prdecek
    13. črc 2019    Čtené 487x

    Spofaplast náplasti

    Když došel balíček s náplastmi, tak jsem měla největší radost já, protože obsahoval náplasti na puchýře, které jsem zrovna nutně potřebovala.

    Náplast jsem aplikovala po koupání. Hezky na patu přilnula a držela. Druhý den jsem o ní vůbec nevěděla, stále pěkně držela. Začala se odlepovat až po dalším sprchování. Tudíž jsem ji musela vyměnit za jinou. Ale za mě jsou opravdu super!

    Plusy 

    - Tvarovaná náplast jak na patu, tak i prsty.

    - Dobrá přilnavost.

    - Voděodolnost.

    Mínusy jsou snad jen to, že nevydrží zcela přilepená déle jak jeden den.

    Náplasti pro děti s obrázky smajlíků u nás byly také TOP. Hned první den zkoušení si oba dva snad schválně odřeli nohy, aby je mohli vyzkoušet. Náplasti držely dobře. Vydržely i tu největší zátěž - lítání po venku, trampolínu a i koupání v bazénu.

    Po dvou dnech jsem náplasti odlepila a pod ní se objevilo jakoby rozmokvání kůže, ale vzhledem k tomu, že jsou voděodolné, tak se nedalo asi nic jiného čekat. Jsem s těmito náplastmi velice spokojená a určitě je opět použijeme a poté dokoupíme.

    Vydržely přilepené dobře až do odlepení, nikde se neodchlipovaly a držely. 

    Plusy - krásné a veselé barvy, dítě si může vybrat smajlíka jakého chce. Dobrá přilnavost, voděodolnost. Vydrží v pohodě dva dny.

    Mínusy - rozmokvaná pokožka po odlepení, menší množství náplastí.

    Všechny náplasti bych velice doporučila. Jsem s nimi spokojená. Určitě do budoucna koupím další balení. A pokud jsou i jiné varianty, tak ráda vyzkouším. 

    V balení byly i dárečky v podobě lepidel a lepících štítků, ty mi kluci hned sebrali  takže využití najdeme také.

    Děkuji za možnost vyzkoušení těchto náplastí.

    #zkusenosti_spofaplast

    tuliberka
    9. črc 2019    Čtené 617x

    Jak jsme testovali náplasti Spofaplast

        Úvodem bych ráda poděkovala komisi, že vybrali z velkého množství adeptů právě nás ❤

        A my máme možnost mezi prvními v České republice nové náplasti značky Spofaplast vyzkoušet. 🍀

        Mám dceru (5 let) a syna (8 let). Kluk je zkrátka kluk, jak se patří, neposedný, živý, sportovec. Holčička potřebuje zalepit každý škrábanec. Odřeným kolenům, škrábancům nebo puchýřům se bohužel sem tam nevyhneme. Ale to k dětem zkrátka patří.

        Náplasti kurýr přivezl na začátku horkých letních dní, takže jsme opravdu mohli testovat i v náročnějších podmínkách.

    Které produkty jsme testovali?

    3M Spofaplast 911 Gelová náplast na puchýře na prstech

    • V krabičce je 5 kusů gelových náplastí (70 x 26 mm).
    • Náplasti na puchýře na prstech jsou inovované malé gelové náplasti s měkkým polštářkem určené na puchýře na prstech na nohou. Gelový polštářek pomáhá vstřebávat tekutinu vytékající z puchýře. Ve vlhkém prostředí se zranění přirozeně hojí.
    • Náplasti pomáhají tlumit bolest, urychlují hojení puchýřů a zabraňují tvoření jizev. Jsou dokonce vhodné i k prevenci proti puchýřům. Náplast se umístí na střed puchýře a ponechá se na místě 3-5 dní.
    • Jsou hypoalergenní, voděodolné a chrání zranění před bakteriemi.
    • Balení obsahuje Návod k použití.

    3M Spofaplast 912 Gelová náplast na puchýře na patách

    • Gelové náplasti na puchýře na patách jsou inovované gelové náplasti s měkkým polštářkem určené na puchýře na patách. Měkký gelový polštářek pomáhá vstřebávat tekutinu vytékající z puchýře. Ve vlhkém prostředí se zranění přirozeně hojí.
    • Náplasti také pomáhají tlumit bolest, urychlují hojení puchýřů a zabraňují tvoření jizev. Jsou opět vhodné i k prevenci proti puchýřům. Náplast se umístí na střed puchýře a ponechá se na místě 3-5 dní.
    • Náplasti jsou hypoalergenní, voděodolné a chrání zranění před bakteriemi.
    • Balení obsahuje 4 kusy náplastí (70 x 45 mm) a také Návod k použití.

    3M Spofaplast Voděodolné Tattoo 

    • Na první pohled můj favorit. Jsou pro děti. V balení je 10 kusů, mix 9 obrázku. Jedná se o sadu voděodolných náplastí s barevnými motivy „Smajlíků“. Náplasti jsou prodyšné, odolné vůči bakteriím a nečistotám. 
    • Je léto, děti běhají stále venku, často se koupou. Po nalepení krásně drží a nikam se nehnou. Voděodolnost funguje na 100%.
    •  Super provedení lepení, boční proužky dovolí náplast v klidu natáhnout, aby pěkně držela. Spofaplast Voděodolné náplasti Tattoo obstály na jedničku. Velmi povedený design se líbí malým dětem i těm starším.

