Špinění mimo menstruaci, máte zkušenost?

veriigott
11. dub 2017

Dobrý den rada bych se zeptala snazime se s přítelem o dítě a před 14 dnema jsem měla plodné dni ale zatím nic nevím ale dneska ráno jsem začala špinit a mám ještě 6 dni do MS a predtim jsem měla vždy MS přesně. Na den je možné ze bych to dostala dřív nebo ze se jedna o Těhotenství? Nemá stim někdo skusenost? Já jestli je to souvislost s Těhotenství nebo jen Plašim? 😒

aklin
12. dub 2017

Podobne resim i ja. Pred 3 dny mi skoncilo ovu, behem dni jsme tulili a dnes slabe krvacim a mam bolesti v podbrisku, poboliva me i bradavka. Nedelam si nadeji. Neverim, ze by to napoprve vyslo. Prvni tehotenstvi jsem mela az po 2,5 letech snazeni.

gnozka
13. dub 2017

Jsme na tom úplne stejne :( radu bohužel nemam . Uz to mam takhle od ledna kdy jsme se zacali snažit . Každy mesic . Ovulace par dni po růžový flek pak Spineni a po 6 dnes ms :/ v sobotu jdu k Dr .

teligo
16. dub 2017

Ahoj holky, mám vlastně podobný problém - 21 DC jsem začala špinit, taková tmavá krev. Do MS mám ještě skoro týden. Jsem z toho vykolejená :-O

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru