. Je pravda, že ti moji chlapi musí mít pořád něco v puse, o lednici se zajímají hodně, jak už jsem psala, kluci si sami štrachají a manžel do lednice kouká jak na televizi, což mě rozčiluje 😀 Ovšem když se přinese velký nákup, všichni náhle prchnou a ukládání jídla do lednice zůstane na mně. Jako každá matka se snažím rodinu vést ke zdravě stravě a tak nakupuji hromady zeleniny a ovoce, které se tísní v šuplíkách a po pár dnech už nevypadají zrovna lákavě k jídlu :-/
Testovala bych moc ráda, protože u všech možných spotřebičů vždycky zkoumám jestli splňují to, co slibují, ráda dělám kvůli tomu i různě testy 😀 Taky mě zajímají různě vychytávky. U lednice bych mohla porovnat to, co se mi na nynější lednici nelíbí....neumím vychytat teplotu tak, aby máslo by tvrdé a jogurt tekutý, dokonce už mi zmrzlo i vajíčko! Nehledě na to, že nám lednice stále namrzá a voda teče všude, i když se řídíme návodem. Byla to urychlená koupě jako náhrada za naší lednici, která ze dne na den odešla do věčných lovišť. Měla jsem poslechnout tátu, který mi radil, ať vyberu větší, výkonnější, ale taky dražší lednici. Bohužel v tu chvíli rozhodly finance a tak už se rok trápíme s touhle "mrchou".
S lednicemi Samsung zkušenost osobně nemám, ale rodiče si jí chválí. My se u této značky zaměřili více na informační technologie, to máme skoro vše Samsung.
Pokud chcete vidět lednici v provozu pod drobnohledem puntíčkářské blondýny, jsem tu pro vás 😉

22. říj 2018

Ahoj,tak já bych chtěla testovat lednici SAMSUNG RT58K7105SL,jelikož se za chvíli stěhujeme,tak se nám lednice bude hodit 🙂A protože se pomalu,ale jistě blíží Vánocea já pravidelně jako každý roku budu péct na zakázku,tak se mi velká lednice hodí 🙂

22. říj 2018

Nase rodinka se hlasi dobrovolne😇 k testovani Samsung "RT58K7105SL (Americkou lednicku bychom sice na cestne misto taky vmestnali, ale zbytek rodiny by se stehoval na chodbu...).😈
Ja jsem trochu upsana, taky pisu kdekam a radim kdekomu... Facebook, Insta, Whatsapp, ModroKonik... He he 😀 To ja se o nazory nebojim podelit. Ale pozor, na recenze jsem jak pes!🐶 Pardon za tu diakritiku, mam prirostly mobil k ruce... Je to taky Samsung😀

S dvemi malymi detmi potrebuju mit zasobu cerstvych potravin vzdy po ruce (dojit do obchodu je pro me horor, trva hodinu, nez vystrcime zadnici ze dveri).🙄 Ja bych tak rada varila, kdybych mela zasoby... jenze me se zelenina v lednici hned "smrskne" a "zgumovati". A bohuzel jine skladovaci prostory, typu spize, sklepa, zrovna nemame. Lednici taky nemame nafukovaci... No proste mame malinkou lednici😖 A udrzba lednice by taky mohla byt lepsi a lehci... nemam cas porad odmrazovat a myt ji, ze jo? A kriteria hodnoceni? No... tak to bych mela pak tipu, jak lednicku pekne vyzkouset a zhodnotit...😎

1) Cichove prostredi v lednici - tu nasi soucasnou lednicku musime porad cistit a osvezovat - jinak je strasne citit vsim, co v ni je.

2) Je ti teplo devenko...? - Sem tam nam k lednici primrzne jogurt nebo rajce, o foch niz se to zas pomalu kazi. Odlednovani a prehazovani potravin jak kuzelu v cirkuse. Nesnasim vyhazovani potravin, ale bohuzel nekdy to jinak nejde. Spatne skladovani😖 To nesnasim.

3) Budem stavet "huhulala"? anebo snih vsude, kam se podivas -
mrazak je kapitola sama pro sebe (my teda mame snih nekdy i v lednici😝) Mrazak je malinky a taky je v nem citit kde co.

4) To se tam nevejde. Ale vejde. Au. No vidis... - Dat do lednice hrnec s polevkou a zbytek sup snist (v zime huraaa, muzem lupnout druhy hrnec za okno!)

5) Krup, prask... - milacku, ty sis zase dal vychladit pivo do mrazaku a zapomnel na nej, ze? Asi netrepa komentar... nasleduji strepy a hadr...

6) Vypadas skvele... - ten desing a ty materialy... no proste ta lednicka vypada super!😎 Nase lednice teda taky vypada... po tech letech pouzivani....
Takze to tal ve skratce, ceho bych si fakt vsimla. Budu muset ten roman utnout, budi se mi deti... Takze kde jsme to skoncili... Bych i rada porovnala, jestli jsme zvolili spatnou znacku, nebo to jsou proste vlatnosti lednic.

Jo a Samsungu mame doma hodne, ale lednici jeste neee😀 Fajne prirustek do sbirky by to byl, to jooo. Fotak mame taky, ten je teda Canon, takova obrovska zrcadlovka, fotky jak ze studia. Ale fotku na plakat asi nepotrebujete, tak to asi neni uplne vyznamna informace pro Vas😅

22. říj 2018

Ač zřejmě nebudu mít štěstí, tak i tak mi to nedá a musím to vyzkoušet.
Jsem maminka dvou dětí 3,5 let a 14 měsíců. A k tomu mám doma pracujícího manžela 😉 Nejsem extra kuchařka, ale když jsem se vrhla do vztahu se svým mužem, neuměla jsem uvařit vůbec nic. Až okolnosti mě donutily a postupným zkoušením jsem se dostala do fáze, že moje rodina rozhodně neumře hlady 😂 A protože vařím většinou ob den, tak se snažím hledat i nové recepty, abych náš jídelníček obohatila.
Co se týče ledničky, ta se u nás otevírá samozřejmě několikrát denně. Když do ní nehledím já nebo manžel, tak si vezme stoličku naše dcera a vybírá si, co by si dala k svačině nebo večeři 🙂 Naučila se ji otvírat teprve nedávno a strašně jí to baví, takže do ní kouká kolikrát jak na televizi 😀 Ledničku doplňuji hlavně já a momentálně na té naší oceňuji hlavně samostatné přihrádky na zeleninu, ovoce a uzeninu. Vše v té své přihrádce vydrží krásně čerstvé a v nejlepší kondici. Kromě tohoto se v té naší nachází milion jogurtů, protože ty miluje dcera, ale i já a jejich spotřeba je veliká.
V současné době vlastníme kombinovanou ledničku s mrazákem. A i ten nezůstává prázdný a je neustále naplněný k prasknutí. Bohužel si v dnešní době neustálého zdražování nemůžeme dovolit utrácet za maso velké peníze, a tak dělám zásoby masa a různé zeleniny (do polévky, na čínu) v okamžiku, kdy nějaké pěkné maso "chytnu" v akci. To potom peněženka pláče 😉
Vzhledem ke všemu by se mi líbila lednička SAMSUNG RB37J5329SS.
Samsung je můj chytrý telefon, a tak by značka fotila svojí značku. A jelikož telefon je TOP, věřím, že kvalitou by nezklamala i lednička.

22. říj 2018

Tak tohle je opravdu WAU testování! Právě stavíme domeček, který po Novém roku bude hotový. Aktuálně řeším kuchyni (již máme návrh) a přesně tahle SAMSUNG RS67N8211B1 v černé barvě je lednice, kterou tam musíme mít! V naší (mojí) tmavě šedé lesklé kuchyni s černými spotřebiči, dřezem i digestoří se bude úúúžasně vyjímat 🙂 A naše rodina a vztah k jídlu? Až moc kladný... Vařím denně, peču často... Určitě plánujeme pořídit kvalitní lednici, protože potřebuji aby lednice udržela zeleninu a ovoce čerstvé, a hlavně aby nenačichla nakrájená šunka například jablky (to je fakt děs! :( ). Už se těším až se této lednice zbavím! (Doufám, že dožije těch pár týdnů do stěhování :D ).
Americká lednice je můj sen už několik let společně s kuchyní, kterou nám již brzy vyrobí.
Do testování bych se zapojila s nadšením, jakmile by byla kuchyně postavená, lednice připojená, naplněná spoustou dobrot - může začít testování doplněno fotkami 🙂
Tak třeba se podaří... 🙂

22. říj 2018

Ahoj, rádi bychom spolu s manželem a 2,5letou dcerou otestovali ledničku Samsung RB37J5329SS nebo Samsung RT58K7105SL. Manžel moc rád vaří a musím říct že vážně vaří skvěle. Svůj cit pro vaření se snaží předat i mě a dceři, která nám v kuchyni moc ráda pomáhá. Vzhledem k tomu, že bydlíme v malém bytě o velikosti 2kk a současně stále více rostou nároky na místo v lednici a čerstvost potravin, byla by lednice standartnich rozměrů, avšak maximem úložného prostoru, pro nás tim nejlepším řešenim. Značka Samsung by byla tzv. Třešničkou na dortu, protože tuhle značku u nás doma máme nejraději. A jak bychom rádi tuhle super ledničku otestovali? Rozhodně bychom lidem, kteří řeší doma problém s mistem a uloznym prostorem ukázali, že i v malém prostoru to jde. Dále bychom se v první řadě zaměřili na dlouhotrvající čerstvost ovoce a zeleniny, které musí být u nás doma stále pořádná zásoba. Maso, jogurty, uzeniny a jiné chlazené výrobky však v naší lednici také nemůžou chybět, takže potřebujeme skutečně hodně místa nejen v lednici, ale i v mrazáku. Rádi podnikáme různé výlety a jiné akce, takže u sporáku nechceme trávit každý den a tak vždy navaříme na 2-3 dny dopředu. Rychlost ubíhání času je náš věčný protivník. Uchovávání uvařeného jídla je pro nás ovšem také velmi důležité. Avšak i to s sebou nese velké nároky na prostor v chladničce. Manžel má velkou zálibu v nových technologiích, takže by nechyběla ani dokumentace popis a zkoušení veškerých funkcí, které chladnička (a mraznička) Samsung poskytuje. To vše bychom vám průběžně dokumentovali spolu s manželem pomocí fotek s psaným komentářem a postupně vkládali pro ostatní maminky jako recenzi, ale i jako možnou inspiraci. Nechyběl by tak ani mužský ani ženský pohled na věc, protože my ve všem jedeme společně, ve dvou se to lépe táhne. ✌️

22. říj 2018

Ahojky, rada bych se zapojila do testování kterékoliv z těchto uzasnych lednic. Jsme mlada rodinka. V lednu čekáme druhy přírůstek. Snoubenec je kuchař. Vsichni si rádi potrpime na dobre jídlo a je fakt, ze za jídlo u nas padne měsíčně nejvíce peněz. Chodime na velké nákupy každý třetí den. 🙈 Bohužel vzhledem k blížící se svatbě, rekonstrukci baracku a narození druhého potomka nam nezbývá na koupi nové lednice, i kdyz to máme dlouho v plánu, protože lednice, kterou vlastníme je jeste po tchýni a kupovala ji, když jejim dětem byl jeden rok, takže už se lednice těší triceti letům fungování. 😂👌 Myslím, že nemusím ani říkat, jakou by nám nová lednice udělala radost. 🙏👐

22. říj 2018

Přeji hezký den,🌼🌺 moc by se líbila lednice SAMSUNG RB37J5329SS, 🍉🥚🍅jsme tří člená rodina,👨‍👩‍👧 plus dva chlupatý kočičaci 🐱🐈kteří taky potřebuji své místo v lednici na kapsičky a dobrůtky, 🥫🐟. Celé testování bych dokumentovala digitální zrcadlovkou 📷📸a princeznou 👸která by velmi ochotne pomáhala 💪. Budu se těšit na výsledky soutěže pro manžela by to byl vánoční dárek, 🎄🎁je to jeho sen mít velkou lednici😊.

22. říj 2018

Dobrý den,

kdyby se postestilo a já vyhrála testování, tak by se mi líbila lednice
SAMSUNG RT58K7105SL. Moje stará kamarádka lednička už pomalu dosluhuje, je jí už spoustu let.

Prozatím jsem jen a já a manžel, ale snažíme se žít a jíst velmi zdravě, takže je pro nás důležité, aby naše potraviny byly vždy čerstvé. Velmi ráda vařím a zkouším nové recepty, ale vždy jen že zdravych surovin, které ale ne vždy mají dlouhou trvanlivost.

Co se testování týká, tak bych ho vyzkoušené lednici dala světu vědět určitě tady na Modrkem konikovi, určitě na Facebooku i Instagramu adapáda íšu i čtu recenze od ostatních na Heurece, takže i tam bych se zmínila. A v neposlední řadě bych jako správná drbna napsala celé rodině a všem svým kámoška 😂

22. říj 2018

Tak to je až neskutečné...zrovna včera jsme si udělali s mužem pekný večer na internetu a hledali jsme ledničku. Máme ledničku, ale bohužel jsme jí kupovali, když jsme byli tři. Teď je nás šest...pravda, že ten nejmenší zatím z ledničky nechce nic, ale ta chvíle přijde 😂 Potřebuji ledničku, kde můžu mít zásobu jogurtů na týden. Kam můžu dát zbytek jídla, když se nesní (to se moc často nestává, ale i takové dny jsou 🙂). Která nemá všechny poličky nahoře, aby si děti pro jogurt museli chodit se stoličkou....ano, máme ledničku, co má dole pidi mrazák a díky tomu jsou poličky chladničky výše. Prostě naše lednička je MALÁ 😢 Vzhledem k tomu, že dost času trávím s dětmi v kuchyni (vařím obědy i večeře, protože tři kluci jsou doma), tak by jsme s novou ledničkou byli veeeelký kamarádi a každý den by naplno cítila naši lásku (tuším, že i větší lednička by u nás nebyla prázdná ani poloprázdná 🙂) A to je asi vše, když to nevyjde, napíšu s dětmi Ježíškovi a když ani ten ne...tak budeme vymýšlet a vybírat po večerech, jaká by se nám hodila 🙂 Krásný den všem 🙂

22. říj 2018

Ráda bych se zapojila do testování lednice Samsung RB37J5329SS, značku Samsung jsem si hodně oblíbila pro její kvalitu.Rodina se nám rozrůstá neuvěřitelnou rychlosti a naskládání všech potřebných potravin do naší ledničky začíná být čím dal víc komplikovanější. Určitě by se nám líbila lednice kde potraviny vydrží déle čerstvé protože pro děti kupujeme hodně zeleniny, masa a ovoce nechybí ani mléčné výrobky. Nejvíc času trávíme v kuchyni protože je tam hodně místa i na hraní a starsi syn už mi pomáhá s vařením i když je mu teprve 18 měsíců a velice rad otvírá ledničku i mrazák takže testoval by hlavně on 😀a vše rádi zdokumentujem a podělíme se o zkušenosti

22. říj 2018

Dobrý den, ráda bych se zapojila do soutěže o ledničku Samsung RT58K7105SL. Jsme pětičlenná rodina - já, manžel a 3 děti, takže se u nás pořád vaří a peče. Stávající lednička už opravdu dosluhuje, je jí již hodně let a je pro nás malá, velmi často je problém najít ješte nějaké místo, kam jídlo nebo nákup uložit. Se značkou Samsung jsme byli dosud spokojeni, máme telefony i televizor této značky, určitě i lednička by byla bezvadná.Fotím často cokoliv, takže by nebyl problém vyfotit i pohyb okolo ledničky, který je tam vlastně skoro pořád🙂

22. říj 2018

Moc by se mi líbila hned první lednička na testování SAMSUNG RB37J5329SS. Jsem maminkou dvou holčiček, které jsou neskutečně "žravé", proto několikrát týdně vařím a lednice je neustále plná hrnců, ovoce a zeleniny. Kolikrát mi dělá problém v lednici něco najít, je pro naši čtyřčlennou rodinu nějak malá.. Často vařím zároveň pro holky zvlášť (nejmladší má jen 10 měsíců), pro mě (snažím se hubnout) a pro manžela 🙂
V plánu je od Ježíška nový foťák, proto bych ji i krásně nafotila 🙂

22. říj 2018

@mivaka To je tak když někdo kojí a přitom plodí 😂 Zapomněla jsem, že čestné místo bych připravila pro ledničku RS67N8211B11. Kojení zdar a Samsungu palec nahoru 👍🙂

22. říj 2018

Dobrý den, ráda bych se podílela na testování lednice SAMSUNG RT58K7105SL, máme doma malou lednici, a plánujeme koupit větší. Také máme sedmiměsíční holčičku, tak denně vaříme čerstvé, protože jinak nemáme kde uchovat. Testování bych viděla tak, že bych často využívala lednici, fotila a, psala recenze. Hezký den.

22. říj 2018

Konečně testování, ze kterého mám velikou radost! Máme Samsung ledničku už pátým rokem a jsme naprosto spokojeni, má jedinou vadu, a to tu, že není nafukovací 🙈 O americké lednici se doma bavíme už od května, kdy u nás začala další grilovací sezóna a z našeho synátora se stal velký kluk, co už nepapá jenom mlíčko 👶Od té doby si přijdu jako kouzelník, kdykoliv chci do lednice přidat poslední nákup 😅 Kdybychom mohli otestovat americkou lednici RS67N8211B1, podrobili bychom ji zcela určitě nejednomu zátěžovému testu! Manžel je masožrout, pro malého jedlíka musí být pořád dostatek čerstvé zeleniny a já se neobejdu bez mléčných výrobků, od jogurtů, přes sýry až k cerstvému mléku.. K tomu nezbytné suroviny na každodenní vaření, láhev dobře vychlazeného vína pro každou příležitost 😇 a lednice je plná. Jakmile přijde na řadu nakládaní masa a zeleniny ke grilování, vaření obídků a večeří pro malého jedlíka do krabiček a svačinu pro manžela do práce, je problém s místem v podstatě neřešitelný 😕
Americká lednička by se u nás měla moc dobře! Máme doma také její příbuznou televizi, která by jí určitě potvrdila, že se o ní dobře postaráme a budeme ji milovat 😅
V kuchyni na ni čeká čestné místo a já už teď vrním blahem při představě jak postuju první článek s fotkami z testování ❤️

22. říj 2018

Krásný den, adeptů je tu mnoho a lednic velmi málo 🙂 Každá touží se stát testerkou této krásky. Já mám zájem o tento druh SAMSUNG RB37J5329SS. Nicméně proč bych já měla být ta pravá? Neboť jsem na rodičovské dovolené a občas si přivydělávám jako cukrářka 🙂 nicméně co si budeme povídat malou ledničku máme, místa tam v ni není také mnoho, celkem dost zakázek a místo žádné. Jsme 3členná rodina, tatínek pracuje od rána do večera, aby nám nic nechybělo. Tato lednice by byla pro něj jako motivační dárek. A samozřejmě zaznamenala bych všechny momenty s touto kráskou.

22. říj 2018

Krásné odpoledne,
moc bych si přála testovat americkou ledničku Samsung. Je designově krásná a to okýnko s přípravou ledu bychom moc ocenili. Už když jsem sledovala Beverly Hills 90210, nešlo si takovéto ledničky nevšimnout. Vždy to byl pro mě takový malý ,,nedosažitelný" sen v kuchyni. S partnerem milujeme alkoholické i nealkoholické koktejly, zvlášte Mohito a Piňacoladu, takže připravit tyhlety dobroty s pomocí ,, americké ledničky" by bylo skvělé 🙂. Moc bych ocenila i prostor, kterým lednička oplývá. Jsme čtyřčlenná rodina a každodenně vařím a následně část jídla uchovávám v lednici. Také jsem zvyklá dělat jednou za čas vetší nákupy a pak si všechny potraviny pěkně přehledně do ledničky poskládat. S naší nynější ledničkou s tím na úkor prostoru dost bojuju. Jak už jsem zminovala jsem zvyklá udělat větší nákup jednou za čas, tak technologie Twin Cooling Plus, která udržuje potraviny déle čerstvé by byla u nás více než vítaná. Kdyby se na mě usmálo štěstí, vše bych pečlivě zdokumentovala. Pořídila bych několik fotografií krásně uspořádaných pestrobarevných potravin. Udělal bych test čerstvosti například na klasickém salátu (jak dlouho vydrží, než se začne v lednici kazit). A v neposlední řadě bych připravila několik koktejlů s pěknou dávkou ledu. Před časem jsme dělali reknostrukci bytu, mimo jiné i kuchyně. Myslím, že tahle lednička by ji více, než slušela.

22. říj 2018

Dobry den, rada bych se zapojila do testovani lednice Samsung RB37J5329SS. Libi se mi vzhled americke lednice. Jsme 4 clenna rodina, ktera strasne miluje jidlo. Mame rocniho syna a tak potrebuje spousty mozneho jidlo od masa az po zeleninu a ovoce. Do testovani bych se zapojila na caste foceni a psani recenzi.

22. říj 2018

Zdravím všechny. Moc ráda bych testovala ledničku SAMSUNG RB37J5329SS. Naše lednička je už mooooc stará a bojím se, že se s námi brzy rozloučí, už si svoje asi i odlednila 😉 Kupovala jí ještě babička mého přítele. Jak se naše rodina rozrostla, tak rostou i nároky na prostor nejen v bytě, ale i v ledničce 🙂 Děti baští vše, co uvařím a vzhledem k tomu, že chodíme do práce, tak vařím "do zásoby", takže velká lednička i mraznička by nám službu udělala. Navíc děti milují ovoce i zeleninu v jakémkoliv množství, takže oceníme, když nám vydrží v ledničce čerstvá zeleninka co nejdéle. Testovali bychom jako o život 🙂Obě děti rády fotí, takže fotodokumentace by byla zajištěna 🙂 Navíc mám ve středu narozeniny a takový dárek by mi udělal ohromnou radost a třeba by mi zmírnil mou "depresi" ze stárnutí 😉 Díky moc Zuzka

22. říj 2018

Dobry den 🙂 Radi bychom testovali lednici Samsung RS67N8211B1. Chystame se na rekonstrukci kuchyne a nova lednice by bodla. Samsung jako znacku preferujeme hlavne u televizi a mobilnich telefonu, do nove kuchyne mame v planu prave i lednici. Jsme triclenna rodina, bydlime v dome a potrebujeme velky prostor pro chlazene potraviny i mrazene z vlastni zahradky 🙂 TENTO typ lednice by se nam hodil diky dostatecnemu prostoru pro uchovani potravin. Velke plus je tvoreni ledu, to bychom s manzelem ocenili kvuli koktejlum 🙂 Fotim rada, s testovanim zkusenosti mam, rada bych pomohla ostatnim s vhodnym vyberem na zaklade mych recenzi 🙂 Splnil by se mi sen o krasne a vkusne lednicce ❤️

22. říj 2018

Zdravím, velice rádi bychom testovali Americkou lednici Samsung RS67N8211B1. Doma nás bydlí pět. Já, manžel, naše dvě dcery a můj mladší bratr. Tím pádem je u nás lednice asi nejdůležitější spotřebič. Hodně se u nás jí, vaří a peče a všechno to jídlo musíme také někam dát. U chlapů mi navíc přijde, že mají lednici občas místo televize, protože se tam chodí několikrát za den kouknout zda tam neni něco nového. Starší dcera začala být v jídle vybíravá, tak pro ní musím mít připraveno i něco navíc. Ráda na lednici také přidává své výkresy a fotky. Mladší dcera má ráda čerstvou zeleninu a tak bych ráda vyzkoušela a zjistila jak dlouho v této lednici vydrží zelenina čerstvá, protože v té naší je to utrpení, tak musím chodit ob den nakupovat novou. Velice mě také zajímá ta technologie oddělených chladících systémů. Díky velkému prostoru bych nemusela řešit kam v nadcházejících událostech dám tolik jídla. Čekají nás v listopadu dvě oslavy narozenin (starší dcera 6let a já 33let), manželův svátek a naše sedmé výročí svatby. Takže budem potřebovat místo pro dort, cupcaky, manželovi k svátku pečenou kachnu se zelím a knedlíky a spoustu dalšího dobrého domácího jídla. Výhra by tedy byla dárkem pro všechny. Všechno to dění bych pečlivě nafotila a zdokumentovala už od rozbalení lednice, přes nákupy až po oslavy. A hodnocení bych ráda rozšířila i mezi mé přátele na facebooku.

22. říj 2018

Krásný den.
Tomu říkám testování snů. A byla by velká škoda nezkusit štěstí a nezapojit se do výběru, i když konkurence, jak se zdá, je dost velká.
🍀 lednička, kterou bychom rádi testovali, je jednoznačně SAMSUNG RS67N8211B1😍

Jak je již v parametrech uvedené, tak je lednička vhodná pro velkou rodinu a tou jednoznačně jsme.
Posuďte sami :
🍀 tatínek Robert, maminka Denisa, děti Tadeáš(8), Karolínka(5), Matyáš(3) a v bříšku se schovávající šestý člen rodiny, který má na svět vykouknout každým dnem. Samozřejmě nesmím zapomenout i na další příbuzné, kteří, když se k nám sjedou na nějakou velkou oslavu, tak má naše stávající lednička co dělat, aby nepraskla ve ,,švech" , když ji naplním všemi těmi dobrotami, vlastnoručně pečenými dorty, muffinky a nápoji. Protože, co si budeme povídat, lednička je MALÁ a pro nás již NEDOSTAČUJÍCÍ. A hlavně je to lednička, kterou musím každou chvíli odmrazovat, protože už mi nedrží těsnění, otírat uvnitř chladničky vodu, protože mi namrzá i tam. A vrčí. A je stará (10let). Promiň ledničko, je to tak!!😈

Co se týče jídla a samotného vaření, tak královnou v kuchyni jsem já!!!! Věřily byste, že ještě ve 22 letech jsem neuměla ani svíčkovou, ani segedín? Vše jsem se naučila, až když jsem se dala dohromady s tatínkem a čekali jsme do rodiny první přírustek 🙂 Dnes zvládám upéct vánočku, kynuté buchty, dokonce jsem kvůli dětem začala smažit i bavorské vdolečky, které děti zbožnují. Peču pizzu, vařím kynutý knedlík k omáčkám a snažím se vařit téměř každý den.

Jsem si na 200% jistá, že dětem by největší radost udělal nápojový automat a výrobník ledu. V posledních dnech totiž neslyším nic jiného než : ,,mami, já chci vodu" nebo ,,mami, já chci pít!" A pokud by se měli sami obsloužit z takové krásky, hned by měli den o něco veselejší 😘

🍀 A Jak bychom pojali testování??? Určitě by nebylo na škodu včetně fotografování natočit i nějaké autentické video (odkaz na něj bych pak vložila do článku z fb) naší rodiny, jak se s novou ledničkou seznamujeme, zkoušíme si natočit ledový nápoj nebo jak mi děti pomáhají ukládat zboží do ledničky. Samozřejmě bychom i sledovali čerstvost některých potravin (zelenina, ovoce)

Na závěr přeji koníku i společnosti Samsung štastnou ruku při výběru maminek k testování ledniček🙏

22. říj 2018

krásný den, no lednička nám zatím ještě neodešla, ale věřím že to bude poslední kapka v tomto nešťastném období kdy postupně odchází vše, proto by jsme rádi testovali Americkou lednici Samsung RS67N8211B1, takové menší dělo, doma jsme 4 a kocour, občas je problém s místem 😀 kam uložit věci v lednici
moc díky
Z.

