girasolda
    5. črc 2017    Čtené 191x

    Testování TENA

    Jako spousta jiných žen v mém věku (49 🙂 ) a po více porodech ( já už 4) mě trápí potíže s únikem moči. Tedy, ne že bych se počůrávala každou chvilku, ale i tak je to velmi nepříjemné a navíc štve pocit, že to nemůžete na 100% ovlivnit.

    Děti mají trampolínu a tak ráda bych si zaskákala, jenže udělám dvakrát hop a je to v kalhotkách. Nebo sem tam se člověk neubrání rýmě, kýchnu a je to tam zas ☹ Nebo když mě popadne záchvat smíchu ( a to dost často - mám vtipné děti), cítím,  jak se to silou vůle nedá zastavit... Doma se člověk hned jde převléct, ale venku, ve městě to není tak jednoduché.

    Zrovna jsem se vrátila z dovolené, takže testování tena vložek proběhlo v terénu 🙂 Dlouhá cesta na dálnici a častá potřeba si odskočit se nějak nesnese spolu. Pravda, jsou tam odpočivadla s WC, ale rušit spící rodinu v noci častým zastavováním není moc fajn. A taky chcete, aby nějaká 12tihodinová cesta odsýpala co nejrychleji. Takže jsem použila Tena Lady slim normal a "život" byl zachráněný 🙂

    Ten pocit jitoty byl k nezaplacení.

    Během horkých dnů by se měly doplňovat často tekutiny a dodržovat pitný režim, což se pro mě občas špatně realizuje. Radši nepiju, abych nemusela hledat místo k vyčůrání a zvlášť tam, kde to neznám. Tentokrát jsem měla svou pojistku v podobě vložek Tena a vyplatilo se to. Výlety po historických památkách a středomořských městech se obešly bez bolení hlavy z nedostatku tekutin. Vložky se velmi lehce aplikují bez nutnosti vybalování a ještě sudávání dalších papírových pásků. Navíc se použitá, dá lehce zabalit do obalu z nové vložky. Dřív jsem měla občas problém, že se vložka někam posunula a dobře nedržela na svém místě, ale Tena drží perfektně a pod oblečením ani není vidět. Je opravdu diskrétní.  A i když je vedro, není delší dobu cítit nějaký zápach moče, když nemáte možnost brzké výměny.

    S Tenou jsem spokojená a určitě je pro mne nejlepší volbou pro mé potíže s inkontinencí.

    jolcap
    28. čer 2017    Čtené 216x

    Testujeme s koníkem

    Poprvé jsem zkusila, že bych taky testovala, mám zkušenost s drogerií, že na mě vyjde testování tak hygineckých potřeb mě opravdu nenapadlo. Než balíček dorazil, tak jsem několikrát uvažovala, že hodím ručník do ringu, ale už bylo pozdě a balíček dorazil do práce. 

    Je mi 46 let a po porodu jsem už víc jak 5 let, takže můj problém je čistě věkový, nejvíc mě trápí při nachlazení, kdy stačí jen kýchnout a je na průšvih zaděláno. 

    Moc mě potěšilo, že balení obsahovalo různé typy a velikosti, kdy je na balíčku i napsáno kdy se hodí daný typ použít. Jednotlivé vložky jsou zabaleny zvlášt, není tedy problém si jich pár zabalit s sebou.

    Jako první jsem zkoušela Lady Slim Mini, trošku mě zarazila jejich velikost, prostě stejná jako u normálních vložek, to jsem nečekala. Nejvíc mě zarazilo, že jsem i přes můj šok o velikosti vůbec necítila, že nějakou vložku mám. Večerní situace byla super, žádný nepříjemný odér a prádlo naprosto bez poskvrnky. Vyzkoušela jsem od každého balení a tedy od každé velikosti, moc se mi líbilo,že byly neskutečně jemné na dotyk ( takové byly snad jen ty poporodní vložky).

    Velmi dobrou službu mi udělaly při fyzické námaze, celodenní výlet na kole byl zatěžkávací zkouškou a musím říct, TENA Lady obstála na výbornou, protože ne vždy jsem mohla navštívit WC a použila přírodu a na to je tenhle výrobek jako dělaný. 