    Voděodolné náplasti Spofaplast Max Hold 

    • Tento produkt je určen pro dospělé, ale jsou vhodné i na dětskou pokožku.
    • Krabička obsahuje 12 náplastí ve 3 různých velikostech. Sada voděodolných náplastí je tedy vhodná pro různě velké rány. Náplasti jsou prodyšné.
    • Diskrétní Max Hold náplasti se ohýbají, kopírují kůži a nepropouštějí vodu, nečistoty a bakterie během pohybu.
    • Výrobce uvádí, že však nejsou určeny pro jemnou nebo citlivou pokožku.
    • Oceňuji jejich nenápadnost při nalepení. 

    V testovacím balíčku jsme jako bonus měli lepící papírky a sadu Monster lepidel.

    3M lepící tyčinka motiv Monsters, 8g 

    • Sada obsahuje 10 lepidel. Lepící tyčinky mají povedený design, který děti zaujme. Opět zvolen motiv i i pro větší školáky.
    • Lepidla jsme zkoušeli při práci s papírem a super, lepí, drží.

    Co mě zaujalo při testování nejvíce?

        Náplasti Spofaplast jsou z materiálu šetrného k pokožce, spolehlivě přilnou a skutečně drží. Musím pochválit také provedení lepení, boční proužky dovolí náplast v klidu natáhnout, aby pěkně držela.

        Děti s náplastmi jezdily na kole, kolečkových bruslích, skateboardu, plavaly, hrály fotbal, a dělaly další aktivity. Oproti běžným náplastem vydržely nalepeny podstatně déle.

        Jako maminka osmiletého syna oceňuji design produktů pro děti, jsou vhodné pro malé a líbí se i starším, školákům, nejsou zkrátka příliš dětské. Navíc opravdu vypadají jako „tetovačky“.

    Závěrem bych uvedla výhody a nevýhody testovaných produktů.

    Výhody:

    - Povedené provedení lepení

    - Hezky přilnou a kopírují kůži

    - Voděodolnost

    - Jsou hypoalergenní

    - Vydrží dlouho

    - Nepropouští nečistoty a bakterie

    - Pro děti - veselý líbivý design

    - Mix obrázků v balení

    - Pro dospělé – velmi nenápadné

    Nevýhody:

    - Menší prodyšnost

    Produkty Spofaplast mohu doporučit, rozhodně stojí za vyzkoušení.

    Pokud Vás cokoli zajímá, určitě se zeptejte, ráda odpovím.

    Krásné slunečné dny všem! 🌞

    #zkusenosti_spofaplast

    aajda
    8. črc 2019    Čtené 455x

    Náplasti Spofaplast

    Když jsem se hlásila na testování náplastí Spofaplast, už na konci svého komentáře jsem psala, že vlastně nevím, proč se hlásím, protože ač mají děti často nějaké zranění, tak náplasti nepoužívám. Obvykle postříkám desinfekcí a nechám na vzduchu. Jenže znáte to, někdo vám nabízí něco zdarma... Musím se ale přiznat, snad se na mě koník nebude zlobit, že to na něj povím... Já ten komentář smazala. Takže když mi přišla zpráva, že nás na testování vybrali, byla jsem vážně překvapená 🙂 Ale tak prázdniny za rohem, proč to nezkusit. 

    Co přišlo v balíčku? 

    • Náplasti Max Hold Voděodolné 12 ks v balení 
    • Náplasti Tattoo Voděodolné 10 ks v balení 
    • Gelové náplasti na puchýře na patách 4 ks v balení 
    • Gelové náplasti na puchýře na prstech 5 ks v balení 
    • A jako bonus tyčinková lepidla a lepíky ve tvaru kytičky, což nejvíc potěšilo naši tvořilku.

    A teď už k samotnému testování...

    Náplasti se používají stejně. Každá je jednotlivě zabalená, otevřete obal, za papírový rámeček chytnete a sloupnete náplast z obalu, náplast nalepíte, uhladíte a nakonec sundáte rámeček. Rámeček je praktický především při nálepování na rovná místa - plochy, v těchto případech funguje perfektně, náplast drží a nelepí se sama na sebe, při lepení neohmatáváte lepicí části.

    Trochu problém nastane při oblepování - například prstu - rámeček náplast drží narovnanou a špatně se tedy ohybá, kam je třeba. Slepování náplastí je trochu netradiční, táhne se jakoby ve směru prodloužení náplasti - tedy na druhou stranu, než obvykle. A kupodivu to celkem dobře funguje. 

    Náplasti Max Hold

    V balení jsou tři různé velikosti, náplasti mají ve středu tělovou barvu (průměrného Evropana 🙂 ), okraje jsou průhledné a mají papírový rámeček.

    Testovala jsem:

    - střední velikost na ukazováku rozříznutém o karton - vydržela celý den, včetně koupání v bazénu a mytí vlasů, na noc jsem ji slepila

    - malou velikost mezi prsty na noze - opravdu zákeřné místo, tady právě samotné lepení rámeček dost komplikoval, ale povedlo se, vydržela celý den chození v sandálkách, ke konci dne už se z jedné strany začala slepovat

    - velkou velikost na dětském rozbitém koleni - vydržela dva dny velmi intenzivního koupání v bazénu a stále držela jako přibitá, nicméně osobně bych uvítala ještě trochu větší - na manželovo rozbité koleno byla malá

    Náplasti Tattoo

    V balení je 10 ks jedné velikosti náplastí s různými motivy smajlíků, dle mého spíše holčičích, ale i kluci si vyberou. Testovali jsme na patě, kolenu a na hrudníku. Výdrž nekonečná, ani po dvou dnech náznaky odlepování. Dětem se líbily. Já bych ocenila, kdyby v balení byly různé velikosti, stejně jako u náplastí Max Hold. 