22. říj 2018

Dobrý den, s velkou radosti bych otestovala ledničku Samsung RS67N8211B1. Na tuhle obří krásku bych měla i speciální místo, kde zatím stojí jen vysavač 😂 opravdu moc se mi líbí. Jsme čtyřčlenná rodina plus Teda dvě kočky a pes 😂 Manžel i dcera jsou závislý na zelenině, takže ji máme v lednici vždy pravdu dostatek, vzhledem k tomu, že tato lednice má funkci, že zůstanou potraviny déle čerstvé, je pro mě důležitá hlavně v oblasti zeleniny a ovoce. A nápojový automat? To by byl sen hlavně pro naši dceru. Třeba bych ji konečně naučila pořádně pít 🤔😉 děkuji moc za možnost testování, byli by jsme opravdu nadšení, manžel si ji přeje už opravdu dlouho, a dostal by ji k narozeninám co má v listopadu 😆

22. říj 2018

Krásný den. Ráda bych testovala lednici ... volně stojící kombinovaná chladnička Samsung RB37J5329SS v energetické třídě A +++ v elegantním nerezovém provedení s objemem 365. Jsme pěti členná rodinka a vzhledem k navyšujícím požadavkům na různorodost potravin a hlavně množství by jsme rádi vyzkoušeli tuhle velikánskou lednici. Je pro mě jako maminku tří dětí důležité mít zvláštní prostor pro velké množství zeleniny a ovoce. Navíc naši dorostenci jak ráda oslovuji naše dvě starší ratolesti uvítají 100% nápojový automat 🙂 A vzhledem k tomu, že se nám blíží vánoce, tak dárek by to byl úžasný pro celou naši super rodinku 🙂

22. říj 2018

Dobry den, jsme 4 členná rodinka, ktera rada vari.
Testovat Ledničku Samsung RS67N8211B1  , by byl splněný sen, jelikož o americké ledničce sním už tak 10 let, mame doma starší lednici Samsung, ktera není dostatečne prostorná pro me navařene obědy. Vařim téměř každý den, tak zásoby jsou potřeba někam ukládat, přítel jezdí často do zahraniči pracovně tak mu vařívam hodně jídla sebou ale problém je v míste v ledničce kam mu to uchovávat než ráno brzo odjíždí, take vařim zvlášť pro roční dcerku, tak je taky potřeba místo v ledničce a větší mrazák je velké plus.
Nebo při oslavách narvat do lednice dort, chlebičky, jednohubky atd je taky problem, tak většinou chystáme vše před příchodem hostů aby jsme ušetřili místo na ostatní.
Velke plus vidím v mrazáku, ted mame jen 2 malé šuplíčky. A nejvic by zaujal syna napojový automat a vyrobnik ledu.
Budu rada kdyby se na me aspon jednou usmalo štěstí. Děkuji

22. říj 2018

Dobry den, tak tohle testovani je primo pro nas 🙂 mame v planu koupi nove lednice, jelikoz ta nase uz ma asi pres 20 let, hodne zere elektrinu, prehriva se, tak jsme si rekli dost a koupime novou. Zaujala nas tato Samsung RB37J5329SS v energetické třídě A +++ , mame mensi kuchyn, takze by se tam vlezla akorat 🙂 ja jsem doma na materske se synem a dalsi mimco mame na ceste. Takze varim pecu skoro denne a to znamena, ze i casto nakupuji potraviny a proto bychh uvitala, kdyby zustaly dele cerstve, abych je pak nemusela zbytecne vyhazovat a usetrila si cas. Testovani bychom vyuzili plne, jak mrazak na skladovani nedojezenych a predvarenych jidel a lednici na vychlazene piti, cerstve ovoce a dalsi suroviny ☺️
Snad se nam postesti. Dekujeme a hezky den.

22. říj 2018

Ahoj, ráda bych testovala lednici SAMSUNG RS67N8211B1. Máme dvě děti, triletaka a miminko, ovšem lednice je zatím nejoblíbenější spotřebič v domácnosti téměř pro všechny členy, vyjma mimca (ten to ale brzo určitě dožene). Starší syn chce chodit do ledničky pořád, má totiž neustále hlad 🙄 co se týče mě, vařím denně/max ob den a strašně ráda, zakládám si na tom, aby jsme měli (hlavně 3lety syn), denně teplé domácí jídlo. Mladší brzo najede na příkrmy a v tom se vyzivam, kupované skleničky s prikrmem u nás nemají místo. Každopádně já osobně si i zakládám na tom, aby byl v lednici pořádek a vše tam mělo své místo, jelikož vím, že když se potraviny do lednice uloží správně, déle také vydrží. Miluju čisto v lednici, takže po každém nákupu vyskladam lednici, vytru ji speciálními ubrousky přímo na lednice a vše tam znovu porovnám na své místo. Chlap toto samozřejmě nedodržuje, takže pokaždé když navštívím lednici, rychle to porovnám a mám klid v dusi😀 takže testovat bych mohla takto - posoudit, zda je lednice prakticky vyřešena, taky jak je vyřešena objemově, protože často do lednice u nás putují velké plechy s moučníky nebo velké hrnce z oběda a na to je Lednice, kterou momentálně vlastníme, někdy krátká a výrobník na led a na limonádu by Vám otestoval 100% syn 😉

22. říj 2018

Dobrý den, je to pro mě velká výzva se testování zúčastnit..ja bych zkusila Samsung RB37J5329SS pro naší menši rodinku synové 20,15 a dcerka 2..(a abych nezapomněla také na 7letou číči) už věk synů napovídá že jídla není nikdy dost a hlavně věku prvorozeného odpovídá i věk lednice 😨 kterou doma máme.. fotografie(hlavně selfí 😂) se u nás pořizují všude a vždy .

22. říj 2018
Komentář byl odstraněný

I naše rodinka by se ráda zapojila do testování lednice SAMSUNG RB37J5329SS. Jsme čtyřčlená rodinka, z toho 3 chlapi, kteří mají jídlo na prvním místě. U nás nehrozí, že by byla lednice prázdná. Můj mladší syn musí mít ve své přihrádce přehlídku jogurtů a jiných mléčných laskomin. Můj mladší syn zase řadu příkrmů, manžel něco od masa jako správný chlap a já nejaký ten zákusek, který s oblibou peču. Máme rádi I vychlazené nápoje, po perném dni studené pivko bodne.
Můj manžel je navíc profi kuchař, takže dveře lednice se u nás netrhnou. Máme rádi pohodu u dobrého jídla a pití a rádi přivítáme nového člena rodiny. Právě jsme rekonstruovali kuchyň a na novou lednici už nezbylo, tak by se nám vyplnil náš společný sen o nové lednici.
Bude pro nás radost zachytit pro Vás naše rodinné chvilky s novou lednicí a věřte, že u nás by se měla dobře 🙂

22. říj 2018

Já bych ráda testovala SAMSUNG RS67N8211B1. Mám před sebou 3 roky na mateřsk a rodičovské dovolené, takže jídla máme v ledničce víc než v době, kdy jsme všichni v práci, škole, školce. Skoro denně vařím, proto bych uvítala větší ledničku než nyní mám. Chci pro mladší dceru připravovat domácí stravu, žádné kupované skleničky, tak to bude zase potřeba více místa 🙂 Nápojový automat by byl určitě dobrým motivem pro starší dceru, která má s pitným režimem problém. Doma mám stařičkou ledničku, u které raději nezjišťuji spotřebu :D A nová kuchyň by si novou lednici zasloužila a🙂 A foťák - ten mám pořád při ruce - jak zrcadlovku, tak na mobilu 🙂

22. říj 2018

misa31Ahoj,tak jak všechny holky tady,když jsem otevřela oznámení o novém testování,tak jsem si řekla: ty brďo,to si dělají srandu,že se bude testovat tak drahá lednice a takové super značky, ještě k tomu dají šanci 3 lidem, tak to je bomba,a do toho se musím zapojit. Já bych volila kombinovanou chladničku Samsung "RT58K7105SL, jelikož je pro mě do mého prostoru ideální. A taky jelikož mám šestiletou holčičku, která si ráda bere sama svačinky z lednice, a to se mi právě líbí, že je lednice dole a mrazák nahoře. Teď to mám obráceně, a musí si chudinka vždy přistavit židlu,aby dosáhla na svůj oblíbený jogurt, který má u nás čestné místo v druhé polici. Jelikož nemám ráda v lednici binec,ale vše má své místo. Teda skoro vždycky 🙂. A jaká jsem kuchařka, určitě nejsem vynikající, ale kdo u nás jedl, tak mi jídlo chválil,takže bych řekla, že jsem taková kuchtička všeuměl 🙂 Nebudu tady vychvalovat lednici která se má testovat, jak tady čtu v některých příspěvcích,vůbec nevím co od ní očekávat, takže se nechám překvapit, když budu vybrána,budu fotit a testovat ,"jak o dušu"(to se říká u nás na Moravě), a nejlépe jak dovedu, když né, sice mě to zamrzí, ale budu to přát jiným lepším testerkám. Kdo bude testovat, tak si může říct, že ho navštívil dřív ježíšek. 😉 Držím všem palečky, hlavně sobě, jak jinak 🙂

22. říj 2018

Je odpoledne. Syn usnul po obědě, a tak mám chvilku sednou si k modrému koníkovi a mrknout co je nového ve světě maminek a jejich miminek. Obrázek zvonečku mi hlásí, „ budeme testovat lednice Samsung Zapoj se!“

Dobře. Jdu na to!

Před pěti lety jsem se přestěhovala z Moravy do Prahy. Nejdřív jsem „válčila sama“ a domů za tehdy ještě přítelem, jsem jezdila na víkendy. Práce bylo dost a tak jsem jezdila čím dál méně. Jednoho dne mu bylo smutno, tak moc, že si sbalil kufry a přijel za mnou i s žádostí o ruku. To by byl asi jiný příběh a testovaly by se asi svíčky nebo květiny. A tak rok 2016 byl zásnubní. Nelenila jsem se zařizováním a v září 2016 jsem se vdávala na zámku v Zoo Lešná Zlín. Do toho jsme se oba stihli přestěhovat do bytu na hypotéku kousek za Prahu. No a jak už to tak po svatbě bývá ( někdy tedy i před svatbou, ta jistě není podmínkou) se nám v dubnu 2017 narodil náš syn Sebastiánek. A „ANO“ kdo dobře počítá, vdávala jsem se už skoro ve třetím měsíci. Na svatební cestu nezbyly peníze. Přeci jen, svatba, hypotéka, stěhování už v pokročilém těhotenství a narození prcka. No nebylo toho málo. Teď, když na to zpětně vzpomínám, pomyslně si klepu na rameno. Bohužel i vybavení bytu šlo postupně. Bylo fajn, že proběhla rekonstrukce elektroinstalace a koupelny. Jen kuchyně byla na vyhození. Kompletně se musela předělat a na spotřebiče jako lednice, trouba, varná deska, myčka, pračka… nezbylo už tolik peněz, aby se mohlo vymýšlet co vše mají mít za funkce a výhody. Dívalo se hlavně na cenu. Teď toho trochu lituji, protože právě u lednice jsme šetřit zrovna neměli. Máme jen menší lednici, zdaleka se mi nevejde co potřebuji. Malé přihrádky. Když peču dort, musím vyskládat všechno z mřížky na napoje a vložit ho tam. Jinde prostě nevejde. Když mám otevřené nějaké domácí zavařeniny, tak vměstnat k nim ještě případnou wok pánev je nadlidský výkon. Pak nastává to známé a všichni co mají malou lednici to jistě znají : „menší, a ještě menší“ , předělávání z kastrolu do menšího kastrůlku. Kdy pak máte hromady dalšího nádobí. Kdy již zmíněnou pánev umyjete a druhý den ji zase použijete, protože si chcete jídlo ohrát. Je to opravdu efektivní úspora Vašeho času ( myšleno ironicky), který bych mohla strávit hraním se svým synem. Potraviny jako zeleninu a ovoce do zásoby ani nekupuji. Banány mi v lednici zhnědnou do třetího dne. Byla jsem velice mile překvapena u bratra, který má právě lednici Samsung. Byla jsem mu v létě hlídat zvířata, když jel s rodinou na dovolenou. To já pak se synem, jela pro změnu na dovolenou k němu. V lednici nechal vše, zeleninu, ovoce, otevřené zavařeniny. Za celých 14 dnů jsem u něj nevyhodila nic. Nic zkaženého, shnilého nebo snad dokonce plesnivého. Dokonce jsem se smála, když přiletěli a prohlásil „je fajn, že jsi nakoupila rajčata a okurky, měl jsem na ně chuť“. Odpověděla jsem: „Nenakoupila“ . Byly to ty jeho . Nestihla jsem to ani všechno se synem sníst. Dodnes na to vzpomínám a tak jsem si řekla, že se zapojím do testování a třeba budeme i my doma mít čerstvou zeleninu. Se synem na mateřské a na vesnici kde není obchod jsem se naučila péct domácí. Buchty, dorty, omáčky, polévky. Nejsme asi úplně zastánci nejzdravějšího jídla. Rádi si dáme kachnu se zelím a s pěti knedlíky ( to myslím manžela) , ale zrovna tak milujeme zapečený špenátový štrůd ( závin) s nivou, nebo s jablky. Jídlo moc ráda fotím a dávám i na instagram. Můžu po dobu testování fotit suroviny i vzniklé dobroty i kde se pak v lednici uchovávají, aby byly dobré i další dny. Ze synem bychom si tak zpestřili to podzimní počasí. Které je sice krásně barevné, ale už nemůžeme tolik „řádit“ venku. Tak bychom „řádili“ pro změnu v kuchyni.

Rychlá kontrola článku, vložení na koníka a jdu pomalu budit Sebastiánka. Budu se moc těšit, pokud nás vyberete na testování. a pokud ne, budu se hlásit, jako další v řadě, když se budou testovat, třeba telefony Samsung…

22. říj 2018
22. říj 2018

Srdečně zdravím! Ráda bych přijala výzvu "testovat" jedinečnou lednici RS67N8211B1/EF. Vzhledem k tomu, že jsem přesvědčená o jejích kvalitách už teď, taky proto, že mám se značkou Samsung jen pozitivni zkušenosti, byla by to pro nás vyložená zábava a radost. Předpokládám, že nehledáte jen ženy (i když tady téměř koho jiného, že?), protože u nás lednici využívá zcela samostatně pět členů domácnosti (se mnou samozřejmě muž a tři starší děti - 9, 7 a 5 let). Nejmladší (1,5roku) se zatím nechává obsluhovat. Vaří u nás nejvíce muž, ale i děti. Já více peču, hlavně dorty (velmi často), které se do naší "klasické" ledničky většinou prostě nevejdou. K dispozici navíc máme i profesionální foťák (případně i kameru), který využívám nejen já (k přivýdělku při mateřské), ale i nejstarší syn, který má audiovizuální techniku jako svůj koníček. Pro rodinu se čtyřmi malými dětmi je "americká lednička" pohádkový sen. Příjemný bonus je fakt, že (velmi čestné) místo na ledničku má u nás přesně kousek přes 91cm (pak navazuje okno). To je přece jasné znamení! 😀

22. říj 2018

Dobrý den,
nejlépe by nám do bytu padla lednice Samsung RT58K7105SL. S manželem se po lednicích poohlížíme již půl roku a tento styl lednice je přesně to co hledáme. Hlavním důvodem je fakt, že většina kombinovaných lednic jsou vysoké a s mrazákem dole. Já se svým malým vzrůstem musím, vyskočit abych dosáhla na horní poličku. Naší lednici máme již 6 let a pro naši rodinku je již malá. Od firmy Samsung máme plynovou desku a vestavěnou troubu. Obě slouží již 12 let.
Máme roční dcerku, která svým kladným přístupem k jídlu strčí i pětileté děti do kapsy. S manželem volíme cestu čerstvé zeleniny, ovoce, ale také si například pečeme domácí chleba. Vaříme denně společně večeři a nakupujeme 1x týdne. U staré lednice to má neblahý dopad na čerstvé nebo syrové potraviny, ty se nám mnohem rychleji kazí (pultové šunky, zelenina, chlebový kvásek,…)
Do testování bych zapojila čerstvé potraviny. Porovnání jak vydrží dlouho v běžné lednici a v lednici od Samsung. (Například fotografie zeleniny po týdnu v běžné lednici a v lednici od Samsung.) Změřila bych reálnou spotřebu původní a nové lednice. Disponuji měřícím zařízením. Momentálně jsem na mateřské, ale ve své živnosti se věnuji mimo jiné i fotografování produktů. A tak fotoaparát je můj praktický kolega. Děkuji Vám za tuto soutěž. Petra

22. říj 2018

Dobrý den,

přihlašuje se nás tolik, že šance je mizivá, ale kdo nic nezkusí, nic nezíská 🙂

Ráda bych se svou rodinou otestovala kteroukoli z uvedených lednic, mám-li si za každou cenu jednu vybrat, pak bych volila SAMSUNG RS67N8211B1, neb věřím, že ta by manželovi vykouzlila největší úsměv na tváři 🙂

Jsme čtyřčlenná, resp. pětičlenná rodina – já Mirka, manžel Martin, dcera Emma, syn Vítek a náš čtyřnohý kamarád – kocour Montík. Vztah k jídlu máme velmi kladný, a to všichni, kocoura nevyjímaje :D. Pro mě je vaření a pečení na jedné straně forma relaxu, na straně druhé výzva, neb syn je multiproteinový alergik s histaminovou intolerancí a vařit pro něj z toho minima, co toleruje, je mnohdy nadlidský výkon.

A proč byste měli vybrat zrovna nás?

1. tak jako my všichni potřebujeme k životu vzduch, tak potřebuje náš syn čerstvé a dobře skladované suroviny, aby mu pokrmy neubližovaly. A to už naše lednice, kterou máme přes 14 let, není schopna zajistit, tudíž jsem nucena nakupovat denně, kdy na nákupy musím obětovat čas, který bych jinak mohla věnovat dětem. V pracovní dny tak spolu moc nejsme a to bych moc ráda změnila;

2. v kuchyni jsem každý den, vyžaduje to jednak synova diagnóza, navíc i já potřebuji přes den dělat něco, u čeho vypnu a zrelaxuji, abych si udržela psychické i fyzické zdraví, zejména pak po návratu do práce. Tudíž lednice bude využívána hojně. Pokud chcete, můžete do naší kuchyně „nahlédnout” přes mé stránky www.facebook.com/couvaritdetem, kde mimo jiné najdete i mou recenzi na bujónky, kde si můžete ověřit můj styl psaného projevu.

A jak bych se postavila k recenzi? Tak takto v rychlosti mě napadá zatím toto:
- něco málo o výrobci,
- základní údaje o produktu,
- zhodnocení vnějších materiálů co do praktičnosti (jak odolá rukám a tlapám, jak se bude čistit, atd.),
- zhodnocení vnitřního prostoru co do využitelnosti,
- zhodnocení zachování čerstvosti surovin,
vše doplněno fotografiemi.

Šťastnou ruku při výběru 🙂

Mirka

22. říj 2018

Ahoj. Vezmu to od konce. Testování jsem již započala - mám přeměreno a hlásím, že lednička k nám do kuchyně projde. Bude to oknem. Počítám, že zatímco se bude stabilizovat, provede prvorozená s tatínkem unpacking na stream. Jakmile bude spolubydlící zapojená, Janek do ní nastěhuje svačinový box. Manžel dojede do statku pro 12 kg masa, abychom otestovali mrazící výkon. Bude to vepřové i hovězí a jahodové. Aby si každý přišel na své. Postupně se v chladicí části vystřídá kvásek, ošatka s chlebem, šampaňské, bag in box s vínem, těsto na rohlíčky, dýňová polévka, vaječný likér, cupcakes, mléčný řez a řada dalších potravin. Počítám, že nic se tam dlouho neohřeje. Všechny potraviny se pak budou testovat jak na vůni, tak na chuť. Třicetihodinový pracovní týden mi dovolí spolubydlící neponechávat příliš často o samotě. Samozřejmě na ní budou přestěhované i důležité dokumenty - sázenka Sportky, měsíční rozvrh, nezaplacené složenky a přehled narozenin. Ke konci testování odebereme kriminalistické stopy a snad se konečně objasní, kdo v noci chodí na dobrůtky.
O naší rodině se dá říct, že je běžně velká, 4 členná. Vaří se u nás denně a kuchyni obsluhují rodiče i děti. Vaříme rádi jak prověřené, tak nové recepty a manžel v kuchyni rád experimentuje. Často se stane, že se k nám na oběd někdo z přátel přidá, nebo část oběda rozvážíme blízkým v rekonvalescenci. Často se stane, že musíme použít i druhou lednici.
Už je jisté, ze kvůli ledničce side to side (Chladnička Samsung RS67N8211B1) bude muset dojít k přestěhování části kuchyňské linky a to je výzva!

22. říj 2018

Ještě bych měla doplnit, že nám na jídle hodně záleží. Jídlo jako takové máme jako pojivý rodinný prvek. Lednička je v tomto ohledu téměř dalším členem domácnosti. Scházíme se všichni u jídla, ale i ho společně s radostí připravujeme. Vymyšlíme si nové recepty a jídlem se zkrátka bavíme. Kdybychom se mohli o naši radost podělit s dalšími, měli bychom radost o to větší. 🙂 Frčíme taky zdravou stravu, navíc se staráme o náš ovocný sad takže funkce uchování čerstvosti je naprostá senzace. I když většinou ovoce a zelenina zmizí dřív, než by taková funkce byla potřeba, občas se hodí 😉. O dalších funkcích ani nemluvím, musela bych se rozplynout a zabrala bych popisem celou stránku. 😝 🙂

22. říj 2018

Jupí, je to tady! Takže - nepohrdla bych žádným modelem, o tom žádná, ale z nabídky u mě vítězí jednoznačně americká chladnička SAMSUNG RS67N8211B1. Proč?

Jsem docela ucházející pekařka a docela dost špatná kuchařka, ale snažím se! Na rodičovské víc a víc. I když tedy není doma jídla jak v závodní jídelně, stačí vyrazit na jeden větší nákup, uvařit jeden malý chod a už se do lednice skoro nic nevejde. Bydlíme na kraji města, takže s klasickou lednicí se přece jenom nějak fungovat dá, nakupujeme průběžně. Ovšem na jaře snad konečně začneme dokončovat dům na vesnici a náš životní styl se po nastěhování změní. Z dost špatné kuchařky se budu muset vypracovat minimálně na docela ucházející kuchařku a hlavně budeme muset dělat větší zásoby jídla, protože do města je to je přece jenom pár kilometrů. Navíc naše malá strávnice Maruška se projí od skleniček přesnídávek a zeleniny k normálnímu jídlu. Kuchyň je teprve ve výstavbě, takže by se tam lednice dala krásně zapracovat a mrazák by přišel do technické místnosti.

Jo, teď to má ale jeden háček. V domečku se být nedá, protože nejsou hotové podlahy a navíc musíme být kvůli zimnímu provozu v bytě na firmě, takže jak bych testování uchopila? Jako bojovku. Lednici bychom zaparkovali před byt na chodbu, protože do kuchyně by se nevešla, a při nočních nájezdech bych měla bobky až za ušima, aby mě někdo nepřepadl, i když jsme tu sami.

Lucka, Radek a Márinka.

22. říj 2018

Libila by se mi amedicka-muj sem nebo RT58K7105SL. Lednicka je u nas nejpouzivanejsi spotrebic. Dcera s pritelem ji otevrou stoji pred ni a cuci do ni, asi si mysli ze se tam neco behem pul hodiny zmenilo. Mela sem zdr problemy tak jsem musela zmenit stravovani a zacit denne 5x varit podle daneho jidelnicku takze je u nas porad plna. Nyni mame take znacku samsung uz 8 let a prezila s nami uz 3 stehovani ale uz dosluhuje.

22. říj 2018

Krásné odpoledne, ráda bych se připojila do testování lednice model: RT58K7105SL. Máme lednici po babičce, cca 15 let starou a je to držák. Ráda bych porovnala, jak šla technologie v tomto směru do předu. Vařím pro dceru a sebe a ráda experimentuji a poznávám nové. Máme velké zasoby ovoce a zeleniny, ale občas se stane, že špatným skladováním nevydrží. Proto by bylo zajímavé, jak taková lednice může mít vliv na čerstvost ovoce a zeleniny. Lednice má u nás čestné místo, svou vybudovanou "kapsu", kde je jen ona 😀. Krásný den, Monika.

22. říj 2018

Zdravíme všechny při krásném odpoledni. Před chvílí jsme se vrátili z procházky a první kroky manžela a následně i syna mířili k lednici, typický, jako kdyby se tam měl přehrávat nějaký akčňák nebo loutkové divadlo. Rozjímání syna trvá naštěstí krátkou chvílí, ten jde na jistotu, mléčná rýže, u toho je testování jasné. Manžel bere za vděk uzeninami, takže dalši favorit na testování a u mě vedou mléčné výrobky a zelenina. Kvalita, kvantita, délka čerstvosti a chuti, to vše k vyzkoušení.
Jsme tříčlenná rodina, táta Lukáš, máma Veronika na rodičovské dovolené a syn Vojtěch.
Tímhle testováním jste tu opět udělali velký rozruch, což je paráda, ne každý má tu možnost jen tak otestovat věc, která je běžnou součástí života, je zadarmo a ještě takové věhlasné a spolehlivé značky.
Původně nás zaujala klasická lednice, ale pak jsme se zamilovali do Samsung RT58K7105SL , biobox nadchl mě a ze zásobníku ledu a nápojového výdejníku byl uchvácen Lukáš ( zase typické). Vojta se radši nevyjadřoval a cpal se rýží (stejně je momentálně jeho oblíbené slovo ,,ne").
Takže přejeme všem štěstí.
Vojtěch, Veronika a Lukáš

22. říj 2018

Ahojky, jelikož jsem kuchtas každým coulem, vaření, ani pečení mi není cizí...🙂 a poslední dobou jsem najela na zdravou stravu, potřebuji na úschovu zeleniny a spousty mléčných výrobků, vajec a masa ještě více místa, než doteď, lednice od Samsungu je pro mě ideální!! Navíc máme v plánu po Novém roce předělat komplet kuchyň, a co vám budu povídat, lednice by o dost ztenčila rozpočet 😀 Navíc Samsung má velice kvalitní spotřebiče. Využíváme mobily, tablety ale i televizi a jsme velmi spokojeni. Ráda se s recenzí podělím nainstagramu či na svém bloguo vaření🙂

Přeji hezký den, Markéta

22. říj 2018

Hezký den, ráda bych zkusila štěstí a zapojila se do testování Americké ledničky SAMSUNG RS67N8211B1, lednici Samsung máme, jsme moc spokojení, jen je v ní málo místa😂 syn(2 roky) masíčko nic moc, ale za to jogurty, těstoviny na tom v podstatě žije ... Manžel maso a uzeniny a já salátky🥑🥒🥗 nynější lednička má fresh box a box na maso a ryby, to je skvělé , ale pro nás prostě malé... Takže když se vaří 3 různé jídla(protože každý má rád něco jiného) už to není kam dávat...vaříme denně a několikrát, máme mlsné jazýčky. Ráda zkouším nové a zdravé recepty, které pak ráda dávám na Instastories, aby i ostatní mohli vyzkoušet! Americkou lednicí se vždy kocháme v elektru 😁 bylo by pěkně ji vlastnit. Jsem online celý den, jak zde na koníku, tak i na Facebooku a Instagramu, ráda bych se tedy, hlavně na instastories dělila o krásnou, prostornou a skvěle vypadající lednici. Syn má židličku umístěnou před lednicí takže ideální reklama, protože syn je hlavní téma mých příspěvků 😁👍 nikdy jsem nic nevyhrála, ani teď asi to štěstí mít nebudu😂i tak přeji Všem hodně štěstí 🍀 a snad nám ta Američanka taky bude někdy říkat pane😂🙏 krásný den přejí Honsovi

22. říj 2018

Dobrý den, jmenuji se Anna a je mi 39 let, dalšími členy domácnosti jsou: manžel Petr 44 let, syn Ladislav 15 let, syn Péťa 6 let a dále manželův mentálně postižený bratr Miloš 46 let, kterého máme v péči protože rodiče již nežijí. Zasytit čtyři chlapy to není jen tak, dvířka ledničky se u nás netrhnou, nepostačím doplňovat zásoby. Denně vařím minimálně jedno teplé jídlo a nejmíň jednou týdně peču. Téma ledničky-mrazničky je u nás momentálně velmi aktuální, protože stařičký volně stojící mrazák už nadobro dovrčel a naše kombinovaná lednička se velmi namražuje. Aktuálně ji potřebuji vyklidit a odmrazit, ale kam s tím, když venku bylo pořád tak teplo. Ve výhru se doufat netroufám, ale naštěstí se konečně ochladilo, tak budu moci dát přes noc za okno a na balkon a konečně ji odmrazit.
Moc by se mi líbil typ RT58K7105SL, už proto, že by mě zajímalo, jak by fungovala funkce "true no frost" i při naší frekvenci neustálého otvírání ledničky. Vše bych samozřejmě zdokumentovala, vyfotila, popsala a zveřejnila, ačkoliv si chráním soukromí a tak nemohu slíbit záběr nikoho z rodiny, ale naplněnou ledničku klidně ukážu 😉

22. říj 2018

Ahoj,velice ráda bych testovala model RT58K7106SL. Důvodů je hned několik - jsme početná rodina, která je věcně hladová, takže i naše současná lednice je v neustálé pohotovosti plná nejrůznějšího jídla - ať už jsou to základní suroviny, nekonečné množství jogurtů nebo už hotových dobrot. Plný mrazák je samozřejmostí - aby bylo vždy kam sáhnout a co připravit a taky jako dočasné úložiště pro mé farmařící výsledky.
Dalším pro mě velice významným důvodem je moje vášeň a koníček - pečení dortů. K tomu je funkční lednice, která vás za žádných okolností nezklame, nejdůležitější stejně jako trouba. A když je navíc prostorná, že je možné kombinovat a nemusí se neustále přemýšlet,co “vyhodit” dočasně ven - tomu říkám skvělá volba.
A posledním důvodem - takovou třešničkou na dortu - kdo by si nepřál mít doma nový designový kousek, který vám skvěle zapadne do vaší domácnosti? Já si to rozhodně přeju, takže budu moc ráda, když by se na nás štěstí usmálo.

22. říj 2018

Dobrý den, rádi bychom doma uvítali lednici SAMSUNG RS67N8211B1. Naše čtyřčlenná smečka se snad brzo rozroste o další mládě a takto velkou ledničku bychom jistě užili až až....mám doma samý hladovce, kteří zkrátka milují, když je lednička stále plná různých dobrot, ovoce a zeleniny a výrobník ledu by byl super bonus pro nás všechny.

22. říj 2018

Dobrý den, velice ráda bych otestovala americkou ledničku SAMSUNG RS67N8211B1. Mít americkou lednici byl vždycky můj, zatím nesplněný, sen, protože je nás doma celkem dost..... 4 chlapáci a já, tak vaří deně peču většinou na víkend a rodinné oslavy. Mám pak problém vše naskládat do naší klasické lednice 😖 Byla bych moc ráda, kdyby se na nás usmálo štěstí 🌷

22. říj 2018

Dobry den. Kdyby se na me stesti usmalo,rada bych testovala volně stojící kombinovanou chladničku Samsung RB37J5329SS .
Nase rodinka se sklada z triclene posadky. Tata,mama a nase 2 leta dcera. Nevim,zda vubec muze vyhrat testovani, pouze triclena rodina,ale zkusime to. Varime u nas denne, bud vari manzel,ktereho to moc bavi a nebo varim ja,tak nejak se stridame a vzdy jidlo ukladame,okamzite po vychladnuti do lednice,protoze vzdy varime na druhy den,manzel si rano bere jidlo na obed do prace a ja se alespon muzu dopoledne venovat dceri. Proto se nam kolikrat stane,ze mame lednici k prasknuti,protoze se tam strci pekac s masem + bezne jidlo,co v lednici je. Nase babicka nas zasobuje s vajickama, bydlime 160 km daleko,takze si casto privezeme domu zasobu napr. 60-80 ks vajicek a kam s nimi ze? No preci do lednice.
A jak bych uchopila testovani? Rada fotim. Mam doma zrcadlovku a fotim si s ni dceru pro radost. Tak bych tentokrat udelala nekolik snimku nasi nove,testovaci lednice a postupne bych davala info,jak se ji a nam spolecne zije. Dekuji a preji hezky vecer.

22. říj 2018

Ooooh 💕 rada bych si vyzkoušela lednici Chladnička s mrazákem 365 LRB37J5329SS Série RB5000J protože jsme velká rodinka, co má rada jidlo vseho druhu a led je to hlavní, co nám velmi chybí (k vinu). Já maminka rada pecu, vařím, dělám oslavy a party a k tomu tuto lednici s ledem potrebuju! 🙂
Testovat budu s mým novým canonem, abych vás pekne provokovala 🙂
Mmch samsung lednici máme už 10.rokem a spokojenost maximální, ale větší by se rozhodne hodila! 💕❤️

22. říj 2018

Ráda bych otestovala lednici SAMSUNG RB37J5329SS. Nová lednička by se mi hodila z několika důvodů. V současné lednici máme samorozmrazovací funkci, se kterou nejsem spokojena. V lednici je neustále vlhko, na policích voda, zelenina ve spodním kastlíku mi hnije. Lednička vyžaduje x filtrů, které se musí neustále dokupovávat, aby byla zachována „čerstvost“ potravin. Stejně mi přijde, že filtry nefungují a je to jen marketingový tah. Ve dveřích máme ulomenou (nyní na pevno přišroubovanou) spodní poličku, protože děti chodily na vajíčka a věšely se na ní. Co se týče jídla, mám vášeň pro pečení moučníků. Týdně upeču i čtyři buchty a spousta z nich se musí uchovávat v lednici. Krmím dvě hladové děti a manžela, co má rád teplé večeře (nemusí být, ale rád si dá – kdo by si nedal, když to nemusí vařit, že🙂). Každý týden mi lednici zaplní dva pětilitrové kýble s čerstvě nadojeným mlékem, které tam vydrží cca 5 dlouhých dní. Osobně jsem se dala na veganskou stravu, takže v lednici probíhá boj (které jídlo vyhraje a dostane se dovnitř, neskončí zkažené v koši). Občas si říkám, že bych zasloužila Nobelovu cenu (hlavně o víkendech, protože vařím na víc dní), když se mi podaří do ledničky všechno vměstnat. Tím chci říct, že větší lednička by se určitě hodila. Při testování bych porovnávala zkušenosti s naší současnou ledničkou, jednotlivé vymoženosti i běžné funkce. Vyfotila bych x fotek, jak se mi do ní podařilo uspořádat ty mraky jídla. To je vše. Hezký večer.

22. říj 2018

Dobrý den, že prý lednička se bude testovat! No co vám budu povídat. Ráda bych RB37J5329SS typ zkusila, všem o tom pak zprávu podala. Samé dobrůtky do ní koupíme, potom z nich božskou manu uvaříme. Pečení a vaření je totiž naše bavení. Maminka nejradši dortíky papá, tajli pak bohužel udělá pápá. Taťku zas masem uctíme, vepřové nejčastěji vaříme. Šárinka zdravou zeleninu miluje a ledem to všechno "zapije". Adélka z lednice nejčastěji jogurt vyndává, na borůvkovém si nejvíc pochutná. Foťákem se zručně ohání, udělá report z testování.😘

22. říj 2018

Cau koniku 🙂. Moc by se nam libilo testovat RB37J5329SS. Moc nevarim, ale v lednici mame spoustu zeleniny a jidla, s kdyz uz varim, tak vzdy na vice dnu. Testovani bych urcite vyuzila na udrzeni cerstvosti treba, ale moznosti je urcite spousta. Vypada skvele, mohlo by se na nas usmat stesti 😁

22. říj 2018

Zdravim!❤️Americka lednicka(c.2) by byla idealni pro nasi rodinku. Ted mame klasickou,uzkou lednici a kolikrat mam co delat,aby se mi tam bezny nakup vesel. Mame dve deti ,kocoura a psa s pro vsechny davame jidlo do lednice(pro zviratka konzervy nebo varene maso aby se nezkazilo) .pro nas se snazim delat tydenni nakupy,ale bohuzel se mi vse nevejde ,nebo je lednice psk hodne neprehledna,chaoticka a mnohdy vzadu neco zapomenu . Do lednicky davame prakticky vse , i ovoce,doma se vse rychle kazi . Tato lednice by byla skvost nasi skromne kuchyne ❤️❤️

22. říj 2018

Dobrý den, měla byvh zájem testovat lednici SAMSUNG RS67N8211B1. Jsme 4-člená rodina (2 kluci 3 roky a 8 měsíců). Já jako dobrá žena a správná máma mám snahy o zdravý styl vaření. Tatínek jako správný chlap mi to bojkotuje nějakým bůčkem, mraženou pizzou a podobnými skvosty 😉 Vaření jeden den miluju a druhý den nesnáším, záleží na tom jak kluci chválí či kybicují 🤣Co ale opravdu zbožňuji je pečení a studená kuchyně. U lednice se hlavně zaměřím na délku čerstvosti masa a zeleniny a také přítomnost vody v lednici (naše hlavní kámeny úrazu). Každý den jedno foto s nějakou dobrotou a krátkým popiskem jídla, situace za které bylo připraveno a doplnění jak se nové lednici u nás líbí ❄🍎🍕🍾❤

22. říj 2018

Dobrý večer 😉 Moc ráda bych se zapojila do testování a to z několika důvodů. Jednak má věrná lednice se mnou prochází životem už nějakou řádkou let, zcela jistě si zaslouží odchod do důchodu 😖 Dále už by také docela bodlo tu kuchyň nepatrně vylepšit do modernějšího vzhledu a do třetice, třeba už konečně s novou ledničkou začnu s dietou a postavím se výzvě začít se stravovat lépe 🥕🥑 Jsem mámou tří dětí a co si budeme povídat, lednice se u nás nenechá ani chvíli zavřená 😒 Nejstaršímu synovi je 15, vlastně skoro 16 let. Letos nastoupil na SŠ. Je neskutečně hubený, až mi nikdo nevěří, jaké množství jídla dokáže sníst, vlastně ani já nechápu, kam to dává 😲 Bledá závist, to já cokoliv sním (a že toho není málo i když vlastně 30 x do měsíce začínám s dietou 😠 ) tak je to na mě vidět 🤰 A upozorňuji, že těhotná nejsem 😅 Mladšímu synovi bude 9 let, ne že by kdoví jak dobře jedl, ale neustále nějaký ten jogurtek, salámek, sýr, atd. do ledničky chodí mlsat. No a nejmladší dcera, čerstvě 2 roky, to je asi největší návštěvnice naše chladící přítelkyně 🙏 Ta tu hlavu z ledničky vyndá pouze tehdy, když jí volám ke stolu 😨🤐 A už si navíc potvora umí přistavit židličku a lednici si otevřít sama 🙏👶 Takže asi tak ❤ Ledničku bychom v případě zvolení k testování chtěli SAMSUNG RT58K7105SL.

22. říj 2018

Ahoj, zaujala mně a do mé domácnosti by se hodila, SAMSUNG RT58K7105SL. V naší domácností jsme tři a každý jíme jinak a něco jiného. Já jím zdravé, potřebuji proto místo na hromadu zeleniny, masa, sýrů atd., syn jí to co mu chutná takže potřebuje zásobu vajec, mléka, jogurtů, dezertů, ovoce a zeleniny, jeho táta zase využije místo na uzeniny, paštiky, salámy, sýry a nezdravé věci. Proto by mé testování bylo o tom, jak tato lednička dokáže uschovat jídlo různého druhu a různých návyků z hlediska nejen gastronomie ale i diety. Svůj koníkovský profil jsem nedávno z osobních důvodů promazala, to ale neznamená, že nejsem aktovní testerka na jiných různých stránkách, sociálních sítích atd. Ráda objevuji, zkoumám, testuji, fotím, komentuji, dělím se o své poznatky a píši zcela otevřené a objektivní recenze.

22. říj 2018
Komentář byl odstraněný
Komentář byl odstraněný

Jéé, no tak to je boží testování! Jako na zavolanou! Jsme mladá rodina s dvouletým synem, který je hrozný žrout, a proto je u nás velmi důležité mít dost zásob jídla. 😃 Neustále doplňujeme zásoby čerstvého ovoce, zeleniny a šunky, kde je dlouhá trvanlivost nezbytná.
Mým snem je mít neustále z čeho vařit, proto velký mrazák by se rozhodně hodil! Často také zamražujeme jídlo, vyrábíme domácí zmrzliny a proto bych ráda lednici vyzkoušela i po této stránce.
Pokud bych byla vybrána pro testování, samozřejmostí je průběžná fotodokumentace z testování, jak lednice, tak potravin v ní a také jejich trvanlivost a stav. Manžel by se ujal především testování a zkoumání její funkčnosti a syn by byl modelem.😉 Závěrečnou recenzi bychom zpestřili nějakým super pokrmem a detailními fotgrafiemi z uchování ingrediencí a jeho následné přípravy. No a neméně důležitým bonusem by pro nás byla motivace k tomu, mít v lednici krásně čisto, uklizeno a systém 🙂. V psaní recenzí nejsem žádný začátečník, ale Chladnička Side-by-Side 609 ℓ RS67N8211B1nebo Chladnička s mrazákem, 583 L RT58K7105SL by byly výzvou. 😎
Jako důkaz přikládám fotografii syna, který chvíli po obědě loudí další jídlo. 😅 Nebojte, hlady ho opravdu netýráme 😉

22. říj 2018

Rada bych testovala Americkou lednici Samsung RS67N8211B1 byl to vždy můj sen a zároveň by to byl moc pěkný dárek k vánocům, protože ta naše už nám bohužel doslibuje ☹️
Pokud bychom byli vybraní můžete se těšit a peckove fotky jak se zdravě stravujeme 😀

22. říj 2018

Dobrý den, moc ráda bych se zapojila do testování lednice, zejména pak do testování tohoto mazlíka: SAMSUNG RS67N8211B1.
Americkou lednici jsem viděla poprvé před lety u kamarádky v Anglii a od té doby si říkám, že jednou určitě...🙂(a pořád nic:-/) Dalším důvodem, proč bych se této ledničky ráda ujala a poskytla jí u nás v kuchyni domov a lásku, jsou její vlastnosti i důvěra a sympatie ke značce Samsung, kterou považuji za jednu z nejkvalitnějších. Od Samsungu jsem měla například telefon, který mě jako první doslova uchvátil a nebrala jsem ho jen jako věc k telefonování. I jméno dostal. Sloužil dlouhá léta k mé plné spokojenosti a kdyby mi ho neukradli, sloužil by možná dodnes. U kamarádky mě zase okouzlila pračkosušička Samsung, kterou bych si byla taky pořídila, ale bohužel se mi nepodařilo přesvědčit mého muže k přebourání půlky bytu, aby se nám vešla do koupelny. Stejné city ve mně vzbuzuje i tento zástupce Samsungu, u kterého je navíc celkem vysoká šance, že mi ho jen tak někdo nevyfoukne a i místo by se pro něj našlo (bez nutnosti bourání).
V současnosti u nás doma dosluhuje lednice, která má sklony k namražování a zmražování potravin, které omylem posuneme příliš dozadu. Coby pracující máma dvou dětí bych rozhodně ocenila, kdybych víkendy nemusela pravidelně trávit odmražováním mrazáku a nemusela hrát s jídlem v lednici Tetris a přestavovat ho v lednici a mrazáku tak, aby se mi tam vešlo a zároveň bylo v bezpečné vzdálenosti od zadní stěny. Jídlo je totiž můj velký koníček – baví mě ho jíst, číst o něm, kupovat ho, přemýšlet o něm, mluvit o něm a asi nejvíc ze všeho připravovat a upravovat ho, takže poloprázdná lednice u nás opravdu nehrozí. I s ohledem na to, že od doby, kdy jsem nastoupila do práce, každodenní nákupy nestíhám a je pro mě mnohem snazší, udělat si víkendové zásoby.
Pokud by se tohle zlatíčko stalo součástí naší domácnosti, určitě bych měla velkou potřebu se s ním pochlubit. Předpokládám, že bych se (snad) ovládla do té míry, abych se tím, jaký doma máme skvost, nechlubila lidem na potkání v MHD apod., ale kolemjdoucí z Modrého koníka, Facebooku, Instagramu a svého blogu bych rozhodně o tento zážitek neochudila. A i když se zatím neznáme, jsem si jistá, že pokud by se SAMSUNG RS67N8211B1 stal součástí naší domácnosti, milovala bych ho a ctila, dokud by nás porucha nerozdělila. A dostal/a/o by jméno (nic proti RS67N8211B1).

22. říj 2018

Mame zajem o testovani SAMSUNG RS67N8211B1. Žijeme dvougeneračně takže velka lednice se u nas opravdu vyuzije a hodně se vaří 🙂

22. říj 2018

Waaaaaaau, takováhle chladnička, to by byl skvost v naší kuchyni! A v pravou chvíli. Vypadá to totiž, že se s náma akorát loučí naše stará lednička... Kuchyň máme starší, renovovali jsme si ji sami a tahle lednička by byla takovou třešinkou v této kuchyni. Je nás doma 5. Nejstarší je již samostatná jednotka a rád stojí u lednice a kouká do ní a vybírá, co by si vzal, co by někomu dal apod., takže mít ledničku, kde je mrazák nahoře nebo "americkou" lednici, by bylo něco. Pro mě by to byla další pomoc v sebeobslužnosti dětí. A třeba bych se dočkala snídaně do postele! To nemluvím o tom, že výrobník ledu by bylo pro nejstaršího něco jako UFO (o této možnosti u chladniček neví, jinak by pořád škemral, že jí chce a potřebuje 🙂)). Mně osobně by se líbilo "eReSo" anebo "eRTéčko", oběma by to u nás slušelo. Věřím, že nerezovou úpravu by děti patřičně "oťapkali". Žádný nerezový spotřebič nemáme, protože mám strach, že na nich půjde moc vidět, že na ně někdo pořad šahá. To nemluvím o tom, že když chci dát do stávající lednice větší hrnec s uvařeným jídlem, je to marnost nad marnost, vzpomínám si při tom na Tetris, který jsme dříve hráli. A co si budem říkat, pro 5 lidí na dva dny, to je plný hrnec omáčky a to nepočítám ty další věci kolem (jako přílohy a maso). No a když přijede babička a uvaří svou pověstnou svíčkovou... to už ani nemluvím, toho se sní na litry! (a na několik hrnců :o)))) Další výhodu, kterou spatřuji v této velké lednici je, že bych mohla trávit méně času nákupem. Přeci jen záruční doby už bývají slušné, ale když to není kam dát, obzvláště mléčné výrobky a námi milované čerstvé plnotučné mléko. Takže by stačilo jednou za týden či dva na velký na velký nákup a těmi drobnostmi, co budou chybět bych podpořila místní krámek v naší malé vesničce.
Tohle by bylo prostě boží testování pro naší rodinu, nejen pro mě, která tráví v kuchyni nejvíce času, ale i pro děti (které by jistojistě uměli využít úplně maximálně i krabici!) a také pro muže, pro nějž by to bylo veliké neskutečné překvapení (svátek se blíží a měla bych o vymýšlení dárku méně. A že něco takového by opravdu nečekal!). Vím že i on by byl nadšený z výrobníku ledu 😂 😂 😂

22. říj 2018

Ráda bych se zapojila do testování lednice SAMSUNG RS67N8211B1. Ke značce SAMSUNG mám velmi kladný vztah do dnešního dne jsem se značkou SAMSUNG neměla žádné problémy.
Naše rodina se za poslední dva roky rozrostla o čtyři miláčky a lednička začíná být malá a to nemluvím o mrazáku. Musíme mít velké zásoby hlavně masa, protože bydlíme na vesnici a mám samé masožrouty. Manžel miluje guláše, dcera zase hodně zeleniny a sýry nejmenší roční ďáblíček také má móóóc rád masíčko a o jogurtech ani nemluvím. Kdo jsou další tři miláčci? Přerostlá fenka, kocourek a králíček.
Taková recenze s fotkou na sociálních sítích, ať už je to na cokoliv je nejúžasnější věc, protože i já z těchto recenzí čerpám a vybírám podle nich jakékoliv zboží. Takže i sama vkládám, hodnotím a i fotím, aby to i ostatním pomohlo jako mě.😉

22. říj 2018

Samsung RS67N8211B1
milovaný Koníku, děkuji za další možnost testování, v naší domácnosti má nachystané místo americká lednička, to je oč tu běží. Její vnitřní prostor hlavně mrazák nám moc schází, každý rok musíme oželet zabijacku u známých jelikož by to maso prostě nebylo kam dát, další náš sen k svátečnímu obědu s rodinou, pečená krůta se také odkládá na dobu až bude velká lednice. Moc se těším na období vánoc které jsou neodmyslitelně svátky obzerstvi, ale my víme že to jde i zdravěji! Foťák mám neustále při ruce na mobilním telefonu který je značky Samsung a této značce jsem věrná ještě déle než mám v životě svého manžela 😂. Testování bude probíhat zkouškou vydrží potravin, odolnosti vůči blbuvzdornosti, jak si poradíme se zasobnikem (miluju kohoutkovou vodu jen pro studenou musím přes celý byt až do koupelny máme dvoje stupacky, a v kuchyni ta ledová prostě nechce téct)🤔. Krom konika budeme dávat fotky samozřejmě i na instagram, a už delší čas uvažuji o založení blgu a testování k tomu náramně vybízí.
Moc děkuji že jste dočetli až do konce, moc se těším že tentokrát to vyjde a lednička zaplní prostor který už má u nás vyhrazen. S radostí v srdci vaše Jindřiška!

22. říj 2018

Ahoj koníku, moc gratuluji k takové spolupráci se Samsungem 🙂. Strašně rádi bysme otestovali chladničku Samsung RS67N8211B1. Vybrali jsme si ji především pro její pro nás perfektní využití. Nejen že je parádně velká, ale navíc ten zásobník ledu. Přes léto pořádáme hodně grilovačky a s ledem to bývá vždycky problém. Brzy nám dojde 😀. Jinak jsme zatím tříčlenná rodinka (čtvrtý člen je ještě v bříšku). Testování bych teď určitě uvítala, protože jsme velká rodina a manžel teď bude slavit svátek, takže bych měla kde uchovat všechny ty dobroty. Ráda vařím a peču a jelikož doma nemáme spižírnu, tak neustále bojuju s tím, že se nám do naší současné ledničky nic nevejde. A co potom když se něco slaví a je potřeba nachladit ještě nějaké to pivko 😀

22. říj 2018

Dobrý večer, nejvíc mne zaujala americká lednička SAMSUNG RS67N8211B1. Jednak protože jsme velká rodina(od prababičky až po nemluvně) pod jednou střechou, co ráda jí, ale taky protože americká lednička je můj sen (ano, čtěte správně 😀).

Rádi vaříme, pečeme, zavařujeme, nakládáme, sušíme a děláme s jídlem vše co lze. Moooooc rádi všichni jíme, důkazem jsou dvě ledničky v kuchyni ( jsou to starší dámy v pokročilém věku 😂) a jeden mrazák v garáži navíc. Nevypadá to úplně nejlíp, ale když je navařeno, je potřeba vše dát hezky do chladu 🙂. Děláme si srandu, že "jídlo je prokletí naší rodiny" 😂😂. Na téma jídlo a recepty dokážeme debatovat hodiny.

Testování bych pojala stylem "fotka jako důkaz", samozřejmě s důkladným popisem. Sama vyhledávám tyto recenze od lidí a na základě toho se rozhoduji, jestli si daný výrobek koupím.
Hezký večer a dobrému jídlu zdar. 🍗🍝🍓🍍🍇🍉🍰🍽

22. říj 2018

ráda bych se zapojila...pravda, příliš (spíš vůbec) nezveřejňuji, ale vždy je příležitost zaběhlé způsoby změnit
- ale ne v případě udržování potravin, tady je třeba mít pomocníka a značka Samsung přináší dostatečnou záruku, že jím může být 🙂
jsme čtyřčlenná rodina, ve které se vaří, peče, tvoří pochoutky, každý všední den dělám svačiny (pro syna do školy a manžela do práce), minimálně 2x týdně vařím vývar, každý den vařím minimálně jedno teplé jídlo. Mléčné výrobky, zelenina a ovoce se u nás jí po kilech. Přes léto jsou u nás návštěvy, kdy počet lidí se vyšplhá i k 26 osobám a těm moc ráda vyvařuji, během roku se scházíme v menším počtu, ale jen rodinný oběd vařím pro minimálně 8 lidí - to vše moc ráda. Vždy se však objeví problém, kam s tím (...masem, gulášem, sýrem, vývarem, zákusky atd.) -lednice "stará" 12 let, neustále přerovnávám, skládám, hledám a hudruji 🙂,chudinka už neví, co má dělat, někdy málo chladí, jindy téměř mrazí... během týdne ztrácím čas po nákupech, protože velký nákup, který by stačil na týden, se nám do lednice nevejde...bylo by super jeden den nakoupit a pak jen vyvařovat a pochutnávat si na čerstvém...a proto bych si přála testovat "chladničku Samsung RS67N8211B1" plně bychom ji naplnili.
Foťák je můj velký kamarád, určitě bych ho při testování využila na dokumentaci testování, porovnávala bych "výdrž" potravin v syrovém stavu i ve finálním výrobku, plus mi hlavou běží plno nápadů, které bych při testování použila, ale ty si nechám (prozatím) pro sebe - třeba budu mít štěstí a budu moct je použít 🙂
a tedy velké díky koníkovi a Samsung za umožnění tohoto testování (ať už bude testovat kdokoli, ráda si přečtu recenze)

22. říj 2018

Hezký večer. Ráda bych se zúčastnila testování lednice typu RB37j5329SS. Když jsme si pořizovali naší první lednici /je tomu už 5 let/, měli jsme novou kuchyň na míru, kde byl přesně vyměřený a vymezený prostor na lednici. Přesně na milimetr. Bohužel však, pan vyrobce, se nějak spletl, udělal odkládacích plochu větší a tím se zúžil prostor pro lednici. A měli jsme to... museli jaké přesně hledat lednici s danýma mirama. Nesehnali jsme, tak jsme museli zrušit část zárubní a lednici doslova do prostoru vecpat. Už je stařičká, vydává všelijaké zvuky, u kterých mi dcera.rika "Maminko, bojím se"😊tento vámi nabízeny typ lednice má ideální míry do našeho prostoru a ještě u mě vyhrála ztencenymi stěnami. Dětem nesuatle chystám čerstvé obědy, synovi příkrmy, tak bych ocenila, aby mi zelenina v šuplíku neplesnivěla, jak se mi to stává někdy teď. A jak bych testování pojala? Bylo by to prvně, tak bych se na recenzích, a věřím, že jen kladných, vyřadila. Ať už však lednici dostane kdokoliv, tuto si ukládam jako potenciálniho adepta do naší kuchyně, az nam odejde ta naše.

22. říj 2018

Dobrý den,

v případě vybrání k testování, bych ráda testovala SAMSUNG RB37J5329SS. U nás doma vařím především já, ale občas se zapojí i manžel. Já vařím běžná klasická jídla, ale když vaří manžel, tak především mňamky, po kterých se můžu utlouct např. Spareribs vepřová žebírka, hovězí steaky atd. Jelikož naše lednička zn. Beko je s námi od samého začátku našeho společného bydlení tzn. 10 let, je to už taková babička, která má prasklé těsnění kolem dveří u lednice a každým dnem čekám, kdy odejde do elektrospotřebičového nebe což by bylo před Vánoci nemilé 😀 Manžel je v tomto směru celkem šetřící typ, takže dokud bude fungovat, tak novou nekoupí 😀 Jednou jsem omylem nechala přes noc otevřená dvířka od ledničky, manžel přišel z noční a hned mi hlásil jak lednička přestala fungovat. Já už se potutelně usmívala, že se konečně dočkáme nové a ona se potvora opět rozběhla ☹ 😀.
Pokud bych byla vybrána k testování, ráda napíši recenze, nafotím fotografie a vložím recenze i na můj facebookový profil.