    Shrnutí:

    + hebkost

    + balení

    + možnost zvolit různé typy

    + pohlcování pachu

    + 100% jistota čistoty

    + ani po každodením používání nezačaly gynekologické problémy

    - velikost

    - dostupnost pouze v lékárnách

    - cena

    Testování mě přesvědčilo o tom jak je dobré používat věci k tomu, k čemu jsou určené. Vložky Tena Lady jsou hebké a každodenní používání nijak neovlivňuje další zdravotní problémy spojené s používáním neprodyšných slipových vložek, které se mi pravidelně vrací. Vřele doporučuji všem kdo má problémy s únikem moči. Osobně si ovšem myslím, že finančně se tento komfort prodraží, cena není pro starší a maminky na mateřské až tak příznivá.

    klokanka73
    28. čer 2017    Čtené 242x

    Tena lady

    Testování Tena. Byla jsem vybrána k otestování vložek Tena lady. Po čtyřech porodech bohužel došlo k poklesu pánevního dna a oslabení močového měchýře a začaly se mi stávat nehody. Stačilo si kychnout nebo zakaslat a už byly mokré kalhotky. A můj milovaný tanec, stačilo poskocit a zase nehoda. Teď jsem zase těhotná (naposledy) a je zajímavé že se to hodně zlepšilo a nevadí mi ani kýchání a kašel. Skákat zkoušet nebudu, to nechci mimi ohrozit. Ale problém když začnu potřebovat na malou a není poblíž WC, ač se snažím svaly zatinat, než doběhnu a najdu WC už mi část unikne. Ale tentokrát jsem byla vybavena inkont.vložkou Tena Lady a zůstaly mi suché kalhotky. Super, přitom je opravdu tenká a nijak vidět není. Cítím se velmi pohodlně a už se nebojím že nestihnu najít WC a stane se nehoda. Takže za mne určitě doporučuji. #test_tena

    daniopl
    22. čer 2017    Čtené 209x

    TENA vložky

    7.6. 2016 - právě dorazily vložky TENA!  Sice nečekaně později odpoledne, v čase kdy mi dítě spí a doručovatel vzbudil celé osazenstvo ložnice, tj. dva psy a dítě, ale dorazily. Po uklidnění situace, jsem zvědavě rozdělala balíček. Mám tedy k vyzkoušení troje balení vložek: 

    • Lady slim Normal - 24 ks v balení, 
    • Lady slim Mini plus - 16 ks,
    • Lady slim Mini - 20 ks v balen

    Obal velmi sympatický, v decentních zelenkavých barvách, kde je jasně napsáno a vyznačeno, v jakém případě použít. Na boční straně obalu je namalovaná celá sada tohoto výrobku od Teny, takže jasně vidíte, jaké použít a jaké máte zrovna v ruce. Super nápad.


    Jde se dovnitř. Otevírání balíčku kupodivu snadné.  Když porovnám s jiným otvíráním podobných balení, tak určitě jednodušší. Vložky jsou baleny jednotlivě v zelenkavé kapsičce, na omak velmi příjemné. 

    Vložky Lady slim Normal - dočetla jsem se, že jsou pro pro všechny ženy, které mají lehký až střední stupeň inkontinence, což bude asi i můj poporodní případ. :( Měly by mít vyšší absorpční schopnosti, které zajišťuje zdvojená vrstva buničiny, anatomicky tvarovaná vložka dokonale přizpůsobivá tělu. Délka 270 mm ( možná mohla být kratší ), savost: 300 ml.

    Má unikátní systém kontroly zápachu Fresh Odour Control zadržuje nežádoucí zápach moči až po dobu 8 hodin a zaručuje tak svěžest a diskrétnost.

    Další slibované klady:
    - Nový hedvábně jemný povrch Silky Softness pro větší komfort a příjemný pocit při nošení
    - Lepicí proužek udržuje vložku na svém místě (to už má snad dnes každá vložka  )
    - Systém Body Shape - anatomicky tvarovaná vložka umožňuje výborné přizpůsobení tělu
    - Jádro vyrobené technologií Dry Fast Core s vynikajícími absorpčními vlastnostmi pohlcuje moč rychleji
    - Prodyšný materiál pro snazší přístup vzduchu a zvýšený pocit svěžesti
    - Všechny materiály jsou pečlivě posuzovány a dermatologicky testovány.
    Můžu říct, že po vyzkoušení mám jedinou výhradu, a to je délka, mohla být opravdu klidně kratší pro větší diskrétnost nošení, ale jinak souhlasím s popiskem výrobce. Nosí se opravdu dobře, vložka drží na svém místě, což je určitě velmi důležité. Absorpční schopnosti jsou opravdu dobré. Když si člověk kýchne, tak to určitě pozná. slight_smile: 


    Další vzorek na testování mám Lady slim Mini plus.

    Tak se zase podívám, co píše o svém výrobku výrobce. 