    PLUSY A MÍNUSY Max Hold a Tattoo

    Plusy - nekonečná výdrž, design (u Max Hold nenápadný, u Tattoo líbivý), snadné snímání tahem, voděodolnost

    Mínusy - snad jedině chybějící odstupňování velikostí u Tattoo a “malá” velká velikost u Max Hold

    A někdy plus a někdy minus je ten rámeček - podle toho, kam se lepí 🙂 

    Náplasti na puchýře 

    Tak u těch to vypadalo, že už je neotestuji, nakonec špatná volba trasy cestou dolů z Kampenwaldu (paní pokladní - jasné, s kočárkem a dětmi v pohodě, jděte! ), 4 hodiny šílených cest z kopce, kdy já často nesla v jedné ruce čtyřku a druhou rukou jistila trojku, aby se neskoulela až pod kopec, zatímco manžel to sjížděl s prázdným kočárkem a jednička s dvojkou sem tam sjely po zadku...), gumová Viva naboso a ve vedru a puchýře byly na světě. Žádná katastrofa, ale druhý den jsme jeli 40 km na kolech, tak se úplně nehodily.

    A tedy, překvapily. Chvála jim. Jen díky nim jsem těch 40 km na kole ve stejných botách a včetně koupání přežila. Až na ten rámeček - olepení malíčku na noze bylo fakt náročné. 

    A pak mě trochu zmátl trojúhelníkový tvar náplasti na patu - nějak jsem nevěděla, zda ten vrchol mířit nahoru nebo dolů. A ten vrchol se odlepil, ale přes puchýř náplast držela celý den. 

    Loni se mi povedl podobný kousek ve stejných botkách, olepila jsem se vším možným, ale do bot nepomohlo nic a na kolo jsem musela v žabkách. Takže letos jsem byla velice mile překvapená. 

    Plusy - slušná výdrž, příjemná na noze, daly se obout boty, které puchýř způsobily 

    Mínus - jednoznačně rámeček u těch prstových

    A závěrem?

    Jsem vážně mile překvapená výdrží i voděodolností, což byly hlavní důvody, proč jsem náplasti nepoužívala. A funkčností náplastí na puchýře. Obout tytéž boty hned druhý den, super! Zbytek náplastí máme s sebou na kempovací dovče, ač doufám, že už nebudou třeba. Ale až dojdou, pořídím do zásoby další. 

    Děkuji moc za možnost testovat a změnit názor na náplasti, tyto mohu opravdu s klidným svědomím doporučit. 

    #zkusenosti_spofaplast

    deniskaka
    7. črc 2019    Čtené 550x

    Spofaplast

    Nedávno jsme měli štěstí, byli jsme vybrání k testu nových náplastí značky Spofaplast. Najít vhodné náplasti je u nás trochu problém vzhledem k extrémní elasticitě a křehkosti kůže dětí. Již jsme zkusili několik různých značek, ale abych pravdu řekla, u každé se mi líbilo cosi, ale bohužel ne vše. 


    Vím, jak jsem jako malá milovala dětské náplasti s obrázky, ale bohužel často nedrží dostatečně pevně a proto při větších zraněních sahám po fádnějších, ale kvalitnějších náplastech. Děti jsou v jednom kole a tak i přes horké počasí, které nám omezovalo pobyt venku a tudíž i testování, si svá zranění dohnali v posledních 4 dnech testování :-/
    dcera - odřenina z nových botou, pád ze stromu, pád na dlažbě, píchnutí vosou
    syn - odřená kolena, lýtka, 2x rozbitá hlava

    Co je pro mně důležité při výběru náplasti?

    - aby dostatečně držely a měly různé tvary dávající větší možnost přizpůsobení se danému zranění
    - aby byly prodyšné a urychlilo se hojení
    - aby byly voděodolné - hlavně v létě
    - aby obklopily ránu ze všech stran a zamezily tím tak kontaktu s možnými zdroji infekcí
    - aby dobře držely, ale zároveň nebyly bolestivé při sundávání
    - použité materiály a skladba náplasti
    - a v posledním bodě, ale stejně důležitém pro děti, jejich design

    Největší radost vzbudil u dětí tudiž balíček tattoo, který má moc krásné motivy, jen bohužel všechny náplasti jsou stejné velikosti, tudíž je není možno použít vždy a není jich moc - doporučujeme nakoupit si do zásoby 🙂 

    Určitě budou vhodné v lékarničkách školek, kde po pádu potěší a určitě rozesmějí každou smutnou tvář dětí. Doporučila bych je pro jejich voděodolnost, skvělé držení na kůži i na tábory, a do lékarniček na prázdniny. Nevypadají jako náplast a kůži krásně ozdobí. Bohužel trochu kůže mokvala, tudíž prodyšnost nebyla až tak dostatečná, ale při drobných zraněních nám toto nevadilo až tak.

    Využili jsme i náplast max hold, která má obdobné vlastnosti jako tattoo. Náplast držela trochu méně i z důvodu dceřiných neposedných prstů, které již sundaly spousty náplastí. U syna, který neměl nutkání si s náplasti neustále hrát, držela výborně 🙂 Ocenila jsem i její diskrétnost a snadnost aplikace.