23. říj 2018

Ahoj všichni 🙂 tohle testování je stejně dokonalé jako testování praček, v naší rodině o čtyřech dětech se já já říkám, pořád dokola pere a vaří, pere a vaří a zas pere a vaří 😀
Protože jsme velká rodina, potřebujeme i velikou lednici, to že jsme s mužem zařizovali bydlení před 12 lety vypovídá mnohé i o tom, že naše spotřebiče mají stejný věk jako společná domácnost, krom teda těch kuchyňských, protože kuchyň jsme dělali novou loni, ovšem proč vyhodit něco co funguje a lednici jsme nevyměnili s protože nám kuchyň opravdu hyzdí, stojí nám v jiné místnosti, což je teda opravdu problém pro mého muže který musí do lednice jinam než pro pečivo, dokud ale nebude lednice nová, tak si ji do své krásné kuchyně prostě nepostavim a vestavné lednice jsou bohužel pro naší šestičlennou rodinu malé ☹
S největší radostí bysme testovali ty americké lednice Samsung RS67N8211B1, nejen že vypadá úžasně a má skvělou energetickou třídu + výrobník ledu který se naprosto hodí ( konečně bych přestala mít v mrazáku vylité nádobky) ale je hlavně veliká. Když o víkendu navařím, což pochopitelně neumím v malém množství a do toho ráda peču protože děti milují sladké snídaně a ještě se nám sejde nějaká oslava svátku či narozenin které jsou u nás taky časté, buď naše rodina nebo babičky a dědečkové, je moje lednička opravdu malá a děkuju někomu nahoru že dvě z mých čtyřech dětí mají svátky a narozeniny v zimě a tak skladuji připravený dort a různé dobroty na balkoně, což teda nedělá dobře našemu psímu chlupáčovi, koukat přes sklo celé dopoledne, kdy uzbty dobroty přistanou na stole (on stejně nic nedostane, má své dobroty ale vysvětlete mu to) 😀 do takové lednice kterou nabízíte na testování by se jistě schovalo navařené jídlo, napečená snídaně či oslava narozenin 😍
Protože bydlíme na vsi, děláme velký nákup jednou za týden a když vše přivezu, opravdu se divím, že lednici dovřu, nakupuji od všeho něco a hlavně zeleninu a ovoce, bez toho doma mám pocit, že je v lednici jen zima, zajímalo by mne, jak bude lednice ovoce a zeleninu uchovávat a zda vše opravdu vydrží déle čerstvé, úžasný by byl i velký mrazák, protože i pečivo mnohdy nakupuji do mrazáku právě proto, že jezdit do města každý den pro čerstvé prostě nelze a takové pečivo zabere v mrazáku dost místa, samozřejmě další suroviny jako maso, určitá zelenina, k tomu třeba mnou napečené cukrářské polotovary potřebují taky spousty místa, kterým právě tento mrazák disponuje 🙂
Tak jsem se zasněla, byl by to sen, být před Vánoci vybraná do testování takového pomocníka do naší početné rodiny, testování bysme se ujali s velkým nadšením a věřím, že zklamaní bychom rozhodně nebyli.

Přeji všem zúčastněným HODNĚ ŠTĚSTÍ 😘 a koníkovi DÍKY za takové příležitosti 😘

23. říj 2018

Dobrý den, moc rádi bychom se zapojili do této skvělé soutěže. Doma nám už lednice pomalu dosluhuje své stáří a toto by byla skvělá nabídka pro doplnění krásného kousku do naší kuchyně. 👌☺️🎁

Momentálně jsem v domácnosti sama s mou 4.mesicni holčičkou Eliškou.👸❤️ Situaci nemáme nejlehčí a tohle by nám udělalo obrosvou radost.🎊🎉👩‍👧

Moc se mi líbí typ lednice : Kombinovaná chladnička Samsung "RT58K7105SL. Krásné by mi vynikla v me kuchyni.👌🥇 Funkce jsou perfektní a podle mých představ. Jsem maminka co se naplno a s chutí věnuje vaření, pečení a potraviny v domácnosti jsou pro mě základem.🥚🥗🥣🍛🍪🍰🥞🍖🍗

S mou dcerkou by jsme testovaly jak by se v chladničce líbilo udržovat potraviny stále svěží ať už dobroty co se navari, pro zeleninu a trvanlivé věci nebo například příkrmy, které budou součástí naší domácnosti pro naši malou princeznu. 🍌🍋🍐🍏🥕🥔🥦🥞 Určitě bude zaplněn i mrazící prostor a miluji piti s ledem, tak by to bylo báječné vyzkoušet takovou krasavici od Vas. 🥛

Budeme doufat ve štěstí a přejeme Vám krásný den. ❤️

23. říj 2018

Dobrý den, také bych rada zkusila štěstí. Plánujeme výměnu lednice(momentálně máme lednici babičku 🙂 ) a jelikož si mamka moc chválí svou Samsung, určitě bude skvělá.

Vaření a nákup potravin spadá u nás do mojí kompetence a jelikož miluji vaření a pečení, tak u nás nikdy není nouze o výborná jídla a dezerty ❤️ Navíc se snažím o nákup kvalitních potravin z lokálních trhů(snažíme se minimalizovat odpad, který produkujeme).

A jak bych testování pojala? Určitě bych lednici podrobila různým testům abych zjistila, jak dlouho v ní jídlo vydrží opravdu čerstvé, zda se nevytváří námraza, jaká je její skutečná spotřeba, atd.
A jelikož jsem fotografka, tak o fotodokunentaci nikdy nebude nouze 🙂

Nejradeji bych testovala americkou RB37J5329SS lednici aby se do ni pohodlně vše vešlo, i když budeme chystat větší rodinné setkání 🙂

Případně i lednice RS67N8211B1 výše mi také líbila 🙂

23. říj 2018

Ahoj milý koníku, naše rodina se skládá zatím ze 4 členů..píši zatím, protože se neustále rozrůstáme a věřím, že to ještě není konečná. 🙂 Naše rodinka je velice nenáročná, žijeme v pronajatém bytečku kde v naší kuchyni momentálně zabírají místa dvě lednice, ale jsme vděční i za ně. Na začátku nebyly finance a tak jsme byli rádi, že jsme měli vůbec kam potraviny uložit. A proč dvě, protože u jedné jede pouze lednice a u druhé zase pouze mrazák. A která by se nám líbila: vlastně v podstatě je nám to celkem jedno byli bychom vděční za jakoukoliv. Ale popravdě mě nejvíce zaujala lednice s nápojovým automatem a výrobníkem ledu.
Se značkou samsung mám zatím zkušenosti jen s pračkou a telefonem a tak bych uvítala další novou zkušenost a jelikož se máme příští rok stěhovat do nového domečku tato lednice by si určitě hodně rychle našla své místečko pro její využití. byl by to vděčný pomocník v naší nové kuchyni. Vařím moc ráda, mám doma dva velké jedlíky!! Náš dvouletý syn, kterému moc chutná, už váží přes 17 kil a vůbec na dva roky nevypadá. A musím říct, že od té doby co se narodil náš druhý syn mám foťák v ruce snad pořád. 😉
A jak bych uchopila celé testování vlastně od nákupů, přes oslavy až po vaření našim dětem. A že bude co slavit..V sobotu budu mít 29 narozeniny a popravdě byl by to ten nejkrásnější dárek jaký si jen můžu přát! A zde foto našich loupežníků, zdravíme koníka

23. říj 2018

Haloo, hallooo😍TADY my se hlásíme ♥️ rada byvh nabídla nový domov teto krásce RB37J5329SS miluji samsung a krásné věci. Design je pro mě důležitý a vždy si užívám výběr spotřebičů podle vzhkedu a můj chlap po té technické stránce. Doma mám 2 chlapečky a už ty jejich jogurty nemám kam dávat,😂😂 oni furt chodí a chtějí jist. Současná lednice je malá a vestavěná. Už dlouho chceme udelat změnu a vratit se k volně stojící lednici. Miluji vaření, pečení a lednice se musi6 vždy lesknout i uvnitř a zářit v ní čerstvá zelenina. 😍 Nového samsunga bych si hýčkala jak novou káru v garáži. Selfie s ledničkou aspoň 1x denně 😂Jsem velmi aktivní na socialnich sítích a nejvice asi na instagramu jako Maty Design. Rada inspiruji a doporučuji vše co se mi líbí. Do psaní článků se vždy zapojíme s chlapem společně a snažíme si to opravdu užít. Budu skakat radostí a pojedu na mega nákup do nové lednice pokud to klapne. A objednám hned čerstvou bedýnky zeleniny od místního farmáře ať ji pěkně přivítáme ♥️

23. říj 2018

Dobry den 😊 my bychom jako cela rodina radi otestovali : Chladnička s mrazákem, 583 L
RT58K7105SL/EO Série RT7000K 💙💙

Uz ohledne velkeho mnozstvi zamrazovacich potravit, jak ovoce 🍐🍎🍌 polevek 🍜 prikrmu 🍼 tak samozrejme masa pro celou rodinu 🥩🍗by se mrazak velice hodil, mame doma od Samsungu lednicku ale s malickym mrazakem, kde stale musim myslet na to, ze velke zasoby jidla u mas zamrazit nejdou 😔🤷🏼‍♀️

Jidlo milujeme asi jako kazdy nejsme vybiravy takze u nas se najde velmi pestra strava hlavne co se tyce vitaminu 🤩🥗🥦🥕🍇🍋 od te doby co ma nas syn prikrmy tak i velmi koukame na to jak a co zpracovat a aby to vydrzelo v chladnicce do druheho dne v dobrem a pozivatelnem stavu 😊😊 ja si hodne potrim na salaty manzel na omacky a nas malicky??😂 ten by snedl vse co u nas vidi 💙💙

Jak bychom se poprali s testovanim takove chladnicky??😍😍 ja ani nevim kde bychom zacli verim ze prvni by byl obrovsky nakup 😀🤩 veskereho jidla, aby byl plny jak mrazak tak chladnicka mlecnych vyrobku pro maleho, ovoce a zeleniny peo celou rodinu a hlavne plno bilkovin v mrazaku 🤩🥩🍖🍗 samozrejme nesmel by chybet pitny rezim, nejvic bych zkoumala jak se v chladnicce potraviny chovaji, zda-li chladi natolik skvele ze se jidlo nezkazi nebo nepremrazi 😊😊 zda-li je take jednoducha na omyvani a odmrazeni 🥇❄️ A ze vseho nejvic by testoval nas syn jelikoz uz vi ze v lednici jsou same dobroty 💙🤩 a tak lednicka je jeho verne misto na opreni a volani maminky ❤️❤️ “Hami hami”

Budeme doufat ve stesti 🍀 Novotnaci

23. říj 2018

Dobrý den,
jsme velká rodina takže americká lednice by byla pecka, ale prostor na ni by chyběl :(
S ledničkami Samsung zkušenost nemám, podědili jsme jakous takous neznámé značky, která naší rodině nestačí, takže se po jiné poohlížíme.
Líbí se mi SAMSUNG RB37J5329SS, u nás by byla plně využita 🙂 Máme tři děti, kluci jsou velcí jedlíci a ,,nacpat" do ledničky naše velké nákupy jéé to by byl sen 🙂 Nehledě na různé navařené a napečené dobroty, na které místo leckdy už není...
V testování bych se zaměřila na to zda lednička obsahově stačí i velké rodině, velmi mě zajímá zda hlavně ovoce a zelenina vydrží opravdu déle čerstvé - v té naší tedy ani dlouho ani déle -, dále bych zjisila praktičnost přihrádek (mít je v lednici je můj sen) a v neposlední řadě jak moc si oblíbím funkční mrazák 🙂
Přejeme krásný den a štastnou ruku 🙂
Krásné testování

23. říj 2018

Hezky den🙂 dostat prilezitost testovat lednici Samsung by byl super predcasnej darek k mym tricetinam🙂 stala bych o model Samsung RB37J5329SS, protoze prostoru v kuchyni moc nemame. Letos jsme meli delat rekonstrukci kuchyne ze ktere nakonec bohuzel zatim seslo a tak cekame jak dlouho ta nase starenka jeste vydrzi. Jsme ctyrclenna rodina a vsichni radi jime. Ja rada varim i pecu a nekdy poskladat lednicku je podobne hre tetris🙂)
Jsem clovek co porad foti a tak by dokumentace rozhodne nebyl problem. A nejvetsi test by byl prave chystani a uchovani vsech tech dobrot co budu chystat pro sve nejblizsi na oslavu.
Preji vsem hodne stesti, kez by mohl testovat kazdy:-*

23. říj 2018

Dobrý den, ráda bych testovala lednici RB37J5329SS, nejen že mám ráda testování, kdy má člověk možnost vyzkoušet něco nového, ale také hlavně mě tato lednice zaujala, jednoduchostí a vychytávkou dvou šuplíčků v chladící části, tyto šuplíky bych ráda otestovala, zda v nich potraviny vydrží déle, než u nás... my kupovali před půl rokem lednici novou, ale žádná sláva.. námraza všude, potraviny se nám velmi rychle kazí... je to již naše 2 lednička se kterou nejsme spokojeni. Značku lednice samsung jsme ještě neměli, tak by nás to určitě zajímalo 🙂
jelikož vařím denně, a to jídla pokaždé dvě (pro nás a pro naši 10.měs. dcerku) využila by se u nás i prostornost, kterou lednice díky tenkým ,,stěnám” nabízí 🙂

23. říj 2018

Dobry den, je nas doma 5, a nasa ladnicka uz nam zacina byt mala😒 z radostou otestujeme ladnicku SAMSUNG RB37J5329SS, vsetci radi jeme🙄 a ja s manzelom sme nadseny kuchary. Ked poviem,ze varim dvakrat denne,vela ludi sa na mna diva divne a ma to za stratu casu. Ja si to vsak nemyslim, jedlo je to,co nas udrzuje pri zivote a zalezi len na nas,ako sa o seba ztarame. Ak jeme kvalitne,nase telo nam to viacnasobne vrati v podobe dobreho zdravia. A aby suroviny a pripravene pokrmy boli cerstve a v dobrej kondicii,na to potrebujeme kvalitne spotrebice ktorym bezpochyby su ladnicky znacky Samsung.prajem pekny den,Henrieta😉

23. říj 2018

Dobrý den, ráda bych testovala SAMSUNG RB37J5329SS. Naše lednička je věčně plná. Na mateřské téměř každý den vařím a peču max každé tři dny. K tomu jsem tak trochu sysel, takže tam vždycky musí být dostatek všeho (platí i pro mrazák)a navíc jsem puntičkář,který má rád, když má vše své místo, a to i v lednici. Jsme čtyři a každý má v lednici oblíbený prostor, do něhož leze 😀 překvapivě manžel skoro vůbec nelozí do prostoru zeleniny 😂 takže když mu tam uklidím hroznové víno, musí nějakou dobu vydržet, než bude objeveno.
Testováním bych chtěla zjistit a ohodnotila bych přehlednost, uspořádání , kvalitu chlazení v jednotlivých prostorech, výdrž čerstvosti a další neméně důležité věci, které ocení ten, kdo lednici skutečně využívá.
A pro doplnění : fotím často, fotím ráda a nepotřebuju k tomu ani lidi na pózování 😂
🍀

23. říj 2018

Ja bych rada otestovala kteroukoliv z uvedenych lednicek, mista mame az az 😉 Jsme ctyrclenna rodina, takze denni nakupy, vareni, peceni a priprava svacin je na dennim poradku. Stejne tak jsem si prala otestovat pracku Samsung, i kdyz uz je to nekolik tydnu, pracku stale nikdo doma nema, tak budu verit, ze v pripade lednice to bude rychlejsi. Vanoce se blizi, tak je treba delat zasoby 👏👌

23. říj 2018

Ráda bych testovala lednici Samsung RB37J5329SS. Stavíme baráček, do kterého se budeme do konce roku stěhovat a právě vybavuji kuchyň 😊 byla by to tedy super příležitost jak zajet novou kuchyň s novou lednicí 😊 máme dvouletého syna a časem asi přibude čtvrtý člen rodiny, tak si myslím, že by se takováhle krásná velká lednice perfektně hodila 🙂 vařím a peču ráda, testování bych tedy mohla věnovat hodně času. K jídlu máme celá rodina vztah velmi kladný, někdy možná až moc 😁 syn je velký jedlík a má to asi po rodičích 😁 bylo by tedy skvělé testování vyhrát 🙂

23. říj 2018

Ráda bych testovala lednici SAMSUNG RS67N8211B1 . Tedy myslím, že toto testování by ocenil hlavně manžel, jeho snem vždy bylo mít americkou lednici a je milovníkem jídla. Stejně tak , jako našich dětí. A já velmi ráda pro ně vařím zdravě. Doma máme momentálně asi 13 let starou lednici , která už má své nejlepší roky za sebou, ale jelikož ještě nějak funguje a financí není tolik, tak koupi nové odkládáme. Pro mne je největší problém její prostor, má jen jeden box v prazáku a ani chladnička již neodpovídá velikosti pro 4 členy rodiny, takže tato by byla u nás velmi cenným pomocníkem a jelikož děti miluji focení , tak by bylo jistě dost dokumentace, hlavně jak se potají do ní vkrádají aby si mohli dát něco dobré a abych nezapoměla, manžel mi slíbil, že kdyby byla, tak se zapojí také do vaření, což v jeho případě je opravdu výzva 🙂

23. říj 2018

Určitě bych chtěla tu americkou Chladnička Side-by-Side 609 ℓ RS67N8211B1/EF Série RS8000 - je to můj sen snad od dětství, co jsem ji začala vídat ve filmech. Naše lednička je starší poděděná a nic moc se do ní nevejde. Takže se pořád hledá kde co je a přeskládávají se šuplíky. Jídlo (hlavně to zdravé) milujeme moc, takže lednička je pořád plná. Navíc teď když jsou jablka a hrušky máme ji naplněnou přesnídávkama pro dcerku.

23. říj 2018

Ahoj. Rada bych se zapojila do testovani lednice Samsung RS67N8211B1. Nase lednice uz je v konecne fazi a jelikoz začínáme i se s stavbou domecku tak budeme porizovat novou. Znacka samsung je u nas velmi oblibena a mit doma americkou lednici tak si me muj muz stestim i snad vezme 😂😂 velka lednice by se u nas hodila. Varim rada a ob den a pecu tak 2x do tydne. Mobil samsung mam neustale po ruce a porad neco nebo neloho fotim takze fotky nasi cacorky jak lozi do lednice pro dobroty a jejiho mladsiho brasky jak skemra taky o mlsku tak o to by nebyla nouze 😊

23. říj 2018

Dobrý den, naše velká rodina by ráda vyzkoušela lednici SAMSUNG RS67N8211B1.
Je nás doma šest. S manželem máme dohromady 4 děti a když o víkendech přijedou prarodiče, je nás opravdu plný dům. Naše děti jsou ve věku vývinu, takže toho spořádají opravdu hodně. Kromě roční a pětileté dcery, které mají rády moje domácí ovocné přesnídávky a ty také zaberou dost místa, jsou to ještě dva kluci ve věku 14 a 11 let, kteří s námi tráví víkendy a veškeré prázdniny. Prostě jsou s námi jak jen to jde. Dalším pravoplatným členem rodiny je větší pes, kterého krmíme BARF stravou tzn.syrovým masem a místo v mrazáku stále chybí. Proto bychom rádi vyzkoušeli velkokapacitní lednici, abych nemusela na nákup denně a také abychom měli místo na uskladnění, pokud například od oběda něco zbyde......i když to se opravdu nestává často 😂.
Pokud bychom dostali šanci lednici vyzkoušet, těším se až Vám ji vyfotím naplněnou až po vrch 😊. A všichni v počtu sedmi kusů (i se psem) před ní velice rádi a ochotně budeme pózovat 🙂.

23. říj 2018

SAMSUNG RB37J5329SS Líbila by se mi tato lednička, jsme zatím tři, tedy plus náš velký trhač. Jinak se snažíme o další. A chybí nám velká ledička na potraviny. Rádi bychom ji naplnili. Napůl výrobkami a na půl buchtami salátami atd. Velice by se nám líbila ta možnost a rádi bychom vyzkoušeli její velikost, jestli by stčila na naše potřeby . 🙂

23. říj 2018

SAMSUNG RT58K7105SL ano tato lednice chytla za srdce. Naše rodinka je 4-členná: babička, děda, já a můj syn Adam 1 rok. A ještě k nám patří pejsek Santík. Jelikož já jsem na speciální stravě vaří se u nás 2 někdy i 3 různá jídla a lednička dostává pěkně zabrat.
Určitě bychom lednici naplnili mými zdravými výrobky, některé jsou i poživatelné. A pak samozřejmě dobrotami od babičky protože ta vaří nejlépe. A co by v ní nesmělo chybět?? Určitě jogurtíky pro synka a oblíbené sušenky pro dědu. A na oslavu nové lednice chlebíčky Ruské vejce mňam 🙂

23. říj 2018

Ahoj koníkovky. Já bych s otevřenou náručí přivítala v naší rodině Samsung RB37J5329SS.
Krásně by se mi hodila do kuchyně a konečně by zmizela moje mini lednice. A to doslova. Můj 2 letý syn je větší než naše lednice 😂 Naše stará se rozbila,takže improvizujeme 😂 Ale zpět k věci. Lednici bych nakrmila samou dobrotou. Pro syna kupuji hodně ovoce a zeleniny, pro mě a pro muže hlavně maso (teda pokud je muž doma), každou chvilku dělám nějakou omáčku nebo polévku, tak bych to měla konečně i kde zamrazovat 😍 a určitě by se mi tam vešel i plech s krémovou buchtou 🤫
Testování bych se chopila na plno, jak jinak. Hromada fotek a videí a to jak tady, tak i na mém FB profilu kde testuji různé produkty, a to samé Instagram...já se totiž ráda chlubím 😂

23. říj 2018

Dobrý den, ahoj..
jmenuji se Radka, mimo to že jsem maminka tříletého Mikuláška, tak jsem i vášnivá kuchařka-pekařka (to o mě vypovídá i profilová fotka). Je tu můj velký koníček již od malička, kdy jsem nejradši trávila čas s babičkou v kuchyni, teď jsem za to moc ráda, protože ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem 🙂 Když si potřebuji něco vyžehlit u manžela Petra nebo u syna, tak jim uvařím jejich oblíbené jídlo a hned je zase úsměv na tváři 😍
Naše zatím tříčlenná rodina si zakládá na pestrosti a čerstvosti potravin. Náš syn totiž trpí potravinovými alergiemi (lepek, mléko, sója, vejce,..), a tak je pro něho důležité jíst čerstvé a pestré jídlo 🥗 Držíme s ním partu a snažíme se jíst zdravěji doma všichni 🥑
Jelikož bydlíme na malinkaté vesničce, kde nemáme ani "sámošku" a do nejbližšího superhyper to máme 35km, tak potřebujeme aby naše lednička toho pohltila co nejvíc, protože jezdíme na nákup jednou za týden až čtrnáct dní.
Co je pro mě také důležité, aby se do ledničky vešli dózičky s uvařeným jídlem. A aby měla též dostatečné místo za tímto účelem v mrazáku, musím totiž vařit synovi každý den jídlo do školky podle jídelníčku a někdy je to nadlidský úkol, kdy po celém dni jste unavený, rádi sáhnete již pro hotové jídlo. O víkendu a občas i v týdnu vařím dvě jídla - jedno pro nás s manželem a jedno "dietní" pro Mikyho.
Moji rodiče mají malý ranč, proto máme přísun čerstvého masa a vajec po celý rok. Dostáváme od nich i sezónní ovoce a zeleninu. Nyní si stavíme baráček a vše je již připravené na první jarní zasetí a konečně budeme mít svojí vlastní zeleninu a ovoce ze zahrádky.
Jak jsem i zmínila, stavíme si baráček. Staré spotřebiče dosluhují. Nyní musím ledničku odmrazovat co tři týdny. Můj manžel si potrpí na "šetřivé" spotřebiče, čím víc plus, tím víc pro něho ideální. Umíte si asi představit, jaké je pro něho peklo naše stará lednička, ale na novou bohužel teď nezbývá.
V úvodu jsem psala, jaká jsem vášnivá kuchařka a pekařka. Občas peču i ostatním a ne jen rodině. Hodně peču dorty, jak už potahované tak i tzv. naháče. Pro dorty je důležitá lednička a hlavně její ovládání teploty.
Jak u vaření tak i u pečení je pro mě jídlo též důležité po vizuální stránce, proto jsou důležitá i čerstvost. Ráda fotím a publikuji náš život. Moje výtvory si můžete prohlídnout zde na mém profilu a nebo na instagramu https://www.instagram.com/radkahl/
Naší rodině by udělala největší radost na testování lednička Samsung RB37J5329SS, která splňuje všechny naše náročné požadavky a vleze se nám suprově do prostoru v novém baráčku.

23. říj 2018

Dobrý den,

velmi ráda bych testovala typ lednice:

SAMSUNG RB37J5329SS

Testování bych věnovala svým rodičům, protože mají velmi starou lednici a ta se skoro celá rozpadá, a proto by se jim nová lednice velikostně hodila právě od Samsungu. Jako rodina se velmi často stýkáme na různé oslavy narozenin, výročí, svátky a spoustu dalšího a vždy se všechno odehrává právě u našich. Maminka Věra (věk 55 let) je výborná kuchařka a taky moderní, takže vše je dokonalé a dotáhlé do posledního detailu. A můj táta Karel (věk 60 let) , ten je také výborný kuchař a oba samozřejmě i pečou samé dobroty. Velmi často k naším chodí na nedělní obědy brácha s rodinou a sestra s rodinou, takže plná lednice je prostě základ 🥗🎂🍕🍹

Testování by naši určitě pojali velmi zodpovědně, hlavně z hlediska:
- funkčnosti (zda šlape jak má, spotřeba, hlučnost)
- no frost (zda není potřeba lednici odmrazovat)
- objem (pořádný nákup to určitě zajistí)
- technologie Twin Cooling Plus (mísení vůní, chlazení zvlášť)
- fresh zone (jak to dopadne s masem, rybami)
- osvětlení LED (zda vydrží, svítí jak má)

Děkuji a budu se případně těšit na radostné oznámení mým rodičům 🙂

Hezký den Eva 🍀

23. říj 2018

Dobrý den,
naše velká rodinka 👮👱👧👧👶 by s velkou RADOSTÍ testovala americkou chladničku Samsung RS67N8211B1. Já jsem maminka 2 holčiček a každým dnem čekám porod naší třetí holčičky. Jsem opravdu velká nadšenkyně do vaření a pečení (můj foodblog na IG @family_krylovi), vařím a peču každý den a vytvářím své vlastní recepty. 💜 Můj největší pohon k tomuto koníčku je můj manžel, který je velký požitkář a jídlo a dortíky ke kávě ode mně miluje. Matně přemýšlím, jestli byl den, kdy jsme neměli k odpolední kávičce upečeno. 👍 Dětem peču a vařím, co si zamanou, protože obě dcerky jsou velké pomocnice a v kuchyni mi s tím vždy pomůžou.
Lednice by u nás našla opravdu velké využití a jsem si 100% jistá, že i tahle velká americká kráska by u nás byla neustále plná. 🙈👍
Mimoto také miluji fotografování 📷 a v kuchyni máme připravené místo pro tuto ledničku, o které už nějaký čas totiž sníme. 😅🍀

23. říj 2018

Krásný den, velice ráda bych testovala lednici SAMSUNG RS67N8211B1. Samsung máme teď a jsem s ním velmi spokojená. Tato prostorná lednice by se mi moc líbila do nové kuchyně kterou jsme nedávno pořídili. Ale na lednici už nezbylo a je škoda kupovat novou když ta co máme ještě šlape. Jen je menší a vzhledem tomu že nás bude o človíčka více by bylo určitě fajn mít prostornější lednici ve které by bylo více místa 🙂 Je to takový můj sen. Velmi ráda vařím a peču což manžel oceňuje. Není na sladké ale jídlo má velmi rád :D myslím, že je to na něm i dost poznat. Zatím jsme sami dva a do Vánoc nám přibude naše první děťátko. (Holčička) Já vzhledem k těhotenské cukrovce držím dietu a vařím si zdravěji. Manžel mi to moc jíst nechce tak vařím v podstatě extra pro sebe a i pro něj něco jiného takže místo na víc v lednici by se určitě šiklo.
Jak bych pojala testování? Máme velmi rádi zeleninu a do toho jednoho malého šuplíčku se nám moc nevejde, takže by jsme určitě využili větší prostor na zeleninu. A jako holka jsem vždycky snila o dávkovači na led, takže to by jsme určitě využili na maximum. A samozřejmě ten prostor co se týče vaření 🙂

23. říj 2018
Komentář byl odstraněný

Milý Koníku (a Samsungu), celý rok jsem byla hodná, tak bych si moc přála testovat lednici SAMSUNG RS67N8211B1.

Ofiko je nás doma na testování šest (muž, čtyři děti a já), ale věčně vítáme početné návštěvy, které bychom k testování rozhodně zapojili taky. Každý by povinně (po víně) třeba vyplňoval dotazník. Nejen když má přijít návštěva, je nám lednička malá. K chlazení (později i k mražení) tedy v současné době opět začínáme využívat taky balkón. (To sice nevyhovuje sousedům, se kterými ho na společné chodbě sdílíme, ale občas to ocení mlsné okounějící ptactvo. Z toho zase nemáme velkou radost my.) Jíme, vaříme a pečeme opravdu ve velkém, často, a hlavně rádi. Testování bychom tedy pojali velmi zodpovědně.