    - mají stejný tvar jako běžné dámské vložky, takže se dokonale přizpůsobí tvaru Vašeho těla. -Obsahují unikátní absorpční jádro Lock Away Core a jsou určeny zejména pro ženy, které mají občasný únik moči a vyžadují maximální úroveň bezpečí po celý den.
    Tloušťka 7 mm, délka 256 mm
    - Systém kontroly zápachu Fresh Odour Control neutralizuje jakýkoliv zápach až po dobu 8 hodin. ( 8h to asi nezvládnu zkoušet  )
    - Nový povrch Silky Softness zajistí větší komfort a příjemný pocit při nošení.
    - Lepicí proužek udržuje vložku na svém místě ( standart, ale potřeba to vyzdvihnout)
    - Všechny materiály jsou pečlivě posuzovány a dermatologicky testovány
    A po vyzkoušení mohu říci, že délka je určitě lepší než u Normalek, tím pádem pro mně i lepší diskrétnost. Savost je také dobrá, materiál opravdu příjemný, nedráždí, nekouše. Jsem s nimi spokojená. 

    Poslední vzorek, který testuji je Lady slim Mini.

    A opět si přečtu, co píše výrobce.

    - Unikátní systém kontroly zápachu Fresh Odour Control zadržuje nežádoucí zápach moči až po dobu 8 hodin a zaručuje tak svěžest a diskrétnost.
    - Svrchní vrstva QuickDry poskytuje rychlou absorpci moči, která je následně zadržena v jádru, takže vložka zůstává dokonale suchá.
    - Nový hedvábně jemný povrch Silky Softness pro větší komfort a příjemný pocit při nošení
    - Lepicí proužek udržuje vložku na svém místě ( překvapivě i u těchto vložek  )
    - Systém Body Shape - anatomicky tvarovaná vložka umožňuje výborné přizpůsobení tělu
    - Všechny materiály jsou pečlivě posuzovány a dermatologicky testovány.
    - Sací schopnost 200 ml, délka 219 mm a tloušťka 5 mm.

    Všechny tyto přednosti se u všech tří vložek opakují a po jejich vyzkoušení s nimi souhlasím. Pro mně nejlepší jsou určitě tyto nejmenší, naprosto mi vyhovuje jejich velikost. Diskrétnost je pro mne velmi důležitá, nechci pořád přemýšlet, jestli jde vidět nebo ne. Potřebuji nenápadného, ale zato funkčního pomocníka.

    Tento test je pro mne velmi inspirující a zajímavou zkušeností, všechno poctivě vyzkoušet a napsat o tom. Tena vložky mně mile překvapily svou funkčností, příjemným a jednoduše se rozdělávajícím obalem a příjemným materiálem. Osobně si myslím, že tyto vložku budou opravdu dobrými společníky pro všechny ženy trpící inkontnencí ať už přechodnou, jako doufám, je to u mne, nebo i trvalejšího rázu. Chodím na speciální po porodní cvičení, kde se posilují svaly pánevního dna a určitě že mi to velmi pomáhá.

    Vřele doporučuji všem maminkám takové cvičení ve svém okolí nebo i na netu vyhledat.

    konik_testuje
    26. kvě 2017    Čtené 452x

    Vaše zkušenosti s TENA Lady Slim

    Aktualizace: Recenze našich uživatelek naleznete ve fóru tady

    ----

    Dámy, s novým týdnem začíná i nové testování, a to pro ty z vás, které trápí intimní problémy, jež chtějí aktivně řešit a žít tak naplno.

    Bez dalších řečí vám představujeme nové TENA Lady Slim, které jsou o 20 % tenčí a přesto bezpečné.

    Co testujeme

    TENA Lady Slim s technologií microPROTEX zajišťují mimořádně bezpečnou a diskrétní ochranu a vy se už nemusíte nijak omezovat. Aktivní životní styl a společné chvíle s rodinou jsou přece důležitější než dělat si starosti. Únik moči může stát v cestě vašim plánům a narušit také vaše sebevědomí. TENA vám pomůže zůstat sama sebou a nijak se omezovat.

    Nové TENA Lady Slim jsou speciálně navrženy a vyvinuty pro lehký únik moči a ochrání vás proti protečení, vlhkosti a zápachu. Jsou diskrétní a vy se nemusíte bát nepohodlí, protože velikostí jsou podobné menstruační vložce.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 aktivních žen ve věku 40+, které si užívají svůj život naplno. Starají se o svou rodinu, se kterou tráví hodně času na výletech, sportují a nechtějí se dále nijak omezovat.

    Hledáme ženy, které mají přechodné nebo trvalé problémy s únikem moči způsobené věkem, porodem, urologickou operací nebo jiným zákrokem. Také hledáme ženy, které chtějí nějakou diskrétní ochranu.

    Jak se zapojit

    Do testování se zapojíte jednoduše, napište svůj komentář pod tento článek a uveďte v něm, zda popisovanými problémy trpíte. Nemusíte se bát, ani stydět. Chceme spolu s týmem TENA najít takové ženy, které se trápí a poskytnout jim pomoc.

    Váš komentář by měl být také zajímavý, kreativní, možná vtipný a s nadhledem. Buďte smělé a skutečně se nemusíte stydět.

    Čas na napsání komentáře máte do neděle 28.5. 2017.

    Držíme palce!