    Skvělé byly i náplasti na puchýře, kdy se náplast neslupuje a pěkně drží na nohou i přes nošení botou. Navíc jsou velice diskrétní a člověk na ně snadno zapomene, jelikož je vůbec necítí, nebrání pohybu, netáhnou. Dcera měla často opakující se puchýře, jelikož tření botou většinou setřelo i náplast a puchýř neměl šanci se zhojit. Jsem ráda za možnost vyzkoušet tyto náplasti. Už je máme stále po ruce a v kabelce při cestování. 

    Jsem ráda za snadnost odlepování náplastí, což bývá často u zvýšené elasticity zdrojem hematomů (hematom po odlepení klasické kruhové náplasti).

    #zkusenosti_spofaplast

    nikolaac
    7. črc 2019    Čtené 423x

    Testování náplastí SPOFAPLAST u nás

    Velmi chci nejdříve poděkovat za tuto možnost testovat náplastí SPOFAPLAST 🙂. 

    Zrovna když jsem měla v nejmenované lékárně na eshopu v košíku náplasti (ano, byly to SPOFAPLAST- zaujaly mě pro syna, že mají krásné obrázky), jsem si všimla, že zde probíhá testování na náplasti. A páč se na mě neusmálo nikdy štěstí, řekla jsem si, že to zkusím a uvidím 😀 A ejhle! Ono to vyšlo! 💛😇 Tudíž u mě velká radost. Velmi jsem se těšila na balíček až dorazí!

    Den kdy balíček dorazil : 

    Bylo pondělí ráno, když mi od kurýra přišla sms, že bude doručovat balíček! Po rozbalení mě velmi překvapilo množství balíčku náplastí, co se v něm ukrývalo plus drobnosti navíc. Na lepidlo je bohužel syn ještě malý, ale věřím, že na podzim si s ním užijeme dost! 😊

    Balíček obsahoval náplasti SPOFAPLAST - gelové náplasti na puchýře na patách, gelové náplasti na puchýře na prstech, voděodolné TATTOO, MAX HOLD voděodolné (novinka).

    Gelové náplastí na puchýře na patách: 

    + balení 

    + množství (4 ks)

    + voděodolné 

    Nevýhody jsme nezjistili. "Bohužel" nebyla šance,  nikdo z rodiny puchýře neměl. Ale máme je vždy s sebou!😊

    Gelové náplasti na puchýře na prstech:

    + množství 

    + balení (5 ks)

    + voděodolné 

    + náplast je průhledná až polštářek 

    Nevýhody jsme nenašli. Na cestách jsou vždy s námi.

    Náplasti TATTOO:

    + množství (10 ks)

    + balení

    + voděodolné 

    + vzhled ❤

    Již pro rozbalení mě ihned zaujal vzhled. Veselý smile na krabičce  kterých si samozřejmě všiml i syn 😀 Nosíme je všude s sebou. Na koupaliště, zahradu k bazénu, na procházky a výlety. Mám je v peněžence, batůžku. I u babičky a dědy jsme pár nechali, pro jistotu 😊

    A poslední testované - Max HOLD:

    + voděodolné 

    + množství (12 ks)

    + 3 velikosti

    + náplast je průhledná až polštářek 

    - nevydržela větší zátěž 

    A jako již předešlé náplasti, máme i tyto vždy s sebou. A vždy už mít budeme. Nikdy nevíme, co se stane a tyto náplasti se vejdou všude! 😊👍🏻

    Syn má stále nějaké "bebí" a když dostaneme tuto možnost testování, tak najednou nic 😀. Ale co bylo v našich silách, tak jsme otestovali, moc jsme si to užili, líbilo se nám.

    Děkujeme ještě jednou za tuto možnost! ❤😊 a budeme se těšit na příště! Snad se na nás zase usměje štěstí! Přejeme Všem krásný den! 😇

    #zkusenosti_spofaplast

    raniha
    5. črc 2019    Čtené 848x

    Náplasti SPOFAPLAST - naše recenze

    Každoroční spotřeba náplastí u nás stoupá, a tak, jak je to i v jiných domácnostech s dětmi, nejvíc jich spotřebuje náš čtyřleťák 🤕 Vítězem našeho testování se ale nestává naše střeštiprdlo, ale překvapivě náš tatínek, který rovnou vyzkoušel dva typy a celkem spotřeboval šest náplastí během 14 dnů 🙈

    Když jsme byli vybráni na testování, myslela jsem si, že dorazí pouze "dětské" náplasti, proto bylo pro mě velkým ač milým překvapením, co všechno se skrývalo v testovací krabičce. 
        •  Voděodolné TATTOO
        •  Max Hold (voděodolné)
        •  Gelové náplasti - Na puchýře na patách
        •  Gelové náplasti - Na puchýře na prstech
        •  Dárky - samolepící papírky, lepidla
    (využiji jako bolestné)

    Náplasti jsme nešetřili a dopřávali jsme jim ty nejhorší možné podmínky. Nakonec jsem je podrobila i menšímu testu sama na sobě. Ale hezky popořádku.

     Voděodolné TATTOO

    Kdo by v dnešní době nemiloval smajlíky? Najdou si oblibu jak u malých, velkých, nejmladších a i nejstarších. Proto chválím design těchto náplastí, dovolím si říct že je nadčasový 👍 Nejvíc se mi ale na tom líbí to, že to není "trapný" ani pro teenegera a jak to okomentoval náš devítiletý synovec - "hej, ty jsou hustý" - to mluví za vše ne?