Předně bychom ověřili, kolik ledňáčků pojme mrazák. Zjistili bychom třeba taky, jak staré dítě se do lednice vejde a po jaké době mu začne být zima. (Z vlastních zdrojů na to máme k dispozici věky 9, 7, 5 a rok a půl. V případě zájmu doplníme z řad návštěv.) Prostor lednice vyzkoušíme, když prověříme kolika patrový dort se do ní vejde, aby zůstalo místo na chlebíčky (v lednici, v břiše to necháme na každém). Můžeme vyzkoušet kolik osob je potřeba, aby plnou lednici nebylo vidět (před nečekanou návštěvou). Dále při jaké výšce dítě dosáhne do horních polic. Zda je možné do tak velké lednice ukrýt před tatínkem majonézu, či před dětmi zbytky domácího marcipánu z toho xypatrového dortu. Zajímá nás už teď, jak často budeme muset doplňovat výrobník ledu vodou a co vše je možné do vody přimíchat, aby byl led "lepší". Určitě vyzkoušíme, jestli se do ledničky vejde i celá nákupní taška, když zrovna nebude čas vybalovat nákup. A taky jak dlouho tam takto celá taška vydrží, než ji někdo vyskládá do polic. Eventuálně kdo z ní jako první vytáhne pouze tu potravinu, kterou bude zrovna potřebovat. Jistě vyzkoušíme, které obrázky a vzkazy našich dětí jí budou nejvíce slušet a kolik se jich na ni vejde. Budeme u toho doufat, že zůstane pouze u obrázků na magnetkách. Celé to navíc budeme rádi dokumentovat a sdílet.

Nápadů na testování mám spoustu a hlavně mě baví už teď je vymýšlet. Přiznávám se, že tohle je už vlastně můj třetí komentář k článku (předchozí dva na sebe včera prakticky navazovaly). Věřím, že to není proti pravidlům (nikde jsem to nenašla 🤗) a zcela otevřeně doznávám, že o tohle testování opravdu stojím. Zároveň slibuji, že až do neděle už komentovat nebudu, 😆 a o to raději bych pak komentovala v rámci testování dál. 😇

Děkuji za příležitost a přeji hezké dny všem.🤩

23. říj 2018

@ivulla osobně si myslím, že je to právě o tom prvním komentáři který v tom úžasu zjištění , že se bude testovat lednice maminku napadne. Dopisovat tu spoustu komentářů by mohla každá z nás při přečtení jiných komentářů protože "?my přece taky jíme zdravě, my přece taky využíváme balkon,my přece taky pečeme dorty ...." Mohla bych pokračovat dál a dál.. z každého prvního komentáře čiší radost, nadšení a chuť se zapojit, v žádném z nich není cítit soutěživost, všechny píší o sobě, jak to doopravdy je.. protože to bychom všechny mohly do neděle opisovat jedna od druhé... Přej a bude Ti přáno.. hezký den

24. říj 2018

Pěkný den,
Velmi ráda bych s mojí v květnu již čtyřčlennou rodinkou otestovala Chladničku Samsung RS67N8211B1. Milujeme nákupy, dobré jídlo a spousty zmrzliny.S radostí každý den vařím pro svoji rodinku, pečení dortíků patří mezi mé koníčky. Chladničku by jsme otestovali jak se patří od mražáku (kolik té naší oblíbené zmrzky se tam vejde), vyrobníku ledu (kdy si na ledových kostičkách ujíždí i naše labradoří fenka Caissy),kapacitu (kolik jídla chladnička pojme a hlavně čerstvost (jak dlouho vše vydrží čerstvé) Manžel je vášnivý fotograf, spoustu mě toho naučil, věřím že při našem testování chladničky Samsung nezapomeneme na jediný detail.

24. říj 2018

Ahoj,chtela bych vyzkouset testovani lednice Chladnička Samsung RS67N8211B1..jsme doma 4 a moc papame,s novou lednici by se mi varilo hned lepe..testovani bych pojala jako hodnoceni kladu a zaporu teto bozske lednice,samo sebou nejake fotecky 🙂

24. říj 2018

Ahoj, moc rada bych s zapojila do testovani lednice Samsung. Vasi znacku moc dobre zname a jsme moc spokojeni. Pouzivame vyrobky Samsung uz leta. Lednice Samsung nam slouzi uz 7 let a jsme spokojeni. Ale kdyby jsme dostali moznost testovat spokojenost by se zmenila v obrovske nadseni🤩 Akorat jaky tip napsat?Vsechny 3 jsou super. Libi se nam vsechny.... asi bych nechala vyber na vas.
Jinak v rodine jsme 3 plus pes a kocour. Mame skoro rocniho syna, ktery od malinka strasne rad ji. Nemusi moc ovoce, ale zeleninu miluje. Bydlime v malem meste, kde cerstvost zeleniny a ovoce je nic moc. Proto jezdime pravidelne na vetsi nakupy. A obcas v lednici samozrejme neco nevydrzi a leti to do kose. Proto bych rada vyzkousela, zda by nova lednice udrzela potraviny dele cerstve. Nikdy jsme jeste nic netestovali, ale rada bych mela premieru👍 Tak si budeme drzet pesti a treba se stesti usmeje i na nas. Krasny den

24. říj 2018

Ty jo, lednice! Jestli je u nás doma nějaký spotřebič už pomalu členem rodiny, tak je to lednice. Ne myčka nebo pračka, ale lednice. Jsme 5 členná rodinka a jestli se máme nějak definovat, tak hobiti by byl ten správný druh 🙂 Dobré jídlo, hromady dobrého jídla. A víno. A tak lednice u nás není nikdy prázdná, spíše mám problém do ní naskládat všechny ty dobroty, které tam nutně musí být.
A to dilema, když jednou za čas musíme vybrat novou lednici! Ten moment už se nezadržitelně blíží, současnou lednici máme 8 let a už se s námi pomalu loučí. Ovšem, zatím jsem nenarazila na žádnou, která by mě oslovila, která by splnila všechna má očekávání. Máme už třetí lednici, od třetí značky (Beko, Elektrolux a momentálně Whirpool) a i přes předchozí pečlivý výběr jsem během používání objevila několik "chyb", díky kterým bych ráda vyzkoušela zase jinou značku. A se značkou Samsung máme zatím jen dobré zkušenosti - televize, telefon - fungují naprosto bez problémů.
Velmi ráda bych pořídila americkou lednici, ale bohužel u nás v kuchyni na ni není místo. No ale lednice SAMSUNG RB37J5329SS podle popisu i podle detailních obrázků vypadá lákavě! Hlavně vodorovná police na láhve a přihrádky na dveřích ledničky vypadají, že u jejich navrhování i někdo přemýšlel. To u aktuální lednice nad nimi kroutím hlavou. Jenže některé věci prostě člověk zjistí až používáním. A není tedy nic lepšího, než takovou lednici před koupí vyzkoušet. Takže, co myslíte, jakpak by se u nás taková lednice vyjímala?

24. říj 2018

Ahoj naše rodina se skládá ze 3 členů. Vždy jsem si přála americkou lednici proto bych měla zájem o Chladnička Samsung RS67N8211B1. Když jsme si ledničku pořizovali přítel mi tvrdil že bysme americkou domů nedostali přes chodbu, chodba má 1x2m (podle mě výmluva a lenost nést lednici do 6 patra). Kdyby jsme ale lednici vyhráli tak prostě musí. 😂Táta je velký jedlík a proto máma musí vařit každý den nejlépe 2x (teplá večeře nesmí chybět). 😂 Je mi 22let a ráda vařím, mám to po babičce. Od malička jsem byla u babičky protože mamka musela chodit do práce, takže do nějakých 12let jsem měla střídačku (mamka a babička). Babička mi věnovala všechen svůj čas a vedla mě vždy správným směrem. Každý den jsme spolu dělali oběd. Babička i hodně pekla a spolu jsme každý rok dělali 15 druhů vánočního pečiva (to jsem bohužel moc nepochytila, ale přesto se snažím a výsledky zatím docela ušli).😂 Doma máme ale problém s místem, malé byl rok a já ji dělám domácí příkrmy abych je nemusela dělat každý den, udělám si třeba 10 sklenic, které dám do mrazáku. Takže mrazák narvaný sklenicemi, masem a pak teprve ostatních věcí. 😂 Lednici máme neustále narvanou a kolikrát už to nemám ani kam dávat. Do testování by se zapojil i táta, jelikož když je doma tak dveře od lednice jsou neustále v pohybu. Určitě bych otestovala spoustu věcí. Jako např. za jak dlouho zmrazí vodu na led, jelikož u nás ledu není nikdy dost. Hlavně si potrpíme na studené pití a to je další věc kterou bych hned otestovala (za jak dlouho budu mít pití studené). Jsem člověk co u nové věci zkouší všechno naplno a snaží se najít další funkce, kolikrát koukám na co všechno přijdu. Nedávno jsem přítelovi říkala že už bych nešla do jiné značky než je samsung (ať už pračka, tv, lednice atd..). Samsung je pro mě top, mám televizi která semnou tráví už 9let a to jsem televizní maniak a tv hraje nejméně 12h denně. Nikdy s ní nebyl problém, to samé mamka která ma svou tv už 15let a také bez problémů. TV samsung máme v ložnici a když jel přítel koupit novou do obýváku koupil Philips, což jsem byla hodně zklamaná (ještě když jsme měli od táty půjčenou nejlepší samsungu). Když ji přivezl zdržela jsem se komentářů řadči.. Minulý měsíc jsme ji odvezli na reklamaci, kde nám řekli že je tv opravená, po příjezdu domů jsme zjistili že tv má furt ten samý problém. Takže začali další večeři koukáním do stropu(nakonec jsme si přendali tv z ložnice). Teď už tv máme zpět a zatím v poho ale za týden nám končí reklamace a čekám že nám tv dlouho nevydrží. Na toto konto jsem si řekla že už jedině samsung, kvalita k nezaplacení. Za mě tedy už jedině Samsung 👍 Lednice by nám udělala velkou radost a táta by už mi snad taky začal věřit a nekupoval blbosti 😂

24. říj 2018

Dobrý den ráda bych testovala ledničku Samsung, protože se budeme rozrůstat, snacha se synem čekají miminko a jak nás přibývá, ubývá místa v naší stávající lednici. Když se sejdou dvě rodiny a k tomu ještě dva téměř ještě puberťáci, chutě se začnou různě mísit a něco jiného bude potřeba pro miminko, něco jiného pro neustále hladovějícího dorostence. Značku Samsung zatím ještě doma nemáme, ale třeba nás zaujme a až si děti budou pořizovat vlastní bydlení, tak budou mít jasno. Je mi jedno, jakou ledničku bych testovala, výběr bych nechala na Vás, každá z ledniček je mi něčím více sympatická. Určitě bychom ledničku používali všichni, vařili i fotili. Byl by to takový předvánoční dárek. A kdy by se dalo něco lépe testovat, než o vánocích, když se sejde celá rodina a trošku více se vše točí okolo jídla? Navíc budu mít takovou oslavu s přáteli, těch svých padesát nějak musím oslavit a tak budu doma i vařit a péct u této příležitosti. A hned další oslava bude 30. výročí naší svatby a pak následně oslava, až se narodí miminko. Takže příležitostí k testování bude opravdu dost.

24. říj 2018

Ráda bych se zapojila do testování a testovat bych chtěla americkou chladničku SAMSUNG RS67N8211B1. S rodinou milujeme dobré jídlo a pití, takže hodně místa v ledničce a mrazáku je nutnost. Odbýt se nějakou rychlovkou k obědu je nepřípustné. Takže vařím skoro každý den, protože jíst víc dní to samé se nám nechce. Po americké chladničce už pokukujeme delší dobu (a chceme, aby měla výrobník ledu), protože naše lednička je už letitá a čekáme, kdy se odporoučí do věčných lovišť. Se značkou Samsung mám zatím zkušenosti jenom díky mobilnímu telefonu, který jsem vlastnila. A na to, jak jsem s ním zacházela, tak vydržel opravdu hodně. Takže doufám, že i ostatní výrobky Samsung jsou na tom s výdrží obdobně. A miluju focení, často s přáteli sdílím na sociálních sítích své zážitky. Takže bych klidně mohla naši případnou novou kamarádku (chladničku) zviditelnit třeba na Facebooku. Zároveň máme malé hospodářství, takže by chladnička podstoupila zátěžový test v podobě uskladnění hromady potravin hlavně v mrazničce.

24. říj 2018

Tak musím napsat,ale tentokrát vůbec nepíšu,za sebe,ale za svého muže :D když jsem mu řekla o testování lednic,hned je začal studovat a prý by byl všechny :D se sousedy mají svuj,,pánský klub"a tam by prý lednice našla využití :D na pivo,na klobásky...Takže tak já napsala,aby měl šanci i on jednou něco testovat 😂😂😂😂😂

24. říj 2018

Ráda bych se stala test-ženou ledničky Samsung RB37J5329SS, velmi ráda vařím, a hlavně si s jídlem hraju a experimentuju, o čemž svědší i album "Mňamkování" na mém blogu.
Využívám často čerstvé ingredience a k tomu by mi mohla být lednice dobrou parťačkou.
Mám malou dceru, která miluje pohled do ledničky, hlavně, když má pro co sáhnout a tady by bylo prostoru 🙂!
Manžel se vždy těší domů, co jsem zase vymyslela a proto není vyjímkou, že první cesta po přivítání vede na kukačku právě do ledničky.. takže testuje stále 😃
A když zrovna nemám svůj den, překvapí on.
Myslím, že jsme vhodná rodinka pro test této ledničky, jelikož bydlíme na vsi v podhůří a tak se do ledničky musí vejít co nejvíce dobrot, jelikož každodenní nákup nelze zejména v zimě realizovat😉.

24. říj 2018

Ráda bych otestovala jakoukoliv ledničku značky Samsung, ale nejvíce mě oslovila asi jako 90% maminek zde americká dvoudveřová lednička. Mám doma 18 letou vestavěnou ledničku a její sláva je už dávno pryč, a její zvuky a dunění budí dcerku při spaní i ve vedlejší místnosti. Já osobně se již celý rok stravuji zdravě a tak doma mám hodně ovoce a zeleniny, které ale moje stará lednice nepojme a sklep ani špajz nemám. O nové ledničce přemýšlím už hodně dlouho. Ráda bych měla k dispozici i velký mrazák, protože ne vždy se dostanu s dcerkou dostanu z vesnice na velký nákup a potřebuji mít maso nebo nějaké zdravé polotovary v zásobě na hektické dny. Můj dosavadní mrazák má jen tři malé šuplíky a když si udělám zásobu pečiva pro dcerku, ovoce ze zahrádky na zimu a nějaký kus masa mám ho plný. A zásobník na led a vodu je splněný sen. Domácí limonády a led každodenní smothiebowl ke snídani pro mě by byl velmi využívány.

24. říj 2018

Dobry den,rada bych se také zapojila do testování lednice Samsung,my osobně mame malou a starou,tak by bylo fajn vyzkoušet neco nového. Upřímně od značky Samsung znám jen mobily a televize tak jsem zvědavá jestli i lednice jsou tak bezvadné jako jiné spotřebiče od nich. Nejvíc bych asi ocenila i větší mrazák,bo jsme rodina požíracu zmrzlin a neustále mame málo místa 😂 a co se tyče foceni 😂 to je můj koníček a rada fotim všechno a vsude. Ma pubertální dcera jen kroutí hlavou 🙂

24. říj 2018

Ahoj koníku jsem 28letá maminka Simona a mím koníčkem je nakupováni, objevováni nových věci a jejich zkoumání při nákupu dám hodně na recenze, mám ráda kvalitu a dobre jídlo iáda se dělím o dobré zkušenosti jinak tě zdravim a i celá moje rodina, protože společne semnou zjistily, že by jsme mohli získat lednici, kterà nebude večně nedozavřena a nepřeplněná, proto jsme se rozhodli, že si zahrajeme o americkou lednici samsung RS67N8211B1
Americká lednice - po té touži kde jaká maminka s početnou rodinkou, která má ráda vše po ruce, ráda děla velké nákupy a nemusí se bát, že zbytek toho zlevněnyho vepřového odloži k sousedům do lednice.
Jsme 6ti člená rodinka a co má veliky apetit, takže pořad jen vařim, peču, zamrazuji s doplňuji zásoby v ledničce - jen nemáme velikou lednici takže lednice je stále přeplněná a děti velice rádi nedozavírají lednici, proto mě i zaujmul invertorový kompresor na změnu teploty - to je prostě vymoženost, která mé lednici chybí a já bych ji uvítala s radosti.
Kdybych měla možnost tuhle lednici vyzkoušet, ráda se podělim o zkušenosti co nasbírám a nafotím jí v mé skoro dokonalé kuchyňce, které chybí už jen dostatek místa v lednici a na závěr si s dětma a manželem cinknu skleničkou i třeba vody, kterou nám připravil nás nápojový automat v lednici.
Štěstí přeje připraveným a já připravena jsem ♥️
Simča

24. říj 2018

Nádherné testování, to se opravdu povedlo. Jsem maminka dvou dětí a také manželka. Doma mám v podstatě samé nejedlíky, kteří ale velmi rádi mlsají a já se snažím denně pro ně něco vymyslet. Někdy je to oříšek, ale v podstatě mě to moc baví. Lednice je takovým dalším členem naší domácnosti a ta naše je s námi už pěknou řádku let, takže by jsme rádi přivítali nového člena. Lednice u nás dostává zabrat hlavně v létě v době grilovaček a pak celý podzim až do vánoc, jelikož děti slaví narozeniny a já jsem pořadatel velkých rodinných párty, proto je na testování ideální období. Je v podstatě jedno kterou, protože všechny jsou opravdu nadupané. Samsung je skvělá značka, která nám dělá společnost každý den. Rádi si věci zjednodušujeme ve smyslu moderních pomocníků. Ráda překonávám výzvy a tohle by výzva určitě byla.

24. říj 2018

Zijeme s pritelem a naším synem u panimamy v baraku a na konci vesnice máme ještě švagrovou se svagrem a jejich 3 děti. Takže kdyz se scházíme na rodinné oslavy, sešlosti, či jen obědy, tak by bylo super, mit to vsechno kam dát, jelikož i kdyz je to jen oběd, tak je to vždy oběd o třech chodech. Jsme velký labuznici všichni a hodně zkoušíme ochutnavat nova jidla a chutě. Vařím hodně, jelikož mame radi s pritele čerstvě uvařené jidlo a toto praktikuji i u syna, ze mu skoro kazdy den vařím cerstve jidlo a snazim se mu vymýšlet a hledat stale nove a nove věci, zatim mu nedavam to same, co jime my. Skoro denně vařím dva hlavni chody a dvě polevky, takze musime udrzovat v lednici stale zasoby, aby bylo z ceho varit a nemuseli jsme kazdy den dojizdet do obchodu. Pečení mě baví a sladké mám ráda, nejradeji asi mam dorty. Bohuzel ty delam jen obcas, protoze je malo mista v lednici, tak bych nemela kde dort uchovat.
Lednici mam po švagrové, jelikoz nase doslouzila a kupovali si novou 😊 značka samsung je super, mame od teto znacky televizi a musim rict, ze ta vydrzela snad uz vse a ovladac utokum syna a jeho slin take zatim statečně odolava😀 bohuzel pro nas je to cenově vyšší kategorie.
Jelikoz se blizi synovo narozeniny, moje narozeniny a chci delat dort, tak by bylo super vyhrat testovani,abych mela kam to vsechno pohoštění uchovat😊

Mela bych zajem testovat americkou lednici SAMSUNG RS67N8211B, prosím😊💗

24. říj 2018

Dobrý den. Tak tohle testování mě opravdu oslovilo. Momentálně žijeme v rodinném domečku v najmu a zároveň pracujeme na rekonstrukci vlastního domu, kam se koncem ledna budeme stěhovat. Máme opravdu velkou rodinu, s přítelem máme 2 děti, přítel ještě 2 z předešlého vztahu. Navíc se blíží Vánoce a narozeniny, v prosinci slaví hned 2 děti narozeniny a pritelova dcera hned následně v lednu. Už kvůli tomu jsme si minuly rok pořídili druhou ledničku 😅 vzhledem k tomu že vařím i peču denně, tak máme jednu na běžné potraviny (zeleninu, uzeniny, jogurty,...) a druhou právě na obědy, večeře a popř studené dezerty. Bylo by skvěle vyhrát testování americké ledničky a do nového už se stěhovat pouze s jednou lesbičkou ❤️ Vzhledem k tomu, že začínám profesionálně fotit a jsem na mateřské, pomalá bych testování opravdu důkladně a vše poctivě dokumentovala ☺️
Pokud by mi bylo přáno a já vyhrála testování, určitě bych měla zájem o americkou lednicku SAMSUNG RS67N8211B 🤗

25. říj 2018

Dobrý den, naše rodina se skládá s pěti členů, lednice u nas musi byt pořád plná mam doma tři ,,chlapy,, a ti toho sporadaji docela hodně,vařím ve velkem ale bohužel se do lednice nevlezou hrnce abych jidlo mohla uchovat do druheho dne takže to řešíme tak že ted v chladu davame věci i na balkon kde to vydrží. Rada bych testovala Chladnička Samsung RS67N8211B1 kterou bysme určitě zaplnily do poslendiho volneho mista 😂 . Fotim rada a online jsem skoro každý den. Myslim si ze ted pred blizicimi se vánoci by se lednicka otestovala velice dobře,rada si kupuji potraviny i do zasoby. Kdyby se na nas usmalo stesti byla bych nesmírně rada ☺☺

25. říj 2018

Dobrý den. Ráda bych se zapojila do testování kombinované chladničky Samsung RB37J5329SS. Jsme zatím tříčlenná rodina. Nejmladší člen naši rodiny má 6 měsíců. Popravdě se v kuchyni snažím trávit co nejméně času a podle toho si přizpůsobuji vaření. Sice momentálně vařím pro každého člena rodiny zvlášť, pro dceru se snažím aby měla každý den čerstvý příkrm, já ještě shazují nějaké ty těhotenské kila 🙄, takže pro mě vařím hodně zdravé pokrmy a do třetice, vařím pro manžela. Asi se bude zdát, že u toho strávím hodně času, ale jak už jsem psala, vymýšlím co nejrychlejší jídla, abych mohla víc času trávit s dcerou. Ale když už to jinak nejde, jsme s dcerou v kuchyni obě a já ji komentuji, co právě dělám 🙂 To manžel je jiná liga, jeho nejoblíbenější činnosti v čase volna je vaření. Do kuchyně si přenese notebook, na kterém si jako kulisu pouští politické diskuze a pod. a u toho vaří, klidně i tři hodiny 😨 Jsme rodina, která se snaží kupovat co nejkvalitnější potraviny, proto zeleninu i maso odebíráme od okolních farmářů. Jak to tak bývá, chemii neošetřovanou zeleninu, či ovoce je potřeba co nejdříve spotřebovat a právě na výdrž čerstvosti bych se u testování chladničky chtěla zaměřit. Bohužel se mi někdy stane, že kupovanou zeleninu nestihnu zpracovat a pak letí do koše, co je u domácích produktů opravdu velká škoda, když si člověk představí kolik práce s tím farmáři mají. Kdyby se poštěstilo a dostali bychom možnost testování, byli bychom opravdu moc potěšení. Hezký den 🙂

25. říj 2018

Tak nejraději bych si domů nastěhovala SAMSUNG RB37J5329SS.
Naše původní lednice už pomalu dosluhuje a pro stále se rozrůstající rodinu a přísun produktů ze zahrádky by se větší lednice opravdu hodila.
Jsem maminkou dvou slečen (9 let a 14 měsíců) , manželkou, dcerou snachou, švagrovou, sestřenicí, neteří......prostě součástí jedné veliké rodiny, která se při každé možné příležitosti schází a to nejraději u nás. Proč? Nejspíš proto, že ráda kuchtím a peču, takže je to pro mě sice vždy náročnější, ale odměnou jsou spokojené úsměvy a prázdné talíře 🙂.
Čím víc pronikám do tajemství vaření, tím víc pro mě je důležitý původ surovin a když to jde, tak se hypermarketům vyhýbám a to, co si nevypěstujeme na zahrádkách (celé rodiny), tak se snažím brát z blízkého okolí od farmářů, protože jen tam vím, že své rodince dopřávám opravdu kvalitní stravu. Je pak stejně důležité umět tyto potraviny (jak já říkám "poklady" ) dobře uchovat a proto uvažujeme o pořízení nové lednice. A když jsem zahlédla tuto výzvu, tak jsem neváhala ani vteřinu.
A jak by proběhlo testování? Mno jak jinak, než pořádnou rodinnou párty u nás doma s novou lednicí 😉🍀

25. říj 2018

Přeji krásný den všem,jmenuji se monika,zatím máme čtyřčlennou rodinu,mamka,taťka a dvě nejkrásnější holčičky,ke kterým si přejeme ještě třetí 😍 Líbilo by se nám testovat americkou ledničku..
Dělám si doma všechny prikrmy,presnidavky a různé pochoutky pro holčičky,které zaberou opravdu hodně místa,kterého se nám v ledničce nedostává,takže by byla super.
A nás vztah k jídlu? Starší beruška je trochu vybiravejsi,menší slupne úplně všechno a my s manželem se taky rádi dobře najime 😊

25. říj 2018

Zdravím, moc ráda bych dostala příležitost vyzkoušet a otestovat lednici SAMSUNG RB37J5329SS. Byl by to skvělý dárek k blížícím se mým i manželovým narozeninám. A proč zrovna Samsung? Máme rádi tuto značku, máme doma víc spotřebičů stejné značky a jsme s nima moc spokojení.
Jsme 5ti členná rodina, tudíž je vaření z čerstvých a kvalitních potravin na denním pořádku. Někdy není příležitost se dostat na nákup často, proto bych ráda vyzkoušela, zda vydrží v lednici potraviny čerstvé a svěží. Hlavně co se týče zeleniny a mléčných výrobků, kterých sní naše děti mraky.
Mimo jiné americká lednice je jeden z našich nesplněných snů!
Pokud se na mě štěstí usměje, budu nesmírně šťastná!

25. říj 2018
Komentář byl odstraněný

Juhuuuu a zase to jidló😍🥗🥘 ..

Ráda bych testovala ledničku Samsung RS67N8211B1.. začíname se stěhovat do našeho domečku 🙏🏻.. kam by se nám rozhodně hodila ! A o tom jak ji to bude slušet v kuchyni ani nemluvím ! 🙆🏼‍♀️Jsme milovnici jídla .. předvším zdravého jidlo🙂 .. vařim přítelovi denně do práce jidlo do krabiček .. takže prostor na uskladnění se rozhodně bude hodit 😊.. nehledně na to že se máme v plánu rozrůstat😍.. takže není pochyb o tom že budeme potřebovat velkouuu lednici .. snad se na nás štěstí usměje 😇

25. říj 2018

Tak ráda bych měla novou ledničku. Vybrala bych si tu první. A proč bych to měla být já?
1) mám starou lednici, která už dosluhuje.
2 ) miluju Samsung, dle mě nejlepší značka! Máme mobily, telky, přenosné dvd jen od ní.
3) viz. Foto, dcera mi tu lednici polepila. A už se nám to nelíbí.
4) miluju psaní,miluju zapisování a toto bych si náležitě užila!
Tak třeba budu mít štěstí. A když ne,tak ho přeji druhým.

Krásný den.

25. říj 2018

Tomu říkám waaaauuuu testování! 👏🏻🔝 Konec dětských pudrů a plínek, klusala bych nadšeně do kuchyně 🤩 Ráda bych otestovala lednici Samsung RB37J5329SS protože je mi tento typ nejsympatičtější pro naše rodinné potřeby. Nejsem úplně nadšená kuchařka, ale nákupčí rozhodně a to je třeba spousta místa v lednici. Navíc naše dvouletá cácora si už lednici umí pěkně uspořádat podle sebe a tak je důležité, aby měla dostatek přihrádek k dispozici. Aktuálně nám s nářkem dosluhuje sotva 6ti letá lednice Samsung typ RL23THCSW a tak bych se ráda ujistila o kvalitě lednic této značky, neboť důvěra trošku pokulhává.. a rozhodně bych tu novou od prvního zapojení pořadně naložila k prasknutí 🙏🏻

25. říj 2018

"Představ si, že na Koníku se budou testovat ledničky. To je bomba, co?" "Mmm, paráda, přihlásíš se?" "Přihlásím, za zkoušku nic nedám." "A není to blbé? Vždyť máte mně, už tady s vámi bydlím dost dlouho. Tak k čemu nová lednice?"
"Však já vím, vždyť jsme s tebou toho tolik prožili..."
"Tak mi teda vysvětli, proč by ses měla hlásit na nějaké testování... Jen si vzpomeň, kolik sis do mě uložila energetických drinků a všelijakých dobrůtek, když ses učila na státnice. Nebo to bylo k maturitě?? A než ses vdávala, jak jsem ti byla dobrá na koláčky a cukroví. Nebo ty krásné dorty, které jsem chladila, když slavil Honzíček první, druhé a třetí narozeniny. A Emička si ke mně už tři měsíce ukládá zeleninu, ovoce a maso na příkrmy. A vybav si Honzovu radost, když jsem plná po velikém nákupu..."
"Ano, to jsou všechno krásné vzpomínky. Sloužíš nám perfektně, ale víš, už nejsi nejmladší. Často tě musím odmražovat, tvoje spotřeba energie je docela vysoká, a bojíme se s tebou pohnout, ať nám neodejdeš úplně."
"Máš pravdu. Jsem s vámi tak dlouho. Ale to jenom proto, že se o mě dobře staráte a pečujete o mně. Pravidelně mě zásobujete zeleninou, ovocem, masem, jogurty, domácími pomazánkami, dortíky, čistíte mě a zacházíte se mnou s láskou. K nové lednici byste byli taky moc hodní... Tak fajn, jdi do toho. Máš můj souhlas."
"Vážně? Děkuji ti moc."
"Koukám na ty moje kolegyně a jako náhrada za mně by se mi líbil model Samsung RB37J5329SS." "Dobře. Jdu to tedy zkusit..."

25. říj 2018

Nádherně vypadá lednice SAMSUNG RT58K7105SL
Vařím denně a občas něco zbyde, tak ukládám do lednice nebo mrazím, naše lednice už má něco za sebou máme ji 6let a dostali jsme ji od tchána, který ji předtím používal asi2roky, takže už celkem stařenka 😂
Určitě bych uvítala lesníci novou, když jsem minulý týden vymalovala kuchyň, tak by se krásně vyjímala a taky by našla velké uplatnění u nás doma.
Při testování nemám problém fotit ani natočit video.
Máme rádi různé dobroty hlavně sýry a zeleninu a to se bez lednice neobejde.
😍

25. říj 2018

Vlastně ani nevím, co psát, aby můj komentář zaujal. Myslím, že spouste maminek momentálně začnou dosluhovat jejich ledničky 🙂 narovinu, momentálně jsme v podnájmu přestěhováni na druhý konec republiky, než odkud pocházíme, abychom byli blíže tatínkovi. Vzala jsem naše dětičky, pětiletou Vanesku a dvouletého Filípka a užíváme si život plnými doušky na Šumavě. Co se vaření týká,vařím denně, vařím ráda. Snažím se experimentovat v kuchyni. Začínám experimentovat i s pecenim. Ledničku máme skoro pořád plnou, protože naši miláčci jsou hrozní jedlíci. Nechybí nikdy ovoce, zelenina, sýry, ale taky cokoliv dobrého k zakousnutí. Ledničku bych opravdu moc chtěla otestovat, určitě bych ji pak zakomponovala i v nové budoucí domácnosti. A když už, tak bychom chtěli otestovat ledničku SAMSUNG RS67N8211B1. Navíc by na ní totiž dokonale vynikly fotečky naší rodinky

25. říj 2018

Já až tak o novou lednici nestojím, to spíše manžel... přeje si ledničku co vyrábí led, tudíž se nám nejvíce líbí lednice číslo tři.... Nejčastěji u nás vaří manžel, děsně ho to baví a já jsem ráda, že mám o starost míň 😆
Pokud bysme vyhráli testování této super lednice, byl by to pro nás konečně impuls, abysme si zrekonstruovali naší kuchyň 😉
Na sepisování testování lednice bysme se podílela celá rodina 😊

25. říj 2018

Dobrý den. Pokud se na nás usměje štěstí ráda by jsem testovala lednici SAMSUNG RT58K7105SL sice jsme si nedávno novou pořídili ale je to hotové neštěstí. Nic se tam nevlezle je věčně namrzlá prostě děs. Člověk se tam boji podívat, co jí zase čeká
Hrozně ráda peču dorty a je potřeba je někde uskladnit, myslím že v té nové lednici by se ukládala potraviny i dorty jedná báseň.
Celkově jsme rodina žroutů takže lednice je věčně plná.
Své testování bych pojala nejenom skladnosti potravin ale i toho jak skutečně fresh potraviny dlouho vydrží fresh, nebo za jak dlouho namrzne když nechám otevřené dveře. Jsem tak trochu cvok takže se nebojím ji vyzkoušet do extrému.
S testování mám už zkušenosti a není u mě problém napsat pravdivou recenzi. Nic se nesmí zatajit vše musí být objektivní 🙂
A i kdyby se na nás neusmalo štěstí, recenzí ostatních si ráda přečtu přeci jenom každá zkušenost,dobrá zkušenost.
Přeji krásný den

25. říj 2018

Ty jo, tak tohle by bylo bombasticke testovani. Urcite bychom radi testovali Samsng RB37J5329SS (uz proto, ze dalsi dve jsou na nasi kuchyn prilis velke). Jsme zatim 3 - ja a manzel a dcerka a cerstve prestehovani v novem dome. Sem se s nami stehovala i nedostatecne velka lednicka z garsonky, ale bohuzel na novou zatim nejsou finance. Kazdopadne kuchyn mame tmavou s nerezovymi prvky a proto by se nam tady nerezova kraska vyjimala. Cestne misto ma hned na zacatku kuchyne, takze je pekne na ocich a po ruce🙂
Co se tyka jidla a nas, tak ja si potrpim na mlecne vyrobky, manzel s dcerou na masove zalezitosti. Takze lednic potrebujeme vetsi, aby se suorviny daly pekne rozdelovat do idelanich prostoru. Ja take velice rada pecu, ale je velky problem v tom, ze se mi kolikrat nevejde korpus dortu c cely dort a zaroven pripravene suroviny na dalsi pohosteni.
Co se tyka testovani, tak urcite bych sledovala skutecnou vyuzitelnost prostoru, namrzani v pripade dele otevrenych nebo cast oteviranych dverch, hlucnost, jelikoz v obyvaku (neoddeleny od kuchyne) pri navstevach prespavaji moji rodice, takze urcite by v prubehu testovani probehlo testovani hluku, miluju cerstve ovoce, zeleninu a i ruzne cerstve syry apod, takze bych urcite sledovala, zda skutecne tyto poteviny vydrzi fresh dele nez v dosavadni lednici a v neposledni rade bych zkousela ruzne upravy (posunuti apod) polic kvuli uskladneni dortu a dlasich surovin na pohosteni.
Bylo by nadherne takovou vec testovat, uz proto, ze lednic je veliko mnozstvi a je tezke vybirat, takze tohle by nam zaroven usnadnilo praci🙂

25. říj 2018

Hezky den, i my by jsme se radi zapojili do testovani teto SAMSUNG RB37J5329SS lednice. Pred par tydny jsme se prestehovali do noveho domecku a stale ho zarizujeme. A nova lednice by nam udelala velkou radost. Obzvlast kdyz nas bude brzy vic. Cekame prvni miminko, syna, a tim padem i naroky na jidlo a jeho uchovani budou vetsi. A vyhrat neco tak velkeho by bylo skvele a doufam, ze se na nas usmeje stesti. 🙂❤️

25. říj 2018
Komentář byl odstraněný

Dobry den,nejsem dobrou spisovatelkou,zato bych se chtela stat dobrou (tedy vybornou) kucharkou a k tomu by mi urcite poslouzila SAMSUNG RT58K7105SL. Jsme triclenna rodinka,ktera se rada stravuje zdrave a druhym rokem pestujeme vlastni zeleninku na zahradce. Jelikoz nemame sklep,jedinou moznosti,jak uchovat mrkvicky apod,je mrazenim... V dubnu se nase rodinka rozsiri o miminko a ja bych nas rada predzasobila jidlem na dobu meho pobytu v porodnici a pak i sestinedeli. A to verte,ze by mrazak praskal ve svech! Ten nas je hooodne malicky a nejak si neumim zatim predstavit,jak to delat,kdyz nebudu moct mit navareno dopredu. Neb manzel je hodne v praci a kdyz uz je doma, kucharskym umenim zrovna neoplyva.... A jak bych testovala? Urcite vam rada budu fotit,jak se prostory postupne zaplnuji a v lete bych urcite poslala fotku plne lednice i mrazaku,jelikoz manzel bude slavit 40tiny! Dekuji vam,Pavlina

25. říj 2018

Moc bych chtela tu Americkou ;) Jednu mame uz doma taky od Samsungu a posledni dobou mam pocit, ze nam doslouzi, tim padem mame i vse pripraveno s privodem vody k lednicce :D idealni na testovani ne?
Jsme triclena rodina v prosinci budeme 4, bydlime na vesnici a pribuzni nas zasobuji velikym mnozstvim masa, proto potrebujeme veliky mrazak. Take se tu dvere netrnou, takze delame deinky s ledem, jak kostkovym tak i s ledovou tristi ;) Nakupujeme snad kazdy den, protoze zakladem je teple jidlo, nejlepe jak k obedu tak i k veceri ;) chtela bych zkusit, jestli opravdu potraviny vydrzi dele cerstve v me starsi Samsung krasce vydrzi nadherne, ale cekala bych trosku vic, asi je to tema rokama ;D

25. říj 2018

Rada bych se zapojila do testování americke lednice SAMSUNG RS67N8211B1. Jsme cerstve triclena rodina, nyni mame ctyrmesicni holcicku a za chvilku budeme zacinat se zeleninovymi a ovocnymi prikrmy. Proto bych ráda vyzkousela, jak dlouho zustanou v teto lednicce tyto potraviny cerstve a jak dlouho vydrzi hotove prikrmy v pouzitelnem stavu. Navic ma pritel moc rad syrecky a jine syry, ktere zrovna nevoni, tak otestovat, jak udrží aroma by bylo take fajn 😀

25. říj 2018

Naše rodina by moc ráda otestovala americkou ledničku SAMSUNG RS67N8211B1. Ledničku jsem si vždycky přála ted rekontrujeme baracek tak by se mě do kuchyně hodil 🙂 jsme tři člena rodina, máme syna Honzík a který má 3 roky a od mala moc rad ji, takže mu chystám často jídlo. Snažíme se jíst zdravě.

25. říj 2018

Dobrý den, v naší domácnosti se používá lednice stejně tak, asi jako ve většině ostatních domácností. Vaří se u nás poměrně dost, a proto je lednice nezbytnou součástí domácnosti.
Máme dvě malé holky, a tím musí být výběr a uchování potravin ještě zodpovědnější.
Při testování bychom měli zájem o lednici SAMSUNG RS67N8211B1, kterou bychom používali standardním způsobem, zkoušením jak nejlépe uspořádat potraviny a jejich čerstvost v takové lednici a v neposlední řadě test výrobníku ledu, se kterým jsme se zatím nesetkali.

25. říj 2018

Jako první do oka mi padla tahle kráska SAMSUNG RT58K7105SL. U nás by měla opravdu velké využití, vařím ráda a hodně, takže do klasické ledničky se mi to nevejde. Jsem také cukrařka, takže když dělám dorty tak se stane že vše musím vytáhnout a dát tam dort. Touhle ledničkou by se vše krásně vyřešilo, kuchyň bych neměla zavalonou potravinami. Také máme malého 10m prcka a tím pádem je nutné aby potraviny byly stále čerstvé

25. říj 2018

Dobrý den, velmi ráda bych se zapojila do tohoto testování, jelikož mi přijde, že je jak šité na míru naší současné situaci v domácnosti. S manželem svépomocí stavíme domek a společně vychováváme 3 letou dceru Verunku, která mi se vším velmi ráda pomáhá. V kuchyni trávíme nejvíc času. 🙂 Před Vánocemi bychom se chtěli stěhovat a tudíž nás čeká kompletní zařizování celého interiéru. Momentálně máme v plánu, vzhledem k finanční situaci, nechat si v naší nové krásné kuchyni starou lednici a jakmile odejde, pořídit novou. Samozřejmě, že jsme se po lednicích koukali a Samsung byla jedna z předních značek v našem výběru. Pokud by se nám podařilo vyhrát testování, byla bych strašně šťastná a věřím, že i manžel s dcerou. Byl by to velmi hezký kousek v našem novém interiéru. Ráda bych se zapojila do testování lednice typu SAMSUNG RS67N8211B1. Líbí se mi jak vzhledem, funkcemi a jako velké plus beru i nápojový automat s výrobníkem ledu. Snad by nebyl díky dceři led všude po domě. 😊
Testování bych komplet zdokumentovala fotogalerií, klidně i včetně videí. Od dodání, vybalení, zapnutí, zaplnění lednice (to je naše oblíbená část) a také její vyprazdňování a zkoušení různých nápojů s ledem (rádi si doma děláme míchané koktejly). Věřím, že bychom se do testování zapojili jako celá rodina a každého by zajímalo něco jiného. 😊
Každopádně bych Vám chtěla moc poděkovat i jen za možnost se do testování přihlásit. Katka, Michal a Verunka 😊

25. říj 2018
Komentář byl odstraněný

Dobrý den, jsme čtyřčlenná rodina, která žije na vsi v zemědělské usedlosti. S manželem jsme profesi zahradníci a naše srdce patří přírodě. Snažíme se žít v souladu s přírodou a tak asi nikoho nepřekvapí, že si některé potraviny pěstujeme doma. S tím souvisí i zpracování a následná konzumace. Líbilo by se mi testování lednice Samsung RT58K7105SL i pro její ûsporný režim A++. Testování by probíhalo za asistence všech členů domácnosti. Vyzkoušíme všechny funkce a za přítomnosti fotoaparátu zdokumentuje. Naše současná lednice nám slouží již 11 let a byli bychom rádi, kdyby nám Samsung naší vytrvalkyni vystřídal.

25. říj 2018

Dobrý večer, moc bych si přála otestovat lednici značky Samsung RB37J5329SS, je to Náš sen mít takovou lednici, vždy když jdem někde do elektra, tak si zastavime u této lednici a říkáme, ze by se Nám hodila, přestěhovali jsme se do baráčku, a určitě by tady pro ni bylo místo🙂jsme velká rodina milujeme jídlo manžel je velký gurmán a strašně rad nakupuje potraviny a když jdem na větší nákup tak si vždy říkáme jak dojdem domu jak by se nám hodila americká lednice😀a ještě k tomu nedáme dopustit na značku samsung! Určitě by jsme měli velkou radost a moc bychom si lednici přály🙂

25. říj 2018

SAMSUNG RS67N8211B1 bych si přála moc otestovat. Určitě také kvůli prostoru mrazničky, protože v té naší na to bohužel není místo. A protože i zamrazuju a ty jídla dělám třeba den předem, tak je to v celé ledničce jen jídlo na další den. To nepočítám salámy, vejce, zeleninu a ovoce, které jsou pod tím, takže v lednici mi to dělá takové ty hromádky... Navíc o svátcích se všichni sejdou u nás a musím dělat místo na 3 dorty (je nás hodně pohromadě), no a jak to tak bývá u oslav je i šampaňské (dětské, i pro dospělé) a těch flasek potřebujeme 4 minimálně. Proto by mne potěšila nová lednička. Určitě bych to zdokumentovala (fotky, videa), můžu napsat i recenzi 😉😉😉

25. říj 2018

Lednice SAMSUNG RB37J5329SS splnila po náležité rešerši jejích dovedností, kompetencí a její odhadované užitečnosti pro celou naši rodinu přísná kritéria pro udělení azylu v naší kuchyni. Počítáme s tím, že i nadále bude fungovat v ostře sledovaném režimu a pravidelně během zkušebního pobytu u nás budeme sepisovat hlášení o tom, zdali se parametry, které uvedla v dotazníku (žádná námraza, takřka žádná hlučnost, opravdu dost místa, skvělá energetická třída atd.) zakládaly na pravdě. Bude muset rovněž projít několika praktickými testy, např.testem srovnání výsledků elektroměru po týdnu stráveném s ní a s naší dosavadní dostačující, ale příliš žeroucí azylantkou, či testem zaplnění (Skutečně se do ní vejde více než do naší staré známé? Vejdou se všechny jogurty z jednoho nákupu pro naši jogurtomilnou rodinu do jedné poličky, aniž by se některý z nich při nejbližším otevření rozprskl o zem? Kolik lahví vína si maminka bezpečně uloží pro případ nejbližšího nervového kolapsu tak, aby to schválil i náročný sommelier?). Pokud uspěje, stane se právoplatným členem naší rodiny a bude na oslavu dekorována otisky dětských špinavých rukou a magnetkami
z bobíků. Očekáváme, že by si mohla časem osvojit další dovednosti, například vaření, pečení a zavařování v objemu potřebném pro rozmlsanou rodinu a nahradit tak unavenou matku rodu. S dokonalou úctou jedna nenasytná rodina.

25. říj 2018

Zdravím, když jsem se nejdřív sama stěhovala od ex tak jsem dostala lednici od známých co si kupovali novou. Je to přes dva roky a to je bohužel asi začínající umírání této stařenky. Sloužila dobře a věrně, jenže poslední dva týdny z ní začala vytekat jakasi černá tekutina. Nová nás nemine ani zázrakem. Takže bysme s mou rodinou rádi otestovali lednici RT58K7105SL. Vypadá naprosto božsky a vždycky se mi líbily chladničky s mrazakem nahoře. (Takovou jsme měli u babičky když jsem byla malá a druhá babička jí má v moderním designu.) Moc se mi líbí, že má madlo na otevírání výš a dcerka by tam nemohla sama rabovat. 😇Věřím, že by uspokojila moji touhu po skvělém a chytrem spotřebiči, který se nenamražuje??Heureka!!
Byla by součástí naší rodiny a pečovali bysme o ní,(někteří by se do ní chodili jen tak koukat 😂 ), plnili a vyžírali jí vcelku pravidelně a neúnavně. 😊 To můžeme slíbit před komisí.
Jelikož máme malou holčičku, tak telefon na její kousky máme vždycky po ruce a nový život ledničky bysme zdokumentovali jak si ta kráska jistě zaslouží. Bylo by to i s jejími novými vnitřními nájemníky.😉👍💕

26. říj 2018

Ahoj, zaujala.me.lednice samsung RT58K7105SL . Jelikoz hodne a rada varim, urcite bych ji vyuzila. Momentalne mam lednici bez mrazaku a musim behat s 2 detmi do mrazaku do sklepa, coz je nekdy neprakticke. Cela rodina miluje zeleninu, takze je vetsinou lednice narvana k prasknuti. Rada se podelim, jak s fotkami, tak zkusenostmi. 🙂 Nase rodina je proste slozena z malych zroutiku, ktera by tuto vyhru opravdu ocenila 😀

26. říj 2018

Ahoj, jelikož s partnerem milujeme Ameriku a jednou se tam určitě chceme podívat, tak je naším snen americká lednice už od dob, kdy jsme ji zahlédli poprvé. Proto bych ráda testovala americkou chladničku Samsung RS67N8211B1. Jako velká rodina se zatím 3 dětmi v naší současné lednici bojujeme o místo. Navíc už ji máme kolem 7 let tak nevím nevím jak dlouho ještě bude sloužit. Značku Samsung také milujeme, třeba mobil by jsme už pár let jiný nekoupili 😉
Jako vyučená cukrářka pro svou rodinu stále a ráda něco peču. Nedávno bavíc byla mému muži zjištěna celiakie, takže se učíme sžívat s tímto omezením a vařit bezlepkově.
Vzhledem ke třem dětem mám foťák opravdu vždy po ruce abych mohla dokumentovat jejich vylomeniny, fotíme hodně a rádi a rádi zdokumentujeme i testování.

26. říj 2018

dobrý den, myslím si, že budete mít velmi těžké rozhodování...je mi jasné, po přečtených komentářích, že moc šancí nemám, ale kdo nic nezkusí jako by nebyl....
ráda bych vyzkoušela ameriku - SAMSUNG RS67N8211B1, protože o této lednici se mi zatím může jen zdát.
S partnerem milujeme vaření - on je vyučený kuchař a právě proto, že tuto práci nevykonává, tak miluje vaření doma. Já sice vařím poměrně dost, ale víc spíš peču. Jsme sice rodina jen s jedním dítkem, ale máme na starosti tak trochu i rodiče a babičku. Tento rok bude mít babička 90 a už přemýšlím kde si půjčit lednice abych měla prostor na velký dort, spoustu cukroví a dále na občerstvení pro celou naši rodinu, která babičce přijede popřát 🙂
Testování bychom prováděli jako rodina společně - partner by zkoušel vlhkost a vliv na potraviny, možná by zkoumal kompresor i tím, že by celý objem lednice vyplnil čerstvým nákupem, já bych vyzkoušela zásuvky na ovoce a zeleninu (nedalo by mi to a musela bych srovnávat čerstvost hlavně výdrž....oproti tomu co mám nyní) a syn by jistě nejvíc otestoval mrazničku, protože si vytváří kouzelné lektvary z nich si dělá ledové kostky do vody. Rozhodně by stálo za to vyzkoušet i vliv lednice na krémy, které se sice netýkají jídla, ale mají u nás v lednici své místo....testování bychom obohatili fotkami a peprnými komentáři a taky informace od známých a rodiny, které bychom velmi rádi zapojili do testování připravených jídel z potravin vychlazených touto lednicí 🙂

26. říj 2018
Komentář byl odstraněný

STOP! těmhle vzkazům na ledničce (viz.foto)! Já chci ledničku, kterou můj muž otevře a neprohlásí "Tady zase nic není!" Ledničko SAMSUNG RT58K7105SL, umíš to, že jo? Umíš nabídnout jídlo za mě?
Jsme 4člená rodinka, stavíme si domeček, který bude novou a pořádnou ledničku potřebovat. Domeček staví většinou můj muž zcela sám, proto je jasný, že momentálně nemá moc času na vaření a vyhledává pak v lednici něco rychlého, ideálně když přijde domů a řekne "mám hlad, jaká je nabídka?", když doma nejsme vypíšu vzkaz, protože on to jako v té ledničce vážně nevidí!
Vařím a peču často, dost často pro nás vaří i babičky, právě proto, že pracujeme na baráčku, snaží se všichni všemožně pomáhat, velká lednička je tak prostě vážně potřeba.
A jakou recenzi od nás můžete čekat? Fotoreport z rodinného vaření na motivy známe reality show "Prostřeno". Vaří babička, vaří mamka, vaří tchýně, vaří ségra a já a vaříme pro oči Modrého koníka 🙂 Kdo vyhraje? Kdo si odnese odměnu?
A jako bonus? Víte kolik lahváčů se vejde do této ledničky? A zajímá to vaše muže tolik jako toho mého? Přesně tuhle důležitou vlastnost ledničky taky otestujeme!
Nemám velkou sledovanost, ale tohle je výzva, no ne?!

26. říj 2018

Pro naší domácnost by byla ideální lednice Samsung RB37J5329SS v energetické třídě A +++ elegantním nerezovém provedení stejně tak jako většina našich ostatních spotřebičů, které jsou také v nerezu.Velice oceníme energetickou třídu ale i velikost lednice, která by nám vyhovovala pro naší 3 až 4 člennou rodinu. Vaření miluje celá rodina a jídlo je pro nás důležité. Zároveň ale máme rádi zdravá i nezdravá jídla. Naše 6 měsíční dcera se začíná pomalu zapojovat do stravovacích návyků a rádi bychom pro ni to nejlepší, to znamená lednici, která udrží zeleninu čerstvou.
Oddělení lednice od mrazáku je super protože naše současná lednice je věčně zamražená i přes to že mrazáček je o velikosti jednoho šuplíčku. Proto bych byla šťastná, protože lednice Samsung by mi ušetřila nejen čas ale i peníze.
Příletův 5 letý syn, který u nás tráví víkendy sice není žádný jedlík ale s vařením rád pomáhá.
Rádi trávíme společně čas, čas, který bychom mohli trávit v kuchyni se skvělým a kvalitním jídlem, kterým se rádi pochlubíme 🙂

26. říj 2018

Dobrý den, také bych se ráda se svojí rodinou zapojila do testování lednice od Samsungu. Nejprve bych sebe a svou rodinku ráda představila. S mým mužem jsme spolu již víc než 16 let, máme 7 letého syna a 2 letou dcerku. Zrovna v tuto chvíli finišujeme s dostavbou domečku, kam se zhruba do 3 týdnů přestěhujeme. Samozřejmě s sebou bereme i naší 15 let starou lednici která stále dobře slouží ale mám trochu obavy jestli jí po 4 měsících nečinnosti co na nás čeká v nedokončeném domečku něco nepřelítne přes nos 🙂 Teď posledních pár dní budeme ještě bydlet u rodičů (je to velmi velmi náročné) ale pak hurá do nového se starým vybavením 😀 Jelikož i začátek nového bydlení bude provizorní tak bych právě chtěla co nejvíce zaplňovat ledničku. Hlavně si dělat zásoby vařením dopředu, konečně správně rozdělovat potraviny jak jsem vždy chtěla (nová lednice by mě konečně motivovala) a plno dalšího... Moc ráda peču a jelikož jsem na mateřské tak i vařím, tudíž když jsou nějaké zbytky tak šup s nimi do mrazáku 🙂 A manžel, ten zase nejraději navštěvuje lednici v noci, nebo rád chystá dětem svačinky 🙂
Ráda bych testovala ledničku Samsung RB37J5329SS a manžel by zase rád americkou Samsung RS67N8211B1.
Děkuji a přeji šťastný výběr 😉

26. říj 2018

Ahoj, jsme pěti členná rodina. A protože děti jsou ještě docela malé, výškou, ani nejstarší dcera, které je 8, nedosáhne nahoru do lednice. A potřebovali bychom určitě vetší mrazák, na zmrzlinky a na mraženou zeleniny do zásoby a hlavně také i na nějaké masíčko. A naše stará lednička, by občas potřebovala být nafukovací, protože když uvařím jídlo, aby vydrželo třeba i na druhý den a upeču nějakou buchtu ke kafíčku, tak už musím hodně přeskládávat v lednici, aby se mi tam vše vešlo. Takže bych byla strašně ráda za lednici Samsung RT58K7105SL, hlavně aby si tam děti v pohodě sáhly a nehrozilo, že se náhodou shodí ze židle, když si jdou pro něco do horních poliček. A kdyby se náhodou usmálo štěstí a my mohli testovat lednici Samsung RS67N8211B1, tak bych z obýváku, který je spojený s kuchyní, vystěhovala manžela i s počítačem a lednice by dostala čestné místo hned vedle obývací stěny. A toto stěhování, bych Vám určitě stráášně ráda zdokumentovala. 🙂
Snad se usměje štěstí

26. říj 2018

Dobrý den, ráda bych se zařadila do testování o ledničku. Chtěla bych vyhrát americkou ledničku, která by pro nás byla ta nejlepší. Mám doma 3 hladový krky, kteří rádi jí,a nejraději ovoce,zeleninu,jogurty a maso. Ráda vařím a peču, manžel rád také vaří. Takže se v kuchyni rádi střídáme. Rekonstrujeme byt, takže by jsme nemuseli kupovat ledničku,kterou máme v plánu kupovat. U nás s dělá takový nákup, že do té naší je problém to dostat. S fotkami by nebyl problém,u nás se rádi všichni fotí. Hlavně by to byli fotky jak děti s manželem chodí stále do ledničky a vyjídají jí. Byli bysme všichni moc rádi,kdybyse na nás štěstí usmálo a ledničku vyhráli.