    Další super věcí na této naplasti je, že vypadá jako tetovačka a málo kdo by řekl, že je to náplast. Ano, naše babička se divila, když jí Miky oznámil tu skutečnost a děda hned jásal, že to musí mít taky (jakže se to říká o starých lidech?). 

    S aplikací jsme měli poněkud problém, ačkoliv jako zdravotník jsem si myslela, že jsem profík na lepení náplastí, tady jsem selhala 👩‍⚕️ Jak se ale ukázalo, asi zrovna jsem narazila na nějakou kazovou, protože druhá už šla normálně. Po nalepení drží a nikam se nehne. Voděodolnost funguje na 100 %. 

    Testování se chopil náš čtyřleťák Miky, který si odřel trošku koleno. Krev netekla, dezinfekce nebyla potřeba, za to náplast musela přece být. Vybral si zamilovanou 😍 Jenže tady nastal právě problém s aplikací a když jsme konečně násilím dostali dolů papírky, co chrání lepidlo, tak se nám kousek odchlípaval, po zastřižení zůstalo jen jedno srdíčko. A to bylo slziček, co vám budu povídat. Zkoušela jsem, že dáme jinou, neprošlo mi to. Tak jsem vzala fixu a druhé srdíčko domalovala 💔

    Tady jsem vážně byla ráda, že se nejednalo o žádné větší zranění, protože jsme lepením náplast znehodnotili a když si představím řvoucí dítě, dlouhotrvající aplikace a pak ještě by muselo být přelepování. Uf, nevím jestli bych byla chudák já nebo Miky. Každopádně náplast ustála v testování obstojně. Měl ji na koleni nalepenou od 19.hod do druhého dne do 17.hod, potom se odloupla. Zažila Mikyho neustálé vrtění v posteli (to přežije málokterá náplast), hraní ve školce, ježdění na odrážedle, procházku, pískoviště a koupání v bazénu. Po koupání v bazénu se náplast sloupla. Musím říct, že i dětem ve školce se náplast líbila, hlavně holčičkám. Jediné, co bych jí vytkla, ačkoliv píší na krabičce, že je prodyšná, Miky měl namokvalou kůži pod polštářkem náplasti.

    + voděodolná
    + nadčasový design
    + pro všechny věkové kategorie
    + vydrží nalepená dlouho

    - jedna velikost
    - neopakující se smajlíci

     Max Hold (voděodolné)

    Balení těchto náplastí obsahuje tři velikosti. Šest menších, co se hodí na drobná poranění (velikost jako smajlíkové náplasti). Čtyři střední, které se hodí perfektně na odřené koleno či loket a dvě velké na větší úrazy.

    Aplikace je stejná, tak jako u smajlíkových. Celkem jsme spotřebovali 5 těchto náplastí a vždy se nám ji podařilo nalepit na první pokus a řekla bych i rychle nebo určitě rychleji než klasické náplasti.

    I voděodolnost u těchto náplastí je 100%, jen s prodyšností si opět nejsem moc jistá. Po nalepení ale náplast drží na svém místě. Na obalu píší, že vydrží nalepená až 48hodin, ani jedna nevydržela déle jak 12hodin, ale náplasti jsme opravdu nešetřili.

    Tyto náplasti otestoval především manžel a to hlavně na palci ruky, kde se ošklivě poranil v oblasti čečulky a nehtu. První den testování proběhl dobře, dezinfekce ani krev nikde nestékaly, náplast krásně drží, voděodolnost funguje.

    Další dny jsme jenom přelepovali, ale bohužel rána si vyžadovala více vzduchu, proto si ji manžel zalepil jen do práce, aby se mu tam nedostal prach (pracuje ve stavebnictví) a doma si dával klasickou náplast. Náplast vydržela suprově pracovní provoz, jak v rukavicích tak i bez nich. Pokud se začala odlepovat, tak jen kraje, které se ale za nic nechytaly, proto neměla tendenci se odlepovat rychleji dál. Jako další plus je, že náplast není moc vidět, a tak se vás každý neptá, co se vám stalo. Manžel ji chválil, líbila se mu hlavně její výdrž, co se mu ale nelíbilo byla prodyšnost, protože rána mu začala pod polštářkem mokvat jak neměla přísun vzduchu.

     + tři velikosti
    + nenápadná
    + dobře drží
    + voděodolnost

     - méně prodyšná než jiné typy náplastí

     Gelové náplasti 

    Na léto úplně ideální náplasti. Jako první mě zaujal jejich tvar, konečně náplasti, které jsou dotáhlé až do konce. Jsou krásně měkkoučké a po chvilce zapomenete, že je vůbec na noze máte - jsou totiž skoro neviditelné.


    Opět se do testování pustil manžel, kterému se na palci u nohy udělal mozol. Nic strašného, ale jelikož musí v horkém počasí nosit uzavřenou pracovní obuv, tak mu následkem toho prasknul. Bylo super, že náplast vážně není skoro vidět, protože co oči nevidí - to srdce nebolí, u chlapů toto asi platí dvojnásobně. Náplast byla pohodlná, vůbec o ní nevěděl. Ano, zapomněl dočista na ni.

    Ráno měl na sobě pracovní obuv, protože dělal na střeše, asi si umíte představit jaké složité prostředí musela náplast zvládnout. Dopoledne ale dělal již ve skoro hotové novostavbě, takže se musel přezout do "pantoflíčků", kde si po dvou hodinách na náplast vzpomněl a to jen díky tomu, že se mu odlepila. Já myslím, že na to co musela zvládnout, že opravdu super a věřím, že náplast na puchýře na paty obstojí stejně úžasně, ale tam jsme se k testování bohužel nedostali.

    + měkká

    + není skoro vidět
    + tvarovaná
    + příjemná na nošení, netlačí
    + vydrží dlouho nalepená

    Závěrem menší test

    Jelikož jsem se trošku cítila provinile, že jsme náplasti málo vyzkoušeli a také nemám ráda recenze na výrobky, které autoři sami nevyzkouší, rozhodla jsem se otestovat náplasti tattoo a max hold sama na sobě. Testování probíhalo sice bez poranění, ale za to s maximální zátěží.


    Náplasti jsem si nalepila ráno v 9 hodin na ruku. Naschvál jsem vybrala místo, které je hodně namáhané - ať už okolními vlivy nebo vnějšími (napínání kůže, práce svalů a vazů, atd.). Aplikace proběhla bez problémů, sice u smajlíkové se malý kousek odlepuje, ale hezky rýsuje s kůží, dál to nemá tendenci pokračovat.


    Kůže mě maličko pod náplastí začíná svědit, ale reakci žádnou nevidím, proto pokračuji dál v testování. Náplasti čeká x mytí rukou mýdlem, x opláchnutí, škrabání brambor, hrabání v hlíně, rukavice, práce na staveništi a jelikož je dneska zima na koupání v bazénu, tak je čeká bublinkatá koupel.


    Po 20 minutové koupeli v né příliš horké vodě se náplast max hold odlepila, smajlíková drží. Je 21 hodin, tedy dvanáct hodin testování a já náplasti odlepuji. Bohužel prodyšnost náplastí je mizerná a i já mám zapařenou kůži. Ale hold, když je něco voděodolné, tak to zároveň nemůže být propustné.

    Závěrem bych ráda poděkovala za možnost testování a všem náplasti doporučila. Už dlouho jsem se nesetkala s tak perfektně držícími náplástmi, jako jsou tyto od Spofaplastu. Pokud i vy hledáte voděodolnou náplast, co něco vydrží, jděte rozhodně do této značky.
    P.S. I při citlivé pokožce nás všech jsme neměli nikdo žádnou reakci.

    #zkusenosti_spofaplast

    dashyyy
    5. črc 2019    Čtené 555x

    SPOFAPLAST není jen obyčejná náplast

    Ve chvíli, kdy mi dorazila zpráva, že jsem byla vybrána na testování, byla jsem celkem zaskočená. První myšlenka byla, že vlastně takové testování nemusí být úplně sranda. Avšak hned, jak jsem balíček otevřela, jsem věděla, že testování bude hračka. Pestrost balíčku navnadila prvním pohledem.

    Pojďme si shrnout, co vše jsme dostali a jak jsme vlastně byli spokojeni.

    Jako první představím VODĚODEOLNÉ TATTO NÁPLASTI. Tyto náplasti měly u dětí očekávaný úspěch a první testování na sebe nenechalo dlouho čekat. Jako první se ho zhostil skoro 7letý Filda odřeným loktem. Byl z celé situace rozhořčen a dle toho si i vybral svoji první zamračenou náplast.

    Dle všeho měla náplast veliký úspěch i ve školce a o to víc mě překvapil výběr druhé náplasti na sedřené holeni. Prý kvůli Terezce. První láska, sousedka, spolužačka ze školky a jdou i do stejné třídy na ZŠ 😀 (nesnáší růžovou)

    Další testování probíhalo ve vodě. Na suchu náplast držela super. Nikde se neodlepovala. Filda zkusil zátěžový test na koupališti, kde teda se nezdráhal a řádil jako kůň. Musím říct, že jsem byla opravdu překvapená, když náplast po celém odpoledni vypadala úplně stejně, jako když jsme přijeli. S takovou náplastí jsem se ještě opravdu nesetkala 🙂

    Adélka, naše dnes čtyřleté čertě, si mezitím stihla poslední den ve školce dost nehezky odrovnat obě kolena, ale celou cestu domů se těšila, až si bude moct  konečně taky vybrat svoji náplast a šla ji rovnou zatížit do bazénku na zahradě. Zkušenost dle očekávání stejná jako v předchozím případě. Náplast se ani nehla.

    Jako shrnutí recenze těchto náplastí musím hlavně chválit. Jsem naprosto spokojená s provedením, materiálem, polštářky, které jako jediné, co znám, nerozmazaly dezinfekcí všude po lepicí ploše. Náplast nepustila do rány vůbec nic. Super provedení lepení, boční proužky dovolí náplast v klidu natáhnout, aby pěkně držela. Řekla bych, že i z hlediska estetického, vypadá náplast super. Náplast dokonce musela zachránit plyšovou kočičku, které prasknul ocásek. Kočička byla převezena na spravení k babičce a ta koukala, jak měla kočička zalepený ocásek tattoo náplastí 😀 Jediné, co mohu vytknout, je jedna velikost. Určitě bychom ocenili i vetší náplasti právě třeba na kolínka 🙂

    Dále musím pochválit náplasti MAX HOLD též voděodolné. Abych neolepovala jen rodinu doma, tyto náplasti jsem dovezla na testování tchýni. Bohužel jsem nestihla fotodokomuntaci, každopádně zátěž pro náplast to byla obrovská. Moji tchánovci mají totiž zemědělské objekty, pole, louky a hlavně kravín, kde se 365 dní v roce, dvakrát denně starají o všechen možný dobytek. Tahleta paní si denně namočí ve vařící vodě ruce tolikrát, že si to umí málokdo představit. Má opravdu dost zkušeností s různými druhy voděodolných náplastí a přesto byla z Max Hold velice překvapená.