26. říj 2018

Dobrý den, moje rodina by s láskou testovala americkou ledničku SAMSUNG RS67N8211B1. Poslední rok svépomocí rekonstruujeme naší vysněnou chaloupku a zrovna dnes manžel s instalatéry připravují odpady v kuchyni, kterou budujeme již brzy zařizovat. Americká lednička Samsung je mým snem a má v nové kuchyni připravené své místo. Já, manžel i děti jsme hodně společenští a domov budejeme tak, aby v něm bylo dostatek prostoru pro návštěvy, takže velká lednice s nápojovým automatem a výrobníkem ledu je skutečně naším snem.
V současné době ale sdílíme domácnost s mými rodiči a bratrem, takže lednici bychom testovali už nyní v domě, kde nás žije opravdu hodně a každý má jiný styl stravování a v lednici tedy vyžaduje i jiný sortiment potravin. Mladší dcerka začne s příkrmy až po Novém roce, ale starší je velký jedlík a spořádá neskutečné množství ovoce a zeleniny v různých podobách. Já své potraviny uchovávám odděleně, neboť držím bezlepkovou dietu. Moji rodiče si potrpí na klasickou českou kuchyni a v lednici pro ně nesmí chybět výběr sýrů a uzenin. Bratr je příležitostný "sportovec" a vyhledává specifické potraviny podle období, v kterém se zrovna nachází. A nesmím zapomenout na manžela, který se stravuje ponejvíce v zaměstnání, ale doma na něho vždy čeká teplá polévka a/nebo jiná specialita, což souvisí s mou velkou zálibou ve vaření a pečení.
Ač se mi s dvěma malými dětmi, prací a školou nedostává tolik času jako dříve, s velkou radostí zkouším nová jídla ze sezónních surovin, kterými nás zásobují obě babičky. Často čerpám inspiraci z foodblogů a časopisu Apetit, který mnoho let odebírám, ale také ráda experimentuji a vařím podle nálady a času. V mém repertoáru lze tedy najít vše od bleskových receptů až po dlouho tažené vývary a speciality různých světových kuchyní. V neposlední řadě musím vzpomenout na fakt, že jsem velká milovnice kváskového pečení a v lednici tedy bydlí i tři druhy kvasu, které si "chovám" už několik let a pečuji o ně s mateřskou láskou, zejména o ten bezlepkový.
Z výše zmíněného je evidentní, jak bych testování pojala. Byl by to skutečný a náročný test v podmínkách početné rodiny s rozdílnými a nemalými nároky. O své zkušenosti se samozřejmě ráda pravdivě a detailně podělím.
Děkuji za šanci a přeji hezký podzimní den.

26. říj 2018

Dobrý den, byla bych neskutečné šťastná, kdybych pro naši rodinu měla možnost otestovat americkou chladničku, protože to byl vždycky nás sen a myslím, ze snad ještě vetsi mého partnera.
Milujeme totiž jídlo, mnoho lidi by asi řeklo, ze to na nás je taky vidět, no ale co uz😉.
Jsme čtyřčlenné rodina, ve které se denně něco vaří a naše současná lednice svou kapacitou nějak zaostává. Po každém nákupu partner hudruje, ze jsme měli při rekonstrukci kuchyně, koupit lednici větší, protože do te naši nemůžeme vše nacpat, hold není nafukovací.
No a jak bych tu novou otestovala? Urcite bych nakoupila hodně dobrého jídla a pití a vyuzila ten obrovský prostor. Vyzkoušela, jak vydrží cerstvost ovoce a zeleniny v prihradkach. K našemu bytu totiž nenáleží sklep, takže, když si z chalupy v Podkrkonoší chci přivézt jablka, mužů vždy jen par, protože se mi jich do stávající přihrávky moc nevleze.
No a hlavně, máme nadupany mrazáku k prasknutí, protože partner není žádný troskar a objednává od znameho domácí maso. Ten by byl asi úplně v sedmém nebi, kdyby mohl udělat zatěžkávací zkoušku mrazáku plného masa, ale i zeleniny samozřejmě 😉.
Ledik bychom zase mohli použit do nějakého toho drinku.
A věřím, ze mít takovou nádheru doma, chodíme na ni koukat jako na svatý obrázek, do ni by to taky slo, ale jak mi už říkala mamka:”zavírej tu lednici, není to televize”.😄

26. říj 2018

Dobrý den,
vím, že je na testování přihlášeno moře lidí, ale malá zrovna spí, tak si říkám, proč to nezkusit?! 😉
Ráda bych testovala chladničku Samsung RB37J5329SS. Jo samozřejmě, mnohem radši bych si napsala o tu větší- americkou, ale na tu nějak nemáme v bytě prostor 🙈 (třeba až si jednou vydupu ten domek, kdo ví...😅).
Jsme rodina jedlíků (Bože díky ti, že i přes toto tvrzení pořád "Jakš takš" vypadám 😇). Čerstvé a teplé jídlo musí být u nás každý den- a to pro všechny, manžel totiž chodí domů na obědy. Máme rádi zdravému jídlo, ale klasice se taky nebráníme. Ráda vařím i peču, a taky se snažím, aby větší část věcí, co malá jí, byla kvalitně připravená- proto i pribináky a jiné dobroty připravuji pravidelně doma.
Mám to štěstí, že i manžel rád vaří, takže nemusím u sporáku stát jenom já, jediná nevýhoda toho je, že nemá moc odhad- vždycky když manžel uvaří, mohli bychom pozvat půl paneláku 🙊 navíc můj tatínek je kuchař, takže u nás často přistanou různé speciality a dobroty, které si na někom potřebuje "vyzkoušet" no a odmítejte to, když je to vždycky tak dobré, že (přece nejsem úplně blbá?! 😁)
Ani nevíte, jak ráda bych, aby se mi podařilo získat ledničku k testování - myslím, že i pro manžela by se stala právoplatným členem naší rodiny a oba bychom ji chodili opečovávat a pravidelně na ni (do ní) nahlížet, jestli ji něco nechybí 😂😂😂

26. říj 2018

Dobrý den, ráda bych otestovala lednici SAMSUNG RT58K7105SL . Jelikož jsme velká, mladá a moderní rodinka a když se sejdeme všichni u rodinných oslav nebo např.blížících se vánočních svátků prostor v naší stařičké lednici, kterou jsem při stěhování podědila od maminky není dostačující. Jen 3 dorty pro naše tři děti zaberou skoro celou lednici a to nemluvím o dalších dobrotách, které je potřeba v takové okamžiky v lednici uchovat. Často praská ve švech i mrazák, hlavně v období zabíjaček 😊 Takže by testovací lednice prošla zátežovým testem 😂
Doma se o prostor v kuchyni dělím někdy i nedobrovolně se svým mužem, jelikož oba rádi vaříme a ještě radši jíme. 😀 Vaří se u nás každý den. Má drahá polovička u vaření relaxuje i ve večerních hodinách, když se vrací v týdnu z práce. Nakupujeme také každý den, jelikož tady se hned vše sní 😂 Vzhledem k menšímu úložnému prostoru v naší stavající lednici se při rodinných nákupech musíme krotit. Mimo vaření je má záliba i fotografování, takže bych celé testování zaznamenávala s mou zrcadlovkou. Pokud by byla možnost vložit záznam z testování na facebook či můj veřejný instagramový profil ráda se podělím i tam.

26. říj 2018

Dobrý den, moc ráda bych přihlásila naší trošičku ,,zvláštní rodinu" do testování ledničky SAMSUNG RS67N8211B1 - americká.
S manželem jsme se seznámili v roce 2003 a vše bylo skvělé. Pak jsme se vzali v roce 2007 a narodila se nám dcera Nikolka (2008). Pak jsme zatoužili po dalším dítěti máme Nelinku (2011) a pak jsme měli 2x obrovskou smůlu a díky té smůle se mi vlatně změnil úplně život. Poslali mně na alergologii, kde zjistli že mám celiakii. Takže ze dne na den se můj život změnil a naše 2 děti mají též celiakii. Ale přes tu smůlu se nám narodil zdravý syn, celé těhotenství proběhlo bez jediné komplikace a od té doby držím bezlepkovou dietu.

Foták mám stále po ruce, co se narodil syn. Já bych se hlavně uchopila celého testování.
Do ledničky bych skládala věci hlavně podle složení. Výrobky bez lepku a výrobky bez laktuozy ( manžel má alergii na mléko).
A výrobky co obsahují lepek, aby manžel občas si dal i něco co může, tak to bude mít ve svých vlastních poličkách.
Takže naše testování by bylo hodně propracováné a označované regály.

Bydlíme na venkově, takže naše rodina musí nakupovat věci do zásoby - hlavně mraženou zeleninu, takže tato lednice se ji jeví jako dostatečně veliká. Do zásoby si i mrazím jídla vše popisuji - výrobky řadím v mrazáku na zeleninu, mražené jídlo a potom zmrzliny 🙂
Byl by to můj sen a k tomu mám ještě 4/11 narozeniny 🙂 od dob co mi zemřela babička (2006)je už moc neslavím, myslím, že lednice by mě to vždy připomněla.
Jinak naše rodina si zakládá jídlo na bezlepkové dietě a taky na zdravém stravování. Pro holky denně vařím a snažím se jim aspon každý týden péct. Máme doma slepice, takže máme dostatek vajíček na pečení.
Vařím si denně dopředu at si mohu s dětmi v klidu hrát,takže potřebuji dostatečně velkou lednici na kastroly s jídlem.

Manžel tvrdí, že jsou horší nemoce než je celiakie, ale musím říci, že je to takový dost zvláštní, že kde je jídlo a kam jdeme člověk říká ne nemůžu toto jíst. A už nikdy nic neochutnám co jsem jedla.
Takže u nás by lednice byla opravdu k využti co je nás už 5 v domácnosti, tak nám nestačila myčka na nádobí a ted nám pomalu nestačí lednice.
Máme zahrádku, takže potom uchovávám veškeré ovoce v lednici. A pak není místo občas na další - hlavně o Vánocích.

To je asi vše z naší rodiny, jsme rodina co si zakládá at naše děti vyrůstají štastně a zdravě. A náš handikap se snažíme jim vykládat s nadsázkou. A svoji celoživotní dietu přijaly.

26. říj 2018

U mě vyhrává lednice č1, jsem mamka 2 kluků, kteří jsou neustále hladoví včetně tatky, tak musím neustále doplňovat zásoby.Mám podobný typ od jiné znacky, která již dosluhuje, tak mám s čím porovnávat! Se značkou samsung prozatím v domácnosti zkušenost nemám.
A žádného testování jsem se prozatím nezúčastnila, ale kreativita mi nechybí

26. říj 2018

Dobrý den/ahoj 🙂
Jmenuji se Alice a jednoduše miluji jídlo a miluji vaření!
Jsem maminka rok a půl starého raubíře a manželka chlapa, který musí mít na talíři jen to nejchutnější 🙂
Od malička jsem byla vedena k dobrému jídlu, vaření a péči o domácnost. Ke všem těmto třem bodům je zapotřebí mít po ruce skvělé pomocníky, jako je třeba lednička Samsung RB37J5329SS nebo lednička Samsung RT58K7105SL.
Jsme zatím tříčlenná mladá rodina, která se ráda obklopuje stylovými věcmi.
Před měsícem jsme zrekonstruovali náš byt a součástí rekonstrukce byla i nová kuchyň, do které by byla taková nádherná lednička třešnička na dortu.
Na Vašich ledničkách se mi líbí nejen vzhled, objem nebo například vychytávka jako je výrobník ledu, ale velice bych ocenila také funkci True No Frost, která mi u mojí stávající ledničky velice chybí a kolikrát je to opravdu boj - zatím skóre 3:1 pro mě, ale nevím, jak dlouho je tento stav udržitelný 😀
Z mého testování byste se mohli těšit na velkou fotodokumentaci, objektivní hodnocení a inspiraci na poctivá rodinná jídla, mimo to jsem se v poslední době pustila i do pečení, které mi nikdy nijak zvlášť nešlo, ale člověk se má překonávat, že? 🙂
Přiznám se, že pokud bych byla vybraná, bouchla bych šampáňo - a asi by nezůstalo u jednoho 🙂
Moje nadšení z ledničky bych sdílela nejen tady, ale i na facebooku a mezi známými, protože recenze od člověka, který je vám blízký, udělá mnohem víc, než přečtení hodnocení třeba na Heurece.

26. říj 2018

Já osobně bych brala kteroukoliv z těchto tří krásek 😍 určitě bych ale dokázala zaplnit i model SAMSUNG RT58K7105SL. O takové lednici sním snad celý život. V příštím roce plánujeme kompletní přestavbu kuchyně a ledničku co máme teď, no ty zvuky co začala vydávat, nepřála bych vám je slyšet 👻 navíc naše lednička je věčně plná k prasknutí a věřím, že i tuto obrovitánskou krásku bychom dokázali s přehledem naplnit. S přítelem si dáváme záležet na dobrém a kvalitním jídle, také spoustě zeleniny, která v bytě ani jinde v domě není kvůli tepla kam uložit. A jak vidím u staršího syna, počítám s tím, že i ten mladší, který k nám každým dnem přibude, bude mít chuť do jídla po nás. ☺️

27. říj 2018

Ahoj, komentářů je tu nespočet, ale zkusím to i já 😁 naděje umírá poslední.
Mě osobně se líbí všechny takovéhle ledničky, takže bych uvítala kteroukoliv z těch tří.
Proč právě já - my... Od srpna do června máme u nás doma thaiskou studentku, jsme tedy hostující rodina a jelikož ona ji většinou jiné věci než my, máme trošku problém v naší 150 cm malé lednici uspořádat věci tak, aby se tam vešly jak naše potraviny, tak potraviny pro ni 😁🙈 testování by tedy probíhalo dvojmo - z našeho českého pohledu a z pohledu thajského.

27. říj 2018

Budu strucna. Rozepisu se na plny vykon v pripade recenze na lednicku 😀 my jsme tri, nejmladsi rok a pul leta Eliska. Milujeme cerstvou zeleninu a ovoce. A protoze jsme veverky, tak preferujeme lednici s mrazakem. Rada bych vyzkousela "Chladnička s mrazákem 365 L
RB37J5329SS Série RB5000J"

27. říj 2018

Hezký den, taky jdu zkusit štěstí 😊 Chtěla bych vyzkoušet americkou lednici 😍 Ještě sice úplně nevím, kam bychom ji nacpali, ale je prostě boží a klidně si ji dám i k posteli 😂 Myslím, že za tu by u nás doma byli šťastní všichni 😂 Je nás doma 5... skoro dvouletá dvojčata, která pokud nespí, tak křičí mňam a ham 🙏 Sedmiletá tanečnice, která sice miluje ovoce, zeleninu, ale i díky velkému výdaji energie, má hlavu věčně zabořenou v lednici a hledá, co by ještě snědla 😂 No a pak manžel... kapitola sama o sobě 🙈 Osobní trenér, hora svalů... ten spořádá jídla tak za tři lidi 🙄 A já co na mne zbyde 🤣 V jednom kuse chystám snídaně, svačiny, vařím obědy a večeře, samozřejmě plním lednici a prostě by se šikla větší, o tom žádná 😁 Tak uvidíme... budu si držet pěsti 😀

27. říj 2018
Komentář byl odstraněný

Ahojky mily Koniku,
Tak ja bych se chtela zhruba predstavit nasi 7-mi clennou rodinu : ja + manžel a naši 4kluci + 1 princezna.
Uz dlouho uvazuju,ze napisu neco na vase tema ohledne testovani lednicek.Je to moc lakave a krasne ,kdyz se takhle nekomu postesti a vyhraje testovani nove lednice.
Ja jakozto mamca 5-ti deti bych si samo novou lednici prala,ale my mame spise stesti v lasce 😃 a hlavne v tom,ze mame zdrave deti( a to je proste pro me nejdulezitejsi).
Bydlime v malem byte a co nevidet se budeme stehovat do vetsiho domecku,kde bude pro nas vic mista,tudiz by tam nova lednicka mela cestne misto a byla by to prvni vec,kterou bysme meli do noveho.
Nova lednice by pro nas byla obrovskym plus,protoze pro tak pocetnou rodinu a hlavne ,kdyz slavime svatky,narozeniny ,Vanoce,neustale prehazujeme veci ,abychom meli vice mista v lednicce.Na nakupy se u nas musi vicekrat do tydne,aby bylo jidlo kam davat ,aby bylo stale cerstve.
Navic nejstarsi dva kluci se pomalicku dostavaji do puberty a kdyby bylo na nich,stali by jen u lednicky,takze verim ,ze i o dokumentovani a a zaznamenavani vsech fotek by nebyla nouze.Dokonce dam i ruku do ohne,ze by ochotne u lednice pozovali a predhaneli se,kdo bude mit lepsi fotku 😃 😃 😃 Nejvice ze vseho miluji jogurty a zeleninu.
A co rict na zaver? Jen GOOD LUCK všem 🙂
Hezky den
Ps : mela bych zajem o testovani lednice SAMSUNG RS67N8211B1
❤❤❤

27. říj 2018

ahoj,
momentálně stavíme domeček a na jaře se konečně stěhujeme do nového! Vydupala jsem si moderní masivní kuchyň v stylu Caffe Latte - provizorně v ní již vaříme, k narozeninám jsem dostala Sencor Kitchen Championa a pod stromečkem údajně na mě čeká další luxusní překvápko do kuchyně 🙂
Naše tříčlenná rodinka má jídlo velmi ráda - náš dvouletý syn nedá dopustit na masový - převážně kuřecí - oběd, tudíž nějaké borůvkové knedlíky, nebo palačinky s marmeládu u nás nehrozí. Manžel zas nedá dopustit na labužnické dobroty - zvěřinu (jelen na víně, kančí guláš, nebo naložený zajíc) a mořské plody. Já zas neodolám čerstvé zelenině, ovoci a těmi sladkými pokrmy, který zbytek rodiny odmítá. Kolikrát se musím v kuchyni pěkně otáčet, abych všem splnila, co jim na očích vidím.
Jednou jsem testovala od Viledy vysavač na okna, takže bych to pojala ve stejném duchu. Nejdřív je důležité vyfotit místo před (tedy kde lednice bude stát), pak umístění, naplnění a pak akci - z nakoupených potravin, které by byly vystaveny na fotce v otevřené ledničce bych uvařila honosné menu pro svoji milovanou rodinku.
A kterou lednici bych ráda viděla ve své vysněné kuchyni? No přece tu americkou: SAMSUNG RS67N8211B1 🙂

27. říj 2018

Moc Vás zdravím,
velice mně zaujala tato možnost stát se testerkou lednice Samsung. Značku Samsung mám moc ráda, za naší rodinu je to kvalitní značka, máme doma například mobilní telefony, televizi nebo pračku. Osobně bych si vybrala nabízenou lednici č. 1, tedy SAMSUNG RB37J5329SS, vzhedově je nádherná, má bezvadné parametry a rozměr, který by nám krásně pasoval do kuchyně. Naše nynější lednička, je už opravdu babička 🙂, hučí a dle mého mele z posledního, také už má na to věk. Pokud bych byla k testování vybrána, mohu slíbit, že u nás by se lednice začala testovat opravdu první den. U nás doma máme rádi čistotu a přehled a co se týče lednice, platí to dvojnásob, také máme stále v lednici čerstvé ovoce a zeleninu, zajímalo by mně, zda v lednici Samsung tyto čerstvé potraviny vydrží déle. Rádi s přítelem vaříme a já často peču sladké dobroty. A jak bych testování pojala? Určitě bych se se zkušenostmi s ledničkou Samsung podělila jak osobně se svými známými, tak i na sociálních sítích a různých diskuzích. Také bych přidala hodnocení například na Heurece a dalších portálech, kde se hodnotí produkty nebo na facebookových stránkách značky Samsung. Určitě bych přidávala fotky a komentáře i zde na Modrém Koníkovi. Moc mně baví fotit, byla by to pro mně radost. A na co se těším nejvíce, pokud bych ledničku pro naší rodinu získala? Jestli se mi do ní vždycky všechno bude vejít a tím pádem z nás budou nerozlučné kamarádky, věřím, že třeba o Vánocích nebo při oslavách budeme s ledničkou hrát Tetris, využiji v ní každý volný kousíček ❤.

27. říj 2018

Znacka Samsung je pro me znacka kvality, kterou v nasi domacnosti preferujeme. Mame teto znacky tv, mobily, drobnou elektroniku a vse funguje vyborne. Rada bych testovala lednici SAMSUNG RT58K7105SL. U nas doma resime v nynejsi lednicce kazdy kousicek volneho mista. To co ja od dobre lednicky hledam je hlavne to, aby krom dostatku mista dokazala uchovat zeleninu a ovoce dele cerstve, jelikoz mame casto navstevy, abych mela kam dat moucniky a jidlo o vice chodech. Aby se dala snadno udrzovat v chodu...testovani bych pojala po svem - miluji foceni, jsem nejvice aktivni ma instagramu, kde bych denne vkladala foto a nove poznatky, vkladala bych recenze na nejruznejsi portaly, prispevky do diskuzi, na facebook, sem na MK, a samozrejme i v okoli. Jako matka na materske muzu povedomi rozsirit tam, kde je to nejvice potreba - mezi dalsi hospodynky jako ja ❤

27. říj 2018

Nejprve bych chtela podekovat za moznost testovat lednicku Samsung. Do nasi rodiny bych vybrala 1. moznost - SAMSUNG RB37J5329SS.
Nasi lednicce uz je peknych par let, kdyz jsme ji vybirali do rodiny, byli jsme s manzelem sami a byla pro nas idealni. V poslednich letech ale pribyly do rodiny dve deti a lednicka uz je pro nas proste mala. Novou lednicku proste potrebujeme a Samsung by byla idealni volba.
U nas doma nevarim jen ja, ale hlavne je vareni konicek meho manzela a vice mista v lednicce by znamenalo vice mista pro jeho vytvory a ja bych nemusela tolik varit a mohla bych si jidlo jen vychutnavat. Nakupovani jidla je konicek pro me i manzela, proto je nase lednice vecne plna.
Radi nakupujeme hodne zeleniny a uprimne by me zajimalo, zda v jine lednicce zustane dele cerstve.
Nasi dva mali jedlici vecne stoji u lednicky a chteji si vybirat nejake dobroty, i ti by z moznosti testovat doma novou lednicku byli nadseni.

27. říj 2018

Dobry den, jsme peticlenna rodina, ktere uz klasicka lednice svou velikosti jiz nevyhovuje, radi bychom do rodiny prijali novou vetsi lednici, a to nejradeji americkou lednici Samsung. V nasi lednici se behem tydne otoci velke mnozstvi jidla, piti a dalsich dobrot. Nas zivot je vzhledem k mnozstvi aktivit deti hekticky a tak je treba mit vzdy mit pripravene svacinky a boxiky s jidlem, ktere spolecne se zasobami na cely tyden zaberou v lednici mnoho mista. Stavajici lednice dosluhuje a take nas ceka stehovani do noveho bydleni, ve kterem by se nova dedignova lednice skvele vyjimala a predevsim slouzila. Lednice je nasim spolecnikem od rana do vecera, zcela jiste by se u nas nenudila. Mimo to velmi radi varime, jidlo je nasi laskou a radi zkousime nova jidla. Foceni zdarileho jidla miluji (bohuzel k nelibosti pratel na facebooku), o cemz svedci obsahla slozka fotek v pocitaci. Tesovani bychom si mooooc uzili cela rodinka 🙂

27. říj 2018

Dobrý den, ráda bych testovala lednici SAMSUNG RT58K7105SL. Jsme 4 členná rodina co ráda vaří, peče a jí. Na přípravách se podílíme společně a tak je u nás v kuchyni stále o zábavu postaráno. Děti i jidlo fotím neustále tak by bylo co dokumentovat. Druhý synek má speciální dietu a potřebuje svou vlastní lednici a mrazák proto by pro něj byla SAMSUNG RT58K7105SL ideální. Potřebuje hlavně hodně zeleniny , čerstvost potravin je pro nás stejně duležitá jako mražené potraviny bez zápachu. Pěkný den 🙂

28. říj 2018
Komentář byl odstraněný
Komentář byl odstraněný

Hezky den přeji,
ráda bych se svojí rodinkou testovala lednici SAMSUNG RT58K7105SL. Od mala jsem byla zvyklá žít v baráčku 🏡, kde byla prostorná lednice, která nikdy nezela prázdnotou 🍏🥕🥗. Jak je to možné? Moje rodiče vždy nakupovali a udržovali lednici v pohotovosti (chápejte plném stavu), jelikož se u nás dveře v podstatě nikdy nezavřeli. Každá polička měla svůj účel a málo, kdy se stalo, že by nás někdo překvapil svou přítomností a my neměli, co nabídnout. Nyní již mám svojí rodinu a zmíněný baráček 🏡 jsme zdělili...K naší smůle bez lednice 😎...Před létem jsme si pořídili krásnou novou kuchyň ale prostorná lednice stále v nedohlednu...Co se týká vaření, tak v kuchyni jsem jako ryba ve vodě. Hostím ráda nejenom svou rodinu a přátelé ale vytvářím i různé mini rauty k rozličným příležitostem, vyrábím jedlé dárky apod. Všechny své "výtvory" vzorně fotím a prezentuji na sociálních sítích. K práci je ale i zapotřebí mít pořádně, kde potraviny uchovávat. Samozřejmě bych i ráda v naší tradici věčně "plné" lednice pokračovala a zaplnila, tak čestné místo prostorného výklenku, který nyní zeje prázdnotou (naše stará lednice ho zaplnit nedokáže...).

28. říj 2018

Krásný den Koníku, děkuji za tuto úžasnou možnost zapojit se do testování chladniček Samsung. Naše paneláková kuchyň není příliš velká, spíš bych řekla, že je pro nás malá 🙂, jelikož jsme 4 strávníci. Jsem to já, dospělý syn a 2 dcery 11 a 8 let.
Kdybych měla možnost testovat kombinovanou chladničku, byla by to jistě SAMSUNG RB37J5329SS . Máme aktuálně veterána Liebherr, která už má svá nejlepší léta za sebou a hlavně nemá funkci No frost, která je dnes již samozřejmostí a velkou pomocí při péči o lednici.
Vařím, peču, smažím, chystám svačinky, večeře, snídaně - naše lednice musí být pořád plná a zásobená. Ráda taky připravuji dorty a pohoštění pro oslavy a to nastává vždy problém s uskladněním, každý centimetr prostoru se počítá. Také jsem spořivá a ráda si nakoupím do zásoby - mrazák je nepostradatelnou součástí.
Dokumentuji ráda a často, fotek mám plný notebook i mobil, ale ráda se podělím o to, jak prostorná a funkční může být moderní lednice, kolik se toho do ní vejde a jak snadno/nesnadno se obsluhuje. Slohová cvičení mě vždy přímo bavila 🙂 (asi tím, že máme v rodině několik generací učitelek 🙂 ).
Přeji šťastnou ruku při výběru respondenta 👍 .

28. říj 2018

Mít velkou americkou lednici je můj dlouhodobý sen. Snažím se na ni našetřit, ale tak nějak se vždy vyskytne něco důležitějšího, na co jsou finance potřeba, takže začínám znovu a znovu a doufám, že naše stávající lednice ještě přežije.
Jsme taková relativně normální rodina čítající 4 základní členy, psa a nejrůznější babičky, dědečky, tetičky a strýčky, jak už to tak na vesnici bývá. On vůbec život na vesnici je rozmanitý a bohatý, ale člověk se musí naučit fungovat a přemýšlet hodně dopředu. Takže když jedeme na velký nákup, vezeme domů plný kufr potravin, protože u nás prostě není dostupné vše, co si člověk zamane. A to je kámen úrazu číslo jedna. Jsem hodně limitovaná velikostí lednice, takže například zeleniny a ovoce můžu nakoupit jen poskrovnu, protože ji pak nemám kde uskladnit. Ale netýká se to samozřejmě jen ovoce a zeleniny, ale i dalších potravin. Jogurty pro děti, máslo, sýry, nějaké to podmáslí či kefír, kousek šunky a šup ho, lednice je plná. O velikosti mrazáku snad ani nemá cenu mluvit. Máme sice k dispozici to, co se nám urodí na zahrádce, ale s uskladněním opět bojuji. To je velká škoda, protože mám dvě malé děti a chci jim dát to nejlepší, což naše domácí zeleninka určitě bude, ale jak to zařídit? Vím, že tato lednice by můj problém vyřešila, ale jak už jsem psala výše, vždy se najde něco důležitějšího, na co je potřeba našetřené penízky použít.
Další důvod, proč po této lednici toužím, je to, že má nápojový automat a hlavně výrobník ledu. V minulém životě jsem asi byla tučňák, protože v době, kdy si moji kamarádi dopřávají horkého svařáku, já si dám klidně ledovou tříšť 😀
A co se týká prezentace, udělám maximum pro objektivní prezentaci 😉 Budu vařit, péct, smažit, dusit, mixovat, mrazit, hodnotit, fotit a psát recenze, až se mi bude od klávesnice kouřit. Podělím se o své poznatky na Modrém koníkovi, na stánkách FB i Instagramu. Prostě Vás nechám nahlédnout do naší kuchyně i života ;)

28. říj 2018

Dobrý den,

úžasné testování !