    Náplast stejně jako ta dětská, nepustila do rány vůbec nic. Při takovéhle práci je potřeba náplast měnit několikrát denně, ale přesto neklouzala z prstu, jako náplati od konkurence. Jsme domluveny, že budeme dělat hromadnou objednávku na zbytek léta. Musím nakonec pochválit velikosti.

    Nejvíc mě děsilo testování GELOVÝCH NÁPLASTÍ NA PUCHÝŘE NA PATÁCH A GELOVÝCH NÁPLASTÍ NA PUCHÝŘE NA PRSTECH. Testování těchto náplastí mě upřímně trošku děsilo, protože na puchýře úplně netrpím. Koupila jsem si nedávno takové ty pidiponožky do balerín a hle, problémeček byl na světě. Otlačené palce a paty. Na jednu stranu mi přišlo vtipné, že jsem poprvé v životě měla z něčeho takového trošku radost 🙂 Opravdu super jsou gelové polštářky. Věřím, že by polštářky v pohodlí ochránily i větší puchýř.

    Další super věc je, že náplast není na noze v podstatě vidět. Polštářek samotný má tělovou barvu a lepivá část je průhledná. U této části však u obou náplastí nastal drobný problém a to, že se mi vlastně během pár metrů chůze odlepily kraje lepivých částí. A to na zalepeném palci i patě. Náplast jsem při lepení důkladně projela několikrát, ale ani to nepomohlo. ALE odlepené konečky jsem odstřihla a nakonec mi obě náplasti vydržely dva dny a držely až do slepení.

    Za mě tedy pokud někdo na puchýře opravdu trpí nebo se úplně nezadaří s koupí bot, tak tato náplast rozhodně uleví a pomůže. Pokud bych někdy měla takový problém, bez váhání si ji koupím. Zkoušela jsem je vyfotit v akci, ale nemyslím si, že by tu někdo chtěl koukat na moje olepený nohy 🙂

    Ještě než se rozloučíme, děkujeme za přiložené dárečky. Na barevné lístečky jsem zatížená. Co si nenapíšu, to nevím. Mám i v práci olepený celý monitor 🙂 Lepidla zase ocenila Adél, výtvarnice, která má neskutečnou lepidlovou spotřebu. Tedy i já jsem zásobu velice ocenila 😀

    Chci především poděkovat za možnost testovat SPOFAPLAST, protože po dlouhé době jsem narazila na náplasti, které opravdu vydrží a člověk nemusí řešit bulící dítě na koupališti, na hřišti nebo kdekoliv a ještě je spokojené, že si může vybrat svého smajlíka. Brzy budu máma 7 let a za tu dobu jsem zkusila opravdu řadu různých konkurečních značek, ale tady jsem si jistá, že určitě nějakou dobu zůstanu.

    Přeji všem krásné léto. Co nejméně odřenin a podobných nehod a nezapomeňte, že krabička náplastí v kabelce, batohu, dokáže zachránit spoooustu situací ať už nám, tak i lidem v okolí.

    #zkusenosti_spofaplast

    misfitka
    5. črc 2019    Čtené 448x

    Jak jsme testovali náplasti (a nejen ty) od Spofaplast

    Na prvním místě bych velice ráda poděkovala za to, že jsme byli právě my vybráni na testování Spofaplast. Po dlouhé době jsem se přihlásila na Modrého koníka a viděla, že se vybírají adepti na testování náplastí a okamžitě mne napadlo, že se zkusím zapsat a opravdu mile jsem byla překvapena, když mi po pár dnech přišla zpráva, že nás vybrali.

    Téma náplastí, neboli zálepek, jak říká naše mladší dcera, je u nás opravdu ožehavé téma. Už dlouhou dobu jsou náplasti součástí našeho každodenního života a nesmí chybět v povinné výbavě kabelky, ať už jedeme na výlet nebo se vydáme pouze na krátkou procházku. Jak už to tak s dětmi bývá a to především s těmi malými, odřenina se stane, kde se vzala tu se vzala, a tak musíme být připraveni na všechno. Naše šestiletá dcera se teď věnuje především různým sportům, takže se nám každou chvilku stane, že něco nevyjde, jak má a odřenina je na světě.

    Proto jsme netrpělivě čekali na balíček, který dorazil po pár dnech a my se okamžitě pustili do testování. Hned po otevření mne mile překvapilo, co všechno nám bylo poskytnuto k testování. Nejednalo se jen o dětské náplasti, ale našli jsme rovněž voděodolné náplasti pro dospělé, gelové náplasti na puchýři na prstech a patách a jako bonus lepící papírky, které využíváme na nákupy a také lepidla. Ta nejvíc potěšila děti, které se hned věnovaly tvoření a lepení ještě víc, než předtím. Při tom počtu, který jsme obdrželi, předpokládám, že nám zásoba lepidel na čas vydrží.

    Teď k samotnému testování. Naneštěstí se nám přihodil hned první den úraz, takže jsme mohli otestovat první dětské náplasti tattoo. Dcera si odřela koleno, na které si bez slziček nalepila náplast, kterou si sama vybrala. Nejvíce se jí zalíbil vysmátý smajlík 😀 Velice mile mne překvapila aplikace, kdy se náplast doslova přicucne na kůži a krásně drží. Pak jen odstraníte bílé proužky po obvodu, zatáhnete do stran a je hotovo. Jelikož bylo ten den horko, vydali jsme se do bazénu a narozdíl od náplastí jiných značek nám tato Spofaplast vydržela celý den i přes nápor dětských hřišť a půl dne cachtání ve vodě.

    Dceři se natolik smajlíci zalíbily, že si musela hned pro jistotu vylepit dalšího, tentokrát na ruku i přesto, že tam žádné bebíno neměla. Rozhodla jsem se, že otestujeme, co taková náplast vydrží a když se ani po třech dnech nejevil nejmenší náznak toho, že by se chtěla sama odlepit, musela jsme ji sloupnout ručně. Avšak další, co mě překvapilo bylo, jak lehce šla sundat a ani to nebolelo. Nemusela jsem ji silou páčit, jako jsme zvyklé u konkurenčních značek, že děti doslova řvou, jak je lepení bolí. Navíc mladší dcera má na téměř všechny náplasti dostupné na trhu alergickou reakci, takže musíme opravdu pečlivě vybírat a to se nám s náplastmi Spofaplast nestalo ani jednou.

    Starší dcera si zase pro změnu mimo klasických šrámů vytvořila puchýř na patě z nových bot. Nalepili jsme tedy opět smajlíkovku, jak jsme jim začali říkat. Ta se ovšem na patě po pár hodinách namáhání v botách a v kombinaci s tropickým vedrem začala lehce odlepovat. Sundali jsme jí a nahradili náplastí přímo určenou k tomuto účelu. Tedy Gelová náplast na puchýře na patách. A opět milé překvapení. Aplikace jednoduchá, krásně se přicucla, udělala super bariéru mezi puchýřem a samotnou botou, takže puchýř přestal bolet a dcera byla nejspokojenější na světě. Navíc dle jejich slov krásně chladí. Snažila jsem ji vyfotit, ale náplast není na kůži téměř vidět. 

    V průběhu času jsme otestovali i náplasti pro dospělé – myšleno klasické, bez obrázku. A už vlastně ani nevím, co bych napsala, abych se neopakovala. Nemám této značce jednoduše co vytknout. Za mě obrovská spokojenost a předčila veškerá má očekávaní. Nejen, že ty s názvem Tattoo krásně vypadají, ale skvěle plní svou funkci. Přesně tak, jak by měly splňovat všechny náplasti.

    Veškeré věci z balíčku jsme tedy využili na maximum. A to opravdu do posledního kousku.

    Nyní se chystáme na dovolenou. Neváhala jsem a první, co jsem objednala, byly právě náplasti Spofaplast všeho druhu. Nejvíc však samozřejmě obrázkové.

    Ještě jednou děkuji, že jsme mohli být právě my součástí tohoto testování a mohli vyzkoušet něco nového. #recenze #test_spofaplast 

    #zkusenosti_spofaplast

    konik_testuje
    3. čer 2019    Čtené 3401x
    Image title

    Vaše zkušenosti se Spofaplast

    Jakmile vykoukne sluníčko a venku to je na kraťasy a tričko, byl by hřích toto krásné počasí nevyužít k výletům a sportu. Pokud máte děti, můžete pro ně najednou vymyslet nespočet aktivit od plavání, jízdy na kole či bruslích, až po výlety do přírody.

    Odřeným kolenům, škrábancům nebo puchýřům se bohužel sem tam nevyhnete - v takových chvílích přichází na řadu náplasti Spofaplast, které zraněné místo ochrání a vy i děti můžete pokračovat v aktivitě. Náplasti Spofaplast však slouží také jako prevence všech drobných zranění a jsou voděodolné, takže je nezastaví ani vodní sporty.

    Co testujeme?

    Maminky a jejich děti, které vybereme na testování, vyzkouší na vlastní kůži:

    • Voděodolné náplasti Spofaplast s motivem Tattoo, které jsou určeny pro děti.
    • Voděodolné náplasti Spofaplast Max Hold, které ocení především maminky, ale jsou vhodné i na dětskou pokožku.

    Dámské kabelky a kabelky maminek jsou známé tím, že v nich najdeme téměř všechno - od peněženky až po plenky a jídlo. Náplasti, které chrání a děti baví barevnými motivy, by měly být nedílnou součástí těchto kouzelných tašek.

    Náplasti Spofaplast jsou z prodyšného materiálu šetrného k pokožce, spolehlivě přilnou, a hlavně jsou různých velikostí. Takže ošetříte odřeninu na koleně, pořezaný prst, nebo otlak na patě.

    Náplasti drží bezpečně až po dobu 48 hodin. Odolné, ale diskrétní, Max Hold náplasti se ohýbají, kopírují kůži a nepropouštějí vodu, nečistoty a bakterie během pohybu. Je důležité chránit a ošetřit i ta nejdrobnější poranění.

    Koho hledáme?

    Hledáme 10 maminek, které mají děti ve věku:

    • do 3 let
    • od 3 do 6 let
    • nad 6 let

    Jak se zapojit?

    Pokud máte aktivní děti, které se nezastaví a občas se jim přihodí nějaké drobné zranění nebo puchýř, vyzkoušejte mezi prvními v Čechách nové náplasti značky Spofaplast.

    Stačí nám do komentáře napsat, kolik je vašim nejmenším a proč by se vám hodily náplasti Spofaplast? Jestli rády fotíte, bude to při testování výhodou. Čas na napsání komentáře máte do neděle 9. 6. 2019. Poté vybereme 10 maminek, které oslovíme interní poštou.