Přemýšlím jak zaujmout a vlastně vůbec nevím, jestli má cenu se ještě hlásit. Už je tady tolik hlasících se maminek, ale mrzelo by mě, kdybych to nezkusila. Tak jdu na to, zkusím štěstí. Testuji ráda, ale na Koníkovi jsem zatím nebyla vybrána. Jednou to musí vyjít 🙂.

Začnu představením naší pětičlenné rodiny. Jmenuji se Hanka 35 let, muž Lukáš 39 let, kluci 12 a 15 let, holčička 2 roky.

Snažíme se jíst zdravě a pestře. Vaříme i pečeme každý den, kluci jsou snad bezední 🙂. Oba závodně sportují a jsou ve vývinu.
Dcerka také roste a ráda ochutnavá nové věci. Je to mlsoun a bašťoun, jak sama říká 🙂. I my rodiče jsme gurmáni a rádi si pochutnáme na dobrém jídle.
Nákupy jsou u nás na denním pořádku. V lednici nesmí chybět dostatek jogurtů, sýrů a mléka. Ano, kravička by se nám hodila 😅. Dále kvalitní uzeniny a hodně ovoce a zeleniny.
Chudák naše lednice, den co den zažívá nálety našich chlapečků, kdy přiletí ze školy, kde chodí na obědy a stejně jí vyžerou na umakart 😅
Zrovna předěláváme kuchyň a Americká lednice by jí moc slušela. Jsem asi blázen, ale mám i změřeno a vejde se ! No není to znamení 🙂
Krásný design, super funkce i parametry. Tolik prostoru pro velkou rodinu. Těch poliček, šuplíku a přihrádek. Vše by se nám krásně a přehledně vešlo. Kluci by ocenili výrobník ledu a vlastně i můj muž. Dokonalá do posledního detailu, úplně jsem se zamilovala ❤️
Jediné mínus vidím v ceně, ale určitě odpovídá kvalitě. Nejsme tak bohatí, abychom mohli kupovat levné věci 🙂. Samsung má velmi kvalitní výrobky. Doma jich máme hned několik a naprostá spokojenost.
Posledních pár let u nás často, rád a výborně vaří náš taťka a o veliké Americké lednici občas mluví. Brzy ho čekají kulaté narozeniny, toto by
byl dárek snů. To by byl gól a já už bych si nemusela lámat hlavu s originálním dárkem. Zabila bych dvě mouchy jednou ranou 😉

Ne, naše lednice právě nedosluhuje
jako většině maminek z MK. Dokonce není ani stará babička. I když to už možná na lednici je 🙂. Máme ji 16 let, ale funguje bez problémů. Ťuk ťuk, doufám, že se teď nerozbije, znáte ten zákon schválnosti 🙂. Jen jsme jí koupovali ještě bezdětní a rozrostli se o tři dítka. Větší by se rozhodně hodila.

Závěrem slibuji, že v případě vybrání právě naší rodiny, vše důkladně otestujeme, nafotíme, natočíme a poctivě sepíšeme. Prosíme lednici SAMSUNG RS67N8211B1

Děkuji, že jste dočetli až sem, přeji krásný sváteční den a hodně štěstí všem 🙂

28. říj 2018

U nás by se určitě ujala velká verze - SAMSUNG RT58K7105SL, protože jídlo je naše společná vášeň. Na nákupy jezdíme do Makra a tak vždy přivezeme obrovskou zásobu, kterou je potřeba někam uložit, aby se nezkazila a mohli jsme si na ní pochutnávat. Obvykle koupíme i něco pro babičky a než k nim jedeme, máme i jejich zásobu u nás. Naštěstí máme starý mrazák, do kterého vždy něco uložíme na později.
Na zahrádce se toho letos urodilo opravdu mnoho a tak kromě zamrazování a výroby domácí zmrzliny musím často také zavařovat, protože jinak bych potřebovala mrazáky minimálně dva.
Skoro každý týden pořádáme u nás doma akce pro přátele nebo rodinu a tak by se prostornější lednice určitě využila - masíčko, klobásky, nějaké dobré napečené buchtičky, navařený guláš či doma připravené omáčky k masu, různé lahůdky a saláty je potřeba mít v pohotovosti a hlavně v chladu. Teď to někdy musím řešit tak, že věci v krabičkách umístím do sklepa a doufám, že těch 14-16 stupňů bude stačit. Zeleninu a ovoce máme všichni taky moc rádi, jen se bohužel na kuchyňské lince dost rychle kazí. 😒 Já jsem "mistr" v kuchyni, manžel hlavně "mistr" grilu, ale i když se dá do vaření, tak si také vždy pošmákneme.

Pokud bych byla s naší rodinkou vybrána k testování, pak bych určitě hned jako první věc nafotila rozdíl - před a po - myslím, že to bude markantní rozdíl (menší starší lednice vs nová krásná velká). Vzhledem k tomu, že po přendání věcí z původní lednice by byla nová poloprázdná, tak bych jako druhou věc vyrazila na nákup a doplnila to, co nám nyní chybí (hmmm, seznam už mám zase pěkně dlouhý) a pak bych zdokumentovala, jak krásně vypadá nová 'Samsina' plná - po nákupu.
Samozřejmě, že bych se s ní pochlubila a představila její skvělé přednosti všem přátelům a rodině na dalších akcích, první už je zase naplánovaná na příští víkend... A konečně by se třeba vešlo i pivo do lednice a chlapi by nemuseli pro něj běhat do sklepa 😀
Všechny průběžně pořízené fotky bych pak ještě nakonec zpracovala do recenze/blogu.

28. říj 2018

Moc rada bych tetsovala SAMSUNG RS67N8211B1 , nase stara Gorenje nam odchazi do evcnych casu a budem ji hledat skvelou nahradnici tato lednicka me mco zaujala, protoze casto poradame oslavy a party, tudiz potrebujem opravdu spoelhlivou spolecnici ktera nas nenecha ve stychu a jidlo z ni bude svezi, cerstve a takove opravdu skvele 🙂

28. říj 2018

Naše rodina je 3 členná, my dva s manželem a dcera Jana 4,5 roku. Chteli bychom testovat SAMSUNG RB37J5329SS, tento typ mne velmi láká, musím často vařit večer, protože dopoledne trávíme s dcerkou i několikrát týdně u lékaře, pokud má zrovna akutní fázi své chronické nemoci, pak mám opravdu problém vse dobre uskladnit a když uvažené jidlo premistuji z hrncu do krabicek, stale myju nadobí. Určitě bych zdokumentovala, jak vypada nase lednicka, když je nacpaná k prasknutí... Vše bych poctivě popsala a zdokumentovala...A tak už se těšíme na testování🙂

28. říj 2018

Už nějaký čas manžel hudrá na naši současnou ledničku, že je malá a pořád je v ní chaos, "nic" se tam nevleze a pořád musí něco hledat 😁 Když jsem v pondělí uviděla výzvu na testování ledniček Samsung, napadlo mě, že nám asi někdo vidí do kuchyně 😁 a ví, že to je zrovna věc, kterou bychom velmi ocenili 🙂 Říkala jsem si, že si musím pořádně promyslet, co do "přihlášky" na testování napíšu, až jsem to málem prošvihla, takže bez otálení skoro "za 5 minut 12" hurá do toho 😉Vzhledem k nejvyšší energetické třídě z nabízených lednic by se nám nejvíce líbila kombinovaná chladnička Samsung RB37J5329SS, ale popravdě bychom nepohrdli žádnou (nejsme blázni, že 😁). Zatím jsme tříčlenná rodina (když počítám dvounožce, i s čtyřnožci nás je mnohem víc 🙂), ale do budoucna se určitě ještě rozrosteme. Každopádně i přes to, že nás není moc, tak v lednici máme pořád málo místa. Ráda vařím, takže pro uskladnění surovin i hotových pokrmů potřebuju hodně místa. Navíc díky mé alergii na kravskou mléčnou bílkovinu máme mnoho věcí 2x (kravské mléko a rostlinné mléko, máslo a margarin, sýr z kravského mléka a ovčí sýr,......), takže další důvod potřeby velké lednice (což jsme si mysleli, že naše 200l je, ale bohužel chyba lávky 😀). Každodenní přesouvání potravin v naší lednici se pomalu, ale jistě stává pěknou bojovkou, protože samozřejmě vždycky je potřeba něco, co je někde úplně vzadu za hromadou "nepřemístitelných zbytečností" 😀 Takže je naprosto jasné, že nová větší lednice je pro nás nezbytností 😁 Novou ledničku bych otestovala zejména z hlediska uspořádání potravin, možnosti uložení větších věcí jako např. hrnců a taky by mě zajímalo, zda má nová moderní lednice vliv na čerstvost uchovávané zeleniny, jak je často v různých reklamách zmiňováno 🙂

28. říj 2018

Lednice, co máme doma je snad poslední věc po "byvalce" manžela, která nám tu zbyla, takže bych vymenu jen uvítala 😀 Původně kupovana do bytu, takže je malá pro nyní 4člennou rodinu.
Bydlíme na vesnici a po velkém nakupu ve městě musím potraviny do lednice skládat doopravdy důmyslně, aby se vše vešlo (ale aspoň zúročim své zkusenosti s hrou tetris 🙂 )
Vařím a peču téměř každý den takže materiálu k prezentaci by bylo dost a dost. Předpokládám, že i manzeluv noční nájezd na ledničku by se mohlo podařit zaznamenat 😀
Se značkou samsung máme doma dobré zkušenosti a byla bych doopravdy nadšená z testování lednice RB37J5329SS.
Děkuji 🙂

28. říj 2018

Ahoj, naše 4 členná rodina se skládá ze dvou dospěláků, mě a manžela a dvou dětí - Viktorek 3,5 a Bertík 1 rok. Nejraději bychom testovali ledničku Samsung RB37J5329SS, jiná by se nám totiž nevešla do kuchyně 😀

Před rokem a půl jsme se nastěhovali do domečku, kde jsme si nechali udělat novou kuchyň, bohužel na novou pračku a ledničku nezbylo, tak to jsou poslední dvě věci z kuchyně, které bychom potřebovali obměnit.

Nejčastěji u nás ledničku otvírá manžel, tchán o něm říká že provozuje v noci bílý sex 😀 Nemá problém vzít si něco k jídlu i kolem půlnoci pokud je vzhůru. Taky nejčastěji otvírá mrazák, neboť tam má čerstvé žrádlo pro ryby, ty krmíme 4x denně. Potom to jsem já, kluci jsou hodně polívkoví, takže dělám každý den polévku a co druhý den druhé. Do toho nějaké ty nepečené dezerty, které rozhodně v ledničce být musí. Nakonec nesmím zapomenout na spoustu zeleniny, která u nás nesmí chybět. Starší syn si rád otvírá mrazák a huláká, že chce nanuk.. a další nanuk.. a další nanuk 😀 Bohužel ledničku s mrazákem a zámkem jsem ještě neobjevila, ta by byla fakt super!

Protože mám doma tři pořádné chlapy a já taky nejím zrovna jako vrabeček, potřebujeme lednici, do které se toho hodně vejde, ať už jde o obědy, zeleninu, ovoce a bylinky z vlastní zahrádky, naše domácí vajíčka nebo třeba cukroví.

Kdybychom byli vybráni na testování a naši starou Samsung lednici bychom vyměnili za novou, vše bych vám krásně nafotila a popsala. Hlavně bych potvrdila sobě i vám kolik se toho do ní doopravdy vejde, že potraviny v mrazničce nezmrznou k sobě ani když se otvírá několikrát denně a že čerstvé potraviny v ní zůstanou opravdu čerstvé.

No posuďte sami podle fotografie, nečeká naše kuchyň právě na tohle testování? 🙂

28. říj 2018

Pokud bych byla vybrána pro testování, tak bych nejraději vyzkoušela RT58K7105SL😍 Blíží se vánoce a s němi i doba pečení cukroví a samozřejmě i velkého vyvařování🙂 Testovala bych společně s maminkou, která je v pečení cukroví fakticky dobrá a peče pro široké okolí, takže nejprve by lednice byla plná cukroví. A od nového roku se stěhujeme do nového domečku, takže lednička by dostala svoje čestné místo v nové kuchyni a začla by se plnit všelijakými dobrotami pro mého mlsného manžela😅

28. říj 2018

Krásný večer ❤ Ráda bych otestovala ledničku Samsung RS67N8211B1. Tahle americká lednice je snem mého muže, a myslím si, že by to byl krásný dárek k jeho letošním 30.narozeninám, které za nedlouho oslaví 🙂 Tak třeba budeme mít štěstí 🙂

Jinak vaření mě předtím moc nebavilo. Ale teď, co máme roční dcerku, mě vaření baví, užívám si to 🙂 Manžel má vaření v krvi, ten je snad ještě vášnivější kuchař, než já 🙂

28. říj 2018
apacheee
AMBASADORKA

Milý Ježíšku...Pardon, vlastně Koníku a Samsungu🙂,
už nikoho dalšího nehledejte a věřte, že nejlepší místo, kam můžete poslat lednici SAMSUNG RB37J5329SS, je právě u nás doma. Já vím, tohle tu píše naprosto každý, ale i tak vás zkusím přesvědčit, že právě já jsem tím člověkem, po kterém pátráte🙂

U nás doma žije jeden pes a pak nějací lidé, kteří mu patří. Možná se budete smát, ale právě pes je u nás jedním z nejdůležitějších kritérií při výběru lednice. Určitě se ptáte proč a já vám to s radostí vysvětlím. Náš zhruba 40 kilový psí miláček nežere granule jako většina dalších psů, ale krmíme ho metodou BARF. Vysvětlit kompletní principy této metody teď není vůbec důležité, ale jen ve zkratce: toto krmení spočívá v návratu zvířat k přirozené stravě. A tak naše Sunny žere syrové maso, vejce, zeleninu, ovoce, atd. A jelikož žijeme na malém městě, musíme především syrové maso nakupovat do zásoby. A tím se dostáváme k jádru pudla, vlastně ridgebacka, abych zůstala tematická🙂 Prostě potřebujeme velký mrazák.

Psí kritérium samozřejmě není jediné - jsem žena, která se ráda obklopuje krásnými věcmi a jelikož jsem tělem i duší umělec, potřebuju, aby nám doma spolu všechno hezky ladilo. Před 2 lety jsem si splnila sen, o kterém jsem teda nikdy netušila, že ho vůbec budu mít, ale je to tak🙂 Mám svoji kuchyň snů - je vyrobená nejlepším truhlářem v okolí, je dokonalá a nejkrásnější kuchyně, jakou jsem kdy viděla. Všechno v ní je promyšlené, funkční a bezchybné - prostě přesně podle mých představ🙂 Ale budu k vám upřímná, má jednu malou vadu - a tou je právě lednice. V mých snech se už nějakou dobu objevuje krásná vysoká, štíhlá stříbrná kráska s nápisem Samsung.

Přísahám, že bych se o ní starala s láskou a věnovala ji potřebnou péči, kterou by si zasloužila. Kuchyně je místo, kde se pohybuju nejvíc a hlavně moc ráda. Ráda vařím, peču, hostím návštěvy. Podle popisu lednice je mi naprosto jasné, že přesně tahle lednice je pro nás tím, co doma potřebujeme. Pro představu vkládám fotku mého kuchyňského království a posuďte sami, že by jí to u nás opravdu slušelo🙂

Pokud byste mě vybrali na testování, slibuju, že nebudete litovat. Zahrnu koníka spoustou fotek, dojmů a klidně i videí s recepty těch nejoblíbenějších jídel u nás doma. Kromě toho také mám hodně sledovaný instagram a blog, kde bych o téhle krásce určitě informovala i své followery. Umím dobře a čtivě psát, ovládám pravopis a moje fotky jsou (prý) velice dobré.

Děkuji za přečtení a přeji šťastnou ruku při výběru testujících🙂

28. říj 2018

Americká chladnička je mým snem, ale protože vím, že je to jen a pouze sen a to bohužel nesplnitelný, tak bych jí ani do své kuchyni nevtěstnala.. 😖
V únoru jsme se stěhovali do nového baráčku a spotřebiče, které nám ještě sloužily, tak si vysloužily také pokračování v novém domě.. a mimo jiné s námi šla i naše oddaná lednička, která byla umístěna do nové kuchyně. Nepůsobí úplně jako pěst na oko 😂, ale už by si holka zasloužila odpočinek a ráda by přenechala své místo lednici SAMSUNG RB37J5329SS.
Jako každá rodinka, tak i ta naše miluje dobré jídlo. A protože jsem na mateřské dovolené, tak přípravu jídla obstarávám já, neboť připravuji každý den jídlo pro sebe a našeho malého 16 měsíčního syna. Manžel chodí z práce (zaměstnání) do práce (na stavbě), tak je také rád, za dobré jídlo, které na něho po náročném dni čeká. Ovšem tím určitě nechci říct, že by se na výtvorech gastronomie nepodílel.. naopak, v letních měsících je jídlo převážně ně něm, protože griluje skvělá jídla na kterých si pochutnáváme i 5x týdně. Jinak v naší lednici najdete vše od domácích vajec, ovozel, masa, sýrů, jogurtů a různých pochutin. Hojně využívám také mrazák, kde mám zamraženu domácí slizeň v podobě ovozel, aby měl malý co nejvíce vitamínů ze zdrojů, kterým důvěřujeme.
Takže lednice s mrazničkou u nás v kuchyni určitě nebude hladovět. Syn si již teď otevír sám ledničku i mrazák a ukazuje, co by si zrovna dal. =D A opravdu je pro něho radost připravovat pokrmy, protože je to vzorný strávník, což podědil po rodičích, takže se u nás potraviny nevyhazují, ale konzumují.

28. říj 2018

Mamka, taťka a roční Honzík - všichni vděční strávníci, kteří mají rádi po ruce dostatečné zásoby dobrot všeho druhu v pevném i tekutém stavu a nebojí se v kuchyni pustit do klasiky i do rozličných experimentů dle mistrů světové kuchyně (někdy s větším, někdy s menším úspěchem). V očekávání příchodu dalšího hladového krku, který tuto sestavu brzy doplní, se objevily nenápadné obavy z kapacity stávající lednice

Testování chladničky Samsung RS67N8211B1 bychom uchopili takto :

Naše dny v kuchařském stylu - krátká rádobyvtipná videa a fotky (odpovídající technikou disponujeme) komentující využití vychytávek lednice všemi členy rodiny.

28. říj 2018

Dobrý večer, jsme 5-tičlenná rodina, já s manželem, dcerky Julinka (14 měsíců) a Natálka (8,5 roku) a náš hafan Miky (7let), bydlící v domečku na malém městě🙂 Poněvadž nejsem spokojena s obchody a kvalitou jejich zásobení v našem městě, zásobování naší rodiny potravinami spočívá v několika větších nákupech za měsíc. A přestože nemáme zrovna malou lednici (klasická kombinovaná s mrazničkou), je téměř nadlidský úkol tam vše naskládat a zároveň ponechat nějaký prostor pro mé kulinářské výtvory ☹ Jsem zastáncem domácí stravy a většinou 2 teplých jídel denně, tudíž často vařím. Zároveň se snažím vařit i do zásoby, abych v dalších dnech měla navařeno a mohla se věnovat rodině. Naše současná chladnička není od Samsungu a to je asi právě ta chyba a důvod, proč s ní nejsme příliš spokojeni - kromě malého vnitřního prostoru vzhledem k její velikosti, nám vadí, že je poměrně hlučná a vyrobena z nekvalitních materiálů (vnitřní úložné police a boxy) 😢 V poslední době také musím lednici a mrazničku čím dál častěji odmrazovat. Upřímně, toto je spíše jejím stářím než výrobcem 😉 Z těchto důvodů by se naše rodina velice ráda ujala chladničky SAMSUNG RS67N8211B1 🙂 Hýčkali bychom si ji, dobře bychom ji zásobovali, vlídně na ni mluvili.... 😉 🙂 A historkami z jejího spokojeného života bychom plnili nejen různé sociální sítě, na kterých jsme s manželem aktivní, ale samozřejmě bychom zásobili i Modrého koníka, na kterém jsem aktivní pouze já a přispívám zde pouze sporadicky, protože využívám častěji jiné sociální sítě, kde mám více známých i z reálného života. A o čas strávený na internetu všeobecně se snažím neochudit svou rodinu, tak na MK, ale i na další mi nezbývá tolik času. Ale novou chladničku SAMSUNG RS67N8211B1 bych chválila do nebes opravdu všude, i zde 😉🙂

28. říj 2018

Dobrý den,
ráda bych se zapojila do testování ledničky SAMSUNG RB37J5329SS. Přesně o takové totiž sním 🙂 Jsme šestičlenná rodina - já, manžel a čtyři děti. Máme ledničku starou 18 let - kupovali jsme ji s manželem v době, když jsme ještě byli bez dětí - je menší, již bez jednoho ucha, některé poličky jsou uvnitř naprasklé ... Čekám, že nám každou chvíli doslouží - toužím po větší, ale manžel je šetřivý - dokud stará lednice funguje, mám smůlu ... Jenže velký nákup se mi do ní prostě nevejde!!! Vařím každý den, hodně také peču, všechno jídlo do ní prostě nedám. Řeším to chladnou předsíní. A o mrazáčku s 1,5 zásuvkou ani nemluvím ... Ráda bych si zamrazila třeba sezónní ovoce a zeleninu, ale není to možné ...
Pokud bych měla možnost testovat novu ledničku Samsung, můžu slíbit, že by byla stále plná a opravdu hoooodně využívaná. Vyfotila bych její stěhování do domu a usazení v kuchyni (podle rozměrů se přesně vejde na místo vedle kuchyňské linky), její postupné plnění jídlem, i to, jak se pomalu stává součástí naší domácnosti a je ozdobena různými magnetkami dětí (máme např. zvířátka a nákladní autíčka), nákupními seznamy, školním rozvrhem dětí... Přidala bych i foto naší staré ledničky. Řádně bych vše podle návodu nastudovala, jakou teplotu mám nastavit, které potraviny se kam správně ukládají apod. Vše bych popsala a zhodnotila, přidala i recenze manžela a dětí 😉
Takže teď už budu jenom doufat, že se na mě usměje štěstí a budu jednou z maminek, které budou lednice hodnotit !!!!
Katka

28. říj 2018

Ahoj 🙂, ráda bych otestovala lednici SAMSUNG RB37J5329SS. Jsme v domácnosti tři + pes 🙂. Co se týče naši lednice, tak pořád bojujeme s místem, ráda vařím, ale nějaké jídlo vždy zbude a jakmile dám do lednice hrnec např. s polévkou, tak hned mám jednu poličku absolutně obsazenou. Já bych testování uchopila podle trvanlivosti potravin, jakou dobu vydrží, jestli zelenina zůstane delší dobu čerstvá, zápach z lednice je pro mě taky jedna z věcí, které u mě rozhodují. Samozřejmě místo jak v chladničce, tak v mrazáku a taky hlučnost, protože máme obývací pokoj propojený s kuchyní v malém bytě 🙂. Sepsala bych průměr za celou naší rodinu i za ohodnocení např. návštěvy na první pohled, co se jim na tom líbí a co zase ne. Protože můj názor je takový, že jeden názor nehodnotí objektivně, ale více názoru už ano 🙂.

29. říj 2018

Dobrý den moc ráda bych testovala lednici SAMSUNG RT58K7105SL. Vím že již píšu pozdě, ale i tak to ještě zkusím. Jsme 6 členná rodinka která ráda moc dobře jí. Ráda vařím a peču a tak máme v lednici stále málo místa k ukládání jídla. Na lednici se mi líbí možnost chladit v mrazící části což by rozšířilo v případě potřeby chladící prostor. V testování bych porovnávala lednici s lednicí v domácnosti která s námi sdílí dům.

29. říj 2018
Komentář byl odstraněný
1. lis 2018

Ahoj maminky, toto je oznámení o ukončení výběru maminek na testování.

V první řadě se vám chceme poděkovat za zájem, ženy na testování lednic Samsung již byly vybrány.

Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelkám zaslali interní poštu. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostaly zprávu s pokynem co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl. (všechny = vybrané i nevybrané).

Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně. 🙂

Každé jedné z vás zasíláme tři srdíčka. 🙂 ❤❤❤

Přejeme krásný den, každý den,

konik_testuje

@lucikproch, @cechul, @sunnurse, @rnika, @moveto, @pisjutynka, @jaja95, @teresitamamasita, @ivanyg, @luckamiksova, @jireb, @pletynkaa, @vejik85, @tadeasek2016, @kvetak78, @m.e.l, @kacikaci, @mamamili, @viridie, @anieanne, @andinka97, @pipetulaa, @tereza2016h, @petronelka20, @ivis04, @taxikasim, @neria55, @aklora, @karol89, @gumovamedvidka, @myska_jaja, @andy80, @a_vav, @zmrz_lina, @vendy299, @nuninove, @roofie, @olinka230, @virinika, @matyldik, @veronikatokarova, @samsulak, @zebruska, @petuliee, @verysucha, @indy2, @klarinka10, @fykina, @mozec, @verunka045, @actiimelka, @maanule, @janickaavitecek, @zuzkaa1, @lenicka2323, @leniczka88, @veverik_, @miskamysicka, @baruda, @schmudlina, @makynaeliska, @newmom17, @jitulien, @smileys, @katkasn, @pavlinka883, @ivevca, @lv, @preiba, @dashyyy, @lenickadav, @pekosek, @lucie7411, @kockakacka, @zuza1_, @kveta1, @romancam, @karlina23, @janulkaa29, @denis85, @ketynka11, @pistalinda35, @pajiinka123, @hannnule, @kahua, @aniny, @lenulab, @tratatundra, @...le, @darvam, @nikolkama, @kindlova29, @kodyna, @bbn, @sarinka12340, @parabolka, @sirka1, @sitemaka, @knyjan, @xjitulex, @belishek, @simm2, @kjajule, @eveeve1, @marcelaluskova, @mmilacek, @milisent, @paperilla, @monunkaaa, @veru23, @klik68, @katynka78, @berut, @oplatecka, @simdan, @gina8413, @boban, @nijij, @pestas, @lizzi007, @sofiek, @martunka, @evajanouskova, @lucie0777, @davza, @zuzkarej, @kacabkaamisanek, @kaculej, @andyy20, @lilyann, @terezame, @kamilanikola, @baruniceslepice, @krtcice, @pavla_d, @maciceksta, @misaajustynka, @jajinka83, @makynamatouskova, @orosice, @petrasik, @ivdisek, @bah, @kikinkaka, @nikinelinaty, @gambrinuska, @alilisi, @bajjunka, @terioza1, @angeltyna, @poladka, @samcuska, @monikamas, @bz89, @lucieeva777, @gellerka, @kuratkol, @veronikaodvarkova, @marketa128, @myspule1, @uglyduckling, @hannicka32, @jaaniickaa, @rmarci, @filija, @orobs, @ivi88, @veru908, @zuzzik90, @matty001, @apacheee, @7lindus7, @verca5505, @bibinka23, @koliotte, @saji, @sunmilie, @klpoiu

2. lis 2018

😭😭😭😭😭moje srdce place,vybranym ze srdce tezce zavidim😂uzijte si to😉

2. lis 2018

Gratuluju moc ❤️

2. lis 2018

Koníku, ty umíš napínat :D Já se v seznamu nenašla, tak jsem zajásala, že jsem byla vybrána a až pak čtu, že jste označili vybrané i nevybrané. Tak moje nadšení opadlo :D

2. lis 2018

Moje srdce taky pláče,že nejsem mezi šťastlivcea😢(( ale vybraným gratuluji

2. lis 2018

Jej Škoda ze nás ani neoznačil 😂 nu třeba někdy bude štěstí při nás 😊

3. lis 2018

a zase nic 😂 ale to oznamování by jste mohli udělat líp spousta z nás se nic nedoví... no jo ale gratuluji vyherkyním 😎

4. lis 2018

Začni psát komentář...

Odešli